Finaste pojken i världen

Godkväll,
 
Idag är jag lite seg i pannan efter en rolig kväll tillsammans med en massa ungdomar och fina vänner - Obbe hade 20 års firande igår och när de flesta släktingarna hade gått från kalaset så kom vi och bättrade på stämningen lite. Kom i säng kl. 4 imorse - helt galet!
 
Idag har vi vinternattat poolen, röstat, filat fötterna och ätit goda köttbullar till middag.
 
Fick några jättefina bilder på Erik av Josefine idag - åhhh vad han är go och vad hon är duktig på att fota.
 
Åhh man vill bara gosa med honom.
Söndagskväll... står chilla på schemat för resten av kvällen.
 
Njut av livet - ciao

Allt o ingenting för 5 veckor

Oj!
 
Finns inga ursäkter för att jag inte skrivit på en hel evighet.
 
Mitt älskade barnbarn har fått namnet Erik och han har redan hunnit bli 5 veckor :)
Han är så fin och verkligen älskad av alla! Mormors lilla guldklimp är det.
 
Ja, vi har ju festat en del under dessa veckor som jag inte skrivit på och en av festerna var den årliga kräftskivan här hemma.
 
Allt och alla på plats - t.om soppåsarna på bordet :)
Min dotter ogillar verkligen att fotas..
Ja så klart att Niklas skulle nattbada. De andra fegade konstigt nog.
Cathy och Åke sov över och de brukar alltid glömma något, mest Åke... men när de körde hem så frågade jag om de nu hade allt, inte glömt något. - Nej, vi har allt :)
En timme efter de hade kört fick jag sms från Cathy - jag glömde mina kläder... hahahaha sopa!!!!
 
Tack för en kulig kväll!
 
Helgen efter var jag med mina Atos tjejer på kräftskiva i Åhus hos Christel. Bara censurerade bilder därifrån... en galet kul kväll i alla fall! Vad som hände i Åhus stannar i Åhus :)
 
Förra helgen var det helt underbart sensommarväder så vi tog hojen och körde till Veberöd och lämnade Cathys kvarglömda kläder :) Alltid kul att vara hos dem, och barnen är underbara. Elliot är så himla rolig - han hade varit på gymnastik för första gången när vi kom dit och jag frågade vad de hade gjort... - det kommer väl inte jag ihåg, det var ju en hel timme sen svarade han.
 
Theo sötisen hade dansuppvisning för oss - så himla gullig

I tisdags fyllde jag år. Älskar att fylla år och att få presenter! Jag blir aldrig för gammal för det..
Av min älskade make fick jag ett underbart fint och exklusivt staffli - verkligen ett stabilt och stort och bra staffli - det är nu jag ska börja tjäna de STORA pengarna... STORA tavlor utlovas :)
Jag fick även minigrytor till tapas, jättefina samt GORE TEX mc handskar, lite varmare och bättre än de jag har, och sist men inte minst - ett par cerisefärgade arbetsbyxor o trädgårdsbyxor - skitcoola :)
 
På jobbet blev jag också gratulerad. Vi har även nyligen köpt ett badkar med lejontassar - har alltid önskat mig det så vi slog till för en månad sen ungefär, och vi älskar det! I alla fall så fick jag badsalt av flickorna - fint som snus med cellofanpaket o allt.
 
Igår hade vi en liten familjefödelsdagsfirande. Jag bjöd på pulled pork och äpplepaj till efterrätt. Tårtan orkade vi inte.... men till det viktigaste - mina presenter!
Jag fick en jättefin stor tavla med ett fint budskap och en spegel, en budskapsburk som jag har satt doftpinnar i samt ett underbart fint foto på min lilla guldklimp Erik, och av Josefine o Niklas fick jag en Scholl elektronisk fotfil och det har jag invigt idag och jag bara ÄLSKAR den! Ni kan inte ana hur lena och fina mina fötter känns nu, typ som en babygump... de ni! Kan verkligen rekommendera alla att köpa en sådan.
 
Tack alla mina älsklingar för alla fina presenter!!!!
 
Kan även tillägga att idag var jag på höstens första steppass och det är det bästa som finns. Det är så fruktansvärt kul!!! Orken fanns inte där, men glädjen var på topp hela passet igenom.
 
Nu ska jag ev börja skissa på en ny tavla.... vi får se hur långt inspirationen infinner sig.. CIAO, vi hörs!
 
 
 
 

RSS 2.0