Självförsvar med blåmärken

Nu har jag varit så där värdelös igen...uppdatering hallååå!!..
 
Jaja, I'm back.
 
Många things to do-vecka :
Torsdag och fredag var jag på controller conference tillsammans med mina kära kollegor från huvudkontoret samt våra dotterbolag ute i världen - alltid roligt att träffa dem :)
Förutom en hel massa info med nyttigheter hade vi även lite roligheter också. Vi hade först ett quiz med frågor om oss själva och min fråga var hur många converse skor jag har, i olika färger och de flesta gissade faktiskt rätt... nio st :) Därefter fick vi laga vår trerätters måltid själva, med hjälp av en kock, och vi var såna eliter... i alla fall jag och Ulrika för det var vi som gjorde mest.
 
Jag bodde i det så kallade "Stallet". Jättefint rum, men HETT!! Jag sov med öppna fönster och utan täcke och ändå var jag sjukt varm hela natten. Jag tror inte de har riktig koll på ventilationen där..
 
I fredags orkade inte denna svensken laga mat utan det blev en tripp till Herr Sven.. PIZZA och sen soffan!
 
Upp i ottan på lördagen för då skulle jag på Självförsvarskurs i fyra timmar.
Vi konstaterade att jag har ganska hög smärtgräns, avsevärt mycket högre än de andra deltagarna så det resulterade ju så klart i tre stora feta blåmärken på mina armar.. jaja, det är väl smällar man får ta.
Mycket intressant och lärorikt - det är en sådan kurs man kan gå/ska gå i alla fall en gång om året. Om man skulle råka ut för något otrevligt och uppdaterar dessa övningar regelbundet så sitter det och då kanske man inte får sådan panik, känner sig mer säker i situationen och vet vad man ska göra - förutom då sparka vederbörande mellan benen vill säga samt att riva och klösa allt vad man kan. Mycket intressant och kan inte annat än rekommendera alla att gå en sådan här kurs.
 
Precis efter kursen körde vi ett aerobic pass. Det är det passet som har uppvisning idag och Linda tyckte att Isabella och jag ska ställa upp..även om vi inte har gått på det. Sååå vi körde en timme aerobic - vi kan passet, men...jag har jävligt ont i ryggen - antagligen efter självförsvarskursen.  Jag fick lyfta bort en man i 120 kg klassen som höll på att våldta mig och tog strypgrepp på mig - det pallade inte min rygg, men jag blev inte våldtagen och inte strypt heller - det är ju faktiskt huvudsaken, så jag skiter väl i om inte min rygg pallade det :)
 
Jag ska ju bara ha uppvisning och köra lite aerobic och step idag :D SHIIIIIT!!!!
 
Mannen min är på Kettlebellskurs hela helgen så han körde redan strax efter sju i morse..
En av hans kurskamrater är en gammal klasskompis syster till mig, en Kerwall :) Hon har tydligen samma utstrålning och personlighet som hon alltid haft. Jaja, vi är alla olika.
 
Önska mig lycka till!!
 

Kock: M

Hej hopp,
 
Tänk att bella liten har blivit frisk så nu finns det inga ursäkter för att inte träna... Jag hade egentligen ingen ursäkt mer än att det är tråkigt att köra till gymmet själv o att saknaden är stor när man är van att vara två.
 
Såå i torsdags körde vi vårt race igen och det kändes att vi varit borta 1 1/2 vecka - vilken träningsvärk vi hade båda dagen efter..
 
Arbetsdagen i fredags tickade fort så plötsligt var klockan fyra och jag längtade efter min fredagslöpning och därefter känslan av att det är helg.
 
Lördagen ägnade vi först åt en shoppingrunda på Willys - det är ju halvåtta hos mig ikväll!!
 
Sen stod jag och strök i fem timmar!!!
 
Mikael stod för en underbart god trerätters meny
 
Förrätt: Bruschetta
 
Varmrätt: Spenat och baconfyllda canneloni
 
 
Efterrätt: Violglass med lakritsflarn
 
 
Riktigt smarrigt kan jag berätta. Gott rött till detta och vi var i sjunde himlen.
Jag har en duktig man!
 
Det roliga är att när vi först kom med förslaget så tryckte M ner det, dissade det totalt och högljutt... Igår erkände han att det hade varit riktigt roligt. Det jobbiga var ju att komma på vad man ska laga.
 
Nästa gång är det Nissepågen som ska laga trerätters :)
 
Idag söndag har jag bara typ tränat och tvättat... M och jag körde till Åhus för att njuta av det fina vädret, men fy... det var riktigt ruggigt kallt.
 
 
Vi fick en skön promenad i skogen i alla fall.
Nu är det mest mysdag och ikväll har jag gått med på att se Hobbit.. vill egentligen inte, men..vill ju inte ha den osedd.
 
Seeya
 
 

Yrkeschaufför - nej tack.

Igår var det nästsista gången step innan uppvisningen och jag har inga problem med att komma ihåg passet, det är bara det att mitt jäkla knä smärtar ngt så jävulusiskt.. FAN!!!!!
 
Jag beställde ett knäskydd/stöd från Göteborgs smärtklinik och jag hoppas detta ska hjälpa mig - i alla fall under uppvisningen så jag fixar den :)
Sen får jag väl pallra mig till ngn ortoped eller nåt.
 
Idag har jag i alla fall promenerat halva dagen i Ullared.
Vi hittade jättemycket på bara några få timmar och vi var hemma igen vid halv tre :)
Effektivitet är hemligheten..
 
På vägen hem körde jag om en snäll bilist som gick ut i sidan.
Josefine: - brukar inte du tacka?
Jag: - Nä, jag har bara halv tank..
Och sen asgarvade vi... såå trötta var vi efter de timmarna i Ullared.
 
Bland mina fynd hittade jag.. en vit jeansjacka, två skitsnygga ljusstakar, en vår/höst jacka, två par byxor och biltvättmedel till M.  Jaja, jag hittade två par skor på scorette också :)
 
En lagom dyr tisdag i Ullared och fy tusan så drygt det är att köra i fyra timmar på tråkiga vägar.
 
Nu är jag trött!

Latvecka är gött, men fy vad lat man blir :)

Hej hopp,
 
En lugn vecka!
I måndags körde vi step som vanligt men det kändes som 1000 nålar efteråt så jag var ganska glad att Bella messade mig på tisdagen o berättade att det inte blev någon träning för hon hade feber.
 
Stackars lilla gumman, har legat med feber hela veckan!
 
Jag har haft en latvecka, ingen träning alls utan lyssna på kroppen och intala den att den inte behöver träning denna veckan.. Det har varit skönt men idag ska jag faktiskt springa. Det är ju snart vårruset.
 
I fredags var Bodil o Pigge här. Vi körde sommartema: Grillning och sommardrinkar - en oerhörd njutning för alla sinnen.. jaja, det var ju lite synd om mannen som fick stå ute i kylan tillsammans med herr Weber..
 
Lördagens måsten för M var att byta till sommardäck samt att tvätta bilarna. Lördagens måsten för S var att SOVA!! Jag var sååå trött och slumrade mest hela tiden tyckte jag, men jag fick skön massage av Jossan, rygg och säte - inga direkta smärtskrik utan det var mest lite gruff. Jag var duktig och det kändes oerhört behövligt.
 
Bella och Henke kom på kvällen och vi åt och hade det mysigt. Henke fick också massage, men bella är fortfarande förkyld så hon får vänta..
 
Söndagens måste är att hämta Bellas nya bil i Helsingborg efter att de har kommit hem från mötet i Tollarp.
 
Josefine ska titta på Takida ikväll i Malmö  - inte alls avis!!
 
 
Ciao - trevlig söndag på Er!!

What a wonderful Saturday inkl vinst på Lotto

Vilken härlig lördag!
 
Först blev det härlig benträning med bella på H2O gym i Tollarp och sen putsade jag nästan alla fönsterna (jag glömde Josefines...), vattnade blommorna (vilket inte händer alltför ofta..) och bara njöt av dagen.
 
På eftermiddagen kom Josefine och Niklas hem för att börja förbereda kvällens goda måltid.. och jag gick ner och sprang på löpbandet. Det gick faktiskt riktigt bra idag till skillnad från igår då knäet endast klarade 3 km löpning och lite pw med lutning.
 
Mannen dök upp vid halv sju, helt lyrisk efter en hel dag med TRX.
 
Josefine bjöd på en helt underbar trerätters meny:
 
Bruchetta med champinjoner, vitlök och ruccola
Fläskfilé med curry, banan, jordnötter och ris
Brylépudding
Tucke och rödvin till detta och vi var i matkoma alla fyra.
 
En härlig lördag alltså!
 
Söndagseftermiddag kommer att tillbringas mestadels i bilen, Helsingborg t/r för titt på bil med Bella samt med lite övertalning....även en snabbis på Väla.. :D
 
Fortsatt trevlig söndag!!
By the way, dock inga 251 miljoner i vinst, men denne svensken vann faktiskt hela 21 kronor på Lotto igår :)

Niklas, skärp dig!

Nu har man ju redan jobbat fyra dagar, och de har verkligen gått snabbt. Har förstås haft ett kvartalsbokslut så det gör att man har lite mer att göra, mycket tankearbeta och man är i fokus mest hela tiden...då går tiden fort!
 
Det har som vanligt blivit vanlig träning i veckan, inget extravagansa här inte..fredagens löpning resulterade i endast 3 km sen ett jävligt ont knä. Voltaren är min bästa vän just nu och försöker komma ihåg att ta Ipren och Panodil, men mitt minne räcker oftast inte dit..
 
Idag är jag gräsänkling största delen av dagen. Mannen är i Malmö med Bodil...de skulle gå och shoppa och ha en mysig dag tillsammans... skämtade bara..De är på TRX kurs och mannen infinner sig inte hemma förrän det är dags för halv åtta hos mig. Idag är det Josefines tur:) Mumsisch!
 
Jag har redan hunnit äta min gröt, bränt min tunga, jagat och skällt ut Akilles. Han är en riktig odåga emellanåt..GRRR jag blir sååå arg på honom. Ibland är han så otroligt elak mot Amadeus och Maximus och ibland leker de fint ihopa, men för det mesta är han faktiskt jäkligt elak. Först jagar han dem o sen när han får tag på dem så lägger han sig ovanpå och klöser och biter på dem...Stackarna blir ju helt vettskrämda och skriker, morrar och fräser, men de har ju inte chans för Akilles väger ju typ 3 x Maximus..
 
Läste just i min systersons blogg att de ska titta på hus i Veberöd... Veberöd!!!! Ahhh va fan!!! Nu kommer de ju ännu längre bort och vi träffas ju redan så sällan..men sen å andra sidan så förstår jag att de vill flytta - läget de bor på är inte tidernas bästa, men huset är jättefint. Tänk om man hade kunnat ta husen med sig när man flyttar istället. Man köper en tomt någonstans och sätter sitt hus där istället...en tid. Häftig idé, men man får ju inte nytt boende precis, utan bara nya grannar o ny omgivning.  Jaja, snart flyttar väl Josefine också - då får man typ lära känna sin man på nytt :) Börja ägna lite tid åt honom för ovanlighetens skull.. Det blir nästan som nygifta igen ju.. 
- Nä, Jossan för tusan, du ska inte flytta ifrån din mamma..inte förrän du fyller 30 år.
- Niklas, skärp dig, du får faktiskt bo ensam lite - det är bara nyttigt!!
Jag orkar helt enkelt inte träna mer än vad jag redan gör och eftersom det är det enda gemensamma intresset M och Jag har så blir det tufft för min lekamen. Han har ju tröttnat på att renovera för annars var det ju himla bra, att jag kom på vad vi skulle göra med huset och sen gjorde han det... med hjälp av mig förstås :)
 
Nu ska jag förbereda mig för en stund på H2O med Bellisen. Ha en underbar helg - den ser lovande ut än så länge!!
 
(Skulle lagt upp lite fina foton idag, men det funkade inte - får bli nästa gång)
 
Seeya

RSS 2.0