Träningen har fått ett nytt ansikte

Tjena,
 
Vilken bra vecka det här är!
Trots oförbätterlig trötthet så känner jag mig nog nöjd med livet just nu.
Det har ju faktiskt varit tisdag hela dagen, men den har varit okej.. Instängd på mitt rum i min egen lilla värld är en svaghet i mitt alter ego som jag gillar. Det är liksom egentligen inte riktigt jag....
 
Igår blev det först inköp av två st årskort på Tollarps grymmaste gym - H2O!!
Sen blev det en timmes rolig step träning - gillar det skarpt som ni vet, men mina vader blev sjukt trötta igår  - suck, det har kanske blivit lite mycket av löpning på sistone.
 
I alla fall så invigde jag och bella våra nya gymkort idag. En timmes styrketräning med professionell hjälp av Emil den store :) Han och en till tränade samtidigt som oss och bara att vara där när de tränade var roligt :)
Vi följde Emils träningsprogram som han har fixat som vår hjälp - vi nybörjare, och det var roligt. Oj vad vi kommer att lida på torsdag när vi ska på det igen :)
 
I saknaden av Mr Grey har jag tagit mig an Sandmannen av Lars Kepler - hmm, ja man behöver ju lite variation...så därför letade jag upp sommarens nyförvärv - Born to run, som jag helt glömt bort att jag köpt. Jag har köpt jättemånga böcker och endast läst två.. jag har nog 15 i kö.
 
 
Jag försöker verkligen så nu ska jag gå och pussa min man.
 
Seeya

linslusar på köksön

Ojojoj, jag sov till nio idag!
Tänk så många timmar man går förlorat varje vecka - inte konstigt att man inte går ner i vikt - kroppen hinner ju inte bearbeta och förbränna all min träning på så få timmars sömn. Jag är ett geni - kom på det alldeles själv :)
 
Dagens aktivitet: Julmarknad i Svensköp!
Jättekul att träffa Ingela, Anita, Mona, Therese med stora magen och Eva så klart.
Mina inköp bestod av 3 par örhängen och en jättefin kruka. - inte precis juligt, men det var fint.
 
Hem till marktjänst och fina mannen hade fixat våra sockellådor - så kanonbra!!
 
Tog fram kameran och tre linslusar samlas på bordet :)
 
Nu ska jag börja med middagen.
Trevlig lördag på Er.
 
By the way.. jag är såååå avis på Josefine som har tillbringat lördagen med shopping i huvudstaden - det skulle jag också vilja ha råd med :)
Sen skulle jag också vilja uppleva känslan igår när de var på Friends arena bland 50 000 andra - vilket ös och ett minne för livet.
 
Take care

For your eyes only

 
Hej och hå, vilken vecka!
 
Ja som jag berättade i förra inlägget var jag ledig i onsdags och tillbringade dagen med Josefine och shopping både här och där..
 
Ikea Älmhult var inget som imponerade på denna svensken, visst stort och fint, men det är nog samma stuk som på både Stockholm o Göteborg. Jag visste t.ex exakt var restaurangen och toaletterna låg.. :)
Därefter körde vi tillbaka till Kristianstad och shoppade loss i stan - alltid kul med nya kläder och jag har bestämt att varje gång jag är i stan ska jag besöka The Spice Tree och jag måste köpa någonting där.. Denna gång blev det Glöggmix till min make. Jag älskar den affären och dess sortiment!
 
När vi sen kom hem så sprang jag 5 km...och under tiden fick jag dåligt samvete för att jag inte målat min beställning från Sara. Det är svårt när man hängt upp sig på ett tema och att inspiration tryter och det känns inte bra... Jag bestämde mig för att helt ändra tema och göra något som jag tycker är roligt att måla. Resultatet förvånade mig, det gick snabbt och jag blev helnöjd :D
 
 
Tack Bodil för text-idén :)
 
Torsdagen blev det också löpning, 7 km och sen blev det bakprogram och snyft...sista sidorna i 50 nyanser av mörker. Sprang in till datorn och bokade sista delen som inte kommer förrän den 2 jan... fy bubblan vad jag längtar!!
 
Fredagar älskar jag - bästa dagen på hela veckan!!
 

Semester på IKEA..

Gomorron people,
 
Lite lite sovmorgon eftersom jag har semester idag :D
Idag ska jag ha lite kvalitetstid med yngsta dottern och vi har bestämt oss för att åka till nya IKEA i Älmhult, och det ska bli sååå roligt.
 
Gårdagens tisdag gick som på räls, två stora och mindre roliga avstämningskonton kontrollerades och det tog hela dagen, men det stämde till slut och det är ju alltid positivt.
 
Sprang en halvtimme på löpbandet när jag kom hem och sen ägnade jag kvällen åt att måla en beställning. Det känns ganska bra att ha kommit in i målandet igen efter ett litet uppehåll  - nu är jag redo för nya utmaningar igen!
 
När jag lade mig i sängen med min 50 nyanser av mörker kände jag att detta kommer att bli en lång och spännande natt... det blev det! Jag kunde inte släppa boken och hade det varit juni så hade det varit ljust när jag kröp ner under täcket för att snusa kudden.
 
Just i detta ögonblick känner jag mig förväntansfull över alla roliga heminredningsgrejor och nya julpynt på IKEA. Längtar faktiskt till julen, pysslet och myset med familjen. Måste köpa en hel massa doftljus, och sen ska jag ha sockellådor och låddämpare. Ja, det vill säga om jag hittar nya IKEA för jag har ju ingen aning om var det ligger i Älmhult..
 
Kramen
 

Detta vill jag göra!

Tjejklassikern

För att erövra Tjejklassikern ska du

  • genomföra ett av skidloppen Kristinaloppet 30 km eller Tjejvasan/Kortvasan 30 km
  • cykla Tjejvättern 100 km
  • simma Vansbro Tjejsim 1 km
  • springa Lidingö Tjejlopp 10 km

Genom att genomföra dessa lopp inom ett år blir du en Tjejklassiker och erhåller tjejklassikerdiplomet. Du kan starta med valfritt lopp.

Vem hänger med mig?

Eller jag kanske måste fylla femtio, annars är det ingen utmaning...?!


katternas närmanden...blir de polare?

Tjingeling,
 
Tänkte berätta lite om utvecklingen på kattfronten här hemma :)
 
Det första jag tänker på när det gäller katterna är att det är alltid roligt att komma hem - vi har en egen välkomstkommitté, två som sjunger och en som sitter på avstånd o beundrar husse o matte.
 
De två största vildarna Maximus och Akilles har kapplöpning nerför trappan och eftersom Akilles är stor och trots sin graciösa framtoning så är han klumpig så brukar Maxi vinna. Jag tror inte Akilles är van i trappor heller så där har ju Maxi en stor fördel.
 
Idag fyller ju Akilles ett år och det firade vi först imorse med att han fick en egen burk lyxmat och Maxi var förstås avundsjuk och ville gärna smaka...vilket Akilles tillät, men inte matte. Maxi får sin lyxmat på sin födelsedag:)
Ikväll vankades det tårta :) Expertkonditorn stod för en supergod prinsesstårta med söta grisar på istället för rosor.
 
Även här var de andra katterna nyfikna och ville smaka :)
Nu ska husse o matte försöka få lite sömn, hoppas katterna vill det också:) - imorgon är det freeeedaaa!!!

Med en enkel tulipan

Idag firar vi min lilla tös med ett stort GRATTIS, även hon den meningslösa åldern av 19 år...
 
och lille Akilles fyller 1 år idag!!
 
 
Hoppas ni får en mysig dag idag och jag ser fram emot Josefines hembakade prinsesstårta :)
 
Puss & Kram min älsklingar
 

Sabina fyller meningslöst

Alltså hur kul är det egentligen att fylla 19?
Stackare!!
 
 
Men Grattis ändå..du har ju ett helt år att se fram emot det roliga :)
 
Kramkram

Kalkon o blå orchide

Tjenixen people,
 
I lördags hade vi världens finaste döttrar med pojkvänner på kalkonmiddag. I år valde jag Ingelsta kalkons egna recept och det blev mycket smarrigt, inte helt olikt vad jag annars brukar göra, men det kändes lite nyttigare.
Därefter, när vi satt alla proppfulla av pippi så lättade vi upp stämningen med lite roligt spel :) Inte ofta denne svensken vill spela spel, men det var kul... nu är jag helt övertygad om att Niklas hjärna inte går på alla cylindrarna, han tänker liksom inte som vi andra... men det kan ju också vara så att det är vi andra som inte har alla fåren i hagen..ja inte Henke o Bella i alla fall.. hirrhirr..
 
Jag har alltid blivit uppfostrad så att man har något med sig när man går bort - jag trodde liksom att sånt faller naturligt när barnen ser att man har saker med sig eller att andra har presenter eller blommor när de kommer till oss..men icke :) Jag fick berätta mitt livs historia innan Josefine förstod att hon skulle köpa en blomma till sin mamma när mamma står och steker kalkon i 4 timmar..
 
Åhhhh så överraskad jag blev av denna underbara blomma! Tack mina små änglar
 
 
Och söndagens lunch och typ middag bestod av kalkon... :)
 
Firade Sabinas meningslösa 19-årsdag i S.Sandby med Camillas underbart smarriga kakor och vilken tårta sen...den måste jag ha receptet på.
 
 

Whiiieee

Vilken härlig dag att vakna till - känner mig nästan som en helt ny människa - jag har inga magsmärtor!
 
Jag har så klart sovit konstigt för jag har lite nackspärr, men herregud det är ju som nageltrång när man föder barn :)
 
Varit och lämnat mina prover på vårdcentralen och de hälsade glatt precis som jag är värsta stammisen nu...jag behövde inte ens ta en nummerlapp :)
Körde och handlade lite livsnödvändig mat och när jag gick på willys så forsade svetten av mig, det rann i håret och jag kunde nästan vrida svetten ur tröjan när jag kom hem...så helt frisk är jag nog inte, tyvärr.
 
Jaja, jag ska i alla fall bjuda mina barn med respektive på Kalkonmiddag imorgon :)
 
Ha en härlig helg alla

forts. på Polski bacillicus

Tjolahopp eller nåt..
 
Hela morgonen hade jag fruktansvärda magsmärtor, men kände mig ändå lite bättre - inte fullt så öm i kroppen.  Fastnade i "Femtio nyanser av mörker" och plötsligt var klockan kvart i tre.. oj Vårdcentralen!
 
Fick sitta och vänta i 35 min innan jag kom in. De tog prover som visade att jag har ett virus samt att jag hade 38 graders feber. Ska dit imorgon och lämna fler otrevliga prov.. Hur ska det gå till? Jag har ju inget i min mage..
 
Så säger läkaren att det är lättare för mig att få otrevliga bacilluskor i magen eftersom jag har ulcerös kolit - skitsnack anser jag - första gången jag fick en otrevlig Turkisk bakterie satte igång sjukdomen efter nästan 10 års vila, så jag anser att han pratar BULL.
 
Känner mig feberfri och hoppas att det är på väg bort. Läkaren sa att kroppen brukar ta hand om viruset själv och det brukar ta 5-7 dagar innan man är normal igen. Vi får hoppas på det så det inte är salmonella eller ehec eller nåt..
 
Nu kallar kudden
 
Natti

Feberyra

Hello all,
 
Jag har varit lite dålig på uppdatering men det har sina orsaker.
För en vecka sen åkte vi på vår årliga Spa Weekend till Kolobzeg i Polen - lovely! Supermysigt veckoslut med härliga behandlingar och jättemycket mys.
I måndagskväll började jag få ont i kroppen och hade 38 graders feber, men jag var på jobbet i tisdags..
 
När jag hade rapporterat mitt bokslut färdigt gick jag hem, kände mig fortfarande öm i kroppen och febrig.
Senare på dagen fick jag vidriga kramper i magen och på den vägen är det...
 
Jag mår uselt och har fått tid på vårdcentralen idag kl.15. - säkert en jäkla Polski bacillicus som äter upp min kropp inifrån. Hatar min mage!!!
 
Nu vänder vi eländet till lite glädje: Min älskade syster Catharina och hennes Åke har fått en liten kille. Totalt otippat att det skulle bli en kille, jag var helt inställd på en Thea och så springer det ut en Theo eller Maximillam eller Sebastian eller en Hampus.
 
Nu ska jag chilla med mina killar i soffan med 50 nyanser av mörker
 

RSS 2.0