Sjung om studenterna eller vi gratulerar..eller nåt

Tjenamoss,

Idag gratulerar vi Leif på 50-årsdagen!! (inte för att han läser min blogg precis, men ändå..)

Igår skulle jag leverera min elefant - glömde tavlorna hemma...
Idag skulle jag leverera min elefant - glömde tavlorna i bilen... så de fick tillbringa dagen sittande i en bil i Lund, men nu har jag i alla fall levererat den. Bättre sent än aldrig.



Min bil har varit på service idag, på Saab i Hörby. Jag lämnade även in min extranyckel till bilen för den har inte fungerat på länge. När jag skulle lösa ut mig och min bil därifrån frågade jag om nyckeln fungerade som den skulle..
- Javisst, vi bytte bara batteri.
- Jaha, så den fungerar nu då? Man kan alltså starta bilen med den???
- Eh, det vet jag inte... jag får gå och kolla.
- Näää, den fungerade inte. Då är det sensorn som är sönder och behöver bytas, kostar 1000:-

- Nej tack, vi tar det nästa gång, 7500:- räcker gott denna gången.
Nu förstår jag varför jag inte lämnar bilen på service till Saab varje år... man blir ruinerad!!

Ganska butter när jag kom hem, men så gick jag in på bytbil.com och blev ganska rejält exalterad - Nu plötsligt vill jag ha ny bil!!! Jag har hittat min bil! Jag säger inte vad det är, var den är för det är jag som ska ha den!!!

Brödbak och bullbak i ett exalterat tillstånd kan bara bli bra..

Imorgon blir det step på jobbet igen - kuligt! OCH lunch på Ringsjöstrand!!

Seeya
-

Inspirationsdag Tollarp

Redan innan Gerdahallens inspirationsdag sade jag att jag ska minsann inte vara med på Tollarps träningsdag - där är absolut inga roliga och passande pass för mig... sen började jag vela lite och kunde inte riktigt bestämma mig, men sade att eventuellt kunde jag tänka mig något pass...

Ja, och hur blev det? Så klart att man går upp okristligt tidigt en lördag för att fixa matsäck, energidrycker, packa väska och dricka några muggar kaffe för att vakna. Ja, och sen är man plötsligt där. Jag som absolut inte skulle.

Jag är GLAD att något gjorde att jag vaknade halv 8, jag är glad att något inom mig förstod mitt bästa för jag hade jätteroligt hela dagen, även om jag inte var med på alla pass så var det kul att titta på.

Pass nr 1 - BODY COMBAT



Jag säger bara: - SVETTIGT!!!  och kul så klart!





Pass nr 2 - ELEMENT TRAINING

En hel massa galningar som springer, hoppar, kryper, skriker och tjoar ute i vårsolen.. hur kul är det??









och de var jätte smutsiga när de kom in igen... krypa på gräsmattan, vuxna människor...hallå.

När elementträningen var slut..ja det hade inte skadat med element för det var skitkallt att stå o titta på, och hungrig blev man också så efter passet var lunchen välkommen.

Efter god kyckling- o pastasallad och den vanliga lunchtröttheten var det dags för dagens tredja pass - ZUMBA



Här står en del av det förväntansfulla gänget... oj så roligt det ska bli!!



Och det var det också - kanonbra Elina!!!



Tyvärr ser man inte de härliga rörelserna på bild, men M filmade jättemycket så de kanske hamnar på FB...

Pass nr 4 - PILATES SPIRALS

Det var ett pass som jag bittert ångrade att jag inte var med på - usel är jag, och lat också för den delen.







Enligt M var det ett jättemysigt pass - jag får helt enkelt köra till Tollarp en tisdag då..

Dagens sista pass: ALL YOU NEED IS LOVE

Det är alltid så roligt att se hur de ska spöka ut sig.. kan nog inte spöka ut sig särskilt mycket när temat är KÄRLEK, men så fel man kan ha..



så klart röda leggings..jättefint!  Kjolen kasar upp - gud vad pinsamt.



Sen åkte det röda linnet och så hade de så gulliga hjärtlinnen båda två



Sen åkte kjolen av..



De var så snygga och de hade verkligen hittat den rätta klädseln som förmedlade kärlek. Härligt!!

Jag vill tacka Bodil, Ellen och Elina och alla andra som har bidragit till en alldeles underbar och härlig dag, roliga pass, god juice och fina tandstickor och icke att förglömma - den fina rosen.

Puss & Kram


Wow


Det ser jag fram emot!

Godkväll kära vänner!

Vilken härlig torsdag det har varit - jag har varit på så gott humör ända fram till kl.15.
Jag vaknade med ett leende på läpparna för känslan av glädjeruset ifrån gårdagens semesterbokning satt fortfarande kvar. Vi gick igenom våra "semesterönskningar" på jobbet igår och mina veckor godkändes - bara det gjorde min dag.. men så funderade jag på att det hade varit ganska mysigt att åka någonstans en vecka i mitten av juni också.

Sagt och gjort, när jag kom hem efter ett superroligt steppass på jobbet började jag kolla lite på resor och efter många om och men fann vi vad vi sökte.



Hit ska M och jag den 10 juni - oj, vad skönt det ska bli!

Direkt när jag kom till jobbet fick jag ett meddelande ifrån Maria som undrade om jag ville måla två tavlor åt henne - så klart!! Jättekul!!
Till frukosten kom ägaren till den stora elefanten och lämnade pengar. Wow, jag är rik!!!

Så bra denna dagen började! Så borde alla torsdagar vara!

Sen blev klockan plötsligt 15.00 och jag hade tid hos tandläkaren. Jag kan tillägga att jag hatar att gå till tandläkaren, jag går hellre till gynekologen TVÅ GÅNGER för att slippa tortyren hos folktandvården.

Jag var hos dem för två veckor sen och då sa de att en lagning höll på att lossna... två dagar efter besöket delade sig hela tanden och jag fick en bit emalj i tuggummit. Ytterligare några dagar senare delade den sig ännu mer och hela tanden var katastrof. Det isade som jag vet inte vad, och då fick jag ju ringa dit igen.. Ringde i måndags och fick en AKUT tid 4 dagar efter - hallå!!!

Jag fick så klart först bedövning - tog inte.. jag fick en spruta till - tog inte..  Fattar ni min panik?  Hela tandhalsen var ju blottad och überkänslig så det var ju inte konstigt att det isade, sa den väldigt vänliga tandläkaren.  Ingen karies som tur var och ny tand fick jag, eller i alla fall en renovering.

Roade mig eller kanske oroade mig genom att titta på gårdagens BB nu ikväll.. oj, säger jag bara - vill nog inte se mer nu.

Fredag imorgon och lilla Bella ska introduceras på mitt jobb, hon har nämligen fått några dagars arbete på marknadsavdelningen. Jättekul!

Avslutar kvällen med lite bilder från Gerdahallens inspirationsdag



Många kända ansikten på denna bilden..



I alla fall ett känt ansikte.. Go girl!!

Godnattenkramen

Varför satte du på larmet när du kom hem?

Oj så svårt det är att gå upp ensam på morgonen. Alltså jag går alltid upp ensam, men nu förblev jag ensam hela tiden. Alla sussade gott i sina sängar, bara jag och katterna tassade omkring i mörkret.. Ja, kl. 5 är det fortfarande mörkt.

En morgon till sen får minsann mannen också ta och stiga upp tidigt.

Lite uppdatering om bottenvåningens toalett kl 05.30 : Värmeslingorna och klinkers på plats, en sjukt trött man med ömmande rygg.

Gjorde allt jag bara kunde för att bli god vän med denna tisdag, jag var t.om på jobbet halv 7..
Satt och gottade mig i solen på lunchen och bara njöt av vårvärmen - man fick visualisera bort den kalla vinden, men det funkade ganska bra.

Sa hej och hejdå till mannen i dörren vid hemkomst. Haha, idag satte jag inte igång larmet när jag kom hem i alla fall... det gjorde jag nämligen av misstag igår.

En lugn och skön kväll med yngsta dotera hemma, den äldsta är i Svensköp och planerar husköp - de har nämligen varit o tittat på ett idag. Spännande!!

Uppdatering om bottenvåningens toalett kl. 22.18: Kakel på två väggar och en trött man som gnäller om ömma och förstörda fingertoppar.

Känner sömnen göra sig påmind - idag blir det inte BB, för mycket sex i tv rutan för att vara hälsosamt en tisdag.

Jag vill ha:  

Ciao :)


Runda skor eller bara allmänt vinglig

Vågar vi tro att våren har kommit för att stanna?

En skön helg går mot sitt slut - 100% njutning!

Fredagskväll tillbringades tillsammans med herrskapet i vita huset.
Lyckad o mycket god mat, testade en ny äpplekaka med kanel, ingefära, muskotnöt och hasselnötter - min nya favorit när det gäller äpplekakor. Lagom med intag av den rinnande röda drycken och nu är vi inte vampyrer.., men somliga blir ganska runda under fötterna av bara "lagom" också.. hihi.

Hela lördagen tillbringade jag i köket, och inte var det med att baka eller laga mat. Jag roade mig med att först städa kyl och frys och sen gav jag mig på en helommöblering av innehållet i mina skåp och lådor. Det tog nästan hela dagen, medan M tillbringade hela dagen på dass. Haha, han var inte dålig i magen utan han håller på att renovera toaletten där nere. Den ska få golvvärme, ny vask och vaskskåp samt klinkers och kakel.

Imorse var vi på ett bra och givande möte i Tollarp i 3 timmar!!
Skönt vårväder mest hela dagen och jag har njutit av solvärmen. Nu kan jag ju börja planera att putsa fönsterna för nu kan man gå ut i tjocktröja utan att förfrysa tuttarna.

Ska ladda hela veckan inför träningsdagen på lördag - ehhh, step imorgon i alla fall..

Seeya!

Glädjeskutt

Glädjen är stor här i blå huset! En färdigmålad elefant och nya solstolar framkallar ett stort smile och glädjeskutt till Lady Gaga en helt vanlig tisdag.

Elefanten blev bara sådär, jag är inte helt nöjd, men sus orkar inte med mer gråskala - ser framemot att måla färgglada tavlor nu.

Kram



Bella in action

Just nu In Da Blue House:



Bredare fönsterkarmar medför mycket mer arbete än man tror...
Ful brun färg på alla fönster är ingen hit när man vill att allt ska vara vitt, men när vi flyttade in var det inte i alla rum vi prioriterade ommålning.

Vi ses

Kulig dag

Andra dagen som man fick gå upp alldeles för tidigt för att vara bra för hälsan.
Redan kl.7 var vi startklara och hämtade upp Bodil, Lisbeth och Gunilla - sen bar det iväg till Lund och Gerdahallen.

Jag mjukstartade..hade missbedömt beskrivningen på passen och trodde att jag skulle börja med ett häftigt gympapass med härlig musik, men det visade sig vara ett spinningpass och det är jag inte ett dugg intresserad av - ogillar spinning - man kommer ju ingenstans och så får man ont i rumpan. Det fick bli en mycket intressant och lärorik föreläsning istället som handlade om retorik.

Mitt första pass var Zumba och det var den mest inspirerande och dagens häftigaste instruktör som genomförde ett galet roligt pass. Vilken karisma denna tjej hade - wow! Jag skulle t.om kunna åka ner till Lund fler gånger för att köra det passet igen.

StepVibes var sjukt roligt men med mycket svår koordination. Jag gav upp strax innan finalen för då hade jag snurrat bort mig på andra blocket. Där var andra deltagare som inte ens fixade första blocket.. Jag älskar verkligen step och önskar att jag var duktig på det. När det är så många deltagare som igår så är det så svårt att se instruktören ordentligt och då är det lätt att tappa bort sig i snurrorna, men som sagt - det var sjukt roligt ändå.

Afron var också kul och vi fick även denna gången ha samma instruktör som zumban, men med 5 andra samtidigt.

En rolig och svettig dag!
Undrar om man får träningsvärk av endast konditionsträning?

Inte än i alla fall - endast en otrolig vätskebrist.

So long!

Så laddar jag..

Efter en hel dag på Gekås, liggandes i soffan och tänker på morgondagens inspirationsdag... hur laddar man?

Somliga hade kanske käkat lite pasta... kört ett träningspass, men jag har aldrig varit som andra..jag körde med Die Hard 4 på tvn och det här inmundigades:


I love Ullared

Lågsäsong på Gekås - I like!!!
Det var som en dröm att strosa omkring inne på Gekås utan en massa folk som trängdes med vagnar överallt. Det var fritt blås i de flesta gångar fram till lunch, men sen blev det lite smalare gångar och korgfolket slogs med sina armbågar...men då var vi redan färdighandlade.

Massor av fynd och mest nöjd är jag med nya strykbrädan för den gamla har jag haft sen jag flyttade hemifrån... och dockningsstationen med högtalare till våra Iphones och Ipods - kanonbra ljud och jag längtar redan till myset runt poolen med bra musik till sommaren.

Annars blev det lite kläder - blev så avundsjuk på Mias fina kofta nu i veckan så jag var bara tvungen att köpa två fina koftor - det blev riktiga Snuttiskoftor sa min familj. M handlade mycket träningskläder och mycket av allt annat, men jeans hittade han inga och det var det han var mest ute efter. Inte ens MQ hade några som han ville ha.

Lunchen intogs på RoseGarden och det blev lunchbuffé - mycket mat och god var den!





Visst ser det gott ut?!!

Hemma vid halv fyra och hur nöjda som helst. En underbar shoppingdag!


ALDRIG MER ULLARED...sa han

Hej och hå, taggad som få..
Imorgon bär det iväg till Ullared arla morgon, och jag har fått mannen med mig!! Wow, det var en sisådär 5-6-7 år sen han sade: -ALDRIG MER ULLARED!! och det var när jag hade övertalat honom att vi skulle ha var sin kundvagn om vi nu kom ifrån varandra... det slutade med att vi gick ut genom kassorna med båda vagnarna överfulla.

Denna gången var det nog Niklas som fick honom att komma på bättre tankar - det finns nämligen MQ outlet...

Idag skulle jag ha varit på Word utbildning, men planerna ändrades drastiskt och jag fick boka om..nu blir det istället privatlektion på måndag em. Det är i och för sig mycket bättre, så jag tackar Micke på jobb för han gav mig tankenöten och ett ihärdigt letande imorse. Eftermiddagen tillbringades i möte med 08-konsulten Carl-Johan. Undrar hur han tycker vi pratar egentligen? Jag har lite svårt att förstå honom emellanåt, och han måste ju också ha samma uppfattning om oss skåningar. Jag tipsade i alla fall honom om vår närliggande flygplats Everöd, halva sträckan om man jämför mellan Sturup och Hörby.

Nu längtar jag bara jättemycket till imorgon och börjar få ångest inför lördagens inspirationsdag på Gerdahallen...hur kunde jag vara så urbota dum och boka en hel träningsdag när jag är i samma form som en gipsad daggmask? Jaja, det är nu jag ska ta fram det där jäklaranamma som jag har gömt därinne någonstans..

Nu blir det Åsa-Nisse

Kramen

130 semlor

Fettisdag är bättre än hattisdag.
När jag kom till jobbet imorse möttes jag av 130 fastlagsbullar..

En mycket lugn och alldeles för tyst förmiddag - halva korridoren var på utbildning så denne svensken satt med härlig musik i öronen och arbetade - helt bortkopplad från omvärlden, som ändå var långt från mig.

På eftermiddagen var det min tur att bli elit på Excel 2010 - 3 timmars information om hur lätt det är att skapa pivot tabeller i nya office samt ett helt gäng andra förändringar. Det var kul och kl. 14.30 var det gott med en semla..

Väl hemma efter en bra arbetstisdag tvingade stor-dottern mig till promenad. Bara för att solen har visat sig hela dagen betyder det inte att temperaturen är behaglig - underställ, dunväst och vantar åkte på och mor med barn gjorde Vä gåendes i en timme. Var inte alls på gå-humör..

Fixkväll med ram-målning och en intensiv mailstädning avslutade denna tjockisdag.

Seeya


Ojojoj

Tjenixen people,

Förra veckan bestämde jag mig för att slutföra mina beställningar - bara tanken på att ha tre elefanttavlor framför mig fick energin att sippra ur min kropp, men har jag bestämt mig så jäklar.... sagt och gjort. Började så smått i lördags, men fick ett avbrott då vi for ner till Södern på galej. Sliten men med gott mod fattade jag penseln igen på söndagen och tro det eller ej - 4,5 tavlor färdiga av 5!!!

Det roliga var att det räckte att jag levererade den ena tavlan i måndags morse så fick jag en ny beställning. Helt galet!!



Och den här gjorde jag också..



Elefanterna får ni se när de är helt klara..om jag blir nöjd.

Det var allt från kreativa sus.

Kramen


Barnsligt kul, nästan som godis

Min mamma är tjatig!
Jag pratade med henne i ca 10 minuter i telefon nu ikväll och under de minuterna sa hon nog till mig 15 gånger att jag skulle sätta in nya bilder på mina tavlor.

Giraffen hade jag ju lovat sätta in när den blev färdig och det hade jag ju inte gjort...
Tyvärr har jag ingen bild när den blev riktigt färdig, men den är nästan färdig här..



och mina "Home sweet home" tavlor som liknar godis. Barnsliga tavlor är kuliga..



"Home sweet Home" blev plötsligt "Office sweet Office"



Så mamma, nöjd nu?

Elefanttavlorna är INTE färdiga - jag har tyvärr tappat lusten för dem.

Det doftar vår

Hela veckan har det doftat vår i Vä och imorse hörde jag koltrasten - det är en härlig feeling och Conversen åkte fram i ilfart från gömmorna. Vilken lättnadskänsla att gå i sommarskor! Det ska jag nog fortsätta med. Nu inbillar jag mig att våren har kommit.. i alla fall till Vä- kommer man ner till Hörby så är där fortfarande snö och ännu värre i Svensköp som vi var i söndags - snöstorm för tusan! Där ligger fortfarande 10 cm snö kvar på marken.

Nu väntar vi bara på lite plusgrader också..

Har sålt två "Home Sweet Home" tavlor i veckan och tyckte om idén om "Office Sweet Office".. sagt och gjort - igår knåpade jag ihop en sådan till mitt kontor, men gjord av ProMarkers istället och den blev så cool i mitt korridorfönster. Så lite kan glädja mig en helt vanlig onsdag.

Nu ikväll såg jag mitt nya favoritprogram - Sveriges Mästerkock och röstar så klart på världens bästa Jennie.

Nu är det BB som ska göra mig trött..

Seeya




RSS 2.0