ONSTAGE

Fjärde dagen hemma själv.. tystnaden och tristessen ekar innanför pannloben.
Trodde i mitt stilla sinne att jag kanske skulle kunna ta mig till jobb som imorse, men det var ju nästan värre än igår så jag fick snällt linka mig till köket istället för att hoppa in i duschen och komma ut fräsch som en nyponros eller i alla fall nyduschad. Jaja, det var ju ganska upplyftande att sitta o titta på mannen när han gjorde sig redo för en härlig arbetsdag..

En glad överraskning är att vinterns gråa vardag är räddad - Ann på mitt jobb är fixare - hon fixar till det som vi andra behöver och hon känner att vi alla festglada medarbetare längtar efter lite lajbans kuligt i december, så nu ska vi gå och kolla på :



med Jill Johnson, Darin, Sanne, Kate Ryan och Peter Johansson på Malmö Arena - Jipiiiiiieeeeeee!!

Jobbet saknar mig och jag saknar jobbet så imorgon SKA jag arbeta.. jag kanske inte kommer dit samma tid som jag brukar men det gör nog inget.. :)



ett kort o ett långt ben...eller?

Haj, jag är fortfarande ganska kass i ryggen, men hallå jag är på bättringsvägen!!

Ja, nu har jag varit hemma i tre dagar, första dagen liggandes, gråtandes och till sist fick mannen upp mig på benen.
Dag två ringde jag till min livräddare Berra - han kan min rygg och hittar alla de ställen som gör som mest ont. Jag fick en tid 17.15 och mannen hämtade upp mig, lämnade mig till mitt öde och körde och tränade..
Berra hittade en liten låsning till vänster och en gigantisk till höger - alltid höger sida.  Efter en timme kom min lilla gumma och hämtade mig och jag kom dansande ut...hehe not!

24 kritiska timmar - ska det gå tillbaka eller hålla sig relativt bra. Jag tror att det höll sig relativt bra, men utan värktabletter är jag ingen gåendes sus.

Min lilla Bella var och hälsade på sin mammis idag och vi gjorde bordsplaceringen!!!! Så himla kul!!! Det tog halva dagen för att möta allas önskemål :) Nu får ingen bli sjuk eller lämna återbud.. vi kan helt enkelt inte ändra bordsplaceringen för den är så bra det går nu.

Annars är tristessen hög. Jag kan inte sitta någon längre stund, jag kan inte gå någon längre stund och ligga får jag ju inte - det räcker ju att man stelnar till under natten och det är ett helt företag att ta sig ur sängen på morgonen, och snacka inte om att ta på sig strumpor!!! Hur gör folk?? Jag vill inte bli äldre och stelarel!!!



Mina polare om dagarna - de enda jag har att snacka med..



So long!


Ryggen är inte min vän idag

Gick upp som vanligt strax efter 5. Shit, det kändes konstigt i ryggen.. hoppade in i duschen och till sist var det att jag knappt kunde stöda på det högra benet.. det strålade upp i ryggen.

Fick slänga mig i sängen..kunde knappt röra mig och det blev bara värre och värre - det strålade hela tiden. RYGGSKOTT!!!!!

Det är tre år sen sist - varför nu?

Jag har legat i sängen hela dagen, så fort jag försökte gå på toa höll jag på att svimma av smärta.. Detta är inget jag ens önskar min värsta ovän..fyyyyy

Efter 12 timmar kom min familj hem och jag fick hjälp att resa mig.
Jag kunde gå på toa och jag promenerade...dock väldigt stillsamt.. ut i köket.

Undrar hur lång tid det tar innan man får liggsår???

Hittade tre år gamla värktabletter i skåpet - undrar om de hjälper fortfarande?

En jätteskön helg

Har haft en skön helg. I fredags övertalade jag mannen att sluta lite tidigare och sen körde vi till Kjugekull för att promenera med kameran i det fina vädret. Vi hämtade upp Josefine på vägen.. Det första hon sa när vi kom dit -va, här finns ju folk, då hade jag gjort vid håret om jag vetat det...

Denna tjej! Premiärpromenad i Kjugekull, och det jag inte visste var att det är jäkligt kuperat - hade jag vetat det hade jag knappast åkt dit dagen efter dubbelpass..

Lördagen började med ännu ett dubbelpass, först piloxing och sen kettlebells - askul!!! asjobbigt!!!

Söndagen värkte min kropp men trädgården kallade... jag hjälpte M sätta de nya vinbärsbuskarna och sen var vi tvungna att vinternatta poolen -snyft..

Trötta, frusna kröp vi in i en uppvärmd bastu och avnjöt en skön stund där, sen var man lagom trött för att ställa sig att laga middag... filmtime hela kvällen. Nu äntligen börjar det roliga på idol..

Seeya


Minnet sviker :)

Ni får lov att aga mig för att jag är så usel på att uppdatera, men var beredda på att jag agar tillbaka. Jag vill så klart serva Er med roligheter eller något intressant veterne, men hösten är här och jag är inte fokuserad.

Jag har en svåger i Lund, han är en synnerligen skärpt och intelligent man, men jag har kommit på att han har en del brister. Det började nog i fjol, han var övernattningsgäst och dagen efter han hade kört hem låg där en svart tröja... jaja, alla kan vi väl glömma något - ni vet när man har ungar och frugan och hundar och sängkläder..inte lätt att komma ihåg en svart t-shirt.

Gången efter glömde han min själ sin telefon och en annan fick ju fara iväg ner till Hörby och lämna in den på ambulansstationen.. ja, det är inte lätt att komma upp i ålder - minnet sviker..

Härförleden var han här igen på fest, och vi hade hur trevligt som helst - röd tröja låg på röd stol, inte lätt att se när man kör hem och inte har han saknat den heller... trevlig överraskning när han kom hit tre veckor efter då han inte ens hade kommit ihåg att ta med en tjocktröja.

Jag fyllde ju år förra veckan och Herr Svåger var på besök - tror ni inte det hänger en jacka i hallen, och gissa vems det är??!!!

Jag slår vad om att han inte ens vet att den hänger här :) Men den är i alla fall i tryggt förvar, och nästa gång behöver han ju inte ha några kläder med sig för han kan ju låna.. så glömmer han i alla fall inget.

Love you Svåger :)

Oj så mätta vi blev

Ja, det är väl bara att gilla läget - att ha blivit 45 år vill säga:)

Min födelsedag var helt underbar! På morgonen fick jag en röd kastanj av min älskade make - ni som känner mig vet att jag har saknat min fina kastanj som jag fick när vi bodde i Svensköp - saknar den fortfarande, men inte lika mycket nu när jag fått en ny, och sen vet jag att den blir väl omhändertagen av de nya ägarna..

Lite jobb, lite möte, lite chill och massor av gratulationer från alla - jag fick en sån stor och mäktig kryssboll av tjejerna på jobbet - oerhört fin:).

Jag blev bjuden på lunch av Ingela och hon grattade mig med ett presentkort på en timmes massage - det är behövligt.. Vi åt lunch på den nya 50-tals restaurangen Melodays Inn och det var trevligt och gott. Kl. 14 bjöd Sus sina kära kollegor på äkta Frödinge blåbärspaj och glass, och sen slutade jag för dagen :))

När jag kom hem stod där en bukett blommor o en fin paket från Josefine - jag fick min efterlängtade fotoväska - såååå fin!!

På kvällen kom Bella och Henke och de gav mig en 8 kg kettlebell :) Åhhh, vad jag älskar att fylla år!!
Cathy och Åke, Bodil och Pigge samt Niklas kom för att fira min kväll tillsammans med mig.

Massor av enormt fina blommor och god choklad fyllde på mitt presentbord:) En god fördrink och lite färdkost fick vi i oss innan bussen tog oss till stan.

Jag hade bokat bord till oss på Rose Garden och vi åt och åt och drack och drack - till sist var vi så mätta så vi orkade inte ens dricka mer..

Väl hemma igen var vi tvungna att dricka kaffe för att hålla oss vakna.. Oj, vilken härlig födelsedag det blev ändå:)

Jag ser så klart fram emot den STORA festen, och tänkte ju inte ha något denna dag, och så blev det så lyckat och bra ändå! Tack alla för att ni gjorde min födelsedag så underbar - jag t.om gläds åt mina 45...eller nä, där lurade jag er.

Alla ni som inte har lämnat besked angående festen - gör det är ni snälla - ju fortare, desto bättre :)

Ciao

Bella blev sjuk

Igår var det dags för terminens första step pass och gissa om en annan var taggad - ja så in i!

Bella skulle egentligen också komma med men hon ringde o sa att hon hade flimmer i ögonvrån och huvudvärk så jag rekommenderade henne huvudvärkstablett och vila istället.

Passet var kanon. Blev ändå lite impad av Anna-Carin, vår nya stepledare  - det gick ändå bättre än förväntat och emellanåt sög det gott i låren. Jo, jag förlorade nog några liter svett den timmen så jag var nöjd.

Just hemkommen ringer Henke och säger att Bella är på väg till sjukhuset i ambulans. Oj, tankarna for iväg lite där, men när jag fick reda på vad som hänt så förstod jag. Bella har haft ett migrän-anfall för ca 10 år sen och då blev hon typ förlamad i halva ansiktet samt att hon inte hängde med i knoppen.

En del av det hade även hänt nu också, hon kunde inte riktigt prata, hon tappade synen och hade domningar i händer o fötter och en fruktansvärd huvudvärk. Hon fick inte fram vad hon skulle säga, hjärnan hängde inte riktigt med så sjukvårdsupplysningen hade kopplat Henke direkt till de i vita rockar...eller gröna papperskläder eller nåt.

Diagnosen var migrän efter undersökning och två sprutor samt en del tabletter och när allt det hade tagit över hennes kropp så fick hon åka hem med sin älskade Henke.

En eloge till Henke som var lugnet själv, en trygghet för Bella och som informerade sin svärmor om läget - Tack!


Fotogeniska brillor, eller hur?

By the way...
Jag fyller ju snart typ 32 men ibland känner jag mig lite äldre...speciellt när jag har problem att läsa vad där står på skärmen, så jag skaffade brillor.

Progressiva - Ascoolt!



Nu är jag ju nästan tant på riktigt... :)

Vilket jävla tjat om min bula..

Ni vet väl att jag var i Hässleholm o tömde mitt knä på vätska...jaja o sen fyllde de det igen..

Igår pratade jag med mamma i telefon och beklagade mig att jag nog borde höra av mig till Hässlehålas sjukhus igen för jag har ju fortfarande vätskebulan kvar..

En timme efter pratar jag med min mormor i telefon och ska just med att beklaga mig ännu en gång, då jag upptäcker att bulan är borta.

Var fan har den tagit vägen?
Jag trodde att den kanske hade flyttat sig så jag började leta runt hela benet, men den var borta!

Jaha, nu kan jag inte beklaga mig mer för hur synd det är om mig med vatten i knäna och att behöva köra till Hässlehåla flera gånger alldeles själv..

Njutning i det tysta

Hej,

Jag är helt på det klara med att jag är jäkligt dålig på att uppdatera.
Kan kalla det idétorka, prio ett av andra things eller har inte haft en minut över till såna här triviala eskapader :)

Förra helgen hade vi ju sumpdjursgille här i det blå huset och somliga gäster hostade, andra hade huvudvärk och de tredje hade spasmer - de två förstnämnda åkommorna smittades av på mig + lite halsont, så jag har inte mått bra denna vecka, och jag har haft mycket på jobb - JAG HAR INTE KUNNAT TRÄNA!!!!!!

I fredags var vi hos den utflugna dottern o åt Spaghetti Carbonara - mumsigt!
Jag och den fortfarande Väbosatta dottern tog en promenad för jag ville visa naturen - naturen ville inte ha oss där - naturen var full av äckliga mygg så vi gick in igen.



Inte bara äckliga mygg som var jobbiga - solen också :)





Grabbarna päls var med hos favoritmatte och de älskade att undersöka nya vrår (i alla fall enav dem..) - Maxi hittade ett av de 422 djurkranium som Henke har pangat och han gillade också dem - han gillade dem så mycket så han tuggade på dem:)



Medan Amadeus höll på att avlida av de nya dofterna, äckliga hornen som luktade andra pälsdjur och inte alls samma matskål som hemma...-bäst att hålla sig lite för sig själv under soffan medan Maxi gör sig till åtlöje :)

Jossan övningskörde dit och det gick hur bra som helst - vi höll bara på att hamna i ån en gång..

Lördag och Söndag har denna kvinna tillbringat all alone - mannen har varit i Malmö och slagits och Josefine har varit på fest o ätit Miss Piggy och jag har njutit av tystnaden.

Nu är det full rulle igen och imorgon slår vi upp portarna på Tollarps IF gymnastik hösttermin med MASSOR av kanonbra pass!!!

Man kan nonchalera hosta va...?


RSS 2.0