ett kort o ett långt ben...eller?

Haj, jag är fortfarande ganska kass i ryggen, men hallå jag är på bättringsvägen!!

Ja, nu har jag varit hemma i tre dagar, första dagen liggandes, gråtandes och till sist fick mannen upp mig på benen.
Dag två ringde jag till min livräddare Berra - han kan min rygg och hittar alla de ställen som gör som mest ont. Jag fick en tid 17.15 och mannen hämtade upp mig, lämnade mig till mitt öde och körde och tränade..
Berra hittade en liten låsning till vänster och en gigantisk till höger - alltid höger sida.  Efter en timme kom min lilla gumma och hämtade mig och jag kom dansande ut...hehe not!

24 kritiska timmar - ska det gå tillbaka eller hålla sig relativt bra. Jag tror att det höll sig relativt bra, men utan värktabletter är jag ingen gåendes sus.

Min lilla Bella var och hälsade på sin mammis idag och vi gjorde bordsplaceringen!!!! Så himla kul!!! Det tog halva dagen för att möta allas önskemål :) Nu får ingen bli sjuk eller lämna återbud.. vi kan helt enkelt inte ändra bordsplaceringen för den är så bra det går nu.

Annars är tristessen hög. Jag kan inte sitta någon längre stund, jag kan inte gå någon längre stund och ligga får jag ju inte - det räcker ju att man stelnar till under natten och det är ett helt företag att ta sig ur sängen på morgonen, och snacka inte om att ta på sig strumpor!!! Hur gör folk?? Jag vill inte bli äldre och stelarel!!!



Mina polare om dagarna - de enda jag har att snacka med..



So long!


Kommentarer
Postat av: Bellis

Men grabbarna är ju det perfekta sällskapet!! Man kan gosa, man kan busa (ja inte du kanske - men du kan titta på när dom busar), du kan mata dom med godis och prata med dom. Världsbästa sällskapet - yesbox!!

2011-09-22 @ 10:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0