Flunsan härjar i Vä

Hej,
 
Hemma från jobbet i två dagar och det kändes som två veckor - snacka om att var uttråkad!
 
Ja, inatt har jag sovit uselt och vaknade redan halv 3 o hade svårt att somna om - så klart hade jag feber imorse igen så jag tog två alvedon och avvaktade tills de fått ner febern, och sen for jag till jobbet och skrev KARANTÄN på dörren till mitt rum :)
Så klart alla skulle in och prata ändå.. :)
 
Ja sa att jag är där så länge jag orkar, börjar febern komma kör jag hem, men jag mådde faktiskt hur bra som helst förutom snörvel och hostattacker, men vi är många som är i samma sits - så jag stannade dagen ut, och sen körde jag och handlade mat. Var inte hemma förrän strax innan fem.
 
En bra dag alltså :)
 
Var ju tvungen att nämna på lunchen att jag varit och sett fifty shades of grey och sen blev det många roliga diskussioner. Killarna hade ju inte läst böckerna så jag var ju tvungen att förklara Mr Greys lite udda tillvägagångssätt i det där speciella rummet och varför han var sån... Det var riktigt roligt.
 
Febern kom som ett brev på posten vid sextiden.. SJUKT!!
 
Ja, jag har beställt min fitbit charge HR så nästa vecka måste jag vara fit for fight för då vill jag träna igen - saknar det sjukt mycket. Speciellt eftersom mannen tränar dubbelpass varje dag - jag känner mig som en ensamstående i mitt hus.. ingen pratar med mig...mer än Akilles då..
 
På måndag har jag besök av revisorer :) Årsredovisningen ska granskas och jag känner mig nervös inför det - jag har inte gjort den, men jag ska ändå försöka ta fram uppgifter om de frågar efter det, och även svara på frågor.... jaja, jag ska bjuda dem på lunch i alla fall :) På Sandhem i metropolen Vä :)
 
Imorgon skulle jag egentligen följa med och titta på favvisälsklingen Erik när han simmar, men eftersom jag varit borta så mycket denna vecka kan jag inte vara borta imorgon igen, och sen är jag ju faktiskt inte helt frisk än och vill ju absolut inte smitta honom eller någon av de andra heller. Det får bli nästa fredag istället.
 
Nu ska jag sätta mig och mysa lite framför brasan och hålla kväll.
 
Ha ett trevligt veckoslut - shit, det är redan fredag imorgon - Jipppppiiiieeee
 

Bacillerna har tagit över min lekamen

Hej o hå, 
 
Jaha, då har även bacillerna nått mig. Jag är sjuk!
Var ganska kass igår men var tvungen att gå till jobbet ändå, då jag hade lite löner att betala ut samt en hel del andra saker att fixa. Gick hem redan halv ett, men det blev nästan en heldag för mig ändå för jag tog inga raster... Varje gång jag hostade kändes det som det var något som skar mig i halsen..
 
Gick hem och lade mig i soffan och sov hela eftermiddagen. Hade nästan ingen röst och sen kom den jäkla förkylningen också....
Feberfrossa med svettningar om vartannat. Tog ett bad, men skakade av köld i det heta vattnet. Suck!
 
Inatt var jag tvungen att gå upp och lägga mig i soffan för att M skulle få någon sömn överhuvudtaget - stackaren!
 
Hade strax över 38 i feber imorse. Hostar och snörvlar och tycker att livet är skit just nu.
Jag vill ju vara frisk och jobba!
 
Min chef är också sjuk.. jäkla sjukstuga på jobbet.
 
Igår när jag jobbade satte jag en lapp på min dörr - SMITTORISK - förkyld! och sen stängde jag dörren!
Massor av asgarv för det.. det är väl bättre att man varnar så de har en möjlighet att undvika bli smittade.
 
Jaja, idag ska jag ligga i sängen och lyssna på en ljudbok. Har precis varit och handlat ingefära och citron som jag gör ett äckligt hopkok - ska dricka det kallt. Har alltid druckit det ljummet innan men idag ska jag försöka med iskallt istället - har fått för mig att det går lättare att få ner..
 
Jaja, snart är jag frisk igen. 
Jag håller ut
Jag är stark
Ska nog beställa ett aktivitetsarmband så det kommer lagom tills jag är frisk igen - då jäklar ska det tränas!
Fitbit charge HR ska jag ha :)
 
Ha det gött!

spelkväll med alla tillbehör

Tjena people, 
 
Förkyld o hostig!
Men helgen har varit bra!
 
I fredags så hade vi en liten spelkväll med bästa vännerna. Mikael hade fixat till lite kyckling och spenatlasagne - supergott!
Ja, jag gjorde bara salladen...
Massor av skratt, väldigt höga diskussioner om vett och etikett mm. 
Först byggde vi ett torn... Elina rev det till slut.. men vi var ganska duktiga tyckte jag
Sen blev det pictionary. Ett jäkligt svårt spel för ingen fattar vad man hinner rita på 20-30 sek.
 
 
 
 
Som t ex det här..Konstnär: Sus... klättrar på väggen... ehhh
 
Pigge var trött som vanligt, det var ifs vi andra också - det var ju fredag... men Bodil, Micke o jag höll ut till kl.4. 
 
Igår var det en skön och väldigt slapp dag. Jag lyssnade på mamma, pappa, barn med Carin Gerhardsen - en riktigt bra bok!!! Började även grundmåla min STORA beställning från Elina. RIktigt roligt att måla igen.
 
Idag ska vi på bio... Fifty shades of Grey - ska bli så kul, trots att jag är förkyld och hostig..
Skulle egentligen träna med Bella, men eftersom jag har ont i halsen så får jag hoppa det. Synd om oss båda, men vi får ta igen det en annan dag istället.
 
Nya utmaningar kommer denna vecka. Löning! Har inte gjort lön på många år och nytt program igen... spännande :)
 
VI hörs! Ha en go vecka!!
 

Valentine och bröllopstankar

Todelido,
 
Hoppas ni fick en riktigt härlig och mysig Alla Hjärtans Dag igår!
 
Själv är jag mycket nöjd med vad dagen erbjöd. Det var en inga-måsten-och-tom-kalender-dag och jag bara älskar sådana lördagar. Vi hade först en jättemysig frukost då jag fick en liten och gosig present av min älskade man och sen målade jag faktiskt nästan hela dagen. Ingen beställning utan bara något jag känner för att måla, och det är en riktig utmaning - långt kvar så ni får ingen tjuvtitt heller... :)
 
På kvällen gjorde jag ugnsrostade rödbetor med fetaost och honung, oxrullader med fyllning av bacon och lök, god sås och potatisgratäng till det.
 
Sen var det Mello och jag bara älskade första (Linus Svenning ifrån Hörby) och sista (Mariette) låten - såååå jäkla bra de var!!!
Efter Mellolåtarna så gjorde M en himmelskt god efterrätt - en italiensk så klart :) citronsmakande glass och marängdessert, men lemoncurd och limoncello.
 
Höll nästan på att glömma att vi passade älsklingspojken i fredags!!! Den snällaste och goaste pojken i hela världen. Han bara skrattar och ler och njuter av att bli älskad. Han har ju precis blivit 6 månader och då fick han en liten present av mormor...
Den kan ju vara användbar när det blir lite skönare vårväder ute... Jag tyckte den var jättefin i alla fall.
 
Erik är så duktig till att äta mat nu, och han älskar verkligen mat. Däremot välling går inte alls, han riktigt hatar det och så fort han får det i munnen så grimaserar han och spottar och fräser. RIktigt öööörk för honom.
 
På jobbfronten går det riktigt bra. Bokslutet är klart och godkänt. Jag trivs fantastiskt bra och längtar nästan till jobbet varje dag (undrar hur länge det varar...) Jag har mycket att göra så klart, och det är mycket nytt så det tar ju lite extra tid eftersom jag inte har någon att fråga, men det är faktiskt inte något som jag inte alls har fixat. Vi kommer ju snart till lönerna och det är ju ett litet kapitel för sig med förmåner, semesterdagar, AT-timmar osv.... o ett nytt program som jag inte arbetat i innan. Jaja, livet är en utmaning och jag älskar utmaningar.
 
By the way, chefen bjöd på Alla Hjärtans Dag bakelse i fredags! Det är väl ett bevis på att han uppskattar vårt arbete :)
 
Vi är bjudna på två bröllop detta året och det är såååå Wiiiiii - kuligt som bara den! M och jag har bara varit på två bröllop under alla våra år tillsammans, så två på samma år är helt otrooooligt och fantastiskt kul.
Igår beställde jag en klänning till det första bröllopet som är i slutet av April.
 
Jag blev kär så fort jag såg den och tyckte att det var jag liksom... skräddarsydd, så det tar mer än en månad innan jag får den.. men den som väntar på ngt gott.. spännande!!!!
 
Idag ska jag ägna mig lite åt den otroligt roliga sysselsättningen strykning.... med en bra ljudbok i öronen så går det vägen. Jag läser för tillfället mamma, pappa barn med Carin Gerhardsen - bra än så länge.. Och ikväll blir det step i Tollarp.
 
Ha en härlig vecka hörni, så hörs vi
Ciaooo

yes, överlevde första bokslutet :)

Hej hopp,
 
Som vanligt så springer dagarna iväg och jag hinner knappt andas :)
Ms intervju gick bra, den varade i 2 1/2 timme - så nu får vi se vad som händer härnäst. De skulle ha en intervju till o sen skulle de höra av sig om ca 2 veckor. Håller alla tummar o tår som finns.
 
Helgen gick snabbt. Lördagen tillbringades först i Tollarps gympasal med en elva-tabata - sååå kul det var! Mari från Atos var med, och hon var duktig och tyckte också att det var kul. Innan eftersvettningarna hade slutat körde vi till Svedala för att titta på en bil till Josefine. Hon har ju blivit kär i mini cooper och hade hittat en röd skönhet på blocket. Den var verkligen fin, o snabb :) Hon ville ha den så vi bestämde att vi skulle återkomma i början av veckan o göra affär.
När vi kom hem så var det dags att duscha igen och sen var vi hos Bodil o Pigge för lite mello-kul.
Jag var trött som en gnu så det blev inte så sent som det brukar..
 
Söndagen var det dags för Elias sex års kalas. Kul att träffa alla igen - det blir ju inte så ofta vi träffas, tyvärr.
 
Mitt första månadsbokslut på Megadyne är snart över. Nervöst och med en hel massa nya saker, men skam den som ger sig. Idag fick jag rapportera intercompany med helt nytt rapporteringssystem med uppladdning av filer - först funkade det inte som jag ville, men va fan - det ska funka, och sen gjorde det det :)
 
Idag körde M, jag och Josefine till Svedala igen och hämtade "lillebil" regnr LLB blir ju lillebil :)
Jag fick äran att köra hem och den är en liten pigg sak - plötsligt var jag uppe i 145.... ooops. Jag vill också ha en sån.
En mycket glad och stolt Josefine :)
 
Skulle egentligen på en föreläsning på torsdag, men den blev tyvärr framflyttad så nu har jag torsdagskväll ledig - får väl köra dubbelpass med box o tabata istället..
 
Nu är det biggest loser på tv - vi hörs!
 
 

RSS 2.0