Glädjerus

Det finns stunder i livet som man gärna vill rama in, konservera i hjärtat eller nåt, och idag hände en sak som jag just vill bevara - själva känslan, själva glädjen.

Bella har ju pluggat till mäklarassistent i Stockholm, blev klar i oktober förra året och har inte fått ngt jobb inom branschen pga att det inte finns såna lediga... när hon blev klar så skickade hon ut sitt CV till alla intressanta mäklare runt bygden och i förra veckan ringde de från mäklarhuset i Höör och frågade om hon kunde vara intresserad av just ett sådant arbete. Wow!!!

Hon kom dit, berättade ingående hur hennes framtidsutsikter och livsfilosofi ser ut - typ charmade häcken av dem och körde hem. En ångestfylld vecka ända fram till idag kl. 15.05 - välkommen ombord tjejen!!!!

Wiiiiii, lilla gumman fick jobbet och jag är en mycket stolt mamma. Det är så roligt när barnen lyckas och man gläds så innerligt med dem.



Annars är jag ganska less på blogg.se för är det inte segt som attan så försvinner mina inlägg - Grrrr

Jag har dock 4 lediga dagar att bekämpa ilskan på..

Byxor på - byxor av - byxor på - byxor av :)

Idag fick jag en liten annorlunda arbetsuppgift - jag var min chefs bodyguard :)
De ni, snacka om att ni är avundsjuka :)

Från Hörby till Lunds stad - bankbesök och sen var arbetsuppgiften slut..

Sprang in på Gina tricot en snabb runda och inhandlade ett par byxor till Berit :) och två tröjor till mig själv.

Glädjeskutt och en solhälsning blev resultatet :)

Intervallträning  - det är nästan lite hat över det.. mådde nästan illa. Varför utsätta sig för såna dumheter?
Jo, så klart för att det gör mirakel.

Efter intervallerna så blev det morgondagens tillagning av två middagar - så slipper jag imorgon för då hinner jag inte.

Det blir en spännande dag imorgon - det är ju ONSDAG!!!

Va? Klättrade Tessie upp i en gran?

Bella ringde i förmiddags och berättade att igår precis innan de skulle iväg på kvällen så gick Henke ut med Trixie en runda. Rundan blev ett träd - Trixie klättrade upp i ett träd och var jätte intresserad av fåglarna..

De andra hade kommit dit och Johan hade gjort ett tappert försök att klättra upp i granen, men Trixie hade blivit lite rädd och klättrat ännu längre upp.

Tre timmar stannade Trixie i trädet. Henke fick till slut hämta en stege och klättra upp efter henne.. en ganska sen middag blev det för dem två.

Nu ska ni höra det roliga: När Bella började berätta om Trixie så hörde jag Tessie...
Min första tanke var då att Tessie har blivit överförfriskad och Henke följde med henne ut.. för varför skulle annars Henke gå ut med Tessie...?

- Klättrade hon upp i en gran???
- Hon måste ju ha blivit drogad av något :)

- Gick hon inte ens ner när Johan försökte?
Men varför var hon intresserad av fåglarna - undrar om hon brukar var det??
- Ja, jag förstår att hon var rädd för att klättra ner, men varför klättrade hon ännu längre upp - det är ju nästan som hon är i trotsåldern - hon måste ha blivit drogad av någon :)

Jasååå, var det Trixie!!!?? Hahahahahaha

Sorry Tessie, det ska aldrig upprepas :D

Inte många timmar på jobb idag inte..

Igår var en speciell dag, Igår var det min ettårsdag!!! Fy bubblan vad jag är stolt över mig själv - ett år som rökfri.

Berit var så gullig så hon kom med påskliljor till mig på morgonen och jag fattade först ingenting...



Tack Berit, och Tack alla som grattat idag - och även ni som verkligen har pushat, hejat och funnits där detta året - seriöst har det varit skitjobbigt emellanåt, speciellt i början och när man festar så klart.

Nu är det jobbiga över, nu finns bara jobbet att få bort de extra rök-kilona, men det verkar ha vänt lite nu.. -2 kg denna vecka och det är lovely :)

Piloxing igårkväll och jag var ganska slut...förstår egentligen inte varför, men det är kul ändå.

Idag har jag varit med lilla gumman på CSK för coloskopi - ingen trevlig upplevelse, men det gick bra och hon blev full på köpet :)

Sen blev det besök på Mc D för Jossan var hungrig!!!
Medan hon sov på soffan så körde jag till arbetet och kursade med Excel - idag lärde vi oss Konsolidering - skitbra funktioner, jag blev nästan lyrisk :)

Trevlig helg på Er alla söta

Första daten med min nya PT :)

Todelido!!!

Fru Migrän har gjort sig påmind idag också, men det finns liksom inget tråkigare än att vara hemma och inte göra någonting så därför har jag varit på jobbet och gjort massor :)

En bra dag trots fru bankande.
Har inte hittat riktigt rätt i piller-djungeln än - det finns ju en uppsjö med migrän medicin som inte hjälper eller så hjälper det för stunden. Jag är Ipren trogen fram till sista andetaget. Ni fattar inte vad jag önskar att Ipren hjälpte mot migrän - fatta hur mycket lättare livet hade varit och världen hade säkert sett mycket bättre ut :)

Jag är ganska bra på att ignorera en del smärta så när jag arbetat färdigt idag hade jag min första date med min nya PT - Mike T :)  Wow, vilket pass!!

Ett boxpass som heter duga och det var endast jag som fick slå och sparka, och plågas - på alla sätt! Skitkul, skitsvettigt och riktigt jobbigt. Jag är ju van att vi båda slåss på boxpass, men nu var det bara jag. Kulkul!!

Fick min klänning idag som jag beställt till Josefines student - en underbar klänning men alldeles för stor (jättekonstigt), så jag skickade tillbaka den och bad att få två storlekar mindre. Det är absolut inte jag som har minskat mått utan modellen var väldigt big och A-formad, men jag gillade klänningen och ger den en chans till.



Hade kunnat tänka mig de här till klänningen :) Visst är de fantastiska !!

Jag vill måla - ge mig jobb!!!

I lördags vaknade jag med huvudvärk.. självförvållat så klart, men skiten försvann ju aldrig..

Igår var jag tvungen att gå hem för huvudet höll på att ta över kontrollen av my brain - min söte lille älskling kom o hämtade sin lilla snuttis kl. 14 och sen sov jag resten av eftermiddagen.

Gick upp som vanligt imorse och kände efter... tog ett par piller och sa att om huvudvärken försvinner om en halvtimme kör jag till jobbet, men det tog 1 1/2 timme innan den lugnade sitt bankande.

Det blev en lugn dag - har inte gjort för mycket om man säger så.
Mikael gav mig datorförbud imorse och det höll jag ända tills kl. var typ fem :)

Jag bokade en sommarresa... oj oj och jag har inte frågat chefen om semester.. :)

Greece here we come!!!!
Bara älsklingen och jag!!!
Det behöver vi och det förtjänar vi efter studenten!!

Jobb imorgon, med eller utan huvudvärk är den stora frågan - jag hoppas migränen avlägsnar sig, men den vise vet av erfarenhet att skiten klamrar sig fast säkert en vecka till.

Jag saknar mitt kontor!!!!

Imorgon trotsar Josefine och jag Ms önskan och fixar tacos till middag, hihi... Fan vad jag älskar min familj!!

Puss&Kram

PS. Ingen som vill ha en målad tavla - är lite målarsugen :)


Så var nästan denna helgen slut

Nu äntligen har vi blivit av med vårt gamla löpband - Tack Fabienne för att du ville ha det :)

Fredagskvällen började med att Pigge spillde ut ett halvt glas rödvin över sig själv o bordet, sen gick det bara utför. En rolig kväll med många paraplydrinkar - gräddiga saker, men oj så gott :9

Jag bjöd på fläskfile fylld med salami, gorgonzola, soltorkad tomat och basilika. Gorgonzolasås med vitvin och charlottenlök o grädde i. Det var första gången jag testade och kan nog inte ge det maxpoäng - nä, endast en trea av fem möjliga.

Däremot så bjöd jag på en äkta Frödinge kladdkaka till kaffet och det var en ny sort - Supersmarrig sa de att den var!! Den fick höga poäng :)

Lördagen tillbringades med att inte göra någonting och det var fantastiskt skönt, men då har man ju ganska så mycket att stå i idag istället.

Stod o strök hela fm och sen plockade jag fram alla mina lådor med sommarkläder, och det är fantastiskt roligt att hitta en massa nya som man inte hade en aning om....
Och väldigt skönt att rensa bort allt det grå, svarta i den tråkiga vintergarderoben - nu är där FÄRG igen!!

Bella har varit här idag och hjälpt sin syster med ett tal - sjukt duktig dotter man har, och snäll.

Spaghetti är nog bra söndagsmiddag, eller hur :)

Blir jag någonsin en elit?

Oj vad en arbetsvecka går snabb! Speciellt när det endast är 4 arbetsdagar varav en tillbringas med kurs :)

Idag har jag varit på två kurser, först fördjupningskurs i Excel - ska nämligen bli expert på formler och eftermiddagen tillbringades i samma utbildningssal och med samma lärare, men ett annat ämne - nämligen Word.

Fy bubblan vad jag ska bli mer lärd :)

Nu har jag piloxat och kettlebellsat :) Piloxing är kul, men kettlebells är inget för mig - jag tyar inte!!

Fredag imorgon och jag längtar!!!
Då ska jag dricka söta paraplydrinkar, äta god mat och samkväma med roligt folk - wiiii



Må solen skina på Er - kramas i trafiken och undvik bli fotograferad av stolparna  - kramen :)

Rakt igenom så klart

Första arbetsdagen efter 5 dagars påskledigt kändes inte riktigt alert...om man säger så..

Sovit risigt 3 nätter, svårt att motivera mig, svårt att koncentrera mig - men jag kom, åstadkom, segrade och avvecklade mig tidigt för jag skulle besiktiga min bil.. som så klart bara gled rakt igenom som en saab alltid gör :)

Ni som har trubbel med besiktning - köp en SAAB - går alltid igenom :)

Hemma tidigt och löpbandet kallade - kände att idag kan jag besegra allt, hihi

15 km!!!!!!!!!!!  Sen nollställde löpbandet tiden och jag fattade ingenting, men jag kände nog att detta var lagom idag.

Berit på mitt jobb är min inspirationskälla - hon ska springa Göteborgsvarvet och berättar alltid vad hon har sprungit, och jag vill ju försöka vara lika duktig - jag gör min tappra försök, men jag har inte den orken...än :) Sen så ska ju inte jag springa Göteborgsvarvet, men det är roligt att bli lite bättre dag för dag - jag tävlar mot mig själv med inspiration från Berit :)

Undrar varför jag blir illamående ca en timme efter jag sprungit ??

En bra dag trots allt

Det blev en ganska bra dag av denna PÅSKDAG ändå..

Långpromenad med mannen i den härliga solen - dock ligger det fortfarande lite snö här o där, men solen gjorde några tappra försök att värma mig - vilket den lyckades bra med.

Lunchen var lite fager - rester från igår och hur kul är det att äta påskmat två dagar i rad..

Lite soft i soffan, massage av mannen och sen spöade han mig... vi körde ett boxpass som heter duga - fan va kul det var och gud vad jag slog, och blev slagen :)

Nu är det så där skönt avslappnat som det ska vara en söndag, och det bästa är att man är ledig imorgon också...men vad tusan ska jag göra då mer än att gå på step?

Snart väntar grillad entrecote, bea och klyftpotatis för dem som äter det :)
God söndagsmat och så klart ett glas rött :)

Shalom

Tristess efter 3 dgr ledigt

RASTLÖS!!!
Tre dagars ledighet och hela kroppen kryper av rastlöshet - vad tusan gör man en Påskdag?

Jag kör inte på någon konstrunda - det gör alla andra så det hoppar jag gärna över.
Jag kör inte och shoppar - det gör jag alla andra dagar så det hoppar jag gärna över.

Finns det någon därute i Sverige som har något trevligt förslag att döda denna tristess med?

Ja, jag vet... jag kan ju alltid ställa mig på mitt nya urtjusiga löpband :)


Wiiiiiii, är liiiite avundsjuk på min syster som körde lite fallskärmshoppning igår i Australien - suck!

Påskhärligheter

Så härligt med Påskledighet!!
Jag fick en helt oplanerad extra semesterdag för att jag är så himla snabb o effektiv :)

Och denna extra semesterdag blev inte alls som jag ville, men skönt att vara ledig när man kan vara en hjälpande hand och ha en axel som någon kan gråta emot.

Fredagen blev bättre, mycket bättre.
8 km löpning under eftermiddagen, glädjande besked under bilfärden till Arlöv och en sjukt rolig kväll tillsammans med galna och ganska berusade personer.. ja jag var nykter ytterligare en kväll!! Helt sjukt!!

Bröllop i Köpenhamn nästa år!!! 13 juli 2013 - jippiiiii - ska bli såååå kul!!!

Idag körde M på träning i Tollarp, vilket jag inte är road av längre, utan valde vårt tjusiga och skithärliga löpband istället - 10 km blev resultatet och jag är nöjd.

Vill önska Er alla en härlig PÅSK - ikväll ska jag INTE dricka vatten!!!!!

Puss&Kram

Katter med stil

Trots att det är minusgrader, snöar, regnar, stormar och är allmänt hemskt att vara ute så vet mina katter att det är April... och April är en vårmånad och när det är vår ska man vara ute. Basta!

Mina katter vill vara ute när de är inne och inne när de är ute och ofta samtidigt, och ett himla skrikande på dem båda.. SUCK!!

Men trots deras egenheter så är det oerhört mycket lugnare med två katter än en hund, och en enda lite söt gosekise gör att man inte kommer hem till ett tomt hus - man kommer hem.

På tal om egenheter.. Min lille Amadeus, som är en ganska egensinnig och svårflörtad ung herre, har börjat gilla massage. Jag brukar massera hans rygg med ganska hårda tag och han gillar det, t.om på morgonen när jag sitter och äter frukost och läser tidningen kommer den håriga och ställer sig rakt framför mig, i tidningen och pockar på uppmärksamhet. Skulle jag mot förmodan putta undan honom kommer han igen och denna gången med svansen i mitt face.. Kela mig, massera mig!

Amadeus kommer alltid när man kallar på honom..som en hund! Medan Maximus endast registrerar det och typ ber att få återkomma..



Husse köpte två nya leksaker till herrarna häromdagen, en kackerlacka som kilar omkring på golvet, och katterna vet inte riktigt hur de ska reagera. Jag tror att de är lite rädda... de har aldrig sett något sådant, men ändå är de jätte nyfikna. Den andra leksaken är en liten mus som luktar kattmynta vilket katter älskar och när de rör den så låter den som en riktig mus. Gissa vilka råkurr här har varit - tjohooo






RSS 2.0