Prinsen har kommit

Hej o hå, vad tiden går fort när man har kul :)
 
Detta har bara varit en tredagars arbetsvecka eftersom jag jobbade förra fredagen så tog jag två dagar ledigt denna veckan istället, och det var ju passande med tanke på vad som hände i torsdags.
 
I onsdagskväll bestämde Isabella och jag att hon skulle komma hem här och så skulle vi pyssla hela eftermiddagen - ja, vi älskar nämligen det...
På torsdagsmorgonen fick jag ett sms där Isabella berättade att hon inte kunde komma för att hon hade börjat få mer ont.. alltså bara tanken på att det var nära nu gjorde mig jättenervös! Värkarna kom oftare och oftare så redan vid åtta fick hon ringa hem Henke.
 
Så klart ville jag ju hålla mig uppdaterad - det är ju ändå min dotter som ska få sitt första barn liksom...
 
De körde in till förlossningen vid 10 och vid 11 fick jag ett sms från Henke där han berättade att de hade fått stanna.. skönt bara det.
 
Sen hörde jag inte mer, och det var såååå frustrerande. Alla känslor och tankar kom till mig och det var oerhört jobbigt. Jag var så klart orolig samtidigt som jag var förväntansfull - jag kunde absolut inte koncentrera mig på något överhuvudtaget.  Jag hade planerat in att jag skulle köra och handla tidigt, ja jag kom iväg halv 11...
 
Jag hade börjat sy lite babykläder kvällen innan så emellanåt sydde jag lite, sen var jag lite på fb, gick o pulade, tvättade osv... orolig!
 
Jag skickade ett sms till Cathy och frågade om vågade o kunde smsa Henke kanske och fråga hur det går... Självklart sa hon. Sagt och gjort - jag frågade hur det gick och om Bella mådde bra? Jag fick upp en massa onödiga och jobbiga bilder i mitt huvud att det blev kejsarsnitt och att hon inte mådde bra alls.. så fånigt egentligen..  Det tog jääääättelång tid innan Henke svarade och så skrev han bara -jo det går bra.
What?? En mamma vill höra detaljer... mycket frustrerande, men han var ju närvarande med Bella och hjälpte henne istället för att besvara sin frågvisa svärmor och det förstår jag och är väldigt tacksam för..
 
Jag nästan slet mitt hår av oro och ängslan och till sist kunde jag inte vänta längre - jag skickade: - Har jag blivit mormor än???
 
En halvtimme, kanske en timme efter fick jag ett foto!!! Åhhhh min lille prins!! Mitt älskade barnbarn har kommit till oss!!! Så söt och så otroligt fin - är så lycklig!!
 
Idag lördag har jag äntligen fått träffa honom - jag är en mycket stolt, glad, lycklig mormor!!
 
Denna bilden är från förlossningen
 
Vi pratar med varandra... och jag har fina hjälm-märken i ansiktet..
Sover gott hos mormor!!!
Älskar detta lilla knyte!!!!

3:e veckan o sen jobb ... suck

Hejsan go vänner,
 
Nu har en annan jobbat igen... tre dagar med 10-11 timmar :(
Suck
Jag visste ju så klart att det skulle bli långa dagar, men att jobba in en hel månad på 2 dagar är ju ganska häftigt.. inte många stunder jag har varit uppe o rört mig om man säger så..
 
Sista veckan semester var både ris o ros.
För det första hade jag faktiskt ångest för att börja jobba igen - har ju haft fantastiska dagar på semestern och att sitta instängd på ett kontor skapar ångest i min hjärna.
För det andra har vi haft underbara dagar i poolen och t.om två dagar på stranden.
För det tredje så var vi på Stäket i Lund med mamma o Roland o mina älskade systrar. Vi åt gott, drack gott och fick världens överraskning :)
För det fjärde så hade vi en sjukt rolig fest i lördags med styrelsen i vår förening.
Vi började redan kl.14 och sen höll vi på till halv 4 på morgonen och det blev allt mellan bad i poolen till små grönne med tabasco i. God mat, många skratt och massor av gott flytande... ja t.om Pigge höll sig flytande..
 
Som sagt en jätterolig fest som vi bara måste göra om..
De som inte vill synas syns inte o vice versa :)
Nu är det helg igen och jag längtar efter lite träning - M o jag har bestämt att vi ska träna TRX imorgon o sen ut på en liten hojtur.. söndag hoppas jag på sol o bad :)
 
So long

RSS 2.0