Påsk härliga Påsk

Glad Påsk till alla Er som jag inte sagt det till innan :)
 
 
Det har varit mycket härliga dagar i Påsk. Söndag idag och det märks.. jag trivs inte riktigt på söndagar - vet ej varför för jag gillar måndagar och framför allt imorgon då vi är lediga, men jag fungerar inte som människa på söndagar - jag känner helt enkelt inte för att göra något.
 
I fredags morgon kl. 8 tänkte jag mig lite morgonlöpning - fy bubblan vad jobbigt det var - jag höll på att avlida! Detta var ju absolut ingenting för mig...
Och
I fredags hade vi halv åtta hos mig :)
Tema: GUL
Förrätt: Kräftsoppa, mycket mumsig med mycket morötter och kräftbitar i. Till detta serverade vi ett gott och uppfriskande rosë vin.
 
Varmrätt: Paella med kyckling, räkor och blåmusslor - ganska tydlig saffransmak, mäktig men god och annorlunda. Dryck: San Miguel, spansk öl
 
 
Efterrätt: Vit chokladmousse med lime, dekorerad med passionsfrukt, hallon och blåbär - mycket smakrik och god.
 

En jättemysig kväll med våra fina flickor med pojkvänner.
 
Påskaftonsmorgon var det ledardansträning den okristliga tiden kl 09,30 - det funkade ganska bra, det kommer att bli bra...intygar jag mig själv... vet ej om de andra håller med, men ni är välkomna till Tollarps sporthall den 27 april kl. 14 för att checka läget.
 
Halv 11 skulle många Tollarpsbor påskgympa, dock inte jag. Jag körde till gymmet och roade mig en stund istället. När M kom hem var jag fix färdig och redo att bestiga besten...som står i garaget :)
 
Vi körde till Veberöd via småvägar och kom lagom till Cathy och Åkes eftermiddagskaffe.. hmm de skulle ha gäster och hade inte alls tid med oss, men de var så gulliga ändå och satt ner och tog en kopp kaffe med oss..
 
Theo hade vattenkoppor, som jag inte har haft... och Elliot grimaserar så fort man säger foto...
 

En snabb titt, en snabb fika och sen körde vi hemåt igen.
 
 
 
Idag började jag dagen med morgonlöpning..igen. Det gick mycket bättre idag så nu är jag övertygad om att jag klarar blodomloppet om nån vecka, för klarar jag det på tom mage så klarar jag det med näring i kroppen utan problem..
 
En helt underbar försommardag idag - i eftermiddags visade min bil på 23 grader - tjohoooo, sommaren är inte långt iväg nu.
 
Mannen fixade nätdörr till köksdörren och jag körde till dottern för massage - helt underbart så jag snarkade högt :)
 
Annars en helt sjukt jobbig dag idag! Rastlösheten är stor ibland, så jag har lyssnat på ljudbok, spelat spel på datorn, spelat spel i telefonen, tvättat, hängt ut tvätt, kelat kisar, skällt på katterna och allt annat tråkigt. DET ÄR SÖNDAG!!!
 
Imorgon blir en underbar dag! Startar med step kl. 10 - tjohooo - nästan det roligaste som finns.
 
Vi ses.
 
 
 

Guldkant på livet - mys o träning!

 
God kväll,
 
Påsken har kommit och idag var jag på besök på Blåkulla - passade inte in så jag stack hem igen ;)
 
Jag har idag haft en mysig städdag här hemma..alltså mysig var den faktiskt inte - skittråkigt och svettigt att städa, men precis som träning känns det skönt efteråt.
 
Förra torsdagen så hade M o jag tagit semester, faktiskt både torsdag och fredag... vi körde först och lämnade grabbarna till Josefine på torsdagsmorgon och sen fortsatte vi till Ullared. Jag blev så besviken för att jag inte hittade så mycket kläder som jag planerat, endast två toppar för min del, men M hittade hur mycket kläder som helst. Hittade så klart en hel massa andra roliga saker så det var ändå en lyckad färd dit. Det finns ju andra affärer utanför som också är väldigt tilltalande :)
 
När vi gjort Ullared körde vi till Falkenbergs Strandbad där vi hade bokat rum för en liten mysig och romantisk övernattning med god mat och dryck.
 
Först gick vi en skön runda i vårvärmen och sen tog vi igen oss på rummet lite innan dusch och middag på kvällen. Tre rätters med alldeles för avancerad mat för att kunna förklara det här - gott, men inte jättemycket så jag var glad att där var tre rätter..
 
Jag sov fantastiskt gott i den mjuka sängen med satinlakan. Frukosten dagen efter var i världsklass - wow!!!
Efter frukosten tog vi det lugnt och sen styrde vi bilen hemåt - en fantastiskt mysig minisemester - älskar det där lilla extra i livet :)
 
 
Dagen efter, alltså i lördags hade vi en rolig träningsdag i Tollarp och tänkte visa lite bilder därifrån:
Det börjad med ett jätteroligt discopass..
 
 
 
 

Därefter var det ett tufft utepass med intervaller:
 
Alltså jag tyckte att M behövde lite mer tyngd när han stod i plankan, eftersom han tycker att plankan är bara vila...
Dagens tredje pass var ett jätteroligt cirkelpass - lagom tufft om man säger så..
 

Dagens fjärde och sista pass var ett lugnt trx pass som var väldigt skönt för kroppen - mycket stretch.
 
 

En jätterolig träningsdag som gick alldeles för fort.
 
På kvällen roade vi oss hemma hos Bodil o Pigge - åt och drack gott, och mådde bra dagen efter :)
 
Nu ska vi fira påsk - långa sköna dagar och mysiga och roliga kvällar - det kommer att bli toppen!
 
Ciao

 
 
 

Dessa underbara pojkar

Tjena people,
 
Sommartiden klubbar mig så jag känner mig mer som en säl än när jag har druckit för mycket alkohol...
Jag är trött, alltså mer än vanligt och det är ju inte så lite.. måste ha mina powernaps, gärna två per dygn.
 
I lördags var vi i Kävlinge och hjälpte till att flytta till min mormors syster. Mamma bjöd först oss på god frukost, smarrigt värre med bacon o äggröra, goda smörgåsar med goda pålägg - något jag inte ätit på mycket länge då jag inte äter kolhydrater till vardags.
Jag och min ynkliga rygg var inte till så mycket hjälp, men jag roade dem andra medan de slet.
 
Majken är närmare 90 år och har bott i det huset i många många år, och ni vet ju själv hur mycket man samlar på sig genom åren... där var MYCKET att packa, men allt skulle hon inte ha med sig som tur var utan vi fick ju ta vad vi ville ha och resten slängdes eller ska säljas på loppis. Mamma och Roland har gjort ett fantastiskt jobb och slitit dag ut och dag in hur länge som helst.
Service lägenheten hon har fått istället i Furulund är fantastiskt fin och hon kommer att bo bra där.
 
Lille Theo är för söt, o kan ju inte vara still en sekund när man skulle fota honom..
Charmtrollen Elias och Elliot vill så gärna att jag fotar dem, men ska ändå låtsas att de inte vill.
Goa pojkar - himmelskt söta!
 
Det är så synd att vi bor ganska långt ifrån varandra för vi träffas så sällan.
 
Flytten gick bra, Roland och Mikael var de stora starka karlarna som fick ta möblerna och sen hjälpte vi andra till så gott vi kunde.
 
Söndagen blev det halvdan träning på gym. Jag kunde inte göra så mycket mer än köra lite armar och axlar medan de andra körde benträning. Söndagsträning brukar vara ganska low.
 
Var hos min bota-rygg-massör i måndags och han slet loss en låsning... typ, bräckte loss den och han säger att det är som ljuv musik i öronen när det smäller till. Tyvärr är där nog en till eller så har den gått tillbaka för jag är inte riktigt kry än. Dock kan jag träna bättre nu än helgen i alla fall.
 
Häromdagen ställde jag mig på löpbandet för att känna in min rygg, det gick bra - jag ökade lutningen till 6% och gick fort...tröttnade på farten och ökade takten. Efter varje 5 minuter ökade jag med 0,5 och till sist sprang jag den sista kilometern i 5 min tempo, alltså 11 km/h - det kändes bra och jag var nöjd.
 
Tränade ryggen igår och det var kanske inte riktigt genomtänkt, men det funkade. Blev inte sämre i alla fall.
 
Imorgon är det sista dagen på bokslutet - de har dragit in så vi endast har 4 dagar rapportering denna månaden och det har varit tufft så imorgon firar vi med utelunch och fredagsfika, och jag har lovat att glömma att jag inte äter kolhydrater :)
 
Äntligen fredag imorgon!
Känns befriande och nästa vecka är det en tredagars arbetsvecka för M och mig.
 
Idag är jag lat. Ingen träning. Orkar inte - tar det imorgon istället... jag som hade bestämt mig för att springa i en timme..
 
I helgen blir det step och ledardansträning - ni kommer väl på uppvisningen och ser när jag gör bort mig i år igen.
 
Kramkram
 
 
 

RSS 2.0