Sista semesterdagen

Jaha, så har det redan gått 4 veckor. 4 hela veckor av lata dagar och massor av festande. Hur ska jag komma upp på måndagsmorgon kl. 05.30?

Denna sista vecka har varit ganska givande. Jag har pulat lite här och där, shoppat lite grann och gjort bara sånt som har tilltalat mig för stunden. Häromkvällen hade vi en liten kubbkväll - gissa vilka som vann??? Haha, Jossan och jag vann med 3-1 mot Isabella och Mikael!! Fatta vilken elit vi är på kubb - vi borde nästa köpa tröjor som där står "Jag vann i kubb".

Ni anar inte hur mycket jag har velat träna denna vecka och det är så klart bara för att jag är typ sjuk eller nåt... Min familjs bakterieangrepp slutade illa för mig, trodde länge att jag skulle klara mig eftersom jag äter morötter och dricker mycket rödvin, men de små jävlarna satte sig i halsen och där sitter de än plus att de har förökat sig och sitter numera även i bihålorna.

Så det här med träning är ganska lönlöst, men idag gjorde vi en liten udda sak. Mikael och jag körde till Immeln och promenerade den svettiga stenrundan på 5,2 km. En runda som berättar och visar hur det gick till på slutet av 1800-talet till mitten av 1960-talet vid stenbrotten, och den visar resterna av skrotsten, dvs stenblock som de inte hade användning av. Denna lilla promenad var ingen vanlig liten promenad i en mysig skog, på små landsvägar - visserligen var en stor del i skogen, men det var mycket smala serpentinvägar igenom tät skog, upp för berg av skrotsten, ner från berg av skrotsten. Promenaden kändes som minst en mil och vi var jättesvettiga när vi kom fram, men det var härligt och väldigt intressant och udda.











Fatta vilket träningspass det var! I alla fall för en som inte har tränat på 4 veckor, för en som nästan haft ryggläge alla semesterdagarna..

När vi nu var så nära Immeln och såg alla packa sina kanoter med tält och sovsäckar kom vi på att vi har faktiskt snackat om att vi skulle ut och tälta en helg denna sommaren, festa och ha kul. Varför inte andra halvan av augusti om det är fint väder? Vad säger mina vänner om den idén??

Ullared

Hur dum får man egentligen vara som ställer klockan på 04.30 en semesterdag för att köra till Ullared? Är man något i liknelse med en shopoholic är det inte så stor kraftansträngning, faktiskt. Bella, Jossan och Niclas var också väldigt exalterade inför denna dag, ja kanske inte Niklas för han har aldrig varit där innan.. Tyvärr regnade det hela vägen upp, men man var nästan ensam på vägarna så det var ganska rofyllt. Som vanligt åt vi lite frukost i Susedalen och sen är det ju bara några mil kvar till metropolen.

Det tog inte mer än drygt 2 timmar att köra upp, inklusive frukostrast. När vi kom upp så hade de inte öppnat palatset än så köerna ringlade sig från ingången, runt alla hus och parken, sen ut mot parkeringen igen. Fatta!!!  Helt sjukt!!!

Den första timmen var helt okej, vi kom fram med våra kundvagnar och man kunde nå fram till hyllorna utan större problem. Vi träffade min kära moder och systern min med familj inne på barnavdelningen. De var också på en liten dagsutflykt. När den här första timmen hade gått uppstod ett smärre kaos. Där var så mycket folk och alla var som galna efter alla attiraljer, det kvittade om det var kläder eller ljus - de bara trängde sig och högg tag i sakerna. Jag för min del gjorde inga större fynd, tyckte inte där var något som föll mig i smaken på klädfronten. När klockan var 11 och då hade vi varit där inne i 3 timmar var vi nästan nervsjuka. Man fick nästan slå sig fram till kassorna.. Fördelen var ju att det inte blev så dyrt som jag hade planerat, men nu måste jag ju åka dit en gång till i höst.

Flickorna var inte heller nöjda. De hade inte heller hittat vad de sökte, medan Niklas såg mest chockad ut hela tiden.

Vi käkade lunch och sen tog vi en runda i det andra affärerna runt omkring. Där hittade Bella ett par skitfräcka skor, men det var också allt.

Hemfärden var ganska dryg, då gjorde sig sömnbristen sig påmind och jag bara längtade efter kaffe. I Örkelljunga blev det kaffe till mig och glass till barnen på Mc D - sen gick det snabbt hemåt.

Alltid kul att packa upp allting när man kommit hem. -Javisst ja, jag köpte ju det och det... Ny jacka, nya väskor, ramar ja allt kul. Nu köpte jag även en hel del barnkläder till de små knodden också.

På kvällen kom Jolly och Thomas och kopplade in elen till lampan i poolen och värmepumpen mm. Därefter blev det fläskpannkaka och en hajfilm på dvd.



Ciao for now

Bildspel från okänd

Hittade denna på You tube - bra bilder som sammanfattar dessa 4 dagar på 10 minuter. Kan även berätta att han har fotat oss också - efter ca 4,30 syns vi!!



så coolt!


Västervik MC dagarna 26-07-2009

Vaknade vid halv 7 och var helt övertygad om att den troligen mördade spindeln var en mycket realistisk mardröm. Guud, vad jag hatar spindeldrömmar!!

Gick upp och besökte de fruktansvärt ofräscha toaletterna och sen gick jag raka vägen och köpte kaffe för att vakna. Drack två muggar på stående fot. Mikael var otroligt svårväckt och gnällde som ett barn att han var trött. Jag åt tre Brago kex till frukost och sen började jag packa ihop våra sovsäckar, luftmadrass och diverse utspridda kläder. När jag väl fått upp mannen gick det ganska lätt att packa ner tältet också.

Redan kvart över nio var vi på G hemåt. Vi körde till en mack i utkanten av Västervik för att lasta våra Vä grejor från släpet till vår bil. Vi tog farväl och tackade för dessa underbart roliga dagar, och sen körde vi E22 hemåt och de andra körde den vackra vägen hemåt.

Vi stannade till i Karlskrona och käkade lunch och vi var hemma strax efter två. Vi hälsar oss hjärtligt välkomna hem!

Trötta och illaluktande packade vi ur bilen, satte på kaffe och laddade tvättmaskinen. Duschen nästa!

Vi tackar alla berörda för att vi fick följa med på denna roliga tripp. Vi har haft skitkul!
Jag måste också berätta att jag har ändrat min syn på knuttar. Jag tyckte att glidarhojar var bland det fulaste, pinsammaste som rullade på vägarna, men nu har min åsikt förändrats. Jag är inte riktigt så dramatisk och kan till och med tycka de är läckra. Dock fladdrar mitt hjärta lite extra inför sporthojar, men en glidare har sin charm ändå. Att vara knutte behöver inte vara en livsstil, det kan vara en dyr hobby eller bara lite fritidssysselsättning. Ett ganska coolt intresse.

lev väl och glöm inte att raka stortårna.

Västervik MC dagarna 25-07-2009

På tredje dagen gick jag t.om frivilligt och duschade..haha, nä riktigt så illa var det inte, men jag är inte förtjust i ofräscha duschar så de fick tjata lite på mig andra dagen..så när jag var på väg till duschen den tredje dagen så blev Pigge chockad att jag gick ensam, vilket jag inte alls gjorde utan väntade på humlis.

Idag var det den stora motorcykel kortegen genom Västervik, och den var redan kl.12.00 så man fick ju göra sig i ordning i tid för att hinna med bussen.

Vi ställde oss nere vid Skeppskajen och vi behövde inte vänta länge förrän massor och åter massor av både snygga, pinsamma, fula och enormt häftiga bågar kom susande förbi. Hundratals vrålande monster passerade oss och mitt bland dem körde även Lars och Christoffer med sina pärlor. De var de enda från Stävie Drifters som ville ställa upp i kortegen.

När den sista motorcykeln passerat gick vi in mot centrum och hittade ett ställe som hade plats till oss och som tillika serverade oerhört god mat. Jag och M åt kycklingspett med tsatsiki, Pigge åt nog hamburgare eller nä, wow han åt schnitzel, och Bodil någon pasta och kyckling sallad eller nåt. Efter dagens lunchintag tog vi en runda i affärerna och jag hittade faktiskt lite kläder på Kapp Ahl.

Jag hittade även min kompis sälen...



Ser ni så lika vi är??! 

Och sen blev det ännu ett besök på Stadshotellet... innan vi åkte bussen tillbaka till Gränsö.

Senare på kvällen var det prisutdelning för snyggaste nyproduktion eller ombyggnation av en hel hög motorcyklar så vi tog en runda inom mässan för att kolla in objekten. Wow vilka hojar!!

Några var häftiga:









Men den som fick mitt hjärta att göra dubbelvolter var denna skönhet






Alltså jag blev mållös, tappade andan fullständigt. Tänk om man hade kunnat köra motorcykel.., kunnat skapa en sådan här pudding, då hade jag varit lycklig.

Men jag blev ändå ganska lycklig för jag lyckades övertala M att köpa en hatt!!! eller ehh, jag köpte den..



Glada i hågen gick vi hemåt. Brassade, Festade, alltså vi satt i våra brassestolar och festade...haha kass!!
Sista festdagen och vi kände att det var vårt kall att tömma ett visst förråd, och glada var vi och ännu gladare blev vi.

Vi gjorde oss redo för att gå och titta på prisutdelningen av GULDBÅGEN!! Vi skulle så klart ha färdkost med oss som vi alltid tar när vi ska gå någonstans. Vinet var slut så det blev cider. Jag har lite svårt att svälja ibland och eftersom man inte får ta med egen medhavd dricka in på området så är det knappast lönt för mig att öppna en ny burk när vi går..då får de stå och vänta hur länge som helst på mig, och ett evigt tjatade om att jag ska svälja hela tiden.

Gissa vilken hoj ägare som vann Guldbågen och 50 000:-  Så klart blev det min förälskelse! Med tårarna rinnande av glädje skålade vi för hans glädje, vi skålade för det vackra vädret, vi skålade för att vi kunde skåla, och kul hade vi!

Sen blev det rock! Stockholm Cowboys, en ganska patetisk medelålders(?) man med ståhår som lirade rock. Sådär, ingen riktig höjdare.







Per var rädd för tinnitus, eller snarare skräckslagen, med all rätt, för vi stod längst fram - så han stoppade
in öronproppar




Hittade en kulig grej!
Kolla det här fotot, en suddig Pigge:



Om man justerar exponeringen så kommer spökena fram.. kolla tanten bakom, haha



När vi stod mitt i uppståndelsen, och öste rock kom en kvinna och frågade Pigge - vilket förband tillhör du?



Pigge var mållös!! Andra gången jag ser en bild där Pigge har stängd mun...

När vi hade tröttnat på patetisk rock skulle Bodil och Åsa köpa var sin ring och ville ha någon med sig som var duktig på att pruta. Jag fick uppdraget. Jag lyckades inte så bra som jag brukar men vi lyckades i alla fall pruta så pass att vi fick tre ringar och betalde endast för två, men den tredje var mycket billigare än de andra två. Bättre lite rabatt än ingen alls.
Här ser ni Bodils nya ring: 13 - hon är född den 13:e och om man har lite fel på synen kan man tro att det är ett B, eller hur..?!



Pigge blev trött efter allt rockande så vi gick bort och köpte negrar och jag kaffe som vi spillde igen - inte riktigt så illa som förra gången, men min tröja och jacka blev lite kaffefärgade...suck!



Bodil tyckte hans mage såg ut som en papperskorg eller nåt för hon la in all skit där... undrar varför??



-Jag har INTE deckat!!



Sen var det följa John eller nåt...





hade varit bra om deras huvud också hade fått vara med på bild...

Rocken övergick till blues och det är ingen hit...vi promenerade bort till den lilla korvkiosken ifrån Näsby..



Det var helt dött när vi kom hem - alla sov sött. Kan det bero på att ingen vill bli en Niclas???

Sov gott ända tills kl. var 3. Då vaknade jag av att en stor 5-kronors spindel med ca 30 sprattlande ben trillade ner precis vid min sida och jag attackerade den med min sovsäck. Jag tryckte och tryckte men jag kände liksom inget krasande och var skiträdd att den hade rymt under sovsäcken eller madrassen. Jag tog min mobil och satte på kameran för då har jag ljus, men råkade sätta fingret på avtryckaren hela tiden..och då försvann ju ljuset. Jag hittade ingen spindel och jag var panikslagen, satt rakt upp i tältet hur länge som helst tills ögonen gick i kors. Jag var ju tvungen att lägga mig ner, men det hördes små ljud och kliade överallt hela tiden och jag trodde spindeln kröp på mig eller på min sovsäck. Det tog jätte lång tid innan jag vågade somna om.
Hemfärd snart!

Västervik MC dagarna 24-07-2009

Som alltid när man sover i tält vaknar man tidigt, och ofta vaknar man dyngsvettig då solen gassar på tältet, men vi hade en stor björk som skydd mot solen och det var perfekt. Toabesök och sen på rundan tillbaka köpte vi med oss kaffe. Vi intog vår frukost i våra brassestolar utanför tältet. Åhh så mysigt det var.



Det var så mysigt så vi typ stannade där hela förmiddagen..

 ja, har man inget annat för sig och man inte är så duktig på att fota sig själv som Bodil, kan man ju alltid ta foto på sin sko..

 skönt i brassen



Det här är då Stefans mage och Pigge. Stefan påminner mycket om Dagens Jonas... han t.om bryter på tyska när han har fått lite innanför västen.

När vi tröttnade på att brassa i solen och hungern tryckte på bestämde vi oss för att åka in till Västervik för att äta lunch, men med många viljor och mycket vin är det lång startsträcka. Våra magar kurrade rejält innan vi hamnade på en restaurang och då var det bara Bodil, Pigge, Mona, Per och vi som stannade på samma ställe - de andra kunde inte bestämma sig så de fortsatte leta restaurang.



På denna kajuta intog vi laxfilé med pommes och sås, ja alla utom Pigge då förstås som har lite svårt att skiljas från sin hamburgare..



Utsikten från båtrestaurangen:

   

Vi gick en runda i Västervik efter maten och så klart såg vi en del grannlåtar.



Denna är ju bara för cool - tjejen som körde den bar så klart blommiga kläder





Innan vi lämnade staden var vi tvungna att besöka Stadshotellet...Pigge är kräsen och nöjer sig inte med Gränsös BajaMajor. Vi satt där lääääänge...



Efter besöket på de fina toaletterna tog vi bussen tillbaka till Gränsö.



På vägen tillbaka gick vi in på Mäss området och Bodil köpte en ny jacka och Pigge köpte camobyxor. Jag har alltid velat att Mikael ska ha hatt - han passar skitbra i det, men han är ju alltid varm om huvudet så det tyckte ju inte han var någon bra idé. Jag fick honom i alla fall till att prova en, men det hjälpte inte hur vi än tjatade på honom.

Tillbaka vid tälten var det fullt ös. Vi gjorde så gått vi kunde och på kvällen gick vi och tittade på Gil Edwards igen och därefter var det Sahara hotnights, ett tjejband som spelade covers - ganska usla om jag får säga min mening. Den enda jag blev imponerad av var trummisen.

Vi gick och köpte nattamat, men det var ingen höjdare det heller. Ganska besvikna gick vi tillbaka till tälten och lade oss.

Mikael var ju inte ett enda dugg trött sade han när vi hade lagt oss, ändå snarkade han högt inom 2 minuter...
Tysktalaren Stefan som plötsligt pratade svenska igen och Lars hade en spännande konversation i partytältet bredvid som jag så småningom somnade ifrån.


Västervik MC dagarna 23-07-2009

Upp i ottan för att duscha och packa klart inför avfärd till Västervik. Vi blev klara ganska snabbt så vi körde bort till Bodil och Pigge för att slänga in de sista grejerna i vår bil.



Pigges pärla

 

I väntan på avfärd

Vi körde upp till Osby där vi mötte upp de andra. Precis när vi skulle köra började det regna, men det var endast lite dugg.

 

Följebilen med all packning körde först, sen kom det tuffa gänget och sist körde vi. Vårt andra stopp var i Växjö där vi käkade lunch. Det blev lunchbuffé, vilken inte var någon kulinarisk höjdare men helt okej ändå. Nästa stopp var i Målilla och därefter blev det ett snabbstopp precis innan Västervik för att slänga in vår packning i släpet eftersom man inte får köra bil inne på området.

Vi parkerade vår bil på en åker en bit ifrån området och sen fick vi promenera till de andra som redan börjat sätta upp partytältet. När det var gjort började vi med våra egna tält. Vi fick en bra plats där vi slapp morgonsol, men hade dock lite lutning...vilket resulterade i att vi sjönk längre och längre ner mot tältduken under natten.



I deras familj är det kvinnorna som arbetar...



I vår familj är det M som arbetar...  så att jag kan...



släcka törsten i värmen..

Vi hade köpt ett nytt tält inför den här resan, olivgrönt - ganska fin färg tyckte gräshopporna. De trodde väl det liknade en äng eller nåt. När vi packat in alla våra tillhörigheter i tälten kom semesterkänslan tillbaka - nu är det fest!

Vi bekantade oss med omgivningen, typ hittade vägen till Baja Majorna, den utsökta restaurangen och partytältet och de nyinköpta borden och bänkarna. Pigge höll säkert på i en halvtimme med att smycka sin väst med sitt nya MC dagarna märke. Alltså det är ju jättesvårt att sätta fast något i skinn och snacka inte om hur svårt det är att få de i rätta ordning..



Framåt kvällningen kom vi på att vi kanske måste äta något också.. Visserligen var inte mina hungerkänslor så påtagliga, men eftersom vinintaget inte var så litet så var det bäst att få lite fast föda i magen också, så vi inhandlade var sin hamburgare i tältrestaurangen som vi åt på hemmaplan. Tittan kom med våtservetter som vi skulle torka rumpan med, men det gick bra att även använda dem till annat också.. Det spilldes ju ganska mycket vin på de nya borden och Bodil och jag skrek -det var inte vi!!

Dans till 80-talsmusik är alltid kul, men eftersom jag är så himla blyg så vågade inte jag... kul att se på istället!



Vid halv tio gick vi till Gränsö slott för att titta på Gil Edwards and the Knuckleheads. På vägen dit så hittade jag dessa snyggingar

 

Kan inte påstå att Gil Edward är lika snygg, men han var bra - mycket bra!







När Gil hade gjort sitt blev det dansband på scenen bredvid och då passade vi på att gå och köpa kaffe och negrar. Tror ni inte att jag tappade hela muggen på mitt ben, jag skållade foten och fick kaffe över mina vita byxor och Bodils jeans..Värdelös!!!

Lite kramisfoto innan vi begav oss till tälten och öronpropparna.



Innan vi kröp ner i sovsäckarna tog vi en titt in i partytältet och där satt Charlie..han var så söt i sin rosa cowboyhatt!





Somnade gott trots hög musik, tyska grannar och lite motorcykelmuller.

Bokmal i kubik

Nu har jag varit så där usel på att uppdatera igen..sorry! Anledningen är helt enkelt för att det har varit en otroligt händelselös vecka.

Måndagen tillbringade jag på jobbet eftersom M och flickorna låg hemma och var sjuka. Hur kul är det för mig att sitta där i ett bakterieskadat hus och titta på regntunga moln utanför. På jobbet var det livat värre - vi var nog 15 st som arbetade mot normalt 120.. På ovanvåningen där jag sitter var vi 3. Lugnt och skönt hela dagen och jag uträttade massor - kändes himla skönt när jag stämplade ut halv 5.
      När jag sen skulle köra ifrån jobbet såg jag att grindarna var stängda. Jag körde nära dosan där man slår in sin kod för att öppna grindarna, men de öppnade sig inte. Men hallå, vad är det nu då??  Då såg jag två små lappar som satt på grindarna - använd lagergrindarna istället. Jaha, då fick jag backa upp för ned/uppfarten som svänger och jag såg inte ett skit och sen tänkte jag -hur tusan ska jag komma till lagergrindarna härifrån, där är ju rabatter och gräs? Jag körde till baksidan men kände mig jättedum - här får man väl inte köra?! Jag vände igen och just då kommer Annika ut från byggnaden. Jag frågade henne om hon visste. -vadå, kan man inte gå ut genom grindarna? Nävisst nä, det var ju jag som skrev lapparna... Men jag måste ut nu, jag har en buss att passa. Hon rusar in i byggnaden och frågar första bästa var man ska köra. Hon rusar ut till mig igen och frågar om jag kör henne till bussen.. -javisst. -kör på gräset! Hon hann precis med bussen.


Tisdag och onsdag har jag provsuttit vår soffa med en bok i handen och kan inte mer än konstatera att vi har gjort en skitbra investering. Den är snygg, liggskön och även sittskön.

Idag har vi även packat inför vår resa till Västervik imorgon. 4 dagars festande igen..!! Sen har jag måndagen att ta igen mig på nästa vecka för att sen åka till Metropolen Ullared på tisdag.

Det kommer så klart härliga bilder ifrån Västervik nästa vecka.



Ha det gott så länge!


Henriks 20 årsfest del 2

Fick ett meddelande från Isabella i förmiddags: -Kan någon komma och hämta mig för Henrik är så bakis att han knappt kan stå på benen..

När jag kom och hämtade lilla gumman såg han ganska kry ut ändå, med tanke på hur jag vet hur de festade...

Här kommer lite bordsbilder mm..







Henrik och hans söta kusin - han kunde en del snapsvisor utantill och sjöng dem högt och tydligt med en enorm inlevelse.



Dj Jolly med Andreas, Johan och Henrik



En mycket galen Johan i sitt esse









Helt otroligt att han kunde stå på huvudet när han knappt kunde stå på benen...



Luftgitarr!!!



Haha vilket ös där var! Synd att inte Pigge var där för Jolly spelade mycket AC/DC..

Henriks 20-årsfest

Det är väl bäst att skriva när det är färskt i minnet, eller hur - hur onykter man än är....

Mikael har varit hur kass som helst denna dag, febrig, förkyld och hostig, snacka inte om hur trött han har varit...i alla fall så skulle vi så klart fira Henrik i Svensköp - han fyllde ju 20 år igår och det ska så klart firas med pompa och ståt - eller hur Jolly... hahaha, jag vet inte hur många raketer han sköt upp..

Det är alltid pirrigt att komma till en tillställning då man känner nada. Visst min dotter var där, Henrik så klart, men resten, hallå, sett en del i skolkatalogen men aldrig samtalat med och knappast festat med. Blyg som man är så blev det ganska tyst runt bordet den första kvarten..

Ett stort bauta tält med extra dans-del.. inkl DJ Jolly då. Jättefin dukning och Wow, så god mat det bjöds på!!
Till förrätt fick vi sillmacka  - supergott!! Sen fick vi marinerad, grillad ryggbiff, kassler och korv, potatissallad, pastasallad och grönsaker och bröd. Dricka fanns allt vad man önskade sig och jag önskade så klart rödvin, vilket jag nästan var ensam om. (vilken glädje - jag behövde inte dela med mig..)
Efterrätten var glass och persikor - sött och gott!
När jag var mitt uppe i mitt vindrickande så serverades det kaffe och tårtor - ja, det var tårtor, för där var säkert fem olika sorter, men jag var fortfarande så mätt efter maten så jag orkade inte smaka..

Sen plötsligt kom det en Sambucca flaska  - Oj, nä men det är gott tillsammans med Baileys ju... - Henke, har du Baileys?? -Javisst. Sen fick jag visa min konst i hur man gör en Sambucca/Baileys - jättegott! Det blev några stycken..

Mikael blev sämre och jag kände att snart är det nog läge att dra hemåt... Jag gick ut och snackade lite med ungdomarna, vilka jag sett sen de var små, men aldrig haft någon direkt kontakt med. Vår närmsta granne i byn har jag dock haft bra kontakt med och det är så roligt att prata med sonen Thomas. Han är en supercharmig kille på 22 år som har träffat en jättegullig tjej Therese, som är 17 år. Eftersom jag kände Thomas sen innan så var hon så klart intresserad av att höra allt jag visste om honom - jag kunde inte annat än prata gott om honom! Hon lovade sms:a mig imorgon efter mötet med föräldrarna, hahaha   Förstår att hon är nervös inför mötet med Jan-Erik och Ingela en söndagsmorgon...

När klockan var sisådär halv 12 kom M gående...han ville åka hem för han mådde inte bra. När vi kom hem hade han 39,5 i feber och han har en normal temp på 36 grader, precis som Bella. Jag fattar inte hur han har stått ut så länge ändå..han är min älskling och vet hur mycket jag tycker om att festa..

Bilder kommer endera dagen..

By the way, paketet innehöll en resväska - när vi var i Österrike så gick hans väska sönder - vilken kolossalt underskön och briljant present vi kom på va??!!

Åska & Regn

Vårt lilla samkväm igår med våra nästan grannar handlade mest om Gene Simmons, Göran och Jolanta, vatten i knäna och vågor i håret - en helt vanlig superduper kulig kväll mitt i semestern som avslutades med SAOL och google i jakten på vad som är mest rätt - bytt eller bytat. Jag tror att vi kom fram till att man faktiskt kan säga båda, men att bytt är rätt, men bytat är inte fel, men används mest av skåningar.

När vi gick hem regnade det som ett härligt sommar regn, men sen vaknade jag ett flertal gånger under natten av störtskurar och åska.

Hela morgonen morrade Tor som en folkilsken bulldog och vad gör man en sån här grå och tråkig dag om inte kör till IKEA. Inhandlade persienner till vardagsrummet, presentpapper till Henkes present, galgar och lite annat småplock. Vi käkade även IKEAs världsberömda köttbullar till lunch.

Det var inte helt lätt att packa in Henkes present..den är stor! Det fick bli ett ceriserosa paket - vill ju inte att paketet ska försvinna i mängden av alla presenter, och jag lovar att det gör den INTE!! haha



Fint va??!! Vad där är i kan jag tyvärr inte avslöja än, men uppdatering kommer säkerligen imorgon.
Har ni någon gissning?

Nu ska jag måla mina naglar, vi hörs

Idag fyller Henrik 20 år!!!

Grattis på födelsedagen Henrik!!



Och så klart var han tvungen att köra till Tyskland och inhandla en hel massa gott till morgondagens fest. På min tid så gick man på systembolaget på sin 20 årsdagen, och det tyckte man var hur coolt som helst - nu gör man lite större utflykter... nu fyller man en bil istället..

Hoppas din dag har och är och kommer att bli helt underbar!!

Igår kom Bella och var helt gråtfärdig och sa att hon aldrig hade haft så ont i halsen i hela sitt liv. Jag, mamman i familjen fick ringa till farbror doktorn och beställa tid, jag fick följa med till farbror doktorn för hon visste inte var det var... hon hade halsfluss. Jossan ringde mig på kvällen och berättade att hon hade urinvägsinfektion - suck! Hon skulle tvunget ändå följa med till Bakken med Niklas familj.. ja, det blir väl ett besök till farbror doktorn igen för hon vet väl inte heller var det är. Sen har vi då den förtjusande mannen i familjen som bara snörvlar hela tiden. Vad är det med folk - har ni inget immunförsvar? Ät morötter eller nåt.

Nu ska vi gå och ha "trevligt" samkväm med våra nästan grannar.

Todelido!

Det här är bara såååå coolt!!!

BOUNCE är mina dansfavoriter, ja förutom Linda då förstås..

Vilken härlig dag

För en gång skull vaknade jag utvilad trots att jag hade en jobbig natt med många "kolla vad klockan är uppvaknande". Körde och köpte nybakade frallor till frukost - ja, det tar för lång tid att promenera de 500 m och jag får träningsvärk om jag cyklar..

Kollade väderprognosen i tidningen och sen kollade jag ut och kunde bara konstatera att SMHI är helt borta med vinden - de har ju inte många rätt - var är molnen de säger här ska vara? Strålande sol och jag rusade in och fick på mig bikinin och sen ut till poolen där jag tillbringade ett flertal timmar tillsammans med mitt nytillskott i bokform - Marian Keyes.

Under dagen kom vi på att det hade varit kul att spela lite minigolf, så vi bestämde att vi testar Yngsjö denna gång. Hahaha, jag är så fruktansvärt dålig, eller rättare sagt: -jag får alltid de sneda, konstiga klubborna som inte går att sikta in slag med. Är det inte högsta poäng som vinner? Det är det ju alltid i andra spel..



Andra banan och jag fick väl 7 poäng även på denna... Bella klarade nog lite bättre - ser så ut.



No coments..



Bellisen

18 banor är tufft - vi blev hungriga!
Vi körde in till Kristianstad och besökte Peking - nästan alla bord och stolar gapade tomma - var är allt folk???

   

Jag åt Bami, Bella 4 små rätter, Mikael strimlad biff med bambuskott och Jossan åt Entrecote eller nåt annat vanligt - hon älskar att gå på kinarestaurang, men vill aldrig ha kinamat...konstig unge.

För ovanlighetens skull har båda barnen varit hemma nästan hela dagen (Jossan kom hem i em) och det är så härligt!

Fler såna här dagar och min lycka är fullständig!


Jag är kär

I denna bilden. Visst är den underbar - skulle vilja ha den som en STOR tavla i vardagsrummet.


Sista dagen..

Så sorgligt att konstatera att Kristianstad dagarna är på dag "sist". Nu är det liksom finito, the end på riktigt för detta året och då får man ju festa till det rejält så att det håller ett helt år framöver.

Eftersom det är semesterlunk och favoritvädret inte riktigt vill visa sig så var det en sån dag som bara flög förbi, det hände liksom ingenting - jag bara var hela dan.. men det är ganska skönt det med.

Bodil skulle komma vid fem, men sen fick jag ett sms att hon hade åkt till Åhus med Jessica för att äta Ottoglass.. jaha tänkte jag, då får jag väl dricka lite vin medan jag väntar. När Bodil, Pigge och Jessica dök upp hade jag hunnit med några glas vin redan..jaja Bodil hade med sig ingredienser till en drink som heter Mojito eller nåt - lättare att säga moskito.. vilken innehöll mynta, lime, rom, sockerlage och fruktsoda. Den var syrlig och frisk i smaken, faktiskt jättegod, men det såg ut som sjögräs eller alger vilka satte stopp i sugröret.





Vi käkade kyckling och pastasallad och sen äpplepaj med vaniljsås.





Jag har nog aldrig sett Pigge med stängd mun förrän jag såg detta fotot..



Det är en stor konst att sätta linsskyddet på plats - det tog säkert en kvart innan har lyckades.



Niklas ville absolut inte bli fotograferad och vägrade titta in i kameran.



Lilla snuttan Johansson

Vi hade så himla roligt åt Pavarotti.. när Josefine kliade honom på bakdelen så fick han nån sorts manisk tungreflex, hans tunga gick ut och in och sen var det precis som han var tvungen att tvätta sig. Så fort hon slutade klia honom, slutade han tvätta sig. Jossan kunde inte låta bli att bråka lite med honom och fortsatte så klart och till sist såg man riktigt så trött Pavarotti blev på att tvätta sig men han fortsatte ändå så länge Jossan kliade honom, och vi bara gapskrattade för det såg såå roligt ut.

Väl inne i stan var där jättemycket folk - det var nästan som när det var RixFM Festival. Allra först gick vi till Hemmakväll där Markus jobbar och han skulle jobba ända till kl.23 idag - stackaren. Bodil hade lite konstiga hopp in i affären så jag tog lite gympahopp på sidan jag också..skvätte så klart med min cider men men.. Och så hade man ett hav med godis rakt framför sig - klart vi skulle ha något att tugga på, men alldeles för jobbigt att ta påse. Jag tog en STOR banangodis och Bodil tog ett surt snöre - de kostade 3 kronor och Markus skämdes för att vi var säkert jätte pinsamma i hans ögon.. En kollega till honom hade sagt när vi kom in - de tanterna verkar ha kul!.. Tanterna!!! hahahahaha    Vi gick till lilla torg där Prebens Pågar skulle spela vid elva. Vi gick först in i trängseln i öltältet och inhandlade lite dricka och sen ålade vi oss igenom hela trängseln framför scenen ändå tills vi hamnade längst fram - så klart vi skulle se bäst!



Min cider mitt i bilden.





Har du ont i halsen Bodil?
Haha, Bodil är för rolig! Först ska hon ta en massa foto runt omkring och sen vänder hon kameran och ska ta på sig själv, men när hon ska trycka av så trycker hon alltid på fel knapp och stänger av kameran.. varje gång, typ, haha Sen blir det såna här roliga bilder











Ett skitbra band som spelade en härlig blandning av coverlåtar - allt från Hasse Andersson till AC/DC
Men det finns en låt som jag absolut inte kan med och alla coverband tjatar med denna låt:
Var ska vi sova i natt - jag har en säng som står tom
Var ska vi sova i natt - en lägenhet med 2 rum
T.o.m Kal P Dal låtar är bättre

Vi hade i alla fall skitkul. Pigge fick ett smärre utbrott på en polska som tog hans hatt, men annars var han ganska lugn och fin....nä, jag bara skojade - det kan han inte. Han hade ju sina Lasse Stefans boots på sig.

När Prebens Pågar slutade spela var vi hungriga, begav oss till Burger King där vi träffade Eva och Thomas, men mitt sällskap ville ha älgwok så vi fortsatte men älgwoken var slut så vi fick äta Langos. Ingen hit kan jag tala om - dröp av fett!

   

Jag ska aldrig äta sån igen.

Bussen hem skulle gå 02.40 men var försenad så medan vi stod och väntade stod där två killar och en tjej lite längre bort. Det såg så konstigt ut på den ena killen som bar shorts, hans ben var gräddvita medan resten av kroppen var ganska solbränd. Vi var lite nyfikna på om han hade vita nylonstrumpbyxor på sig för han kan väl inte vara så vit om benen, men vi vågade inte gå fram och fråga..vi bara asgarvade istället. När bussen kom så körde den för nära Pigge så han blev nockad av sidospegeln - vilket pucko till chaufför, och hon bad inte ens om ursäkt. Pigge var av förklarliga skäl ursinnig på tanten och hon fick höra en hel del otrevliga saker om både det ena och det andra. Jag tror att han även undrade över hur i hela friden de kan ha självmordsbombare i lösskägg och tillika utan uniform som chaufförer på Väbussen.



Så här glada var vi när vi åkte hem. När vi skulle stiga av frågade jag vad klockan var och M svarade 03.30. Näähee, sa Bodil - den är bara halv 3 för vi tog bussen 01.40.. Ehh, nä Bodil klockan är halv 4. Men.....vi tog ju bussen 01.40....



Pussar och Kramar och Godnatt.


RixFM festivalen del 2

Tyvärr har jag ingen liten smidig kamera att ta med mig överallt så ibland får jag snylta lite bilder... Då vi var på RixFM festivalen så tog Bodil och Pigge en del roliga bilder som jag har fått mailat till mig idag. Åhhh vad du är snäll Pigge, och så duktig du var som klarade det!!!


Bella ser helt vettskrämd ut...



Haha såå gulligt!



Oj, vilka suddiga ögon till vänster, vilken stor käft i mitten och Elina ser ut som vanligt.



Kul var det i alla fall...

Efter festivalen yrade vi först runt ett tag och till slut hamnade vi på Fenix, där vi träffade Pigges kollega Micke, som jag aldrig har träffat innan, men han visste en hel del om mig.. konstigt! eller hur Pigge?!



Redan bakis och med ett konstigt bankande i huvudet...

En kul kväll och ett helt år tills nästa RixFm festival - I'll be there!

Idag har jag träffat två små godingar!

Usch, idag gick jag upp alldeles förskräckligt för tidigt för att vara bra för hälsan när man har semester, och inte nog med att jag var trött - katterna hade varit dåliga i magen under natt/morgon så det var till att duscha två katter, skura matta, tvätta om nystrukna kläder som inte hunnit in i garderoben och skura golvet i hela huset. Jippie!!

Bella skulle övningsköra ner till Lund idag men när vi kom vid Hörby såg vi de svarta molnen torna upp sig och vid Rolsberga fullkomligt öste det ner och då vågade hon inte köra längre eftersom det blir motorväg sen. Jag tog över och vi körde hem till Catharina och Åke. Åhhhh så gullig lille Elliot är!!

En riktig liten gullunge, så snäll och gosig.





En stolt pappa visar upp sin son



Både jag och Bella turades om och hålla det lilla knytet. Vincent ville förstås också vara med..



Efter mycket kel och gos, kaffe och kakor så begav vi oss till S.Sandby för att hälsa på den andra lilla sötingen, Elias.

Guuud, vad stor han har blivit. Jag har inte träffat honom sen hans dop och nu är han snart 5 månader. Från att ha hållt lilla Elliot i famnen var Elias gigantisk.



Ett riktigt litet charmtroll!!





Här sitter Bella med sin lille gudson.

När vi åkte hemifrån i förmiddags hade vi härlig sol och ca 20 grader - i Lund var det regn och 12 grader - mycket passande med shorts....eller hur?! 

Vi fikade bigbauta chokladmuffins hos Camilla och fyra timmar efteråt är jag fortfarande mätt..

När vi väl kom hem igen efter vår sydliga utflykt tyckte jag att M och jag skulle köra och köpa present till Henke - sagt och gjort + att jag hittade ett par nya ursnygga skor.

The Proposal

Tyvärr är det väldigt sällan M och jag går på bio, men igår var vi faktiskt och såg The Proposal med Bodil och Pigge mitt under Kristianstad dagarna.


En helskön komedi, ja en tjejfilm av bästa kaliber som t.om killarna tyckte var helkul. Kan det ha något med att Sandra Bullock är enastående vacker.... Vi kvinnor hade ju faktiskt också något snyggt att vila ögonen på.

Precis innan vi skulle gå in kom Eva rusande. En veckas semester i Sverige - jättekul att se henne, det var sååå längesen och hon hade krympt till ungefär halva Eva.

Efter bion hade vi funderingar på att sätta oss och ta något gott att dricka, men för det första var det jätte kallt, musiken var inte bra någonstans och det var faktiskt ganska folktomt - ja om man jämför med i måndags..
Vi tog bussen hem till oss istället och njöt av lite gott vin innan det blev dags för ögonen att vila.


Nu har jag också semester - precis som alla andra!

Tänk så härligt det är med semester - man glömmer bort sig totalt med vad det är för veckodag. Eftersom vi var ute och festade sådär en vanlig måndag kändes det lite förvirrande med en tisdag som dagen efter, men det var en skön och mysig tisdag. När solen visade sig satte jag mig vid poolen och läste min bok - det är så oerhört avkopplande.

Strax efter lunchtid fick vi besök av Thomas och Jolly som skulle hämta Thomas bil. De stannade på kaffe och en pratstund. Jolly som är elektriker ska koppla in våra pryttlar till poolen - äntligen lite ljus så vi kan ta nattdopp utan att vara rädda för att där ska vara något otäckt på botten eller nåt.

På eftermiddagen satt jag bänkad framför tvn och tittade först på filmen om Jackson 5 och därefter på minnesgudtjänsten. Det sorgligaste var när hans dotter berättade att Michael hade varit världen bästa pappa och att hon saknade honom så mycket. Både jag och Josefine satt och stortjöt i soffan.

Därefter såg jag en stund på "the Dangerous tour". Det sades vara hans bästa uppträde någonsin och jag satt mest och undrade hur i hela världen han kunde välja att ha på sig en guldbody..



Bellis och hennes mamma.


RixFM festivalen

Kan ni förstå att jag gick upp kl.04.45 för att vara på jobbet kl.06.00 - bara för att jag skulle hinna med att slutföra månadsbokslutet innan festen började. Sanslöst egentligen, men det var det värt.

Vi var hos Bodil och Pigge kl fem, blev bjudna på blåbärstjosandricka med frusna blåbär och sugrör. Efter påfyllning så hade blåbären tinat och jag mosat dem, vilket resulterade i att de åkte in i sugröret och flög in i min hals och jag nästan kvävdes av inflygande blåbär, men gott var det. Det flytande blå blev snart rött i vinglas och till det käkade vi först kryddkorvar utan smak och sen korvar utan smak som var kryddkorvar.

Förr brukade vi alltid leka "jag har aldrig" leken, men nu körde vi istället "jag har" leken - det var mycket svårare att komma på och när man väl kommit på något speciellt så visste man för det mesta att det hade ju ingen runt bordet gjort så de drack hela tiden, och jag också för den delen. Man blir ju så himla törstig av att leka...

Mina ungdomar förfestade hemma hos oss tillsammans med en hel massa andras ungdomar, så innan vi skulle ta bussen in till stan gick vi in och kollade läget. Det verkade gå ganska städat till, inga större skandaler hade rapporterats så vi fortsatte i samma anda.









På bussen blev vi välkomnade av två väldigt berusade tjejer som tog i hand och hälsade artigt med namn. De var faktiskt lite underhållande på sitt sätt...

Så knökafullt med folk i stan - jag tror att det är enda gången alla Kristianstadbor vistas ute på samma gång, det är just när det är RixFM festival. Vi trängde oss in på området och inte nog med det, vi ville ju se bra också... sus tog täten, men på halva vägen kom vi på att vi var törstiga så vi vände och styrde stegen till öltältet istället. Där fann vi ett bord som vi kunde stå på och det var hur bra som helst, förutom att de som satt där blev lite sura för att vi ställde oss på bordet och dansade.

     
   

Vi fick se Velvet, Kim, Ola och EMD - velvet var bäst.

Det hade stått att det skulle vara från åtta till tolv men de slutade spela kvart i elva - såååå besvikna vi blev!

Vi gick runt på stan som yra höns tills vi hittade sittplatser på Fenix, där vi köpte var sin neger. Elina köpte en gräddbulle som hon tyckte var skitäcklig, och hon blev jättesur på expediten som inte ville ge henne något annat så hon trampade på den istället för att äta upp den.  Klockan blev snabbt efter midnatt och vi var sugna på mat - det blev en ny smakupplevelse - älgkebab, eller älg wok hette det, men det var en kebab i pitabröd med älgkött. (tror jag)

Vi tog bussen hem vid 1-tiden och då var man rätt seg och längtade efter sängen.

Jag har kommit på en sak.. Jag har nog aldrig träffat någon som pratar så mycket som Herr Nilsson - undrar om det är därför Bodil inte rensar öronen...

Det blev en helkul kväll, många skratt och kebabsås på de vita byxorna.

Nu har jag blivit moster igen!

Inatt innan vi gick och lade oss sa jag till Mikael - det är fullmåne och inatt får Cathy lille Elliot! Kl. 09,30 ringde Cathy och berättade att superman var född, han kom ut med armarna först! Det hade gått fort, hon hade vaknat kl 03.40 av värkar, men på förlossningen sa de att hon kunde ta ett bad och äta frukost i lugn och ro. När hon hade hoppat i badet så började krystvärkarna.. De ringde förlossningen igen och de frågade var de hade bilen? Utanför. -hoppa i den nu och kom in. De stod och väntade på dem när de kom och 25 minuter senare var lille Elliot ute. Jag är så glad att det gick fort, för Cathy har varit så orolig hela tiden.

Grattis till Ert kärleksbarn - vi kommer och hälsar på i veckan!!

Kollade Kristianstadbladet....



Kul hela tiden

Efter att ha suttit i ett välkonditionerat rum hela dagen var det en chock att komma ut i den tryckande värmen som uppsteg till 31 grader. Mikael hann knappt in genom dörren förrän han hade bytat om till badbrallor och slängt sig i poolen. Bella och jag avvaktade till senare - vi tog var sin iskall cider istället. Henke var på väg hit och även åskan som låg och dundrade i horisonten.

När Henke kom käkade vi och sen skulle de bara invänta det fina vädret som kom efter åsk attacken. Det var ett rejält åskoväder, men drog ganska snabbt vidare söderut och blå himmel väntade.. en sån härlig kväll!

Bella och Henke tog sig ett långt bad, jag tror de låg i och plaskade närmare en timme.



Hahaha, snacka om bonnabränna!!

           



Bodil och Pigge kom vid åtta och även Emma gladde oss med sitt besök. Det är inte så ofta vi träffar Emma nuförtiden.



Och så var det då Pigge som skulle visa sin ring... haha han hade lite svårt att få kontroll över vilket finger som skulle upp egentligen..



Denna gången poserade han inte med näsborrarna, men Bodil berättade om en hemsk dröm hon hade haft för ett tag sen och hon hade varit någonstans där det hade varit en stor folksamling, och alla hade vänt sig om och tittat väldigt konstigt på henne. Då kom där fram en kvinna och sa att hon såg jätte konstig ut, hon såg inte ut som någon annan, hon hade ju två näsborrar - alla andra hade bara en. Hon vaknade och stirrade på Pigge - Ah nä, det var ingen dröm...!!! hahaha men sen hade hon sett den andra näsborren också och kunde somna om igen.

Vår grannes hund heter Sicko, men vi kallar honom Psycho - passar mycket bättre. Bjäbbigare hund får man leta efter och han skäller och ylar så fort han hör att vi är ute i trädgården. Igår ylade vi med honom - jag undrar om hans husse och matte blev sura... men de hälsar inte ändå så det gör egentligen inget.

Vi tog bussen in till stan vid halv elva, träffade Stefan och Rosie, Martin, Henrik och Jessica - det gravida paret - de är identiska, typ. Kollade runt på folk, lyssnade på musik - sjöng med - åkte batman - hade kul.

När Bodil och jag stod i kön till toaletterna så stod där tre killar i knappt 15 års åldern med en liten souvenirflaska sprit som de tramsade med, de visste inte riktigt var de skulle göra av den så den yngsta av dem stoppade ner den snabbt som ögat i min urringning. Jag bara tittade på honom och sa med ganska arg röst - ta upp den! Han blev jätte generad och visste inte riktigt vad han skulle göra så jag sa till honom igen, och då stoppade han ner handen och tog upp den.. hahaha det var jättekul. Han var så generad! Sen undrade jag om de var medvetna om att han hade stoppat handen mellan brösten på en som var över 40 år... -nä men ni ser ju inte ut att var äldre än 35! hahahaha

När alkoholintaget inte är på en jämn nivå brukar alltid en viss dos av huvudvärk infinna sig, så från midnatt dundrade mitt huvud och det var inte utan glädje jag välkomnade beskedet om att vi skulle åka hemåt vid halv två. Jag försökte lösa barnbiljett på bussen, men han tyckte att jag sa det för sent... försökte slumra in på hemfärden men det var inte lätt för det var någon gaphals som satt längre bak som skrek att sus hade deckat hela tiden och någon tyckte det var roligt att fota mig när jag sov... får väl kolla facebook så där inte är någon bild på en deckad sus.

Idag har jag bara njutit av sommar och sol - legat i poolen, legat utanför poolen, legat i brassestolen och läst min braiga bok. Det är såna här dagar man laddar batterierna så att man orkar jobba några stackars dagar till innan semester.

Ha det!

Kristianstadsdagarna

Skapar roliga minnen...


Svettigt värre..

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera min blogg. Inte för att det har hänt så mycket denna veckan.. I måndags var jag ledig, en mjukstart av veckan eftersom det blir MYCKET arbete de andra dagarna. Tjejerna och jag hade planerat att sticka in till stan och shoppa när affärerna öppnade och sen kl.13 skulle de komma och installera vårt nya brandlarm, men när vi stod i hallen och var färdiga att bege oss ringde larmkillen och sa att han var på väg. Jaha, och den bokade tiden då?? Ja se nu var han ju i närheten... jaja, det var ju lugnt eftersom vi var hemma ändå och när han väl kom så tog det inte mer än en kvart.


I stan hittade jag ett knallgult adidas träningslinne - jag är väl fortfarande inne på hot banana temat.. ett par beiga chinos och en lila tunika. Bella köpte ett par Lee jeans och en jättesnygg skjorta och Josefine inhandlade ett par vita shorts och ett lila linne. Det var ganska varmt så vi beslöt oss för att köra hemåt strax efter lunch och resten av eftermiddagen tillbringade vi sittande i brassestolar vid poolen med en bok i handen.. Det är semesterlunk det!

Ja annars har jag mest jobbat. M hade en semesterdag igår så då passade jag på att gå upp lite tidigare för att vara på jobbet kl.6 och "suck" slutade inte förrän kl.17. 11 timmar på jobbet - vad gör man inte för att kunna festa på måndag och kanske vara hemma på tisdag eller i alla fall börja senare. Det är ju RixFM festivalen i Kristianstad på måndag och då måste man festa hela natten lång och det är ingen hit att jobba dagen efter... det är därför jag måste arbeta mycket denna veckan.

Igår var det Hörby marknad och en av mina kollegor var där och festade - jag kan berätta att han såg inte särskilt kry ut idag.. han fick t.om ta taxi till jobbet imorse. hahaha stackaren... inte lätt att va bakis.

Det var ganska otrevligt åskväder i lilla Hörby idag. Först började det spöregna och det ville liksom inte sluta heller, åskregn brukar oftast gå snabbt över, men det ösregnade i säkert en halvtimme. Vid ett tillfälle stod jag inne på Lottas kontor och tittade på eländet med översvämningar på gatan så kom där plötsligt en stark otäck blixt alldeles framför oss och sekunderna efter en kraftig smäll som dundrade i hela byggnaden. Fy så otäckt! Vi blev jätterädda så Lotta drog ner persiennerna så vi skulle slippa uppleva det hemska igen. Sen gick brandlarmet i byggnaden... åskan var nära och stackars alla de som gick och trängdes på Hörby marknad.

När vi körde hem från jobbet idag så stannade vi till i Tollarp på frukt & bär eller vad det heter, och köpte jordgubbar. Jag köpte en hel låda för jag orkar inte det här med självplockning och det är ju så gott att ha i frysen så man kan göra smoothie alltid, typ. Fast det är ju inte så roligt att rensa gubbarna, men som tröst kan man ju stoppa i sig en hel del under tiden.



Idag har jag även inhandlat ett nytt Guitar Hero spel till vår PS3 - Metallica! Är ingen jättefan av Metallica precis, men en del låtar är helt ok. Jag bryr mig egentligen inte om musiken - bara jag får spela och att det är variation - jag tröttnar ju så lätt. Det är helt klart det svåraste av dem alla, men skam den som ger sig.

Imorgon ska min syster Catharina föda sitt första barn!!  det är i alla fall uträknat till den 3/7 och hon har ju samma gener som jag så då borde hon få en Elliot imorgon, eller kanske på söndag för Camilla brukar../har gått över 2 dagar med sina graviditeter... Jaja, det spelar ingen roll när...bara han/hon ploppar ut snart..  Lycka till Cathy - och glöm inte vara snäll mot Åke, det är inte bara hans fel... - glöm inte andas efter lustgasen - glöm inte ringa mig bums när Elliot/Thea är ute.

Kramisar


RSS 2.0