Västervik MC dagarna 23-07-2009

Upp i ottan för att duscha och packa klart inför avfärd till Västervik. Vi blev klara ganska snabbt så vi körde bort till Bodil och Pigge för att slänga in de sista grejerna i vår bil.



Pigges pärla

 

I väntan på avfärd

Vi körde upp till Osby där vi mötte upp de andra. Precis när vi skulle köra började det regna, men det var endast lite dugg.

 

Följebilen med all packning körde först, sen kom det tuffa gänget och sist körde vi. Vårt andra stopp var i Växjö där vi käkade lunch. Det blev lunchbuffé, vilken inte var någon kulinarisk höjdare men helt okej ändå. Nästa stopp var i Målilla och därefter blev det ett snabbstopp precis innan Västervik för att slänga in vår packning i släpet eftersom man inte får köra bil inne på området.

Vi parkerade vår bil på en åker en bit ifrån området och sen fick vi promenera till de andra som redan börjat sätta upp partytältet. När det var gjort började vi med våra egna tält. Vi fick en bra plats där vi slapp morgonsol, men hade dock lite lutning...vilket resulterade i att vi sjönk längre och längre ner mot tältduken under natten.



I deras familj är det kvinnorna som arbetar...



I vår familj är det M som arbetar...  så att jag kan...



släcka törsten i värmen..

Vi hade köpt ett nytt tält inför den här resan, olivgrönt - ganska fin färg tyckte gräshopporna. De trodde väl det liknade en äng eller nåt. När vi packat in alla våra tillhörigheter i tälten kom semesterkänslan tillbaka - nu är det fest!

Vi bekantade oss med omgivningen, typ hittade vägen till Baja Majorna, den utsökta restaurangen och partytältet och de nyinköpta borden och bänkarna. Pigge höll säkert på i en halvtimme med att smycka sin väst med sitt nya MC dagarna märke. Alltså det är ju jättesvårt att sätta fast något i skinn och snacka inte om hur svårt det är att få de i rätta ordning..



Framåt kvällningen kom vi på att vi kanske måste äta något också.. Visserligen var inte mina hungerkänslor så påtagliga, men eftersom vinintaget inte var så litet så var det bäst att få lite fast föda i magen också, så vi inhandlade var sin hamburgare i tältrestaurangen som vi åt på hemmaplan. Tittan kom med våtservetter som vi skulle torka rumpan med, men det gick bra att även använda dem till annat också.. Det spilldes ju ganska mycket vin på de nya borden och Bodil och jag skrek -det var inte vi!!

Dans till 80-talsmusik är alltid kul, men eftersom jag är så himla blyg så vågade inte jag... kul att se på istället!



Vid halv tio gick vi till Gränsö slott för att titta på Gil Edwards and the Knuckleheads. På vägen dit så hittade jag dessa snyggingar

 

Kan inte påstå att Gil Edward är lika snygg, men han var bra - mycket bra!







När Gil hade gjort sitt blev det dansband på scenen bredvid och då passade vi på att gå och köpa kaffe och negrar. Tror ni inte att jag tappade hela muggen på mitt ben, jag skållade foten och fick kaffe över mina vita byxor och Bodils jeans..Värdelös!!!

Lite kramisfoto innan vi begav oss till tälten och öronpropparna.



Innan vi kröp ner i sovsäckarna tog vi en titt in i partytältet och där satt Charlie..han var så söt i sin rosa cowboyhatt!





Somnade gott trots hög musik, tyska grannar och lite motorcykelmuller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0