Va, sus nykter??!!

Alltså jag är ju inte den som kör hem från en fest, som ni alla vet... men chockerande nog gjorde jag faktiskt det i fredags :)

Det ska nog till en graviditet, amning eller möjligtvis en dotter som behöver skjuts på morgonen.. för att jag ska låta bli att göra det roligaste jag vet - festa! Skojade bara....det har faktiskt förekommit..någon enstaka gång..

Jag ställde upp för min dotter - hon skulle göra Högskoleprovet idag och jag gick upp, även om jag kände mig som en överkörd torskfilé..,kl 7. När klockan ringde fattade jag noll. Jag mådde nästan illa och trodde några tiondels sekunder att det redan var måndag.

Gårkvällen var jättekulig. Jane bjöd på zucchini o köttfärsgratäng - supersmarrigt.
Ann stod för uppträde och dans, Kristina stod för berättelserna och de asroliga historierna och vi andra stod för gapskratten.

Jag tackar Jane för en alldeles förträffligt rolig kväll!!!
Nästa gång blir det nog på Gurkan :)

Lördagen bestod av marktjänst - hela dagen, inte ett enda dugg roligt


Någon viskade att Bodil klippt sig kort..
eller rättare sagt, hon berättade själv på facebook.

Ett konstigt fenomen...så fort jag nämnt att jag vill klippa mig kort har jag blivit dissad av både Bodil o Pigge...för att tjejer ska inte ha kort hår och man ser alltid mycket äldre ut i kort hår o både Pigge o Mikael tycker ju att alla tjejer ska ha långt svallande hår... Bodil passar jättebra i kort hår, men hur ska hon hinna med det när hon alltid har så mycket att göra.... nu har hon hårfix också..  Javisst ja, hon har ju rakt hår :)

Om jag någon gång ska klippa mig kort så vill jag ha en blond version av den här:


Bästa Ann!!



Så här roar Ann sina kolleger en hel kväll - hon är bäst! Hon är Schlager-Ann!! och hennes man har blivit Schlager-Robban, smittad av sjukdomen o belönad med första pris på pensionärs-bussresan till Tyskland för sina goda kunskaper i Mello :)

Solsken, kärlek & partyyyyyy

Vilken fullkomligt underbar helg!

Solsken, livskvalité, vin, kärlek och PARTYYYYY - vad mer kan man önska sig i mars?

Lördagen tog jag milen på löpbandet - kändes bra ;) och det var den andra långköraren denna vecka.
På kvällen firade vi älskade systern min - hon börjar bli gammal.... (ni märkte att jag nästan viskade där..)

Jaja, nedanstående bild är fem år gammal..



Hennes 35-årsdag firades i lördags med släkt och vänner - jättekul, gott och onyktert - precis så man önskar.

Åke inledde festen med en liten överraskningsrulle med kniviga frågor om huvudpersonen, grisen då och ja, vad ska jag säga - jag är ganska usel på historia :)

Däremot min man vet mer om min syster än vad jag vet... lite konstigt fenomen, men har vet ju alltid mer än mig om allting - så var den ekvationen löst.

Söndagar är inte mina favorithelgdagar, om de inte uppträder mitt i veckan vill säga... men vanligtvis tillhör de kategorin "ångest" och "drygt".

Min sista söndag i mars tillbringade jag först i soffan medan dottern stekte på balkongen, mannen körde runda med tvåhjulspolarna och sen fick jag ut o planterade lite penséer och började påta i rabatterna.. det är kul! Jag gillar trädgårdsarbete, men jag blev lite svitt så då gick jag in igen.
Av princip så duschar jag inte på söndagar och då vill jag ju inte vara svitt för då måste jag lämna mina principer, och jag är en principfast person...  eller inte.

Önskar mig fler lördagar i veckorna - det hade varit ännu mer livskvalité :)

Trevlig sista marsvecka på Er
Puss & Kram


Rösta på mitt bidrag är ni snälla :)


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

Så var hon...

Jag kom just på en rolig sak:

När min äldsta dotter var liten, ca 5-6 år och hade lärt sig läsa så älskade hon läsa telefonkatalogen. För 15 år sen fick man telefonkatalogen i brevlådan en gång om året och hon lusläste den, hahaha

och inte nog med det, hon älskade reklam när vi tittade på tv. Andra brukar se fram emot filmen, bella såg fram emot reklamen..

Jaja, hon har säkert växt ifrån det nu...


Tussan, Tussie, Tusse eller Sylvia

Min dotter Isabella och hennes pojkvän har skaffat katt.
Isabella har växt upp med inomhuskatter och Henke har växt upp med jakthundar och utomhuskatter, vilket resulterat i att Henke inte har förstått tjusningen med en myskatt... förrän nu..

Nu har lilla fisen kommit, en blandning mellan Maine Coon och bondkatt och så vet de inte vad den ska heta..

Alltså jag som är världens bästa hitta-påare kom på så otroligt många bra kattnamn så som Miss Thell, Sunshine, Sylvia, filmjölk och Mozarella - det är ju liksom kvalitetsnamn, men inte ett enda passade herrskapet.

Nämen då kan de ju döpa fisen till Svartis, Conny, Ronny eller tusse - det blir säkert bra ;(

....men mina förslag var bättre..

När jag åkte hem med min chaufför idag så kom jag på att jag skulle springa minst en timme på löpbandet - jag är av den explosiva naturen och har svårt för det långdragna, sega tempot, men jag vet också att det är bra för mig att öva lite uthållighet så jag sprang i en timme och en minut.. Jippieee jag klarade det och det var inte ett enda dugg roligt - det var ganska tjatigt på slutet så jag kommer nog aldrig att springa ett maraton.

Nu är jag sjukt illamående och om det beror på maten jag åt eller av spring-tristess vet jag inte.

Får väl gå o kräka eller nåt..

Ciao


Ciggimun forever gone

Kära vänner, Idag ska jag berätta vilken elit jag är..

Förstår ni att jag har varit nikotinfri i 11 månader - jag är så jäkla duktig!!

Ingen annan säger det så jag måste säga det själv, för det är nästan för bra för att vara sant - och inte nog med det.. gissa hur mycket pluringar jag skulle ha rökt upp och som finns på mitt bankkonto :)

Ja, det blir en liten nätt resa när jag är redo för det.

Kramen

Samma Löpband bortskänkes!!!

Tänkte bara påminna om att vårt löpband fortfarande är kvar!!!
Om ni har missat erbjudandet så se tidigare inlägg från den 4 mars :)



Jag har inte plats för jag vill köpa en ryggtränare - var nu snälla och kom och hämta det - ni behöver träna, mer än ni tror :)
En tusenlapp och ni har ett löpband av bra kvalité. Gå i en sportaffär så får ni inte liknande under 15 000:-

Shopping

Helgen är här och jag njuter fullständigt. Det är en sådan helg då jag inte har så många måsten, bara en lång lista av "känner-jag-för-det, så-gör-jag-det" grejor och det är ju ganska tilltalande :)

Efter gårdagskvällens lipande i soffan till WarHorse så var huvudvärken ett faktum när jag vaknade imorse - det slår aldrig fel - jag får vätskebrist..

Men filmer var ûberbra och mycket sevärd.

Långfrukost med skaldeman o hans fetter, sen blev det Willys inköp och Intersport där jag köpte en Haglöfs jacka :) Har alltid älskat Haglöfs jackor!

Igår sprang jag 7 km och idag ska jag nog styrketräna - det blir en härlig lördag.

Vad tycker ni om min nya blogg?
Ser ni ingen skillnad sen sist ni var här får ni uppdatera, typ tryck F5 eller nåt :)

Jag har blivit förälskad..


Visst är de sjukt snygga...

Njut av helgen så som jag ska njuta - fullständigt!


Min värld är ganska konstig..

Det händer inte mycket nu - stiltje på alla fronter :(

Jo, Josefine har haft projektarbetsredovisning idag och det gick sjukt bra - hon fick beställningar på sin bok!!
Jag är en mycket stolt och glad mamma :)

Det har jag i och för sig alltid varit när det gäller mina barn - finns liksom inga andra alternativ :)

En annan lite annorlunda sak hände idag..
När jag var liten så var min mamma dagbarnvårdare och hennes första barn som hon passade var ett syskonpar, en flicka o en liten pojke - jag kommer ihåg att jag lekte väldigt mycket med flickan och jag var inte mer än 4-5 år sådär. Tyvärr flyttade de ifrån S.Sandby innan vi började skolan.

Jag hittade henne på facebook härom dagen - helt otroligt!! Varför kom jag att tänka på henne?
Ibland händer konstiga saker..

5 km löpning idag - benen kändes bra, det blir nog en löprunda till imorgon :)

Bella o Henke kommer på middag imorgon:)

Nu ska jag samla ihop en massa dukar dottern ska ha - de fick vårt matsalsmöblemang och sen köpte vi nytt, större bord - vilket resulterar i att jag inte har några dukar som passar mitt långa bord :( 

Jaja, oväsentliga saker i det stora hela

Seeya





Loreen är bäst!!!

YES, jag slipper springa milen imorgon!!!


Gerda rules

Just hemkommen ifrån en heldag på Gerdahallen!

Åhhh så roligt det var, trots att man fick gå upp okristligt tidigt - 05.10 rinde klockfan och det kunde ju varit vilken vardag som helst, men nu var det en lördag! Kändes något hårdare..

Jag satsade hårt redan från början och startade dagen med ett ORKA pass - ett intervall styrketräningspass som var skitkul, men hårt så klart. Indelade två och två gick man mellan olika stationer och körde 30 sekunders intervaller.

Därefter körde jag ett Zumba pass med min favoirit Anna Lindh - en tjej med otrolig karisma och roliga fartfyllda pass.

Tredje passet var ett steppass som började skitbra med Jorge - jättekul!
Jag hade placerat min vattenflaska under brädan och hade råkat stöta till, kanske trampat på korken så den läckte ut vatten....
vet ni vad som händer när man steppar på ett halt trägolv med vatten på - jo, det blev ryggläge för denne svensken - plötsligt bara flög benen och jag slog i ryggen och sträckte triceps. Jag fick så klart avbryta, torka upp och ta av skorna.. Knappt ett halvt steppass blev det..

Lunchen blev en besvikelse - det enda jag tyckte var ätbart var tonfisksallad, men som jag fick pilla bort lök, pasta, oliver, majs - så kvar var där lite salladsblad, tonfisk och vitlöksdressing... ingen höjdare, men jag hade mina low carb bar som älsklingen köpt till mig.

Fjärde passet hade jag bokat DanceAerobic med spanjoren Jorge - Wiiii, asroligt, fartfyllt och supersvettigt.

Femte passet var step igen, men med en svensk denna gången, och som hade konstiga tecken för sig och trodde att han var rolig.. Jättemånga gick därifrån ganska tidigt - skitsvårt och en fruktansvärt många snurror.
Jag älskar step men detta passet var faktiskt ingen höjdare.. Första besvikelsen.

Sista passet hette Tabata. Kort och superintensivpass - sånt som M och Bodil gillar, och som jag ogillar.
Mina ben skrek efter uppvärmningen så de hade fått sin dos idag - jag gick o satte mig för att kolla in alla galningar som körde intensivt sista passet för dagen... duschen och bastun var det skönaste idag!!!

Hämtmat innan mello.

Och om Ranelid vinner ikväll så kommer jag att springa en mil imorgon - det kommer att bli lika hemskt som om han vinner..

Vår?

Conversens tid är tillbaka!
Älskar våren och älskar mina skor!!

Nu vill jag bara få lite vårkänslor också - de har lite svårt att infinna sig, men jag väntar...

Vårtröttheten däremot älskar min lekamen - jag är så sjukt trött och kan sova alltid - bådar inte gott för helgens Gerdahallsdag - SUCK!!!!

Innan Alla Hjärtans Dag beställde jag en hel del kläder på Gina tricot, bland annat en del till mina flickor i Alla hjärtans dag present, men paketet kom aldrig. Blev lite sur eftersom det var förskottsbetalning, men men.. har haft dialog med både Gina och posten och den 6 Mars var första dagen att reklamera paketet..

Igår fick jag meddelande från posten att paketet kommit fram och en minut senare fick jag meddelande från Gina att posten har funnit paketet - dagen innan det skulle reklameras - Äntligen kunde jag ge mina barn sina alla hjärtans dag presenter och jag själv kunde njuta av bland annat nya underkläder :)

Bättre sent än aldrig :)

Ikväll testade jag ett förprogrammerat Weigh Loss program på löpbandet - Tjo baloo - det var tufft, men kul - löpning i lutning 10 :)

Är rastlös - min gråa inspiration har falnat...

Löpband bortskänkes!!

Hejsan hoppsan,

Någon som är intresserad av att överta ett defekt löpband?
Löpbandet är 5-6 år gammalt

Det har en ny bottenplatta men behöver en ny matta och den går på ca 900-1000:-

Vikt ca 100 kg
Max hastighet 16 km/h
Justerbar lutning också

Det är inget gå-band - mycket kraftigare än så!
Normalpris när vi köpte det var 18000:- men nedsatt till 14000:-
Inköpt på Stadium

GRATIS!!! bara ni hämtar det själva

Hör av er om ni är intresserade


Lördagstavlan

What??

Skaffa WhatsApp och prata med mig gratis hela tiden typ:)

Söndag hela dagen och har målningsmaraton... fick ju inte tummarna ur något igår så utmaningen expanderades

Lördagstavlan:




Det gör jag ju - hela tiden :)

Kramen


Fredagstavlan

Sunday morning, up with the lark
I think I take a walk in the park
Hey Hey Hey, It's a beautiful day

Njaa sjusovaren vaknade inte förrän 09.20 idag och hela dagen blir upp-o-ner...typ, o det var inte ens fint väder.

Ingen frukostaptit - förvånansvärt..
Storstäd av förråd - slänga slänga slänga

Vi fick ordning och reda på alla våra träningsredskap och träningsskor samt hela förrådet fick en utrensning - det känns skönt att rensa i röran.

Eftersom jag inte hann med fredagstavlan i fredags fick jag ju göra den idag istället...

Här kommer den:



En söt pellefant :) nussie


Argbigga med shoppingbehov

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Var helt inställd på att boxas med Mia idag, men hon hade blivit sjuk - straffpoäng på såna klena människor som drar på sig baciller - vadå ont i halsen?!! Seriöst tror jag hon var skiträdd att jag skulle aga henne för mycket.

Eftersom Elina jobbade så blev det ingen box för mig, men jag ändrade mina planer superturbo-fort - jag stack till stan och tröst-shoppade istället. Sjukt mycket nya vårkläder fick plats i min garderob :)

Skulle lämna in min JetSet klocka på Ur&Penn eftersom den bara föll av mig en dag, länken hade delat sig...
- Det är en yttre skada så den får vi skicka iväg.
- Ok, jag anser att det är en reklamation eftersom jag har haft den i en månad o den bara trillade av mig..
- Nej, det är en yttre skada och inget vi kan göra här, det kostar 250:-.
- Då kan jag för tusan köpa en ny, de kostar ju inte mer.
- Ja
Nu kokade jag invärtes lite så där...
- Vilken usel service!!! Sista gången ni har sett mig här

Jag ska ALDRIG ALDRIG ALDRIG handla på Ur&Penn igen!!! Påminn mig gärna om jag någon gång är på väg in.

Efter det var jag så kokande ursinnig så det blev inte mycket mer handlande, och sen hade jag handlat en sjukt tung sak också så det var bara jobbigt att gå och kånka på den när jag var irriterad och varm.

Körde hem - gick ut och promenerade med mannen i solskenet - vilket underbart väder!!! Våren är här!!!

Löpbandsmöblering fixat
Strykning fixat

Ingen löpning och ingen tavla - så usel jag är, men ganska nöjd med dagen ändå och grymt god varmrökt lax till middag:)

Nu blir det nog surprise  - vi hörs!

Torsdagstavlan

Ibland slår det mig att min man har valt en helt fantastisk fru!
(när min man läser detta säger han: -självgodhet, till gränsen övermod.... den mannen har ingen humor..)

Inte nog med att jag är fantastisk.. jag kan måla också, eller ibland försöker jag och ibland blir det ganska bra också.

Jag kan dock ej kategorisera torsdagstavlan till de bättre... men det var en snabbis :)



Får lägga på mer feeling i helgtavlorna :)

Imorgon är det freeeeedaaaaa - fy bubblan vad jag längtar!!


RSS 2.0