Gerda rules

Just hemkommen ifrån en heldag på Gerdahallen!

Åhhh så roligt det var, trots att man fick gå upp okristligt tidigt - 05.10 rinde klockfan och det kunde ju varit vilken vardag som helst, men nu var det en lördag! Kändes något hårdare..

Jag satsade hårt redan från början och startade dagen med ett ORKA pass - ett intervall styrketräningspass som var skitkul, men hårt så klart. Indelade två och två gick man mellan olika stationer och körde 30 sekunders intervaller.

Därefter körde jag ett Zumba pass med min favoirit Anna Lindh - en tjej med otrolig karisma och roliga fartfyllda pass.

Tredje passet var ett steppass som började skitbra med Jorge - jättekul!
Jag hade placerat min vattenflaska under brädan och hade råkat stöta till, kanske trampat på korken så den läckte ut vatten....
vet ni vad som händer när man steppar på ett halt trägolv med vatten på - jo, det blev ryggläge för denne svensken - plötsligt bara flög benen och jag slog i ryggen och sträckte triceps. Jag fick så klart avbryta, torka upp och ta av skorna.. Knappt ett halvt steppass blev det..

Lunchen blev en besvikelse - det enda jag tyckte var ätbart var tonfisksallad, men som jag fick pilla bort lök, pasta, oliver, majs - så kvar var där lite salladsblad, tonfisk och vitlöksdressing... ingen höjdare, men jag hade mina low carb bar som älsklingen köpt till mig.

Fjärde passet hade jag bokat DanceAerobic med spanjoren Jorge - Wiiii, asroligt, fartfyllt och supersvettigt.

Femte passet var step igen, men med en svensk denna gången, och som hade konstiga tecken för sig och trodde att han var rolig.. Jättemånga gick därifrån ganska tidigt - skitsvårt och en fruktansvärt många snurror.
Jag älskar step men detta passet var faktiskt ingen höjdare.. Första besvikelsen.

Sista passet hette Tabata. Kort och superintensivpass - sånt som M och Bodil gillar, och som jag ogillar.
Mina ben skrek efter uppvärmningen så de hade fått sin dos idag - jag gick o satte mig för att kolla in alla galningar som körde intensivt sista passet för dagen... duschen och bastun var det skönaste idag!!!

Hämtmat innan mello.

Och om Ranelid vinner ikväll så kommer jag att springa en mil imorgon - det kommer att bli lika hemskt som om han vinner..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0