Stockholmstankar

Jag har inte varit i Stockholm på 25 år..jo jag har varit där med jobbet, men det är ju inte detsamma som semester precis. Då ser man endast flygplats, tågstation, hotell och arbetsplats.

Det var verkligen en upplevelse dessa tre dagar.
Vilka intryck!

Stockholm är en väldigt vacker stad, otroligt fina byggnader, mängder av allting och i ytterområdena även mycket fin natur.

Själva centrum är jag inte ett enda dugg imponerad av, jag tyckte det var hemskt. Pulsen var alldeles för hög, alla stressade omkring och man blev själv lite stressad av atmosfären.
Tunnelbanan är nödvändig, men fyyyy
De flesta vi träffade på var oerhört vänliga och tillmötesgående

Många udda människor
Många fina!!!!! bilar, men de finaste hade ofta egna reg.skyltar med namn som YASIR, AMIN, JAMIR mm - ja, ni förstår vilka som har råd att köra runt i såna bilar.. inte många svenskar precis.

Jag blev väldigt förtjust i Lidingö - oj, där hade jag kunnat bo!

Jag blev även väldigt förtjust i Gamla stan, men inte alls som bostadsområde utan mer atmosfären och lunket - där var ingen stress och allt var bara mysigt.

Jag åker gärna till Stockholm igen, och då vet jag vilka ställen som jag ska undvika :)

Nu är det Valborg och jag ser fram emot kvällen :))


Dag 3 Stockholm

Vad ska vi göra idag??
- Globen så klart!

Ner i underjorden och in i tunnelbanan som tog oss till slutstationen vid globen.
- Kommer vi inte längre? Jag ser inte Globen.. vi får fråga:
- Vilket spår ska vi ta för att komma till Globen?
- Varför ska ni åka dit när man kan gå dit på mindre än 5 minuter?
- Ehh, jaha



VI HAR VARIT VID GLOBEN!!!



Pratade med min kusin Ursula i telefon när vi var vid Globen, men tyvärr var hon tvungen att arbeta denna dag annars hade vi kanske träffats.. det var ju bara 25 år sen sist..

Shoppade lite på Gallerian, tog en fika och matade duvorna med cashewnötter.

Tunnelbana tillbaka och sen sist men inte minst - vi kände oss tvungna att uppleva Stureplan-pulsen..

För mig som är en inbiten skåning så var hela Stureplan-andan patetisk. Så fruktansvärt tillgjorda, fisförnäma ungdomar med sin latte och telefonen i örat, och alldeles för höga klackar som de inte kunde gå i. Hahaha, det var mycket roande. Tycker lite synd om dem faktiskt.

Sista dagens eftermiddag tillbringade vi med shopping och en hel massa Capuccino - nu längtade vi bara hem!

Kl. 18 gick tåget från Centralen och vi var hemma strax innan 23. Äntligen!!!

Det blev tre roliga dagar, men hade varit bättre om jag inte blivit så himla förkyld!

Vi håller tummarna för att Isabella klarade tentan!!

Puss & Kram


Dag 2 Stockholm

Upp i ottan med Bella, dusch och sen frukost. När jag kommer in i en liten hotellrestaurang så brukar man väl säga godmorgon eller goodmorning? Jag gör alltid det, i alla fall om de tittar på mig. Jag hälsade godmorgon när jag steg in och alla bara glodde på mig precis som jag var från mars eller nåt..

Bella begav sig till tunnelbanan, 3 nivåer under markytan. Jag är väldigt fascinerad av denna stress som stadsborna skapar. 75 % av folket springer till tunnelbanan med telefonen i örat och kaffemuggen i andra handen. Tunnelbanan går var tredje minut men ändå springer de..

När Bella stuckit iväg till sin tenta - VI HÖLL TUMMARNA JÄTTEHÅRT HELA DAGEN!! - så bestämde Ann och jag att det var dags att åka till Lidingö.

Ann önskade så klart att vi skulle finna Pernillas hus, men utan en adress kan det ju vara lite knivigt. Hon visste bara hur huset såg ut...

Jag blev väldigt förtjust i Lidingö - titta bara på detta:



Det första man möts av är en tavla om hur man själv genomför ett konditionstest - impad till max!

Vi promenerade lite och plötsligt blev Ann helt prillig...
- Nä men herregud, där är det ju!!
- Va, Pernillas hus?
- Ja, herregud - det är verkligen det - jag vågar inte fota!
- Ja, men det gör jag...sa jag.







Inte illa, där hade jag kunnat tänka mig bo..
Så gick vi runt kvarteret och när vi var 100 m från hennes hus kommer hon körande... Av oss två var det då en av oss som nästan svimmade, gick in i trans eller nåt...

Sen blev det ganska många foton på nr 13, hihi



Espresso på Lidingö hade fantastiskt god Capuccino o chokladbolle med fikonsmak.



Ann uppskattade kanelbullen så mycket att hon pratar om den än



Visst vill man bo på Lidingö - påminde om Ystad tyckte jag.. vatten och tallar, och fina hus.



vilka hus!!!

Sen tog vi oss vidare till Östermalm. Jag blev helt betuttad i saluhallen - Åhhh så mysigt där var!



Promenerade på de rikas gator och tog oss vidare till Fältöversten på Karlaplan och hälsade på Jessi. Hon var galet fin i sina Bik Bok shorts på Scorett :). Kul att träffa henne. Vi gick en runda på gallerian och sen åkte vi till gamla stan där vi fann änglabutiken vi letat efter.. men den var inte öppen.



När vi mött upp Bella så gick vi till systemet och köpte lite gott som vi kunde inmundiga i solskenet och fira att Bella klarat tentan. (tror vi... i alla fall) Vi stack till Kungsträdgården och njöt av de rosa träden och solen och vinet...





Något smått berusade och en väldigt snörvlig sus..

Det blev en ganska sen tex mex middag i staden och de hade slut på köttfärsen - Förlåt???!!!! vi fick kyckling istället..

Vaknade under natten att min madrass var på väg mot golvet - lönlöst att försöka somna om när grannens arla uppstigande låter som de är i vårt rum.  Skönt att det är sista natten på Sunkarnas Palats.

Dag 1 Stockholm

I tisdagskväll kom en mysklädd Ann med fullpackad resväska, Bella och jag var resklara och M skjutsade oss alla till tågstationen i Kristianstad. När vi närmade oss tåget stod där en skylt: Banarbete mellan kl 23.05 - 05.00 - ersättningsbussar sätts in. SHIT!! Vi hinner aldrig till Hässleholm i tid innan tåget mot Stockholm går. Ringde den fantastiska räddaren M som kom flygande med sin SAAB och skjutsade oss till Hässlehåla, och i farten tog vi med en liftare också.

Liggvagn nr 2 - mörkt, trångt, snarkande dam och typ "djur i bur-feeling". Absolut ingen hit och min halsont blev mycket värre under natten, och jag sov väl sammanlagt en timme.





Frukosten intog vi på Centralstationen - jättekul att sitta och titta på alla folk. Ögonen föll så klart på en pårökt man med långt svart hår, hög hatt och långa kloliknande föremål på händerna - Mannen pratade och skrattade högt för sig själv.. många udda varelser på Centralen och de hade tillika god frukost.



Vi bestämde oss för att promenera till hotellet och fråga om vi kunde förvara våra väskor där, men de var så vänliga så vi fick faktiskt checka in redan på morgonen och de erbjöd oss frukost också, men det avböjde vi eftersom vi redan ätit.

Sunkarnas Palats döpte vi hotellet till. Städat och fint men sunkigt.

Vi tog tunnelbanan till Solna, letade upp hotellet Bella skulle tillbringa sina 3 dagar på och sen shoppade Ann och jag.. Hela dagen!



En stunds väntan innan det var dags för Bella att gå på föreläsning.

Ann och jag tog tunnelbanan tillbaka efter några timmar på Solnas galleria och gjorde Stockholm city gåendes.



Kungsträdgården i full blom



Stockholms Slott







Detta måste ju vara det absolut tråkigaste och enformigaste arbete som finns.. de får inte ens skratta för att liva upp tillvaron lite..

Gamla stan blev nästa sevärdhet - Lunch hos Sten Sture och god kulglass i eftermiddagssolen - I like!!



Vi mötte upp Bella på Centralen och gick till hotellet för att vila fötterna lite. Nu hade jag blivit så dyngförkyld igen och hade svårt att prata, jag var urtrött i både kropp och själ, och ville bara sova.

Vi promenerade in till city igen och fann först ett Apotek där jag bad dem bota mig - köpte både allergitabletter och Kan Jang - oj vad jag ska bli frisk nu.
Vi intog kvällens middag på en kinarestaurang i city. Gott var det!

Vi var mycket trötta, vita i huvudet av matthet och längtade efter Sunkarnas Palats ståtliga IKEA sängar - det blev en tidig första kväll i Storstaden.


Gratulerar på födelsedagen

Idag för tre år sen föddes vår sötiskatt Amadeus.

Tyvärr blir det ingen tårta men några godisbitar blev han jätteglad för och hela dagen har han legat och myst i mattes nya solstol.





Lillbrorsan Maximus softade också hela dagen i den andra solstolen..



Hurra hurra hurra för vår Amadeus!


Oj vilken Påsk!

Vilka härliga dagar!
Vi har hunnit med allt vi ville göra dessa dagar och det har varit njutbart varenda minut.. nja, jag hade lite otrevlig abstinens i lördagskväll, men det berodde bara på alkohol och hjärnspöke - min coach lugnade mig!

Påskaftonskväll firade vi här hemma tillsammans med syster Cathy med man och hund, Annsan, Robban, Simon och Lucas samt bella och Henke. God förtäring och Retro som varade i eviiiigheeeter. Barnen fick en ledtrådskarta av Isabella som fick dem att påskäggsleta i hela trädgården medan de vuxna drack välkomstdrink - det var den drinken som Åke nonchalant tackade nej tack till av den dåliga ursäkten att han blir så berusad... ursäkten godtogs inte och Åke drack upp och blev inte ett enda dugg mer berusad  än någon annan.
- Åke, det är bara när man dricker den i Svensköp som man blir sååå berusad..

Dagen efter blev det lååååång promenad i solskenet (bella o Henke åkte inlines) och sen åt vi varmrökt lax till lunch. Nu är jag ganska trött på fisk!!

Påskdagen var sommarvarm och poolen fick se årets första solstrålar. Fyyyy vad äckligt med alla spindlar som låg på botten!





ca 50 st såna här rensade jag bort samt några sniglar och larver..

En stor del av eftermiddagen satt vi i solen och läste - åhh, finns det något mer avkopplande.

En hel vecka har jag varit rökfri och det känns bra. I lördags var första gången någonsin som jag har festat utan att röka och jag fixade det!

Nu är det slut på påsken och imorgon kväll åker jag, Bella och Ann till Stockholm - KUL!!!!!!

Nu...film.


Kan inte låta bli....


E de Påsk?

I fjor vann jag ett påskägg på jobbet - HURRA FÖR MIG!!!!

Då var det tomt..
Nu är det fullt av 3,7 kg GOOODIIIISSSSS!!





Så vi kör samma race som big brother imorgon - då ska vi äta upp oss och sen är det bantning nästa vecka

Jag önskar alla mina nära och kära en riktigt GLAD PÅSK!!

Kramkram

Give me five!



Nu har vi lärt katten give-me-fiva :)


Är det jobbigt eller är jag bara helt schizo

Det jobbiga innan man slutar att röka är att man trappar ner.. 5 cig om dagen - hur ska de räcka?
Sista nertrappningsdagen med endast två cig hoppade jag över - orkade inte sånt - antingen röker man eller inte alls, så jag föredrog inte alls.

Idag har jag varit helt rökfri i 4 dagar!
För det mesta går det bra, men man är så jäkla hjärntvättad och tror sig sakna skiten, sakna giftet - det är så sjukt och jag hoppas att min kropp verkligen fixar detta.

Andra rökfria morgonen vaknade jag med riktigt rejäl halsbränna och senare under dagen bröt min förkylning ut - jippieee, så här innan påsk och allt kul. Jag tror ju på alternativa hjälpmedel och vitlök är lösningen till allt ont. Har du djävulen efter dig, ät vitlök - har du en förkylning på G, ät vitlök.

Helt botad blev jag inte, men lite snor i kranen dör man inte av..

17 dagar kvar tills min kropp är fri från nikotinet
17 dagar kvar tills mitt humör har acklimatiserat sig

Jag försöker verkligen vara ödmjuk, vänlig och bemötande på alla sätt och vis, men vitlöken angrep inte min inre djävul.. ni vet väl att jag är lite schizofren.. i alla fall när jag precis har slutat röka..

Nu tar jag min kvast och går ut.

Det finns änglar

I lördags skulle Josefine och Sabina till Svensköpsfesten, och att få uppleva två tonårstjejer när de gör sig i ordning för fest är en syn för gudarna. Speciellt Sabina är för rolig, hon blev aldrig färdig med håret... vet inte hur många gånger hon tog ner det uppsatta, plattade det, lockade det, tuperade det..ja, vi skulle köra vid sex men då var Josefine så irriterad av stress så man inte kunde prata med henne och Sabina höll på med sina lockar eller vad det nu var.. Kul var det i alla fall och fina blev dem, men det borde de vara efter två timmars make up, frisyrfixning och provning av kläder.

De kom dit i lagom tid ändå och kul hade de! Alla verkade haft roligt på den festen - synd att man inte var bjuden :)

Jag tackar Marie av hela mitt hjärta för att hon är en ängel och skjutsade tjejerna hem! Jag står i stor tacksamhetsskuld till henne. Hon får i alla fall räkna med att festa med mig den 17 september...hihi

Söndagen var stora uppvisningsdagen i Tollarp! Tjoho, vad jag INTE var taggad. Jag hittade dit vid 12 och körde steppasset som jag helt plötsligt inte alls kunde, men efter några gånger så hade jag slutat skaka och kroppen och även knoppen hade acklimatiserat sig lite och då satt det där.

Kl. 14.00 började barngrupperna och det blev till sist en bra uppvisning - alla var jätteduktiga!

Jag försökte fota lite men det blev mest shit av den saken..



Detta var det enda fotot som ljuset blev något sånär bra på, sen plötsligt kom det annat framför...



Den här tjejen ville verkligen ha uppmärksamhet - hon vägrade helt enkelt flytta sig och stod rakt framför mig och kråmade sig hur länge som helst, och förstörde mina planerade foto på ledarna. Kan tillägga att Pigge satt en bit bort och såg min alltmer ökande irritation över situationen, och han gapflabbade!

Efter uppvisningen hann jag hem om, äta en smörgås och sen tillbaka igen för att köra en timmes zumba. Jag fick med mig både Josefine och Sabina.

Kvällen avslutades med pizza och BB.


En rastlös lördag med färgtema

Lördagsmorgon och är lite rastlös. Jag har ju varit hemma två dagar från jobbet och har mest bara varit - jättetråkigt. Lördagen började i alla fall med mysig frukost med mannen och inte alltför skön nackmassage, men en välbehövlig sådan. Huvudet molar lite fortfarande.

Målat balkongdörren vit på insidan och solen försvann och det blev genast kyligare.

Håller på att trappa ner mitt nikotinbehov och än så länge inga större problem.

Igår när M satt och lekte med fjärrkontrollen till tvn så stannade den på ett djurrikt program. Med ens hoppade Maximus upp på soffbordet, satte sig längst ut på kanten och råstirrade... sen for han upp på tv bänken och fortsatte följa programmet med oerhört intresse.





Till sist satt han uppe på PS3:an

Och Amadeus tvättade sig som vanligt - hur ointresserad som helst..



Vad dagen har att erbjuda har jag ingen aning om. Jag tror att jag ska börja med mina beställningar, har två stycken.

Imorgon är det uppvisning o det tar bara emot. Vi får se hur det går... Jag kan steppen i alla fall och Zumban har jag ingen aning om..haha, det får ju vara någon som gör bort sig.

Igår började jag titta lite på vår planerade födelsedagsfest, det blir inte förrän i September...men ändå - 70 pers räknar vi att vi blir om alla kommer. Det ska bli sååå kul att fortsätta planeringen - älskar sånt.

Nu blir det lite målning.

Ciao for now


reträtt

Nu har den värsta huvudvärken dragit sig tillbaka. Så skönt! Det är ett skit det där.. man vet ju inte när det kommer och hur illa det blir. Jag för min del tycker att mitt verkar bli värre för varje gång, men jag har bara haft det 3 gånger. Nu har jag bara vanlig huvudvärk och det är jag så van vid så det är lugnt.

Fredag idag och barnen har gett sig iväg, nu är det bara mannen och jag hemma. M börjar fira helgen med en löprunda och sen blir det grillad färsk laxsida med potatisgratäng och lite gott vin till det.

Josefines påsklov börjar på måndag och kusinen Sabina kommer imorgon för att spendera några dagar hos oss.
Det ska bli kul - och de ska ha kul, Svensköpsfesten imorgon med 130 ungdomar anmälda och jag är chaffis till de två små... En torr lördag för mig alltså.

Nu ska jag ta en uppfriskande promenad.

Ciao


Hatar detta

Bara tanken på att jag skulle investera något positivt i min framtid gjorde att kroppen fick spatt. Jag vaknade imorse med världens huvudvärk. Vet ej om det är migrän eller vad - jag kunde knappt röra huvudet överhuvudtaget och fick ligga länge och väl innan tabletten gjorde mig någotsånär klar i knoppen.

Jag undrar så varför jag får dessa attacker och varför det har börjat nu...alltså jag är ju ändå 40+

I eftermiddags satt bella och pluggade i soffan och jag låg vid sidan av henne med en ljudbok i öronen. Plötsligt bankar hon på mitt ben..
- Mamma! mamma! du sover ju..det kan du ju inte göra när du läser en bok - du missar ju jättemycket!

Jag såg nog väldigt eländig ut för plötsligt erbjöd hon mig rygg och nackmassage - hon är en ängel, min lilla gumma.

Snart är det påsk och då är det gula skor som gäller!


Vad gör man inte för lite ball framtid..

Hej vänner,

Idag har jag investerat 3600 kr på min framtid, och min arbetsgivare har investerat det dubbla på samma framtid. Jag har skrivit kontrakt med Forever Free - på tisdag börjar första dagen av mitt nya jag och jag ser framemot det.

Wish me good luck!

Toalettnjutning

Toaletten intill träningsrummet är nu färdig!





Klar förbättring från när vi flyttade in... ljusblå väggar med ful-grön plastmatta och en stor ful garderob.
Vi gjorde en liten "så länge.. förbättring" - en nödlösning när vi flyttade in och målade väggarna mörkgrå och satte lite nice pictures på väggarna för att vi överhuvudtaget skulle kunna gå in utan att kräkas.

Nu önskar man ju nästan maginfluensa för att få sitta och uppleva det nya rummet..
Alla är ju inte som Pigge som sitter på dass i timmar med sin Iphoooonee...

M får en lite stjärna i kanten för att han även uppfyllt sin frus önskan, nämligen..



Visst är den snygg!!!??  Alltså jag är lite småkär i den..

Puss & Kram


Jag är för barnarbete

Tjoho i försommarvärmen - 20 grader!!!! Detta gör verkligen gott ända in i benmärgen.

Det har blivit mycket frisk luft idag, både för mig och resten av familjen - t.om katterna har fått luftat sig idag, och inte bara på balkongen.



De älskar att utforska trädgården, käka lite gräs och ligga och softa i buskarna.

En annan har softat och läst bok medan jag satte Josefine i arbete - Ja, jag är för barnarbete..



En nytvättad bil är som en nyrakad man!! Och en tvätt på en Saab kan göra under - den har länge visslat i ena bakdörren och nu när den har blivit ren och fin så är den tyst som en Audi. 

Drygt en timme av eftermiddagen tillbringades i sporthallen i Tollarp tillsammans med 50-60 st tjejer o kvinnor samt 2 killar - vi körde zumba så svetten stänkte - jättekul!!

Nu blir det grillat och lite vitt. Måste bedöva min tandvärk.

Hoppas vädret håller i sig framöver - nu vill jag köpa blommor och pynta min trädgård.

Önskar Er en fortsatt härlig söndag


Min Iphone har fått ny sommarkostym

Nu har jag klätt min Iphone med sommarklädseln, och hon blev sååå fin!!



En härlig vårdag som startade med zumba-test - jättekul och jättesvettigt. Hur kan lite danssteg framkalla så otroligt mycket väta? Vilken tur att jag inte gilla gammelsnoa för jag hade väl "glidit" ur dansbanan..

Så kommer man hem till ett folktomt hus - mannen ute på tvåhjulstur och ungdomarna gjorde stan.

Eftermiddagen tillbringades i solskenet med vårrens av trädgården. Jag fyllde en hel kompost med trädgårdsavfall.

Har funderingar på att även rensa mitt arbetsrum, men energin försvann vid första tanken...

Det blir istället lite partaj med Herr Weber och lite vitt i glaset.

Njut med måtta i solen.

Kramen


Le och uppskatta dig själv... eller hur gör man?

Jag är sjukt trött på mig själv!

Trötthet och huvudvärk har stört hela min dag samt att jag nog har sovit konstigt för ryggen har gjort sig påmind.

Åldern börjar märkbart göra sig påmind - i alla fall idag.

Kommer ni ihåg att jag har berättat om den oerhört företagssamma familjen här i småstaden, den familjen som startar företag efter företag..?  Inte nog med att de har startat billackeringsfirma, affär, gatukök, videobutik och pizzeria..  Nu har de även öppnat frisör. Tyvärr verkar inte så många uppskatta deras företagssamhet för de har obefintligt antal kunder, men det är trevligt att folk försöker i alla fall - jag är för fri företagssamhet och hade jag själv haft lite kapital, typ 50 miljoner så hade jag byggt min dröm.

Idag onsdag är det kvinnlig tv-kväll i denna familjen. Först stjärnkockarna och sen Greys - ahhhh, det är kvalitetstid i soffan!

Mannen tillbringar kvällen på toa - sista köret innan invigning - och det blir sååååå fint! Bilder kommer sen.



Nu börjar kvalitetstiden - soffläge!!!!


Rea på IKEA korv

Japp, jag överlevde denna måndag också!

Min kropp behöver inte så mycket sömn, 6 timmar räcker gott åt mig. Våren och sommarens ljus gör att jag har väldigt svårt att komma i säng - dessa ljusa årstider får min kropp att ignorera sängen, vilket så klart resulterar i att jag är sjukt trött på eftermiddagen. När andra börjar dra sig mot sängen vid tio-tiden, då är jag som piggast. Finns det någon som vet hur jag ska bli trött på kvällen?

Jag tänker inte avstå mitt kaffe för det gör ingen skillnad ändå - jag har testat, och det blev bara huvudvärk.

Igår så målade jag brädor, och målade brädor.. och sen tyckte jag då att vi kunde köra till IKEA för vi behövde ju ändå en ny toalettmöbel o lampa, ja lite allt möjligt. Mikael sa inte nej!!!

In i duschen och på med bikinin och körde iväg - ja vi hade ju 17 grader här i hålet. När vi kom fram i Smålands skogar så var där bara 10 grader och regn - gissa om en annan frös.

Vi fick tag i allt vi skulle ha och lite till så klart - har man någonsin varit på IKEA utan att komma ut med "lite till så klart"? Nä, och skulle man mot förmodan inte hitta något så nog tusan gör man av med pengarna på korv istället. Nu har de t.om sänkt priset från 5:- till 4:- för en kokt wienerkorv med bröd. Det såg vi när vi redan var proppmätta på köttbullar..

Oj, jag har glömt att uppdatera toalettrenoveringen: -Den är nästan färdig.. Saknas bara mina fina vitmålade brädor och en toalettpappershållare som liknar en dildo eller nåt - I alla fall tycker Bodil det.. och vi vill ju inte göra henne besviken så vi tänkte att har vi en där uppe kan vi ju ha en därnere också.

Nästa söndag är det uppvisning i Tollarp, och som vanligt ska jag göra bort mig på steppen, men det bjuder jag på.



Nu kaffe, sen sängen

Natti.

Såja, nu är det bara bikinin framme..

Ja!! Nu är våren här!!

Medan jag putsade fönsterna var jag iklädd endast hood och mjukisbrallor och njöt av dagens fjorton grader, och vad som ännu mer påminner mig om att våren är här - Herr Weber kommer ut från sin vinterförvaring! Säsongens första grillning i det blå huset.

Så blev det en städ och rensdag av denna lördag. Jag har sorterat ut vinterkläder, skor och stövlar samt plockat fram sommarkläderna.. Inte en enda stickad tröja i sikte - nu är de långt in i förrådet så April, nu sköter du dig - våren har kommit för att stanna och jag har inga varma kläder tillgängliga längre.

Det var inte en enda kotte som skämtade mig Aprilo igår.. eller så fattade jag inte att det var ett skämt.

Helen på jobbet försökte sig på ett litet practical joke med en skylt "rikskupongerna är slut". När jag gick förbi så tänkte jag, det var ju konstigt - jag tyckte jag bokade in en hel hög för inte så längesen, men...  några hade blivit ganska ilskna eftersom det var den 1:a o folk ville ha sina rikskuponger.. hihi så många dumma sillar det finns.

M har idag tagit årets första mc runda och han var lyrisk när han kom hem.
Jag är så spänd på hur det går för Maggan som håller på att ta mc kort. Maggan är typ 1,50 lång och har nog aldrig suttit på en motorcykel, men kort ska hon ha... jag bara undrar om hon når ner?.. spännande!

Nu duschen, sen MAT!!!!

Njut fullständigt av allt underbart i livet!

Kramen

RSS 2.0