Rea på IKEA korv

Japp, jag överlevde denna måndag också!

Min kropp behöver inte så mycket sömn, 6 timmar räcker gott åt mig. Våren och sommarens ljus gör att jag har väldigt svårt att komma i säng - dessa ljusa årstider får min kropp att ignorera sängen, vilket så klart resulterar i att jag är sjukt trött på eftermiddagen. När andra börjar dra sig mot sängen vid tio-tiden, då är jag som piggast. Finns det någon som vet hur jag ska bli trött på kvällen?

Jag tänker inte avstå mitt kaffe för det gör ingen skillnad ändå - jag har testat, och det blev bara huvudvärk.

Igår så målade jag brädor, och målade brädor.. och sen tyckte jag då att vi kunde köra till IKEA för vi behövde ju ändå en ny toalettmöbel o lampa, ja lite allt möjligt. Mikael sa inte nej!!!

In i duschen och på med bikinin och körde iväg - ja vi hade ju 17 grader här i hålet. När vi kom fram i Smålands skogar så var där bara 10 grader och regn - gissa om en annan frös.

Vi fick tag i allt vi skulle ha och lite till så klart - har man någonsin varit på IKEA utan att komma ut med "lite till så klart"? Nä, och skulle man mot förmodan inte hitta något så nog tusan gör man av med pengarna på korv istället. Nu har de t.om sänkt priset från 5:- till 4:- för en kokt wienerkorv med bröd. Det såg vi när vi redan var proppmätta på köttbullar..

Oj, jag har glömt att uppdatera toalettrenoveringen: -Den är nästan färdig.. Saknas bara mina fina vitmålade brädor och en toalettpappershållare som liknar en dildo eller nåt - I alla fall tycker Bodil det.. och vi vill ju inte göra henne besviken så vi tänkte att har vi en där uppe kan vi ju ha en därnere också.

Nästa söndag är det uppvisning i Tollarp, och som vanligt ska jag göra bort mig på steppen, men det bjuder jag på.



Nu kaffe, sen sängen

Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0