Gladus Påskis

Oj vad det njuts av påskledighet!
4 1/2 dags ledigt och inga måsten - det är verkligen en lisa för själen!!
 
I torsdags slutade jag redan innan lunch för att avnjuta mysig lunch med Jessica och Josefine i stan.
 
Började den riktiga påskledigheten med att träna med Bella på H2O - bl a grym tricepsträning som fick armarna att skaka i flera timmar efteråt.
När jag kom hem ifrån Tollarp storstädade M och jag ovanvåningen - det är så otroligt skönt när sånt är gjort - sen kan man bara njuta till 100 %. På kvällen gjorde jag en krämig kycklingpaj som var riktig mumsig.
 
Påskafton begav M sig på påskpass och en annan körde lite kettlebells och sen sprang jag 7 km - lagom påskträning :)
En mysig dag med lite förberedelser inför kvällen, pulsade i snön till konsum och supersvettig när jag kom fram - skitväder!!
Åt en god trerätters påskmeny med ingredienser som räkor - lax - persikor
 
Mat-koma!!!!!!
 
Nu är det bara 1 1/2 dag kvar av ledigheten och idag har vi besökt IKEA i Älmhult, käkat köttbullar utan hästkött och handlat en massa som man fått för sig att man behöver...
 
Solen skiner och snön är så gott som borta!!!
 
Sortera underkläder är ingen hit, men det behövs göras även när man är ledig.
 
God fortsättning på påsken!

Halvsju hos Thells..

 
Vad spelar det för roll att det snart ändras till sommartid och att det snart är april...det snöar lik förbannat!!
Jag är så groteskt trött på kyla.
 
I fredagskväll var M, jag, Bella, Henke, Josefine och Niklas på C4 bowlingcenter i stan och spelade en timme bowling, vilket var jätteroligt.. jaja, vi var så fruktansvärt usla på att bowla, men det är roligt att bara göra något tillsammans allihopa. Därefter åt vi god buffé med alla sorters filéer, kyckling, ox, fläsk och lax - supergott!!!
Med sprängfyllda magar avslutade vi kvällen med soft i soffan medan somliga var tvungna att se fotboll... fy så trist!!
 
Igår hade vi lite mys med god mat, trerätters meny och gott rött vin till maten och t.om likör till kaffet.
 
Jag gjorde en grön sparrissoppa med lite baconbitar och en klick creme fraiche på till förrätt
Varmrätten bestod av en kinesisk gryta med massor av allt, bambuskott, svamp, paprika, cashewnötter och sen ris till det.. mumsigt.
Efterrätten var en frusen dajmtårta med marängbotten - supergott.
 
Första men inte sista gången vi kör halvsju hos Thells :)
 
Gårdagens styrketräning med bella var hård - mina ben skrek och idag har jag träningsvärk i min rumpa :)
Trots det så körde M och jag TRX i en timme...jag tog inte i fullt så mycket som förra veckan för min kropp orkade inte, men däremot sprang jag 5 km efter passet.
 
Nu ska jag sätta mig vid min symaskin och skapa något :)
 
Tjingeling
 
 
 

Jag vill ha sommar nu

Så lovar vädergudarna eller SMHI eller nåt väsen att det ska bli riktigt oväder, klass 2 varningar i hela skåne och jag som inte har någon laptop planerar in en skön semesterdag så här en helt vanlig tisdag och M planerar in en arbetsdag hemma. Snön skulle ju komma som igårkväll tillsammans med storm.. Inte fan kom det någon snö... jaja tänkte jag - när jag vaknar imorgon bitti så tittar man bara ut genom fönstret och konstaterar att där är alldeles för mycket snö och storm för att bege sig ut på vägarna - man är ju inte dumdristig..
 
Eller hur?!!!
Var fan är snön som de lovade??
Hallå, jag var tvungen att gå upp och duscha för att vakna... svårt att vakna kl fem när man ställt om sig på sovmorgon..
Jaha, då fick man plötsligt tänka om, ändra i schemat lite - inte svårt för mig men för en stenbock har ju hela världen redan rasat...typ tre gånger.. första var när det inte började snöa kl.20 som de hade sagt :)
 
Dagen, denna suspekta katastrof-tisdag blev plötsligt en helt vanlig hattisdag..
Den blev t.om så vanlig så jag styrketränade med Bellisen trots att jag egentligen inte kände för det..
 
Igår löd jag Berit - tog en vilodag - och det har en konstig förmåga att smitta av sig, så jag kände nästan för att ta en extra vilodag.. men jag ångrar inte mitt beslut - Bella och jag fick en härlig timme med skakande muskler och lite pepp från Emil den store :)
 
 
När jag kom hem hade dottern en massage kund som kom utvinglande, det var Piggelinus. Efter min dusch slängde jag också mig på massagebänken, men idag var hon lite elak mot mig - fy bubblan vad det var kämpigt med smärtan en liten stund, men tösen är bra :)
 
Jag vill ha sommar nu!!!!
 
 
 

En söndag som snart är slut

Jaha, snart måndag...
 
Lite träningsvärk i mina armar efter boxen igår..
Bättrade på den med en timmes TRX träning med mannen.. Ohhh shit, vad tufft det var, men kul - en klar utmaning för denna kroppen.
 
Har även fått jätteskön och behövlig ryggmassage - kändes underbart ontskönt.
 
Städade vitrinskåpet medan kalopsen kokte på spisen - älskar långkok!!
 
Bella och Henke hälsade på och fick go massage av Josseliten och sen tittade vi på bilar.
Bella ska köpa bil - vi ska iväg och kolla imorgon efter jobbet så troligtvis hinner jag inte med step...suck!
 
Ser fram emot träningsvärken imorgon så det blir väl en stund på löpbandet istället eller kanske lite box.... vi får se vad jag känner för.
 
Härlig ny vecka på Er!!

Efter 26 år, 9 månader och 11 dagar

Sus: - Jag älskar dig!
M: - Jag älskar dig också!
Sus: - Bevisa det.. skrik ut det så hela världen hör det!
M: "viskar i mitt öra" - jag älskar dig
Sus: - Varför viskar du det i mitt öra?
M: - För att du är hela världen för mig...
 
 

Bam, så slog han ner mig....trodde han :)

Idag har jag slagits med min man :)
Sällan, nästan aldrig tar jag mig till Tollarp för att gå på ett boxpass, men idag övertalade mannen mig och jag fick boxas med självaste ledaren...alltså herr Thell :)
 
Fick beröm för min oerhörda styrka :D
Jaja, det beror ju på vad eller vem man jämför med... hm, min styrketräning har ju gett resultat, det kände ju t.om jag.
 
Den dagen som det össnöade...hällsnöade...vad heter det?
Den dagen som snön återvände, snöade typ jättemycket.... den dagen var min bil på rekonditionering :)
Kanske inte så där skitbra, men grovrengöringen som denne svensken inte klarar av, fixade de och den luktar såååå jäkla gott, den luktar ny och bara det är värt guld.
Till och med mina mattor är vita :) Ja, jag har ljusa mattor i min bil, jag har t.om ljusa skinnsäten också och de är riktigt fina nu. Lacken är len och mjuk som min högra kind :)
Jag kan verkligen rekommendera de som gör rekonditionering i parkeringshuset bakom tågstationen i Lund - jag är såååå nöjd!!
 
Avnjutit en underbart god hjortgryta med gräddsås och ris. mumsisch.
Nu blir det nog chill med chokladpudding i soffan tillsammans med mannen
 
Imorgon finns inga måsten... eller?
 
 
 
 

Tröttheten överväldigar mig, men jag är frisk

Måndag...öööhhhh
Måndagstrött!!
Sömnsudd i ögonen hela dagen - helgen var för intensiv så den uppfattades som skitkort, typ en dag och min hjärna behöver minst två dagars soft.
 
Dagens trötta instagrambild:
 
Idag hände en ganska komisk sak på jobb... ni vet när man sitter på toa och någon rycker i handtaget... man blir ju superrädd och hoppar till. För ett tag sen så ryckte en kollega till mig i dörren och jag typ skrek rakt ut så rädd och överraskad jag blev. Jag kom ju på vem det var så jag skällde så där lite grann som jag kan göra ibland...
 
Idag hände precis samma sak och tror ni inte det var samma person.
Medan hon ryckte i dörren tänkte hon..- undrar om det är Sus som sitter där inne och samtidigt tänkte jag.. -det är säkert Ulrika!!!
Hahaha, det var det så klart och vi skrattade gott....typ asgarvade!
 
Tänkte även informera om att vår förening säljer Sockgrossistens sortiment - typ samma som new body, men med lite roligare färger. Samma pris, samma kvalité (ev ngt skönare kvalisort faktiskt) men så mycket roligare strumpor :) 
 
Ring mig om ni vill ha, eller maila!!
Sortimentet o katalogen finns på  www.sockgrossisten.se
 
Nu ska jag chilla i soffan en stund innan mannen kommer hem från sitt boxpass.
 
Ciao
 
 
 
 
 

Tre underbara dagar i mitt liv!

Var har denna veckan tagit vägen..?
 
Mitt liv består av arbete, träning och sova - ganska nöjd med tillvaron just nu.
 
Tog en liten semesterdag i fredags för att få lite kvalitetstid med lilldottern också. Träffar ju stordottern varje gång vi tränar, men den lilla ser jag mest en liten stund på kvällen bara.
Vi körde i alla fall till Emporia - är sååå imponerad av att jag hittade dit och sen att jag hittade därifrån!! Jag och Malmö är inte bästa kompisar precis. Malmö består av en helsikes massa skyltar och jag ser inte såna :)
 
Jag gillar Emporia!! Vi shoppade loss ordentligt och det var riktigt kul! Vi njöt riktigt det första 3 timmarna och sen den sista var mest att leta efter MQ - var tusan var den affären egentligen?? Ja, vi hittade ju den till sist och fick köpt vad vi skulle och sen gick vi ner på Willys på nedre plan och handlade mat också. Lika bra att fixa allt på en gång.
 
När vi körde hem så körde vi inom gamlamormor och gamlamorfar, hade funderingar på att hälsa på alla nere i södern, men vi orkade inte.. det tar på krafterna att gå och shoppa :) 
De andra får ha besök nästa gång istället.
 
Släppte av lilldottern i Ludvigsborg, och sen körde jag hem till maken som inte var hemma... men han kom strax efter  - han hade varit och hämtat sina nya progressiva linser hos optikern:D
 
Vi fixade mat, packade våra väskor inför träningsdagen på Gerdahallen. Wiii vad jag såg fram emot det!!!
 
Så var plötsligt lördagen här och man fick gå upp i ottan - inte alls trevligt faktiskt..
Första passet var kanon - ett steppass med Jorge Mix eller vad han nu heter, skitbra!!!!!
Andra passet var street dance...ehhhh, kände mig stenålders och ogillade musiken.
Tredje passet var ett danspass med Anna Lindh - det såg vi fram emot och fick ingen bra plats - knökafullt med folk så vi såg inte ett jota... såååå besvikna!!
Fjärde passet var DISCOFEVER - det var en höjdare, en instruktör med oerhörd karisma och bra musik, härliga moves och bara glädje - I LIKE A LOT!!!
Femte passet var ett symmetriskt steppass med Gerdas egna ledare - vilken flopp! Det absolut sämsta steppass jag någonsin varit på.. typ - Hallå, vi finns här.... du är inte ensam.... du ska visa oss, lära oss.... hallå!!
Hälften av gymnasterna gick efter en kvart.. det säger ganska mycket, tycker jag.
Zumba med streetkillen hoppade vi för vi ville hellre basta och mysa en stund innan hemfärd och zumba är ju inte ens kul..vi valde det endast av den anledningen att det var det som var minst otrevligt.
 
Underbart god mat på kvällen, champagne och mello - en skön lördag helt enkelt och nu vill jag inte ha vinter längre...f-n det snöar ute!!!
 
 
Söndagen blev marktjänst och shopping på intersport :) Guuuud, vad jag gillar att handla träningskläder!!!
Nu bastu!
 
Seeya.
 
 
 

Träningsdag!!! Skitkul!!!

Shiiiiit vilken träningsvärk denne svensken har!!
Igår hade vi träningsdag i Tollarp - fem pass på en dag och jag var med på 4 i rad.
 
Jag är inte ett stort fan av Pilates - tycker att det är alldeles för stillsamt för min lekamen - I need power!
Så lilla jag valde de lite tuffare och roligare passen så att jag inte skulle kunna röra mig smärtfritt idag...
 
Först var det Tabata...20 sek puls 200, vila 10 sek, 20 sek puls 200 osv - 8 gånger, sen nästa övning som ger puls på 200. Jag kan nog vara ganska säker på att detta träningspass har bidragit till 70% av träningsvärken.
 
 
Sen var det ett danspass som var sjukt roligt.
 
 
Därefter var det body combat.. kul att boxas i luften..njaa men helt klart bra träning.
 
Sist men inte minst var det Boot Camp - det femte passet för dagen och de flesta var ganska möra i sina kroppar... men det var roligt och hade varit ännu roligare om man inte hade haft fruktansvärt ont i knäet.
 
Trötta, ömma men glada avslutade vi denna kväll med pizza i da blue house.
Ajjjj min kropp!!!
 

Kick off Zürich

Todelido,
 
 
I tisdags åkte ju jag till Schweiz - det gick ju hur bra som helst, men tråkigt att åka själv så klart.
Var på hotellet strax efter åtta på kvällen - undersökte fitness rummet för att eventuellt springa på löpbandet på morgonen efter, men till min besvikelse lovade de för mycket på hemsidan - där fanns inget löpband så jag fick genast programmera om min hjärna för att ev ta en runda vid sjön.. inte omöjligt alls :)
 
Värmen slog emot mig när jag kom in på hotellrummet så jag öppnade fönster och skruvade ner rumstemp allt vad jag kunde, men inte tusan blev det särskilt svalt av det.. Jaha, vad gör man ensam en kväll som denna, ensam i Zürich... chokladansiktsmask så klart - ett självklart val i Schweiz :D
 
 
Vilken snyggo :)
 
Gick och lade mig ganska tidigt och läste, och svettades hela natten - fyyyyy vad det var varmt!!!
Vaknade tidigt o var inte alls på humör för en löprunda - sov ju uruselt hela natten.
Smarrig frukost och sen träffade jag kollegan Per i trappan upp när han var på väg till kontoret.
- Please, vänta på mig - jag ska bara....!!
- Han var så gullig och väntade så klart, och sen hade vi följe till kontoret och fick träffa Lisa, Stefanie och Sofia - jättekul!!!
Kick off - salesinfo
Chokladprovning - smarrigt
Franskt brasseri, och de försökte verkligen övertala mig att äta äckligt..!
 
 
Jag avnjöt en enkel sallad till förrätt och till huvudrätt åt jag en wienerschnitzel som kostade ca 450 SEK. Hutlösa priser i Schweiz.
 
Dagen efter var det lite tidigare schema, men vi arbetade endast till lunch.
Vid tre begav jag och Per oss till tågstationen, hade jättekul när vi skulle lösa biljett.
När vi kom till flygplatsen gick vi till Loungen och då fick vi även reda på att planet var försenat 75 min..
SUCK!!!!
Men vi hade roligt - vi lärde känna varandra och hade kul på vägen :)
 
Vid sidan om mig i flygplanet fick jag sällskap av en pratglad Göteborgare, och i slutet av flygresan erbjöd han mig arbete i Göteborg, men jag sa åt honom att om han vill ha mig som anställd får han minsann flytta sin verksamhet till Kristianstad.
 
Hemma kl. 23 på torsdagen och bokslut på fredagen så kl. 7 var jag på jobb igen - livet är bra härligt ibland.
 
 

RSS 2.0