Så här ser jag Sara..

Glömde visa mitt kreativa verk som jag skapat till Sara och hennes lägenhet.



1,5 m lång :)

Jag är nöjd!

Det blev en Onsdagsbild också :)

Hej och hå,

Onsdagen snart avklarad - sjukt vad tiden går snabbt egentligen, speciellt på hemmaplan, men idag har jag hunnit med ganska mycket de timmarna jag varit hemma.

Först fick jag sätta mannen i köket medan jag ställde mig på löpbandet. Därefter med svettig lekamen fick jag hjälpa Josefine med att fixa hennes nya bildtext hon skulle ha på väggen och sen blev det en behövlig dusch.

Min middag blev rest från igår (korv stroganoff med blomkål och grönsaker) och sen fick jag måla dagens bild.

Här är resultatet:





Så klart den känns igen - fick många beställningar på den när jag hade utställning på jobbet förra julen, men då betydligt större. Älskar de blå ögonen.

Snart Svenska mästerkockar, kaffe och lite cheesecake.

Veckans utmaning!

Denna veckan har jag ett litet uppdrag för mig själv. Jag har länge velat åstadkomma en vägg full med tavlor, samma storlek, olika motiv men med samma färgskala. Nu har jag valt svart och vitt, och av det blir det grått så tre färger men det tillåts även lite lila i om jag vill...

Denna veckas uppdrag är att måla en tavla om dagen - jippiiiee. Hur nu det ska funka på torsdag när jag kör dubbelpass i Tollarp :) Jaja, det får bli några fler i helgen kanske..

Jag har ingen röd tråd, tavlorna har absolut inget gemensamt mer än färgskalan - det blir min sinnesstämning som bestämmer helt enkelt.

Gårdagens, alltså måndagens tavla ser ut så här:



Alltså det i mitten är faktiskt lila även om det inte riktigt ser ut så...tycker det ser mer blått ut här.

Dagens snabba blev så här:





Hade planerat att inviga vårt nya löpband kl. 20 då jag smält middagen... hann precis bli färdig med tisdagens kreation.

Satan jobbigt det var att springa förresten, längesen nu..  kan bara bli bättre :)

Snart är våren här.

Hejsan vänner,

Fredagen blev lika mysig som jag ville att den skulle bli... ansiktsmassage, peeling, ansiktsmask...mmm nice, ryggmassage, make up - totalt nöjd med mina barns insatser och Sabina till en mysdag tillsammans:)

Lördagen började med zumba, jätteroligt, men jag har lite svårt för musiken - inga toner som faller mig i smaken precis. På eftermiddagen målade jag färdigt Saras tavlor och det blev god middag med rött.

Mello var inte så bra - tyckte nog Lisa Miskovsky var bäst.

Söndagen vaknade jag inte förrän tjugo över nio!! Helt otroligt!!

Josefine körde oss till Svensköp där vi gick en låååång skogsrunda i det fina vädret.
 

Look what we found!!



Josefines kommentar: varför har man skrot i sin trädgård?
Suck, somliga lantisar bryr sig inte...







En skön skogspromenad med klet på vägarna lite då och då, men annars var det fortfarande mest fruset. Efter en god kopp kaffe hos Bella o Henke körde Josefine oss hem igen.

Pasta Carbonara till middag och även om det är söndag idag så rann det ner lite rött till middagen.

Längtar inte till imorgon







plånboken gapar tom...igen :(

Torsdagskväll redan! Var har denna dagen tagit vägen?
En snabbvisit på jobbet från 7-14, då min chaufför hämtade lilla mig.

Vi for till Ystad av alla ställen och checkade läget på löpbandsfronten.
Som alltid när vi börjat prata om något så blir det inköp - nu blev det till och med ett bättre löpband än vad vi sagt innan, men men.. det kommer att användas mycket!

Glada i hågen och med tom plånbok for vi till Willys och handlade på krita.. hehe, skojade bara. Ms plånbok var inte tom, bara min för jag får inte lön förrän imorgon. Däremot var kylskåpet tomt hemma så det var krisläge som vi rättade till.

Kl. halv sju kom Bodil, Pigge och Michelle och hämtade mig för transport till torsdagens dubbelpass, piloxing och kettlebells - oj vad jag orkade mycket idag!!

Kalaskul pass!

Imorgon blir det hemma SPA dag med mina älskade barn och systerdotter - ska bli sååå mysigt och roligt :)


Härliga hem med mys

Åhh vilken härlig ledig dag. Vaknade så klart när Ms klocka skränade och låg vaken medan han duschade, åt frukost, pratade med katterna och gjorde en go brasa... sen gick han ut genom dörren och jag slocknade bums och vaknade inte förrän halv 9.

En lång, lugn och skön frukost blev det härnäst och sen började jag måla. Ljudbok och målning förgyllde hela förmiddagen och stor del av eftermiddagen. Superkul och jättemysigt.

Sen blev det lite stressigt med maten, lasagnette till Josefine och M medan jag själv gjorde lax och broccolisoppa med smak av sweet chili - supermums!

Strax efter sex kom bella o Henke och hämtade oss för att köra till Kristianstad Arena.

Elithandbollsmatch mellan IFK Kristianstad och Aranäs - hög stämning, bra platser och förlust, men det var kul ändå.

När vi kom hem igen hade lilla gumman bakat tigerkaka så en god fika innan läggdags blev det.

Natti natti, imorgon är det jobb igen för en dag:)

Visst sportar man på sportlovet..

Hej mina vänner,

Idag träffade jag på en av de högsta hönsen i korridoren och han blev förvånad att jag var på jobb.
- Är inte du ledig??
- Näääää, inte idag - imorgon!!!!
- Skönt för dig

Så imorgon är jag ledig!!!  En helt vanlig onsdag i mitt liv och jag är ledig från allt!!

Mina planer för denna lediga dag är målning av Saras tavlor eftersom det inte blev Ullared som först var planerat pga det jäkla löpbandet som ruinerar mig.

Jag har faktiskt skrivit en hel lista på vad jag ska göra imorgon, så vi får väl se hur många grejor jag bockat av när dagen går mot sitt slut.

Jag har redan varit ambitiös och bockat av en.. istället för att sätta mig och slösurfa i soffan så städade jag kylen:) Nu är där rent och fint och var sak har sin plats + att jag faktiskt gick ner och styrketränade.. (men det stod inte på min lista)

Imorgon är det handboll i Arenan - Jippiiiiii. Det ska bli kul!!


Skit åsse

Mitt liv har gått i spillror! Jag sörjer mitt löpband - mitt löpband var min räddning till bra kondition - Shit!

Vi har inte möjlighet att åka och titta/köpa förrän på torsdag..

Sen är det skittråkigt på jobbet för det är inget folk där.

Fy vilken tråkig vecka!!!



Steppen var rolig i alla fall :) Något positivt ändå..

bättre o bättre dag för dag..


Inställd Ullaredstur :(

Så var det lördag igen och jag har verkligen sett fram emot denna dag. Det har varit en dryg vecka - en massa folk åker på semester och själv får man stanna hemma :(

Jag är ju en semestermänniska, jag borde också få semestra i tid o otid.

Mina planer för denna lördag var shopping, både mat och presenter och sen strykning och en skön avslutning på eftermiddagen skulle bli en 6-7 km på löpbandet.. Medan jag stod och strök så sprang min man... i 10 min och sen hörde jag ett jäkla liv ifrån träningsrummet - trodde först att det var från filmen han tittade på, men det visade sig att mattan på löpbandet hade dragit ihop sig i mitten o sen var den ju kaputt. Anledning: I have no idea :(

Jaha, jag som skulle åka till Ullared nästa vecka, men det får jag ju glömma nu - nästa helg blir det löpbandsshopping - ganska kul det också för jag ska nämligen köpa det som jag spanat in länge - det som har koppling till google earth och jag kan springa New York marathon om jag känner för det :) Ashäftigt!! Tyvärr något dyrare än ett Ullaredsbesök, men det kan det vara värt... Jag har ju inte rökt på 10 månader - där har jag en del av löpbandet :)

Om lusten faller på senare så ska jag nog börja skissa på Saras tavlor - ser fram emot själva målningen.

Njut av lördagen!


Kärlek till alla



Jag tänker på Er!
Jag tänker på alla Er som fick fina paket, fina blommor och överraskningar och jag tänker på alla Er som inte fick något och alla Er som inte bryr Er..
Jag fick:

- Du är mitt allt och jag älskar dig!

Det spelar ingen roll om och vad man får - huvudsaken tanken finns där och jag önskar Alla mina nära och kära en helt fantastisk Alla hjärtans Dag :)

Låt kärleken flöda


Träningsvärk...njjjaa lite

Söndag!

Var har denna helgen tagit vägen? Supit bort den antagligen..

Igår var jag på mitt första boxpass för detta året och det var inte nådigt - I 1 1/2 timme fick jag  äran att slå och slå på Linda..jaja hon slog ju lite på mig också :)
Jag kan berätta att idag söndag har jag väldigt svårt för att skratta, då den där ömma pulserande känslan i magtrakten ökar vid kluckande asgarv - därför kör jag leende idag:)

Så, ja jag har lite träningsvärk... i magen, vänster biceps, insida lår, baksida lår



Igårkväll fick vi äran att bli besökta av hela familjen Petersson. Trevligt trevligt!! Prat, skratt, vin och whiskey - jaja, vi åt också lite grann..

Sara har anlitat Moi som konstnär och  ska fylla hennes lya med mina alster - I like, och jag ska göra mitt allra bästaste jag bara kan :)

Dagen D, idag alltså har varit den mest slappaste på sistone - t.om mannen sov högljutt på soffan ett tag, men sen kände jag att det var dags att ta tag i mitt liv så jag promenerade i solskenet en stund, bastade med mannen och sen lagade mat. Det blev till slut en lagom skön söndag med lagom mycket av allt.

Ny vecka att se fram emot, Nya utmaningar och snart är det sportlov..

Undrar om det blir Ullared eller inte?


Melo ett - suck

Jag glömde nästan berätta att inte ens jag missade melodifestivalen i lördags.

Vilket skit! As usual..

Jag blev så himla glad att Afro-dite var med - helt ovetande om deras deltagande.. så intresserad är jag av jippot :(  men jag gillade deras låt. En dansglad 70-talare..

Annars gillade jag faktiskt Loreen - precis som hela svenska folket. Dead by April var också bra, men jag är inte så förtjust i det här growlandet - var fan får han lätena att låta så hemskt?



Loreen är bara så Euphoriansk - sjukt lik Petra på mitt jobb :)

Jag är lyckligt lottad med ett härligt humör

Förra måndagen började jag äta LCHF mat. En diet (ej bantning) som jag testat innan, men då fick jag lite problem med magen pga för mkt fett.

Denna gången tänkte jag minska med kolhydraterna och börja lagom lite med fettet. Det är klart man måste ha fett för att förbränna fett, men lagom är bäst :)

En vecka har gått, jag har varit dunderförkyld och inte haft de bästa smaklökarna, men har ändå följt mitt schema och ätit vad Katrin säger... Jag har gått ner 1,7 kg och har fått en sådan otrolig energi - jag vill träna alltid och jag orkar massor!!



Denna boken ger mig så mycket! Jag blir taggad till tusen och den ger mig många goa skratt - hon är sjukt bra!

Katrin Zytomierzska gick ner 19 kg på 7 veckor med LCHF!!! Bara det gör mig taggad. Nu har jag inte 33 kg att gå ner, men i alla fall hälften.

Önska mig lycka till :)

Mitt arbetsrum - mitt skit

Det var ju ett tag sen vi gjorde vid mitt arbetsrum, kontor eller hobbyrum - allt mitt skit i ett rum :) och jag har faktiskt glömt visa hur det ser ut..







I stort sett ser det ut så här - andra sidan har två garderober tapetserade med samma tidning  samt en brå byrå. Det som jag är mest nöjd med är så klart färgen och sen skärmen på väggen - I LIKE!!

Imorgon ska jag jobba!!!!!!

Snart är jag frisk igen

3 1/2 dag hemma och förhoppningsvis den sista. Jag har faktiskt inte hostat så mycket inatt, men så tog jag en stor dos av Cocillana innan jag gick o lade mig igår. Nu är jag så trött på att ligga i soffan så när det är läggdags i kväll kryper jag ljudlöst in i min säng igen...han märker inte att jag är där bara..

Igår var jag så sjukt frustrerad på att inte få träna. Det är ju som ett gift, har man börjat med det och gillar det så kan man inte vara utan. Jag tog en promenad bort till Konsum för att få liiite motion och hela vägen dit och hem tänkte jag på att jag skulle vilja puckla på boxsäcken i källaren så att jag fick blodsmak i munnen, sparka sönder den och springa en mil på 40 minuter - så klart endast drömmar, helt osannolikt att jag ens skulle orka göra det i friskt tillstånd. Drömma får man ju, medan jag just nu endast kan ägna mig åt lugna promenader.

Jaja, även jag är frisk nästa vecka!!

Jag har alltid älskat tulpaner och har i alla år önskat att min man kom hem med några till mig, men icke.. HAN gillar INTE tulpaner så därför köper han inga till mig - inga andra blommer heller för den delen.. men igår tyckte han nog väldigt synd om mig för han kom hem men en bukett tulpaner!! Gissa om jag blev glad!!!




Min stora gumma har åkt till Åre inatt. Sovtåg och sen är man där - skitbra! Hoppas de får det hur bra som helst.
Jag är faktiskt också lite sugen på att åka skidor... längesen nu.

Jaha, vad ska jag göra idag? En lugn promenad i det kalla vädret med en kamera kanske?
Vi får se..

Ha det gott alla.

Totalt deckad, utom när jag hostar

Nu har jag vaknat till liv igen efter en ganska lugn men jäkligt svettig natt.. Morgonen däremot var sjukt hostig så jag var svettig från natten och hostade mig ännu svettigare så jag kände att en dusch kunde vara ganska fräscht. Here I am - nyduschad, snörvlig och hostig, men vid liv :)

Jag har verkligen råkat på en dunderförkylning denna gången. Tyvärr har vi månadsbokslut på jobbet nu och jag borde så klart vara där och ta hand om Schweiz, men min chef är bland de bästa och jag fick t.om lova henne att inte komma imorgon.. Jag måste vara frisk först, det är viktigast..

Så himla gulligt!! Och en stor och djup ororynka försvann i pannan på mig.

De enda viktiga besluten jag ska ta idag är:

- Vilken sorts te ska jag välja
- Vilka filmer jag ska se 
- Vad jag ska äta

Igår bakade min dotter 4 sorters cupcakes som var tänkt att jag skulle ta med till jobbet o bjuda idag, men jag är ju inte där så om någon känner för goda cupcakes kan ni komma och hämta. De är sjukt fina!! och säkert väldigt väldigt goda. För egen del är det inte lönt att smaka för jag har ingen smak längre..

Nu vet jag en som gråter krokodiltårar för att jag inte körde till jobbet med cupcakesen... eller hur Mia?!! 

RSS 2.0