Jag är ganska kry

Har idag fått besked om att jag är frisk!! Ja, i alla fall så frisk det går... ingen salmonella i alla fall :) så nu får man själv fixa pajen till lördag och man har ingen egen toalett på jobbet..

Har förresten redan fått tid till röntgen av mitt knä!! Snabba puckar :)

Idag har jag tillbringat en mysig lunch med ib i lilla Hörby - kul att träffas - händer inte för ofta:)

Sen...efter jobbet...sprang jag marknadsloppet med Mia och Helen - en vecka innan det riktiga och bara för att kolla så vi orkade, kolla hur banan går och det var skitjobbigt! De första 2,5 km gick uppför hela tiden och när vi närmade oss sluttampen så var jag i bra form.. då hade jag kunnat springa några kilometer till. Jag är så himla seg i starten så jag måste nog värma upp med ett par km innan loppet startar :(

4 st HojRocks biljetter köpta - snart blir det festa av!!

En vecka kvar innan semester och fredag imorgon - det känns underbart!!

Seeya

Vi som inte har semester än :)

Nu är sommaren tillbaka och jag jobbar! Varför???? Jo, imorgon bjuder Lotta på sommarlunch och vi kan sitta ute på Elisefarm :)

I två år har jag haft vatten i knäna och lockigt hår... vattnet ville jag få ut idag när jag äntligen tagit mig i kragen och fått en tid hos farbror doktorn. Tror ni han ville ta ut det?
Nä, så enkelt är det aldrig när det gäller mig. Nä, nu är där något fel i min knäled så jag ska först få en tid på röntgen och sen en tid hos en ortoped.

Han misstänkte knäledsartros. Herregud, jag har ju bara en bula. Varför ska de vara så dramatiska?

Det är precis som när man kommer hem från Turkiet och har lite magknip - då får man inte ens gå in på vårdcentralen för man har plötsligt både EHEC och Salmonella.

Långsamt, långsamt närmar sig semestern... känner mig nästan stressad

Långsamt, långsamt närmar sig utgång för Lindas bebbe "knodden".. Hon har gått över tiden... hon är säkert skituttråkad och skitsur på alla som påminner henne om att hon har gått över, skitsur på alla som kommenterar att hon får göra det och det för att sätta igång det.. Knodden kommer på torsdag eller fredag natt.. jag vet det. Men troligast fredag. Jag säger bara: LYCKA TILL!!!

Vi ses o hörs!

Bull

4 dagars arbetsvecka gick smärtfritt inkl. en dag i Zürich. En bra arbetsdag i annat land skapade arbetsglädje-efter-semestern, och sen gick resterande 2 arbetsdagar som start och landning på Kastrup.

Nu är jag heligt trött på flygplatser, säkerhetskontroller och lång väntan.

Det blev en lugn midsommar för oss här i det blå huset. Turkiet är härligt på alla sätt och vis, men de är jäkligt glada att sprida diverse baciller..
Alkoholen intogs, så och sillen men någon dans runt midsommarstången blev det inte i år.

2 veckor kvar till semestern!
Längtar!

Snart marknadsloppet...ska bli kul!
Längtar inte!

VI hörs!





Det ska bli kul..

Hur gör man för att orka göra något? Jag har fortfarande semesterlunk och kommer inte ur det.

Helgen har mest varit tvätt och idag överraskade och chockerade jag fru Brickling med en visit i Svensköp på hennes födelsedag - riktigt kul att träffa henne igen.

Har packat min lilla övernattningsväska och imorgon är jag uppe i luften igen - denna gång är det Schweiz som ska besökas.

Bellaliten var i Stockholm i veckan och hade sin andra tenta - även denna blev godkänd :)

Bellaliten har även blivit typ stor under denna vecka vi har varit borta... Henke blir snart gårdsherre och med det flyttar min lilla tös hemifrån. Någon måste ha en axel ledig så att jag kan gråta en skvätt mot den i tid och otid..
Det är kämpigt det där med flyttande barn...vem ska nu hålla låda i huset?

Hu vad tyst det kommer att bli!

Men jag är faktiskt väldigt glad för deras skull - jag gläds med dem!

Nu film sen sova :)

Seeya


En vecka med total avkoppling

Hemkommen från en vecka i Gümbet, Turkiet - ett relativt nytt turistresmål och helt underbart! Vi kan verkligen rekommendera detta stället.

Vilken härlig känsla när man väl sitter på planet - fönsterplats o allt... NU ÄR VI PÅ VÄG - ÄNTLIGEN!!!

Hej då Öresundsbron!!!



Vi brukar ju alltid beställa en del av den kommande veckans drycker på taxfree, så även denna gången.. men nu hade de ersatt en flaska Bacardi Mojito med en flaska Bacardi torched cherry... först blev jag väldigt besviken men så fort jag smakade på den blev jag kär. OJ VAD GOTT!!!!!

I'm in love!!!



Det blir helt klart min sommars favoritdryck !

Club Paloma apartments var ett fint lägenhetshotell - tvårummare med kök och stor balkong (med egna vindruvor...)





Vår utsikt från balkongen sen em och kväll





M blev ju ganska mörk med en gång, typ andra dagen.... en annan fick ju arbeta hårt några dagar till, men det hade jag inget emot.




Mannen i mitt liv!



En kväll hade vi bokat in oss på turkisk afton, en kväll med god mat och dansuppvisning. Bland annat med en magdansös... denna skapelse kom in och gjorde några danser med rullande höfter, juckande underliv och bröstskakningar, och jag kunde inte annat än asgarva - det var det mest patetiska jag skådat på länge...



Som tur var kom det in en skönhet, en kvinnlig sådan som verkligen kunde konsten att rulla på höfter och mage. Det blev en rolig kväll, men det kändes lite som att det här har vi nog sett någon gång innan... ja, förutom ovannämnda..



Vi hann även med en dag på havet.. en jättemysig båttur med all inclusive förutom glassen....jag köpte nämligen en B&J glass, 1 dl för över 40 SEK...haha, men den var god.

Vi njöt av den starka solen, vindbrisen och havet en heldag. M och jag satt/låg längst upp på båten o hade härlig utsikt - vi såg ända till Kos!!!



Och plötsligt när vi låg o njöt av solens starka strålar så hörde jag Pigges motorcykel, hans nya har ett väldigt högt o speciellt ljud... reste mig förvirrat upp och såg....



Kanske inte riktigt likt Pigges hoj, men den lät likadant

Vi stannade till vid Camel beach en timme för stekning och ridning av kamel.



Sen åkte vi vidare på havet, stannade vid 3 eller 4 vikar för att hoppa i plurret - jättemysigt att simma bland fiskarna. En del snorklade, men i alla fall jag ville inte veta hur fiskarna såg ut som simmade runt mina ben...







Oj, jag glömde visa vilken båt vi åkte på... hehe



En supermysig vecka med mycket sol och bad, shopping och kärlek - en välbehövlig semester!

En jobbig hemresa med förseningar både på flyget och tåget till Lund - Grrr. När klockan har passerat midnatt så vill man bara hem, då vill man inte sitta o titta på en tavla där det står DELAYED!!!!

Det var lycka när vi kom så här långt...



Snart får vi stiga på.....

Vi var hemma kl. 02.30 och möttes av en skylt: VÄLKOMNA HEM, vi har saknat Er !!

Vilka underbara barn vi har!

Kramen





Solhatt och rosa naglar

Såja, då har man lite semester igen!! I like fyradagars veckor - de är faktiskt väldigt tilltalande :)

Stegtävlingen börjar gå utför.. har tappat lite och en av mina kollegor går attan så fort ifatt mig - måste gå mer! Jag har ju bestämt mig för att bli tvåa så det blir att promenera de två första dagarna på semestern - får väl ta någon vandringsutflykt bland de historiska ruinerna.. det blir säkert..hett.

Packat det mesta och känner mig resklar - ännu ingen känsla att jag glömt något.. men det kommer, var så säker.

Sen jag slutade röka har jag haft otroligt svårt att sova om nätterna - undrar vad det beror på?
Sju veckor utan ordentlig sömn - inte konstigt jag behöver semester nu.

Fick idag reda på att på min första arbetsdag efter semestern ska jag åka till Schweiz.. ska bli kul - längesen jag var där nu :)

Vänta Er ingen uppdatering under nästa vecka - det kommer ingen... kan inte tänka mig att mina barn vill gästblogga här :)

Vi hörs och ses

Puss & Kram

Idag är det 25 år sen

Idag är det Sveriges Nationaldag, den 6 Juni och M och jag har varit tillsammans i 25 år. För 25 år sen berättade jag för M hur fantastisk jag var som människa, så om han också tyckte det så kunde vi ju bli ihop - och det tyckte han ju så klart...hehe riktigt så gick det inte till, men vi behöver nog inte gå in på några vidare detaljer idag.

Det har ju varit många lediga dagar i rad nu och solen har strålat och hettan har tryckt ner oss i liggläge så mycket den har kunnat.  I lördags tillbringade M o jag dagen med att ligga i poolen och njuta, och på sen eftermiddag körde vi tillsammans med Bodil o Pigge ner till Furulund och umgicks med Västerviksgänget. Det var en kulig kväll trots jag var nykter chaufför - alltid kul att umgås.

Igår var en hemsk dag! Den började med en misslyckad löprunda pga magkramp och sen surade jag hela dagen...jag var varm, rastlös och väldigt kinkig.
På kvällen körde M en tur med sin hoj och jag ställde mig på löpbandet för att avreagera mig och sprang 6 km - då blev jag genast på bättre humör och stolt av att jag klarade det.

På kvällen kom Henke o Bella, och vi kollade BB finalen - Arrrgggghhh, Martin kom trea och jag förstod ingenting.



Inte ens denna bilden hjälpte..

Idag är jag nästan lika rastlös som igår och det är nog ett tecken på att jag behöver arbeta.. jag har börjat öva - jag gjorde Tollarps bokföring :)

3 dagars arbete framför mig, sen är det lite semester igen :)) Undrar om jag blir rastlös då också??

Hejsvejs


Pow, mammis fyller år

Idag fyller min mammis år! Endast 16 år äldre än mig är denna kvinna och jag älskar henne.

Hon är min mamma - hon finns inte hos mig 24 timmar om dygnet, hon läser ingen godnatt saga för mig längre, hon bor inte ens i min närhet, men hon lagar underbart god mat, hon är oerhört kreativ och älskar egentligen att skapa lika mycket som jag. Hon blir 61 år idag och ser inte ut som en dag äldre än hon känner sig. Hon är min mamma och jag är oerhört tacksam för att hon är det..trots att hon inte heter Ester längre.. Grattis ännu en gång :)


Njuter fortfarande fullständigt av sommarvärmen i poolen, härlig ledighet och det kalla goda vinet :)

Har tillbringat hela eftermiddagen med mamma och resten av släkt och vänner - så himla kul och så himla gott!!

Tack mammis :=)

Imorgon ska vi neråt södern igen..



Springer för livet eller i alla fall för må-bra tanken :)

Tjo Baloo vad det är härligt med sommar och sol. Jobbade som en liten inbilsk influensasmittad geting i onsdags för att komma så långt som möjligt i bokslutet.. Var ändå ganska glasklar och nöjd med resultatet på sen eftermiddag så jag, mitt ego tyckte att nu räcker det.... nu förtjänar mitt ego semester!

Onsdagkväll och grillning, vin och njutbart liv på en skala till tio!

Torsdagsmorgon med ett uppvaknande kl. 06.45 - jättepigg, spring i benen och taggad för en löprunda :)
Blev inte riktigt så långt som jag planerat pga dåliga gener, svårigheten att intala mig att det är kul att springa eller bara kontakten med nuet och den dåliga konditionen. Det blev 4 km pustande och stönande.

Det roliga är att min man gillar att springa. Han springer gärna och länge och har allsköns världsproblem att lösa under sina löprundor medan jag lider varenda sekund. Jag räknar sekunderna, meterna och grässtråna jag springer förbi. M tänker inte på tid och km, han är helt borta i tankarna, och jag önskar att jag också kunde få dela den världen med honom. Jag tänker: - shit, fan det går uppför igen...vi bor ju på världens jäkla berg här i VÄ... o herregud, hur ska jag orka 6 km.. Det måste vara något fel på den här "runkeeper" - bara 2 km och det känns som en mil..  Kan det vara så att jag inte är född till löpare..

Körde intervall träning häromdagen och det gick så jäkla bra! Var så nöjd med mig själv...men det här med uthållighet är något någon får lära mig...

Någon som känner sig utmanad - jag ställer upp på allt! Jag vill verkligen ha hjälp



RSS 2.0