Inget chill på hela veckan, typ

Todelido,
 
Fredag!!!
Vilken vecka det har varit!! 
Egentligen gillar jag inte att vara uppbokad varje kväll i veckan - då missar jag ju mitt chill. Jag har ju blivit lite van vid mitt kvällschill efter den här influensapärsen.. är fortfarande förkyld och hostig, och det vill verkligen inte ge med sig.
 
Jag saknar min träning :(
 
I tisdagsmorse var jag och besiktigade bilen. I år var det Vä som fick äran att besiktiga bilen, det tog typ 1 min att köra dit och ca 30 sekunder att köra därifrån till jobbet :)
Så klart gick den igenom, det gör den ju alltid. Fick en liten anmärkning om att jag behövde byta mina xenonljus, och det visste jag ju eftersom mitt halvljus är sämre än en ficklampa med kassa batterier..
Men det blev ingen ombesiktning :)
 
I onsdags var det dags för hårvård. Mitt ack så tjocka hår kapades rejält - nödvändigt ont eftersom mitt hår har en tendens till att bli "tantlikt" när det blir lite längre, och just tjockare. Hade en frisör en gång som tyckte på fullt allvar att jag borde donera hår... 
Efter en liten mysstund hos min favvisfrisör Emma så var det dags att köra till Willys. Ganska rogivande att veckohandla kl 19 på kvällen. Barnfamiljerna är hemma och det är bara de ensamma stackarna kvar eller de som jobbar länge och får ta tråkjobbet att handla på vägen hem... och så då jag med min snedvridna kundvagn, som var ett helt helvete att köra runt med.
 
Igår var en ganska påfrestande arbetsdag - jag behöver väl inte säga mer än bokslut.. o årsredovisning... puuuh
På kvällen var jag och Bodil på en föreläsning på Quality Grand Hotel i stan. Det var med stilexperten Katarina Althin - den riktade sig till oss medelålders kvinnor i sina bästa år, som kanske har för stor garderob, inte vet vilken stil man är och hur man ska klä sig för att framhäva sina former eller ta fram former som man kanske inte har. Verkligen lärorikt!
Det finns fem olika sorters kroppsformer, X, A, V, H och O. Man fick lära sig hur man kom fram till det, och jag var en X, dvs lika breda axlar som höfter och en midja däremellan, medan Bodil är ett V, dvs breda axlar och smala höfter.
Vi fick tips hur man framhäver figuren, vilka jeans, byxor man ska ha till vilken kroppsform man har, hur lång kjolen ska vara och vilka basplagg man ska satsa på och vilka accessoarer som passar till vad. 
 
Denna fredag började med sovmorgon. Jag hade bestämt sen länge att följa med och titta på mästersimmaren Erik på babysim, och nu äntligen fanns det tid. Åhhh så roligt det var! Han är ju goare än jag vet inte vad, och jag gillar verkligen att han skiner upp så fort han ser mig. Mormors lilla älskling!
 
Var på jobbet igen vid 10. Kändes ganska skönt och avslappnat - riktigt härlig fredagskänsla, och vips var klockan halv fyra och jag stack hem. Lagom lång arbetsdag :)
 
Ikväll blir det varmrökt lax med dillsås. Älsklingen har varit gullig och köpt mitt favoritrosé på dunk till mig, så nu ska jag njuta lite extra till maten.
 
Förra helgen hade vi halvåtta hos oss, och då valde vi Österrikiskt tema.
Till förrätt hade vi krispiga potatisplättar med räkröra,
 
 
huvudrätt Wienerschnitzel så klart, med stekt potatis med bacon och persilja..
 
till efter mello efterrätt blev det Germknödel... åh så gott det var. Nu är jag ju fan av katrinplommon och det var det som vi hade som fyllning... smarrigt. Vaniljsås till det var en riktig höjdare. 
Såg kanske inte så goda ut, men jag tyckte de var godare än de såg ut i alla fall.
 
Nästan gång är det Josefine och Niklas tur - det ser vi fram emot :)
 
Hu, det var ett långt inlägg....
Imorgon har jag en hel dag mol allena - mannen är på inspirationsdag på Gerdahallen i Lund, och jag är glad att jag inte bokade... har ju fortfarande en infektion i kroppen... jäkla skit!
 
Vi hörs!
Var rädda om er därute :)

RSS 2.0