Har lyssnat på min kropp hela veckan :)

Tja people,
 
Denna veckan har jag lyssnat på min kropp.. jag har varit typ ganska lat :)
 
But...jag har faktiskt utnyttjat vårt löpband två kvällar i rad och det är för att jag inte vill ge mig ut på vägarna i detta kaotiska skåne.
 
Idag var det egentligen meningen att M skulle arbeta hemma, men eftersom jag är lite orolig när det är übermycket snö på vägarna så övertalade jag honom att köra till Lund och släppa av mig halvvägs. Det är ju så tråkigt med oplanerade semesterdagar.
 
För att stressa Berit lite kan jag berätta att helgens träning gick väldigt bra - jag tog 180kg i benpress, och det var liksom inte bara en gång utan jag körde nog 8 el 10, vet inte vilket. Josefine som är starkare i benen körde 12 och hon tar säkert 250 nästa gång..
 
 
Inhandlade nya träningsskor i lördags.. nu har jag många som jag inte använder - vad gör man med dem?
 
 
Imorgon har jag en ledig dag, precis bara för att jag kan och vill - den är totalt planerad.
 
En annan sak.. I år firar mannen och jag 25-årig bröllopsdag så idag beställde jag en resa till Rom, och det ska bli så fantastiskt spännande och intressant och romantiskt och kul - ser verkligen fram emot den.
 
Livet leker, trots snö.
 
Ciao
 
 

Switzerlandet levererar

Hej hopp, I'm back :)
 
Ja, det var ju ett tag sen jag dansade ut julen och det har ju faktiskt hänt lite i mitt liv sen senast :)
 
Jag har varit i Schweiz på kickoff - mycket givande, då det stod skidåkning på agendan :)
Tyvärr kan jag inte publicera bilder från själva kick offen för det var ju typ arbete... dock mycket givande, men långa arbetspass.
Jag tar det från början:
Dag ett jobbade jag typ hela dagen, stack till Kastrup vid tre, planet var försenat så jag var på hotellet halv 10. Första snödagen... i Lund i alla fall :) jag lämnade säkert total kaos bakom mig och möttes av spöregn i Zürich..
Dag två mötte jag upp alla mina kära Schweiziska kollegor på kontoret och sen dök även två av de svenska upp.
Vi käkade thaimat - enkelt, billigt och lätt att transportera till kontoret :)
 
Sen åkte vi flickor.. i en sprillans ny BMW till snöparadiset Klosters, ca 1 1/2 timmes bilfärd ifrån Zürich. Vi skulle tillbringa dagen och natten i Lisas lägenhet.
Vi shoppade mat, jag hyrde pjäxor och skidor, vi fixade kaffe och såg fram emot en bra kickoff. Vi arbetade till 20.30 och därefter skålade vi i champagne för strålande resultat 2013 med all time high i dec :) Restaurangen väntade runt hörnet och jag intog en kalvrätt med rösti och faktiskt slog jag även till med en banana split :)
 
Utsikten från köksfönstret
 
Sov jättegott på sovloftet i Klosters. Dock vaknade jag 212 gånger av att plogbilen verkligen försökte komma igenom väggen in till lägenheten..
 
Dagen efter jobbade vi hårt med att försöka klara agendan tidsmässigt, men det sket sig, så belöningen blev 4 härliga timmars skidåkning. Strålande sol, vindstilla och underbara backar - tjohoooo
 
 
 
Somnade kl. 21 på mitt hotell den kvällen och vaknade utvilad och fit for flight dagen efter:)
Tjoho, det tog 7 timmar att gå från kontoret i Zürich tills jag var hemma i Vä.
 
En jätterolig och superbra kickoff. Dessa dagar är guld värda för arbetet och skidåkningen lever jag länge på.
 
 
 

Ska vi dansa ut julen ikväll?

 
Hej alla,
 
Julledigheten var fantastiskt! Jag mådde som en prinsessa - jag fick träna hur mycket jag ville och när jag ville och ville jag inte så sket jag i det... åt god mat (dock inget onyttigt), drack gott, latade mig, tränade mycket, shoppade, promenerade i det dystra vädret.
 
Alla lediga dagar var fantastiska och jag hade gärna haft lika många igen. Dock finns det ett liv efter ledigheten och den heter God Fortsättning på det Nya Året!
 
Tack som fan med 11 timmars arbetsdagar. Älskar livet gör jag och ...siffror.
 
 
En kväll var B&P här och jag tog en massa foton, men de har jag inte vågat titta på än...vi festade till kl. fyra på morgonen så jag tror inte där är några bra foton..
 
Däremot var vi hemma hos dem i helgen och det var givande.. Fireball, gin rummy och ostbågar och marsipan.
Gissa vem som vann gin rummy?? Jag så klart! Vi har nog inte spelat det på 20 år och det var jättekul!!
Vi ska helt klart ha med kortlekar till Grekland i sommar.
 
Igår fick M och jag uppleva en landslagsmatch mellan Sverige och Spanien i Handboll, och Sverige vann så klart.
Vi hade sjukt bra platser - 5:e raden är inte fy skam.
Idag har jag avslutat mitt årsbokslut och ingen kan vara lyckligare än jag :)
 
Nu en skön helg med förhoppningsvis ett kuligt 100-års gille imorgon efter både step och inpackning av hjortkött. Söndag blir det styrketräning och packning - åker till Switzerlandet på kick off måndag eftermiddag.
 
Hej o hå - inte många lugna stunder för tillfället.
 
By the way... jag har aldrig i hela mitt liv fått så mycket beröm för mitt hår som denna veckan. Jag tackar så hjärtligt! Folk som jag aldrig pratat med på jobbet har kommit fram... jag är mållös - det är fantastiskt roligt när t.om vår VD kommer fram och säger att jag har en "fräck frissa".  Kulkul! Många har även trott att Atos har en ny anställd...  knappast i dessa ekonomiskt jobbiga tider..
 
Nu ska jag dansa ut julen.. eller jag ska i alla fall dansa mig ner i soffan och titta och önska att någon annan (M då) packade ihop alla tomtarna i lådor..
 
Jaja, ha en go freda
Kramkram
 
 

RSS 2.0