En rolig dag!

Min arbetsdag var hektisk som vanligt, men det är ju torsdag och lite nerförsbacke - snart helg!!

Efter lunch hade vi ett mycket givande möte - dels så gick vi igenom våra önskemål om semesterveckor och det verkar som vi får som vi önskat - inte illa!! Min chef tillkännagav för de andra på avdelningen att jag ska bli redovisningsansvarig för vårt dotterbolag i Schweiz. Även om jag har vetat om detta ett tag nu så kändes det ganska stort för mig nu när de andra också vet om det. För mig innebär detta att jag ska lära mig två nya program nästa vecka, och det ska bli roligt. Den 11 mars åker jag och min chef till Tyskland och där ska vi gå igenom div matnyttigt samt överlämning. (det är nämligen Tyskland som har haft ansvaret en tid nu) Spännande!!

Sen kl 16.30 körde vi till Hässleholm för att lyssna på Mia Törnblom och Susanne Pettersson, båda är vägledare i personlig utveckling och Mia Törnblom är en helt underbar människa med en enastående utstrålning och härlig humor.

I pausen stod jag och tittade på några av hennes böcker och plötsligt stod hon framför mig med sitt härliga leende och sa åt mig att känna på hennes senaste bok "en härlig bok". Den var så len och skön, sammetsliknande. Hon sa att man ska ha den vid sidan av sin säng och på natten när man vaknar eller innan man somnar ska man känna på den och få en sån härlig känsla av ro, så somnar man gott.



Eftersom hon var så trevlig så var jag ju tvungen att köpa boken...

En härlig bok är tänkt att ge en daglig dos av glädje, hopp, styrka, mod eller insikt. Här har hon samlat  viktiga tankar och budskap.









Haha, härliga Susanne!!!!

Efter föreläsningen gick jag bort till tågstationen och tog tåget till Kristianstad och eftersom min lata make inte ville hämta mig i stan fick jag ta stadsbussen hem. Suck!!

Nu är det snart läggdags!! Natti

Hur väcker man intresset....

Jo, sätter in en bild på något snyggt...!!



Som vanligt har jag tillbringat största delen av dagen på arbetet. Efter 11 dagars ledighet såg jag inte mitt skrivbord när jag steg in på mitt kontor imorse, men jag har slitit hårt hela dagen så ca kl 16.30 var mitt skrivbordsunderlägg synligt. Jippie!!

Som alltid när man haft en ordentlig förkylning kvarstår hostan i en evighet och det är bara PEST för jag kan inte gympa, men imorgon ska tjejerna och jag till badet och simma. Härligt!

Lite bilder från Bad Gastein..

 Utsikt från GrauKogel (den dagen jag låg hemma och var febrig)

 Enda gången på året som jag dricker öl!! Och det är inte ens gott, men det släcker törsten bra.

 Hmm, det händer att det slinker ner en Jäger då och då. I Österrike brukar vi köpa småflaskor och alla flaskor är numrerade på undersidan, och den som får lägsta siffran bjuder på nästa runda - haha, jag förlorar nästan alltid!!

  Åhhh, Bella är på gott humör....

 I'm the Queen!!!

 Henke och utsikten över Stubnerkogel (bad gastein)

 Och slutligen får ni en bild på vår efterrätt sista kvällen... Någon sorts rulltårta med jordgubb- och chokladsås. Själva rulltårtan påminde om våfflorna eller "disktrasorna" som man fick i skolan - sega och kompakta med lite torr våffelsmak. Fyllningen har jag ingen aning om vad den bestod av, smakade mest sött men samtidigt ingenting. Kan erkänna att det var ingen höjdare...

Har nu ikväll tillbringat en lång stund med att studera listan på SPA behandlingar - Hur ska jag kunna veta skillnaden på Ayurveda, Mucabhyanga och Abhyanga massage är??? De får vara...jag ska ha honungsmassage med varma stenar - visst låter det mysigt... och sen får det bli en ansiktsbehandling som ger direkt återhämtning och näring - Fy bubblan vad jag kommer att stråla av energi.  Det kan verkligen behövas under denna mörka årstid - lite uppfräschning av kroppen som en gång var.

Natti






Hemma igen!

Så...då var den semestern över. Själva bussresan är det absolut jobbigaste som finns. Hemresan gick mycket lättare än nerresan och det berodde på åldern på medresenärerna. När vi åkte ner den 13:e var 80 % av våra medresenärer i åldern 17-20 år. Ni förstår att det inte blev speciellt mycket sömn på den bussresan, men när vi åkte hem var det mestadels något äldre personer som förstod att det är skönt att sova mellan midnatt och sex på morgonen. Även ungdomarna slocknade tidigt.

Där var en liten fjortistjej som retade gallfeber på mig som tjatade hela kvällen att hon ville se en tjejfilm - och de satte på den siste samurajen istället - härligt! Då blev hon sur och somnade sött i sina rosa pyjamasbyxor..

Min älskade tidningsdelare har blivit smittad av mina baciller och hade väldigt hög feber igår på bussen. Jag tyckte så synd om honom, men som tur var kunde även hann sova några timmar. Imorse mådde han bättre.

Som jag berättade i veckan så har det ju inte varit så fint väder, det har mest snöat hela tiden, men det har varit bra att åka ändå även om sikten inte har varit den bästa. De dagarna jag låg i sängen hade de strålande sol, men tyvärr var termometern på närmare -20 grader - kanske inte så hippt.  Vi har trots väder, vind och sjukdomar tyckt att denna resan har varit toppen.

Igår innan vi åkte hem så åkte vi i GrauKogel, Bad Gasteins minsta system där mest traktens befolkning åker och det var super!  Vilka härliga pister!  Till och med Bella åkte svart pist!! Inte alls för att hon inte kan - det kan hon, superduktig på att åka skidor, men hon är feg. Ser hon en liten isfläck får hon stora darren och fegar sig igenom backen, men men - jag har försökt förklara att det är bäst att åka rakt över och absolut inte försöka bromsa eller svänga på isen, men det gör hon säger hon.

 Min frukost varje morgon..ja jag orkade inte allt varje dag, men visst ser den smaskig ut..?! De andra åt yoghurt med färska frukter i också, men det orkade inte jag.

      
Vårt favorit lunchställe i Bad Hofgastein - en mysig liten hütte som hade jättegod mat. Bella intar sin bratwürst med pommes.

  Mikael och jag åt Germknödel med vaniljsås några gånger - det ser kanske inte så gott ut, men det är väldigt smaskigt.

Bella tog lite fler bilder i backen som jag kanske kan få låna och visa er...

  Det syns inte så bra på denna bilden från Dorfgastein, men sikten var inte den bästa och det var rejält dimmigt och snöigt. Kan tyvärr inte berätta vad Bella håller på med på bilden, men hon och Henke hade precis mulat varandra...

Trots en kul semester så är det alltid skönt att komma hem - just denna gången var det extra kul att komma hem - för att träffa Josefine igen, som tyvärr inte ville följa med i år.

Imorgon ska jag betala resan till Spa i Polen!!!  Härligt!!

Seeya

Nu susar jag ner for pisterna igen...

Antligen ar jag pa benen igen och trots att jag hade feber imorse gav jag mig ivag till Dorfgastein. Solen har forstas forsvunnit och det snoar som bara den, men det ar ju sa kul att aka skidor. Skidbussen hoppade inte over oss denna gangen sa vi var ganska snabbt uppe i de harliga pisterna...haha det blaste svinkallt langst upp pa toppen och vi sag bara vitt - det var en ren chansning vid varje svang - ar dar is eller en puckel? Jaja, aven det har sin tjusning...

Lunchen intog vi pa en mysig liten hytte uppe i backen - gulaschsuppe, bier och en jager - mmmmm jattegott!

Bella och Henke akte hem strax efter for Bella hade en dalig pjaxdag. Hon har lika trakiga och jobbiga fotter som sin mamma, sa efter ett antal dagars akande sa kanns inte pjaxorna sa bra langre. De sitter lost och sladdrigt - aven pa mig idag, men jag overlevde - haller fortfarande nollan!!!!!

Stallningen idag: Sus 0, M 3, Henke 17 och Bella 19 haha

Jag visade Henke idag hur man gor nar man snurrar runt pa skidor (typ dansar runt - nastan som piruetter) - sa klart han trillade....

Nu vill de andra att vi ska ga och ata.

Vi packar ikvall och imorgon kvall bar det hemat..  Det finns ingen trevlig sjal som har en STOR bil som vill hamta oss pa Svagertorp sondag middag?????  Vi betalar!!

Ciao

Jag lever!!

Jag rakade ut for en ordentlig forkylning med hog feber och har legat nerbaddad ett tag nu. Idag ar jag pa benen igen, men har fortfarande feber sa jag hoppar over skidakningen. Ska ta en runda pa stan och se om jag hittar nagra snygga sportklader... har finns liksom gott om harliga sportaffarer.

Det var stralande sol igar och sa aven idag - superskidakning alltsa, som jag sa klart missar, men maste tanka pa min halsa forst och framst. Jag blir liksom andfadd av att ga upp for en liten trappa...riktigt illa.

Det har inte blivit sa mycket Jager och absolut INTE whisky....far ta igen det nar jag ar kry igen.

Idag har de andra akt till Sportgastein - ett stalle som jag velat aka till mycket lange, en skidort som ar lite speciell, det ligger valdigt hogt, har mycket skiftande vaderforhallande, men super skidakning och jag missar det!! Jaja, det blir kanske fint vader imorgon ocksa.

Jag maste beratta om en rolig sak som hande haromdagen - Vi var och akte i Bad Hofgastein och det snoade som bara den, blaste ganska kallt och Bella var pa uruselt humor.. Hon hatade allt och alla och sa hogt och tydligt - Idag alskar jag bara mig sjalv! Sa kom det en bradakare och rakade kora over hennes skidor och hon fick annu ett utbrott och skrek hogt och tydligt - kor inte over mina skidor, och killen som blev helt forskrackt vande sig om och sa forlat...Bella blev helt stalld, hon trodde inte han var svensk.

Hoppas ni har det bra dar hemma - saknar er alla!  Jag har inte hort nagot fran min kara syster, hade garna velat se ett litet foto pa lille Elias (om det nu ar det han ska heta).

Svar pa Elinas kommentar: Nej, inget kexchokladmonster, vi gjorde 8:or - det ar snyggare...

KramKram


Hej hopp idag ar det puder!!

Jag har alltid langtat efter att aka i pudersno, men da jag har testat sa har det varit ganska tung sno och det har varit ett litet helv...e, men idag har det snoat ca 50 cm i backen sa vi hade liksom inget val...Det har snoat i ca 30 timmar och snoar fortfarande..

Igar akte vi i Bad Hofgastein och det var ganska kul. Jag borjade fa en jakla hosta, men det gick att aka anda - fan vad storigt att skriva utan de sista bokstaverna i vart svenska alfabete..!

Efter maten fros jag sa jag holl pa att do, krop under tacket fullt pakladd, men skakade av kold anda. Jag tog ett bad och hade det sa varmt att jag nastan skallade min kropp och efter 3 minuter holl jag pa att koka. Gilla laget!!!

Sov som en kratta och idag har det hostats enormt, men jag alskar att aka skidor sa lite feber haller mig inte kvar i sangen.

Idag tog vi skidbussen till Dorfgastein, en halvtimmes fard i enorm trangsel. Super skidakning med massor av "nara trilla upplevelser" Jag kan upplysa om att Isabella trillade for forsta gangen idag, och inte bara en utan tjugo ganger!!!  Jag klarade mig pa nollan, M pa 1 gang och Henke ville vara lika vardelos som Bella och hamnade pa ca 10 ganger.

Nu ikvall blev jag forkyld ocksa - varfor???????   Skulle garna vilja uppdatera med lite frascha bilder ocksa, men vi far inte Bellas laptop att fungera som vi vill.. Bilderna far ni nar vi kommer hem!

Middagen ar serverad!  Ha det gott!

PS. Gympa for mig ikvall ocksa!!

Bad Gastein is great!

En liten snabbis uppdatering - hittade en burk pa hotellet som inte har svenska tecken - det ar lite komplicerat att skriva utlandskt...

Vi har det kanon!!!  Superbra skidakning, olen with two dots is very good as usual. Hotellet ar jattemysigt och har finns badkar - gissa vad vi gor varje kvall...dricker jagermeister

Saknar min lilla gumma darhemma och Bella ar mest gnallig for hon ar trott i benen eftersom hon mest har maskat pa Bodils gympa...avslojad (with two dots)

Seeya my friends - love you all!!!

Alla Hjärtans Dag imorgon!

Eftersom jag inte har möjlighet att blogga imorgon så önskar jag alla mina nära och kära en underbar ALLA HJÄRTANS DAG idag istället. You rock my world!!!! Utan Er hade mitt liv varit tråkigt, bara så ni vet. Jag älskar Er alla väldigt mycket.

Något av det klokaste jag läst på många år...

Denna fick jag på mail ifrån Cathy för en stund sen och den är så bra så den bör publiceras även på min blogg..

En buffelhjord rör sig inte fortare än den långsammaste buffeln. När hjorden jagas är det de långsammaste och svagaste djuren som dödas först. Detta naturliga urval är bra för hjorden, eftersom hjorden som helhet blir snabbare och friskare genom den kontinuerliga gallringen av de svagaste medlemmarna.

Ungefär på samma sätt kan den mänskliga hjärnan inte jobba snabbare än sina långsammaste hjärnceller.

Som alla vet, tar överdriven alkoholkonsumtion kål på hjärnceller men naturligtvis är det de långsammaste och svagaste hjärncellerna som går åt först.

Genom att regelbundet konsumera alkohol kan man alltså rensa bort de svaga och långsamma hjärncellerna och där
igenom göra hjärnan till en snabbare och effektivare maskin.

Det är således därför man alltid känner sig smartare efter några glas vin.

JAG HAR BLIVIT MOSTER!!!!!

Bebbe har kommit ut!! Precis som med de andra graviditeterna gick hon över två dagar och fick även denna gången en mycket snabb förlossning.

Sabina skickade först ett sms där det stod att de var på KK nu, en stund senare kom det ännu ett där det stod att det är väldigt nära nu... och kanske 15 minuter senare ringde Jennifer och sa att bebisen var ute och att det hade gått bra.

Jaha, vad blev det då??? Ah, det vet jag inte - jag vågade inte titta!
Sabina gick in och det tog en stund innan hon kom ut och meddelade att hon blivit storasyster till en liten pojke, och stolt som hon var berättade hon även att hon fått klippa navelsträngen.

Åhh vad roligt för dom, och Jarmo hann vara med! Så glad jag är för deras skull!!

GRATTIS SYRRAN!!!!  Ta väl hand om dig och pojken, - jag kommer och hälsar på så fort jag bara kan!!

Tycker så synd om dem

Min syster har gått över två dagar. Förlossningen var uträknad till den 10:e, men inte tusan ville bebbe ut då. De andra två graviditeterna har överskridit två dagar så jag var helt övertygad om att bebisen skulle titta ut i morse, men icke. Jag har inte lämnat min telefon 1 sekund ifall hon skulle ringa och berätta den glada nyheten, men den har varit stendöd.

Jarmo kör till Italien imorgon och jag tycker så synd om dem båda om han missar födseln av sitt sjätte barn och Camilla vill ju ha hans trygghet och styrka när hon ligger där och flämtar, skriker, flåsar och spänner hela kroppen i plågor. Så klart vill han ju vara där och känna kärleken och samhörigheten när deras första barn ihop är fött.

För tusan Camilla - håll för näsan och drick mer ricinolja!!


Marie, min kusin gifter sig med sin Linus på lördag och jag missar det högtidliga. Det är så himla kul med bröllop! Ja kyrkan är väl inte så hipp, men festerna brukar vara vilda och glada - sånt gillar snuttis!!
Min höggravida kusin Annelie som ska ha barn IDAG...(har inte hört ngt än) ska vara tärna på sin systers bröllop - himla bra planerat, Marie...ehhh nä. Men i alla fall så blir det säkert ett jättefint och stämningsfullt bröllop och jag önskar dem alla lycka i världen.



Nu måste jag fixa en del grejor till imorgon, men I'll be back soon - ha det bäst!!

Spindel tatueringen upprör

Spindel tatueringen är ett mästerverk - den ser ju så verklig ut.  Jag funderar starkt på att tatuera den på min fot, men är lite rädd att jag ska vakna mitt i natten och se denna här spindeln på min fot och få total spatt - jag är inte spindel-fan precis...

Min lillasyster som har total spindelfobi tatuerade en ganska stor spindel precis framme vid där troskanten går och hon vågade inte titta på den de första dagarna - haha.

Härligt!  Vi får se om det blir en spindel på foten till våren..

Vad var det Elina sa... En delfintatuering är som vänner och en spindel är bara äcklig.. ja något sånt var det.. Jag har massor av vänner på min kropp, typ tre...

Då passar ju spindeln som en fiende och jag kan sparka på den lite..

Åhh vår reseledare ringde från Bad Gastein nu ikväll och berättade att det kommit MASSOR av härlig pudersnö i flera dagar och väntas ännu mer...  Kan bara bli underbart!!!

Seeya


De är borta..!

Dagens samtalsämne har ju förstås varit melodifestivalen och jag är fortfarande i chocktillstånd efter Caroline af Ugglas framgångar i lördags. Hur kan någon rösta på den hemska låten säger alla och ändå kom hon till andra chansen. Ja, för mig är det helt oförståeligt, och chansen att hon går längre än så måste ju vara obefintlig.

Helgen har annars varit ganska lugn - massor av tvätt och stryk förstås, men det hör till den vanliga marktjänsten. Har spelat ganska mycket Guitar Hero så klart - min favorit för tillfället!!  Och jag blir vansinnig när jag inte klarar att gå upp till Hard, min hjärna kommunicerar inte med mina fingrar i den takt jag vill - det blir mest skit av det och jag blir vansinnig på mig själv för att jag är kass och sen spelar jag inte på ett tag...

Jag skulle egentligen på min kusins möhippa i lördags, men jag hade inte tid att tillbringa en hel dag i Malmö, så jag fick tyvärr betala min del ändå och se glad ut utan att festa - mitt eget beslut.

En liten uppdatering av min systers viktuppgång nu innan lilla bebisen ploppat ut - hon har gått upp 30 kg!!  Stackars "stora" syster, men imorgon tittar lillen eller lillan ut - det har jag bestämt!

Och igår var jag ute och skulle hälsa på mina guldfiskar, men de var inte där!!  De är borta..

Min dotter önskar sig en tatuering i 18-års present och hon har ingen aning om vad hon vill ha eller var hon vill ha den. Jag har hittat den perfekta!!

  Visst är den äckel-läcker!!

Här är min favorit från dagens melodifestival!


SNÄLLA SNÄLLA låt mig slippa höra den låten igen!!

Ärligt talat förstår jag inte varför jag tittar på melodifestivalen - jag blir nästan alltid besviken. Första låten var ju så jäkla bra och den kommer inte ens med - den blev utröstad. Och när af Ugglas sjöng höll jag på att avlida av tristess och frustration - det var den värsta låt jag hört på länge.

Mikael började asgarva när han såg och hörde henne och jag var tvungen att gå ut och hämta en stor skål med glass för att tröstäta.

Shirley Clamp brukar annars tillhöra min favorit, men i år var hon sig inte lik - en lite tråkig låt enligt mig

Melodifestivalens första omgång hade bara en stjärna - Nina med låten Tick Tock, och vilken outfit sen!!!


40+

När jag hade passerat min 40 årsdag så upptäckte jag till min fasa att stora delar av mig hade förändrats - det var precis som min inre klocka satte en jäkla fart i nedbrytning. Tänk bara en sån enkel sak som att gå ner i vikt - det är helt jäkla omöjlgt för mig. Som i somras fastade jag i 10 dagar, alltså bara dryck i 10 dagar och jag var väldigt noga med att inte fuska. Jag gick ner hela 4 kg...som jag sen gick upp igen på två dagar när jag fick i mig lite yoghurt eller nåt annat lätt..
Förr kunde jag gå ner 1 kg om dan och nu är jag glad om det blir 100 gram.

Krämpor ska vi inte tala om. Kroppen tål för tusan ingenting. Ryggskott, låsningar i ryggen, nerver som sitter i kläm, magkatarr - ja listan är enorm. Jag som hade en ganska vältränad kropp och den kroppen försvann över en natt..

Sen har vi då minnet... mitt kontor är alltid fyllt med post-it lappar + påminnelser på datorn! Hjärnsläpp händer väldigt ofta och det uppstår en viss förvirring bland tankarna

Förr kunde jag varenda låt och artist som hördes på radion, skådespelare och filmer likaså. Haha, jag blir jätte lycklig om jag får känner igen någon enstaka - ja, Brad Pitt vet jag ju vem det är likaså Julia Roberts, men det är väl typ dem jag vet... haha lite överdrivet, men i alla fall. Ni förstår innebörden - knopp och kropp förfaller när man passerat sin 40:e födelsedag.

Här kommer ett litet exempel på hur det är efter 40....

Jag bestämde mig för att tvätta bilen. När jag är på väg ut till garaget upptäcker jag posten i hallen. Bäst att kolla posten innan jag tvättar bilen, säger jag till mig själv.Jag lägger bilnycklarna på bordet, kastar reklamen i papperskorgen och märker att den behöver tömmas. Därför lägger jag räkningarna och ett brev med en svarsblankett på bordet och bestämmer mig för att tömma papperskorgen först. Eftersom jag trots allt går förbi en brevlåda när jag ska till pappersinsamlingen kan jag lika gärna posta svarsblanketten. Men då behöver jag en penna. Mina pennor ligger på skrivbordet i arbetsrummet, så jag går in dit och hittar en flaska juice som jag börjat dricka ifrån.Jag ska börja leta efter pennan, men först måste jag flytta juicen så jag inte råkar spilla på skrivbordet. Juicen håller på att bli varm och bör sättas in i kylen. På väg till köket med juicen får jag syn på en blomvas som står på bänken. Blommorna behöver vatten, så jag ställer ifrån mig juicen på bordet. Då ser jag mina glasögon som jag letat efter hela förmiddagen. Det är bäst att jag lägger dem på mitt skrivbord, men först ska jag vattna blommorna. Jag lägger glasögonen på köksbänken och fyller vattenkannan med vatten. Då får jag plötsligt syn på fjärrkontrollen till TV:n. Någon har lagt den på köksbordet. Ikväll när vi ska se på TV kommer vi att få leta efter kontrollen, men ingen kommer att tänka på att den ligger på köksbordet. Jag bör lägga den där den ska vara, men först ska jag vattna blommorna. Jag häller lite vatten i vasen, men det mesta hamnar på golvet. Jag lägger tillbaka kontrollen på bordet och går för att leta en trasa.Så går jag ut i hallen igen för att försöka komma på vad jag hade tänkt göra.

Vid dagens slut är bilen fortfarande smutsig,
svarsblanketten har inte blivit postad,
det står en flaska med varm juice på bänken,
blommorna är vissna,
jag kan inte hitta någon penna,
jag kan inte hitta fjärkontrollen till TV:n,
jag kan inte hitta mina glasögon och
jag har ingen aning om var jag lagt bilnycklarna.


Jag försöker komma på varför det inte blev något gjort idag. Det är förbluffande för jag vet att jag har varit upptagen hela dagen och jag är helt FÄRDIG.

Ånk (Åldersbetingad nedsättning av korttidsminnet)

Visst är det konstigt att man kan komma ihåg så många händelser, och så många oväsentliga saker som vad en viss person hade på sig vid ett visst tillfälle, men man kan inte komma ihåg vad man åt till middag igår...  Eller det händer också bara när man passerat 40?




Tjingeling

Mina guldfiskar

När vi flyttade till detta huset i somras så lämnade de förra ägarna kvar tre stycken guldfiskar i dammen. Jag har sällan skådat en fulare damm, men i alla fall..vad ska jag göra av fiskarna när vi tar bort den anskrämliga dammen? Jag trodde att de eventuellt skulle dö nu när det är så kallt, men trots is på dammen simmar de runt bland resterna av gamla näckrosor. Jag tycker så synd om dem och har inte hjärta att avliva dem.. Någon som vet någon som vill ha dem?


















Dricka vatten...

Hoppade ur sängen imorse med ett glädjeskutt - jippiieee, det är gympa ikväll - haha, riktigt så gick det inte till, men det är inte utan glädje jag tänker på tisdagspassen med massor av bultande muskler och svetten som rinner på hela kroppen.  Jag är lite kass med det här att dricka vatten på dagarna, men imorse tänkte jag faktiskt att IDAG MÅSTE jag dricka ordentligt så att jag orkar ikväll. Jag hade de tankarna hela tiden fram till att jag steg in på mitt kontor, sen var de som bortblåsta.

När det sen var dags att åka hem kom jag på att - fan jag har ju inte druckit idag! Ja, det blev ju ett glas vatten till lunchen och två koppar kaffe under hela dagen. Hur kan man vara så jäkla värdelös, när jag vet att jag måste dricka för att orka.

Nu gick det som det gick - jag var ju fruktansvärt orkeslös genom hela passet, men det var ju roligt ändå så klart!



Har nu ikväll även pratat med min kusin Annelie som väntar sitt andra barn om drygt en vecka - hon har gått upp 5 kg!!!!!
5 kg - det är ju inte lönt, och barnet uppskattas väga ca 3,5 kg.

Haha, sen min syster Camilla ska också ha barn om exakt en vecka och hon har gått upp 27 kg!! Jag lider faktiskt med henne - hon tycker det är en pina att ha så många extra kilon att gå och bära på.

Min andra syster Catharina ska också ha barn - jättekul!! Det är hennes första barn och den lille knodden beräknas ploppa ut i juli.

Inte nog med det - min kusin Patrik ska bli pappa igen för tredje gången, men det vet jag inte riktigt när..juni eller juli kanske.

Jag förstår inte detta - tror mina släktingar att jag tycker det är roligt att springa på dop eller vad?

2009 blir ett riktigt babyboom år - märker även en viss ökning av stora magar på jobbet, och då är det inte volanger jag pratar om.. (Mia Törnbloms uttryck för fettvalkar)

  Kramis på Er!

Mannen med pälsmössan..

När jag fick upp morgonens internetsida på Aftonbladet höll jag på att sätta kaffet i halsen - Wow, vilken karl!
Trots min mogna ålder kan jag ju i alla fall få titta...och dregla...



Denna man heter Jacey Elthalion och visar vinterns hetaste kläder för män -  Flanellskjorta, päls, grova vandringskängor och mönstrade halsdukar.


En blandning mellan skogshuggare och inkaindian.



Massor av olika blandade stilar där alla lagerna är synliga - jag gillar nog mössan bäst om jag ska välja något klädesplagg. Nog pratat om skönheter..

Ja, annars har det varit en alldeles förträfflig måndag - jag vaknade med ett leende på läpparna...eller hur!?
Massor att göra på jobbet och då trivs jag som fisken i vattnet - jag måste ha för mycket att göra för att jag ska jobba bäst.
De sista timmarna nu ikväll har jag tillbringat med att titta på en film som heter MONGOL - den handlade om Djingis Khans liv. Ganska sevärd, men inte min stil på film precis.

Tjingeling


Om vi är sura 60 sekunder förlorar vi en minuts glädje

Det har faktiskt visat sig att humoristiska människor tycks vara mer framgångsrika i sitt arbete än de som inte lägger så stor vikt vid humor!

Skratt tycks aktivera den högra hjärnhalvan, som hos de flesta är mindre aktiv än den vänstra - skrattet gör att samordningen mellan de båda hjärnhalvorna ökar, vilket ger en positiv effekt på kreativiteten.

Min kropp är nog endast utvecklad med en högra hjärnhalva, för mindre logiskt tänkande hos en människa får man leta efter - däremot skrattar jag mycket, så jag stimulerar min kreativitet till max.

Man ska alltid starta dagen med ett leende - så är det gjort!

Tänk på det måndag morgon....!!



Idag var jag på ett super roligt step pass - mitt första denna terminen. Det är lite dumt att det passet är på söndagar för det händer ju att man kanske inte mår så bra dessa dagar - det händer ju faktiskt att man lider av lite lätt illamående och huvudvärk just på söndagar och då känner man kanske inte för ett tufft step pass precis. Det har inte varit så många deltagare på sistone så vi tog upp frågan idag om vi inte kunde eventuellt ändra dag och ledaren var väldigt positiv. Vi får så klart ta upp önskemålet till styrelsen, men om vi får vår vilja igenom så ändras step passet till måndagar kl. 18 - 19.

Träningsvärk från igår??  Njaa, trodde nog att det skulle vara värre - kände inte av det förrän på passet ikväll - och nu har jag ännu mer - min rumpa värker!  Och jag som ska sitta hela dan på jobbet imorgon - Kul!



Detta kallar jag skönhet - Åhh vad jag gillar denna bilden!

Sängen kallar - natti

RSS 2.0