Hemma igen!

Så...då var den semestern över. Själva bussresan är det absolut jobbigaste som finns. Hemresan gick mycket lättare än nerresan och det berodde på åldern på medresenärerna. När vi åkte ner den 13:e var 80 % av våra medresenärer i åldern 17-20 år. Ni förstår att det inte blev speciellt mycket sömn på den bussresan, men när vi åkte hem var det mestadels något äldre personer som förstod att det är skönt att sova mellan midnatt och sex på morgonen. Även ungdomarna slocknade tidigt.

Där var en liten fjortistjej som retade gallfeber på mig som tjatade hela kvällen att hon ville se en tjejfilm - och de satte på den siste samurajen istället - härligt! Då blev hon sur och somnade sött i sina rosa pyjamasbyxor..

Min älskade tidningsdelare har blivit smittad av mina baciller och hade väldigt hög feber igår på bussen. Jag tyckte så synd om honom, men som tur var kunde även hann sova några timmar. Imorse mådde han bättre.

Som jag berättade i veckan så har det ju inte varit så fint väder, det har mest snöat hela tiden, men det har varit bra att åka ändå även om sikten inte har varit den bästa. De dagarna jag låg i sängen hade de strålande sol, men tyvärr var termometern på närmare -20 grader - kanske inte så hippt.  Vi har trots väder, vind och sjukdomar tyckt att denna resan har varit toppen.

Igår innan vi åkte hem så åkte vi i GrauKogel, Bad Gasteins minsta system där mest traktens befolkning åker och det var super!  Vilka härliga pister!  Till och med Bella åkte svart pist!! Inte alls för att hon inte kan - det kan hon, superduktig på att åka skidor, men hon är feg. Ser hon en liten isfläck får hon stora darren och fegar sig igenom backen, men men - jag har försökt förklara att det är bäst att åka rakt över och absolut inte försöka bromsa eller svänga på isen, men det gör hon säger hon.

 Min frukost varje morgon..ja jag orkade inte allt varje dag, men visst ser den smaskig ut..?! De andra åt yoghurt med färska frukter i också, men det orkade inte jag.

      
Vårt favorit lunchställe i Bad Hofgastein - en mysig liten hütte som hade jättegod mat. Bella intar sin bratwürst med pommes.

  Mikael och jag åt Germknödel med vaniljsås några gånger - det ser kanske inte så gott ut, men det är väldigt smaskigt.

Bella tog lite fler bilder i backen som jag kanske kan få låna och visa er...

  Det syns inte så bra på denna bilden från Dorfgastein, men sikten var inte den bästa och det var rejält dimmigt och snöigt. Kan tyvärr inte berätta vad Bella håller på med på bilden, men hon och Henke hade precis mulat varandra...

Trots en kul semester så är det alltid skönt att komma hem - just denna gången var det extra kul att komma hem - för att träffa Josefine igen, som tyvärr inte ville följa med i år.

Imorgon ska jag betala resan till Spa i Polen!!!  Härligt!!

Seeya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0