Jag har ju inte gjort någonting..

Hej people,
 
Det är bara att konstatera att tiden går alldeles för snabbt när man inte gör någonting.
 
Dessa alldeles underbara lediga dagar har bara svischat förbi i ilfart utan att man egentligen hinner registrera vad som hänt. - för visst har det hänt saker.
 
Annandagen var ju för hemsk med all trängsel i stan. Därefter höll vi oss ganska långt ifrån all trängsel - jag körde in i fredags och hade en date med en vän som upphörde att vara min vän för 5,5 år sen, men nu kan jag nog kalla henne min vän igen. Jag fick förklaringen och ursäkten jag väntat på, sen får vi se tiden an. Jag ser i alla fall fram emot att träffa henne igen.
 
Träning så klart, massor av pass - både styrka och löpning. Jag har invigt mig puls klocka och kan konstatera att jag har väldigt hög puls när jag tränar och ganska låg när jag inte tränar.
 
Igår fyllde mannen i mitt liv år, nämner inte ålder för han får en konstigt vinröd färg i ansiktet bara vid tanken på att han blivit ett år äldre.. Kanske en känslig ålder för män.. :)
 
Han fick i alla fall TRX av mig och barnen. Ni som inte vet vad det är så är det förknippat med jävulskt hård träning :D
 
Steakhouse no 9 med himmelskt god mat på kvällen, lite öl för somliga som inte körde... och sen drack vi glögg, kaffe  och prinsesstårta hemma.
 
Dagen har mest bestått av träning o chill.. tiden bara springer iväg - får leta upp ngt läsbart, saknar Mr Grey :)
 
Kramen

Lite torsdagskul

Det här med hormonspiral mm är bra så blir där pengar över till annat...så slipper man vara rädd för sånt här menar jag...hihi eftersom män är sååå....
 
En ung kille från en by i Norra Norrland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar:
- Har du någon säljerfarenhet?
- Nåååå, jooo, nok har ja jobbat som säljare hemma i skogarna.
Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och framåt bestämde han sig fö...r att anställa honom.
- Du kan börja imorgon bitti, sa han. Jag kommer ner efter vi har stängt imorgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag. Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan.
- Hur många affärer gjorde du idag? frågade chefen.
- En. Då blev chefen lite fundersam och sade:
- Bara en!? Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om?
- 1 911 138 kronor.
Chefen blev mycket överraskad och upprepade beloppet:
- 1 911 138 kr?! Vad sålde du då till honom?
- Först sålde jag en liten metkrok. Sedan sålde jag en mellanstor metkrok. Därefter sålde jag en stor metkrok. Sen blev det ett metspö. När jag sedan frågade vart han skulle fiska någonstans svarade han att han skulle åka ner till kusten. Då sa jag att han skulle behöva en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Jag sålde honom den stora Baylinern med dubbla motorer. Därefter visade det sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så jag tog med honom till bilavdelningen och sålde honom den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoen. Chefen, som nu var i chocktillstånd sade:
- Så du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och en bil? Då svarade killen glatt:
- Nej, nej! Han kom in och skulle köpa tamponger till sin fru, och då sa jag att han lika gärna kunde åka och fiska, eftersom helgen ändå var förstörd!

Annandagen ska alla vara bakis.

Att jag aldrig lär mig!
 
Varje år, samma visa - känner mig nästan lika tjatig som Kalle Anka på julafton - vad tror jag att jag ska hitta på mellandagsrea som jag inte hittat innan jul??
 
Varje år tror jag att ALLA är bakis eller bortbjudna i mellandagarna så att de inte kan gå i affärer - INTE EN ENDA VAR BORTBJUDEN I ÅR!!! Alla var i Kristianstad!
 
Kan nämna t.ex MQ, glada i hågen traskade vi in i affären och såg 30% rea, 50 % rea - WOW!!! Så vänder man sig om och ser kön till kassan ringla sig ända till utgången - Nej, vi går ut igen :(
 
Jaja, vi är lediga - inga måsten på nästan en hel vecka till så det gör inget att vi slösade bort två timmar av vårt liv med att frotteras med 99% av alla Kristianstadsbor.
 
Både igår och idag har Bella och jag slitit hårt på gymmet i Tollarp - det är så roligt, men det är inte alltid musklerna vill som vi vill, men då går det oftast lättare nästa gång istället. Ny träningsväska invigd för min del och bella har nya fina julklappslinnen varje dag :)
 
Julens måsten har börjat - man måste ha något filmrace varje år - i fjol hade vi Harry Potter och i år är det Batman - mys på hög faktor.
 
Lite sent koker vi skinkan idag....jaja, mamma stod ju för skinkan julafton så idag blir det skinkfrestelse :) Mumsisch!!
 
Nu ska jag försöka intressera mig för instruktionsboken till min nya pulsklocka så jag kan springa puls imorgon.
 
Ha en skön kväll alla.
Kramen

Julafton 2012

Tjillevippen pals,
 
Önskar Er alla en riktigt God fortsättning på julen!
Finemangs det här med julafton, god mat och en hel hög med fina paket  - älskar julen som ett barn.
 
Dagen D firades med våra underbara döttrar, min mamma och Roland och sist men inte minst min mormor och morfar - det är riktigt roligt att fira julafton med dem. Mormor är över 80 år och dricker snaps till maten, och kryddat brännvin ska det vara :)
 
Mamma hade gjort fantastiskt god mat och vi var nära matkoma flera gånger - ska bara smaka det också...och det... och det - kan ju bara sluta illa.
 
Jag var tomte i år - inte för att vi har några små barn i närheten, men någon måste ju dela ut julklapparna.. Åhhh vilka fina julklappar vi fick, och så klart alldeles för många.
 
Julklappsleken är bara för rolig, och min mormor som hade sån otur....fick inga sexor eller ettor och efter varje miss så utbrast hon - kyss mig långsamt!!!
Tjejerna låg dubbelvikta av skratt !!
 
Tack för en jättemysig och rolig julafton - maten var fantastisk mamma!!
 
Puss & Kram
 
 

Santa is coming to Skåne soon

Ursäkta att jag har varit usel på att uppdatera - julstress, lathet eller bara idétorka - vet egentligen inte vilken anledning som vinner.. inte julstress i alla fall för det har jag ingen. Allt är under kontroll!
 
Idag är det lördag och jag är redan ganska desorienterad på dagarna, vad som hänt och vad som händer vilken dag... Jobbade i alla fall fyra dagar denna vecka o det var mest föreberedelser inför det väntande årsbokslutet.
 
Styrketränat fyra dagar och löpning en denna vecka - inte illa :) Det är bara att börja gilla träningsvärk :)
 
Niklas har flyttat hit nu fram till julafton, en kär påg som alltid somnar i soffan om kvällarna, så Jossan får bära ner och lägga honom i sängen, haha  Snarkar gör han också, i soffan :D
 
Kvällen ska tillbringas hos Bodil o Pigge, men Pigge ska jobba imorgon - stackaren.... men det ska inte vi andra..
 
Imorgon kommer mina andra stora barn och hälsar på och fyller magen. Familjemys är det bästa som finns - att umgås med dem man älskar allra mest.
 
Önskar alla en riktigt Härlig Jul och roliga mellandagar.
 
Puss & Kram

Granen klädd utan giltter..

Todelido lördag,
 
Vilken härlig lördag - dock kunde vädret vara lite mindre glidigt. Efter snö kommer tö, men hur kul är det när det ändrar sig från -25 till +2 på några timmar...
 
Jag fick slirat ut bilen och jag kom till Tollarp utan några större missöden.
Träningen var rolig och hård, vi körde överkropp idag för det var inte läge för benträning kände vi redan på uppvärmningen..
 
Granen är klädd nu :)
Det är stämningsfullt, mysigt och extra roligt när jag såg att det låg nya julgranskulor i lådan, och det hade jag helt glömt bort att jag köpt.. Måste ha gjort det i fjor efter att jag redan hade klätt granen, kanske på julrea eller nåt - fina är dem i guld och brons - urtjusigt!
 
Saknar glitter och de hade inte det på Coop - så besviken jag blev för nu måste jag köra till stan imorgon..
 
 
Ikväll ska M och jag äta god grillad hjortfilé m rödvinssås och hasselbackspotatis.
 
Julen närmar sig och jag längtar riktigt mycket till all ledighet, allt roligt man ska hitta på. Mys med familjen är det bästa jag vet.
 
 

Oj så mycket att fira idag :)

KALLT!!!!
 
Josefines näshår fryser till is och jag har svårt att andas vid denna rysliga temperatur.. Imorse hade vi -19 grader och vid fängelset i Vä var det -25, alltså typ en km bort bara...Brrrr
 
Idag har Akilles nästan typ blivit storebrorsa :)
Petra och Rickard, Akilles tidigare ägare har blivit föräldrar till en liten babylucia - Åhhh så kul och ett stort GRATTIS TILL ER BÅDA!!
 
Träning måndag, onsdag och torsdag än så länge - det känns bra!
 
Imorgon kommer en hjort och invaderar min frys samt att mina små svensköpsälsklingar har bjudit in sig själv på middag, som tack för att hjorten fick skjuts hit :)
 
Idag fyller Humlis 40+, haha nu är hon ett år äldre än mig igen :)
 
 
Grattis Bodil - lovar att bära såna här fina naglar på din 50-årsdag :)

Ofrivillig semesterdag...

Tjena,
 
Lite orolig var jag igår när jag gick o lade mig.. det snöade och blåste så in i bomben, så jag satte klockan en kvart tidigare för att räkna in en del förseningar i trafiken.
 
Dock höll mitt huvud på att sprängas när klockan klämtade, men försökte nonchalera bankandet och koncentrerade mig på att se hur vinterväglaget var - pyttsan, inte en enda förändring sen jag gick och lade mig, mer än att det låg 40 cm till på bilen..
 
Eftersom Josefine också skulle ner till Hörby och hon äntligen hade fått några jobbtimmar kändes det extra jobbigt och vi velade fram och tillbaka, men beslöt oss för att stanna hemma - varför utsätta sig för extra fara i trafiken när man har möjlighet att stanna hemma.
 
Det blev en jättemysig dag med mycket familjemys, och vi fick tag på Bruce Springsteen biljetter - äntligen!!
Den 14 maj i Köpenhamn!!! Ska bli sååå kul!
 
På kvällen körde jag och Josefine till Tollarp för att köra terminens sista step - bull!! Det var bara vi två som kom så det blev inställt.
 
Jag ställde mig på löpbandet när jag kom hem och avverkade 6 km - så besviken man kan bli.
 
 

Hög puls i snö :)

Heeej,
 
Då äldsta dottern var bakis och trött så blev det ingen morgonträning idag, men hurtiga familjen var ute och pulsade i snön efter frukost :)
Vilket härligt väder det var och vi gjorde verkligen reklam för Ullmax på vår runda... nästan alla lagerna var deras och svett var jag.
 
 
 
Marktjänst, strykning till Arkiv X och sen styrketräning - fy bubblan vad denna kvinnan har blivit stark, eller ja något starkare på bara 4 gångers träning på gym.. :) Kunde öka bänkpressen med 5 kg och ändå köra fler repetitioner, inte illa faktiskt.
 
God lördagsmiddag vankas snart och sen blir det säkert en bra film på det. Har köpt biljetter till Skyfall imorgon - kuligt!
 
Njut av lördagskvällen för det ska jag.
Javisst ja, idag träder min pappa in i pensionsåldern, men inte blir han pensionär för det...han kommer att arbeta så länge han tycker det är roligt.. jaja Grattis papps :)
 
 

Melt like ice

 
Filmen håller inte samma klass som första, men det är en bra actionrulle ändå.  Samma gäller musiken - bra men inte bäst :)

Greveholms slott med pepparkaks smak

Hejsan,
 
Hela veckan längtar man till helgen och när helgen äntligen kommer har man så mycket att göra så man märker knappt av att det har varit helg.. That's life :)
 
Fredag slutade jag tidigare just för att jag kan och för att jag ville slippa trängas med en massa bilister på väg till stan och en massa konsumenter på Willys. Hatar helghandlare vid fem. Bästa Magnus körde mig ända fram till dörren, typ.
 
Julpyntet åkte upp, nya gardiner och en hel massa mysljus. Det är en speciell feeling en dag som denna:)
 
Lördagsmorgon vaknade jag av ett sms - från Posten! Hur kul är det..?!
Träning på H2o denna fm med dottern. Hemskt roligt och hårt.
 
Kl. 13 började dagens utmaning: Pepparkaksbaket av Greveholm slott :) Wow, det var jobbigt men jag har en fantastiskt duktig man med oerhört bra tålamod.
 
 
Det är stort och ganska fint - svårt att få det bra på foto.
 
Jag tänkte be alla mina läsare om en tjänst: Bellas arbetsgivare har tävling som de annonserade om i torsdags i tidningen. En fin bild på de alla 5 på jurist och mäklarhuset som lucior. Isabella är lucia nr 5.
 
Vill ni skicka ett mail till [email protected] och skriva: jag röstar på lucia nr 5
 
Puss på Er och ha en fin lördag!
 
Imorgon ska vi fira farsgubbens 65 årsdag utan att han vet om det :)

RSS 2.0