Det har inte blivit ngn träning på länge..

Det här är inte rättvist! Jag lever livet och har kul på vägen med både arbete, träning och fest, men fan det går bara en månad mellan gångerna jag ligger dyngförkyld!

Vad är detta? Har det med att kroppen håller på att acklimatisera sig med 30 år gammalt gift eller att den arbetar febrilt med att få bort giftet och då måste den bara suga åt sig alla andra otrevligheter så som baciller och virus.
Jag är ju för fan som en jäkla Wettexduk!!!

Lilla gumman kom och hämtade mig igår från jobbet för jag blev bara sämre och sämre, och till sist tyckte jag det var pinsamt att stanna kvar. Jag var en sådan som jag alltid själv gnäller på - vad tusan gör du här mer än smittar oss andra...typ.

Så fort jag kom innanför dörren till mitt sköna hem slängde jag mig i soffan och snarkade ljudligt, skakade i frossa och svettades som om jag låg framför brasan i duntäcke, men efter en medvetslös eftermiddag startade jag tvn och tittade på Lejonkungen. Dock kom jag aldrig ifrån soffan på 12 timmar...

Inatt sov jag på den andra soffan för att M skulle slippa mitt förkylningssnarkande i sängen, vilket resulterade i saknad av manskroppen vid min sida samt att jag sovit så himla länge dagen innan så en klarvaken sus vid fyratiden.  Suck!!

Idag har snoret nästan slutat forsa, nu rinner det lite i omgångar, men har istället attackerat mina bihålor - Apoteket, here I cooooomeeee - när jag har fräschat till mig och orkat gå 500 m..



Det blir en lugn dag idag...

Slottsfrun är uttråkad



Oj, det har redan gått en hel vecka och inte har det hänt något heller.
Min chef fyllde 40 år i onsdags och vi firade henne med både sång, presenter och kramar

I torsdags hade jag ont i halsen och kunde så klart inte träna - deprimerande, men hälsan går först. Hade jag mot förmodan nonchalerat halsontet så kan jag nästan slå vad om att jag legat sjuk på fredagen. Och fredagen mådde jag inte 100, men slutade lite tidigare och körde hem och slappade lite i soffan innan kvällens roliga. Vi var hos Bodil och Pigge - åt gott, drack gott och hade kul som vanligt.

Raglade eller...trippade hem vid 2 snåret och så klart vaknar kvinnan kl.7 - sååå förvånad jag blir!
slappelördag och så skönt det är!!

Imorgon frukostmöte med styrelsen på sandhem kl.9.00 - tjohooo!!

Ha en fin helg! Kramen


vi målar o målar..fan va snyggt det blir

Lördag, och M blir sur för att jag inte vaknar tidigt..  om det nu var så viktigt att vi skulle gå upp tidigt finns det något som heter väckarklocka....

Hur kul är det att gå upp ur den sköna sängvärmen när man bara ska måla tak hela dagen?!
Och ett inplastat kök - hur kul är det och sitta och äta frukost i??!!





Det blir fint och imorgon blir vi färdiga.


Vår lilla tufsiga katt Amadeus har en förkärlek till vår köksklocka och vi kan inte förstå varför. Han tycker om att sitta ovanför diskmaskinen och titta på klockan...







Hann med en snabb löprunda i eftermiddags innan vi skulle börja måla andra gången, men träning ska inte vara under stress - det kändes inte bra så det blev bara 5 km.

Nu blir det mys i soffan:)

3 par nya skor!!!!!!

Godkväll,

Igår hade jag en sån bra dag - jag hade semester :)
Gick så klart upp arla för att få ut så mycket som möjligt av dagen och vid 7 började jag rengöra taket i matrummet med målartvätt. Det gick ganska lätt att få bort all smuts.

Josefine är fortfarande sjuk och kom upp vid 8 för att ta nässpray så att hon kunde andas igen. Jag var färdig med tvätten och satte mig för att lyssna på ljudbok ett tag. Lyssnar just nu på bästaste Camilla Läckbergs senaste "änglamakerskan". Sjukt bra!

Duschade och sen stack jag in till stan vid 10. Hittade TRE par skor!!!!!

Det snöade när jag körde in så dessa passar utmärkt :)





Sjukt snygga och sköna Timberland kängor!!! Är så himla nöjd.

Sen tog jag en liten promenad till Stadium - behöver "ute-löparskor" samt nya träningsskor. Köpte ju nya i fjor men de tog Jossan hand om och en annan fick ha sina gamla lite till...



Sitter som ett smäck och väger ingenting :)



Ska nog funka bra med dessa i terrängen :)

Nu har jag köpt skor för ett tag framöver...får bara röja lite så jag får plats med dem.

Eftermiddagen tillbringade jag framför en snyftfilm "jag saknar dig". Det måste nog vara klimakteriet som gjort att jag är mer lipig än någonsin. Hör jag en bra låt kan jag börja gråta - sjukt!!!!

Så snälla ni, såra mig inte för jag bara lipar.

Viltfärsbiffar med fetaost, vitlök och persilja till middag - det var mums!

Braveheart stod för fredagskvällens underhållning och en annan satt och lipade..


Nya bloggen om Lahult

Min STORA gumma har skaffat en ny blogg och den kommer att bli väldigt intressant med tiden tror jag...



Jättefin!!

Lahult.blogg.se

Vila är gött

Godkväll,

Idag har jag min vilokväll och den har jag faktiskt sett fram emot hela dagen:)
Det är skitroligt att träna, men just nu är jag glad att onsdagar är lugna kvällar.
Sen å andra sidan, hade jag haft någon träning inplanerad ikväll så hade jag ju tränat och inte stört mig något vidare på det.

Mental träning kan försätta berg och har jag gett mig tusan på saker o ting så är jag inte den...jag kan ändra mig, haha  MEN jag är ambitiös :)

Min M har röjt matrummet och håller just nu på att plasta in hela rummet - vi ska måla taket i kök o matrum i helgen. Köpte färg för läääääängeeesen, men vet vilket hårt och jobbigt arbete vi har framför oss så därför har vi inte riktigt kommit till skott. Det har bara legat o pyrt så där i det undermedvetna ett tag, men nu måste vi.. nytt år och nya tag.

Lillgummis har tränat i en hel vecka och nu ligger hon däckad med världens förkylning igen - vad gör man? Jag tycker så himla synd om henne - hon vill ju träna, men blir sjuk direkt.

Torsdag imorgon, sista arbetsdagen denna vecka för mig:) Jag har nämligen tagit ledigt på fredag!!!

Mästerkockarna nu!!!



Kramkram


Tollarps IF gympa slår alla rekord!

Äntligen är gympan igång på riktigt!
Andra veckan, dvs första veckan för våra gymnaster att sätta in pengar vilket resulterar för en liten kassör - en jäkla massa arbeten denna vecka med att skriva listor på betalningar.

Idag fick jag inbetalningar på över 31000:- o de listorna skulle ut idag :)

Jätteroligt att Tollarps IF gymnastik har blivit så populärt - bra ledare och bra gympa skapar många gymnaster.. nästa steg är nog att satsa lite mer på barngymnastiken för det känns lite som den har glidit åt sidan.

Idag hade vi en föreläsning på jobbet med Lisa Kaptein Kvist - 2010 års bästa PT!!
Hon är skitbra att lyssna på - allting känns så naturligt och glasklart när hon berättar saker och ting, och ändå kommer man inte ihåg det efter några dagar. Hon är inbokad 9 st tillfällen detta året och jag har även bokat en egen privat stund med henne. Dyr, och jag hoppas hon är värd varenda öre :)

Kvällens step var rolig:D
Vi har två stepledare, den ena pratar jättemycket och den andra nästan ingenting alls. Den ena drar över tiden och den andra slutar innan timmen är slut.. jaja

Idrottsgala på TV - varför vill man titta på det? Jag såg Therese Sjögran där :) lilla loppan som jag åkte skidor ihopa med när hon var liten - vi har varit i Österrike tillsammans många gånger och nu är hon på TV.  Jaja, det var många år sen jag träffade henne.

Imorgon ogillatisdag


Mjaaauuu - var e du nisse?

Maximus saknar sin säng!!!


Träning med potential samt gåshud

Hej Hopp,

Det har varit en intensiv vecka, både på jobb och på hemmaplan. Mycket träning för både knopp och kropp, vilket i alla fall träningen med kroppen har resulterat i en jävulusisk träningsvärk. Seriöst är nog denna bland de värsta träningsvärkar jag någonsin har haft. Den här svensken kommer knappt ur sängen..och snacka inte om att komma ur bilen..

Måndag: Steppass, nytt pass med potential - ser fram emot högre svårighetsgrad
Tisdag: 5 km löpning på löpband, 27 min
Onsdag: Jag var helt slut efter en lång arbetsdag så kroppen orkade bara fram till soffan och kom inte därifrån

Torsdag: Piloxing, nytt fräscht och roligt - invigde mina nya vikthandskar
Därefter Kettlebells - pulshöjande styrkeövningar som jag gillar, men är ändå lite tveksam..min ländrygg behöver nog tränas mer innan jag fortsätter.
Fredag: Fonduekväll, absolut ingen träning
Lördag: Promenad i det fina vädret, 6 km löpning 32 min
Hamilton på bio - Wow så bra!!! Se den!!!!!

Dock tycker jag nog att Stefan Sauk passar bättre som rikemansrollen Hamilton än Mikael Persbrandt, han är fortfarande Gunvald Larsson i mina ögon.. men den var skitbra ändå.




Vi får se vad denna dag har att erbjuda - har bett M boxas med mig och det lär ju bli tufft i så fall.

Äntligen har årsbokslutsarbetet lugnat sig och för min del är det klart - nu är det nytt år, nya utmaningar och nya pärmar :) Fatta hur tråkigt det är att arkivera pärmar och sen skaffa nya...vi pratar inte om 4 pärmar här.

Njut av nedanstående!



Gjort med hjort

Det blev inget glädjetjut igår för ynka 121:- - vad ska till för att vinna de där 160 miljonerna?
Varje jäkla lördag sitter man här och hoppas, håller tummarna hårt så de vitnar och till vilken nytta - inte fan blir jag 160 miljoner rikare av det.. Det är synd att man inte har någon rik avlägsen släkting som snart trillar av pinnen och känner en stark längtan att testamentera allt till mig.

Nä, jag får nog hitta min förmögenhet om jag ska bli rik :)

Idag har jag varit i Höör.
Sara har flyttat till Höör av alla ställen och jag anmälde mitt nyfikna intresse för en titt och det tillstyrktes med ett hurrarop :) eller inte, men jag tror nog att hon blev lite glad för presenterna.

Tillika bjöd hon faktiskt på ÄKTA Boijerts kakor :)
OCH kaffet smakade underbart!

Det kommer att bli jättefint när alla saker är på plats och hon har inhandlat en del tavlor mm. Jättefin lägenhet!

6 km löpning - ja jag vet... skulle blivit en mil, men va fan jag orkade inte... Endast 2,6 mil denna vecka.

Nu ska jag sköta om min hjortgryta - vi hörs

Skriker jag av lycka eller hörs det en djup suck ?

Så var det lördag men känns som söndag eller nåt. Riktigt härligt att ha en fredag ledig och gissa om jag städade. Storstädade mest hela dagen och jag älskade varje minut :) Jag var helt lyrisk hela kvällen och imorse när jag gick upp - så rent och så fint :D

Sprang en sisådär 7 km igår och på kvällen tittade vi på sista filmen av Harry Potter - Nu har jag minsann sett alla filmerna och jag är inte ett enda dugg imponerad. Som sagt, det är en sån sak man måste ha gjort i sitt liv.

Just nu har jag även ett Camilla Läckberg marathon och är på näst sista boken, Fyrvaktaren, och det är en författare att rekommendera. Sjukt bra!!

Det blev bara 6 km löpning idag för mitt knä bråkar med mig. Ni vet, vattnet skvalpar eller nåt..

Idag fyller min morfar 81 år.
De var 7 bröder från början och min morfar är yngst. De är fyra kvar och han som är äldst och i livet är 94 år - vilka bra gener, helt sjukt! De hade en syster också som blev 100 år.  Jag slår vad om att det kommer min morfar att slå :)

Nu är snart mina grillspett klara och sen blir det nog soffmys ikväll - har ju börjat sticka en tröja till mig själv och gör gärna det när jag tittar på film.

Oj, jag kom just på att det är möjligt att jag just i detta ögonblick är mångmiljonär... måste kolla.

Njut av kvällen, och om jag nu blir mångmiljonär så lär ni höra det :)

Ciao


Race

Denna, lite kaotiska arbetsvecka har nått sitt slut för jobb på jobbet i alla fall, sen att man byter yrke och arbetsplats imorgon känns ganska bra. Imorgon ska jag nämligen storstäda mitt hus!!  Jag började redan när jag kom hem idag med att rensa bort tomtarna.

Det är väl ett konstigt fenomen att när man varje år tar ner sina lådor med julsaker från vinden så blir man alltid lika glad och överraskad för man kommer inte riktigt ihåg från året innan vad man har för julsaker. Sen när julen ska plockas ner får man hämta lådorna igen och nu är det lika roligt att plocka fram sina vanliga prydnadssaker för man har nästan hunnit glömma vad man stoppade undan för några veckor sen.

Denna julledighet har vi haft Harry Potter race i vår familj - nu har vi bara den sista filmen kvar, och jag tycker inte ens om dem, och har aldrig gjort. Men det är sånt man måste har gjort en gång i sitt liv.
Som svensk måste man även ha ett Beck-race och ett Wallander-race innan man avslutar tiden på denna jord.

Jag är ju lite av en tävlingsmänniska så "race" klingar fint i mina öron....om ni undrar alltså.



Nice outfit fröken Thell :D

Seeya under eller efter städdagen


Jaha, det var hattisdag idag ju...

Idag blev det jobb, 7 km löpning och Harry Potter..

Jag behöver fler timmar på dygnet!!!


Miiiaaaaa!!!

Varför har jag en linslus i min dator?


Fasta eller minska?

Jo, lite trött är jag allt - det blev nästan 12 timmars arbetsdag idag :)

Om du tror att ingen bryr sig om du lever eller inte, försök med att hoppa över några amorteringar eller bli sjuk när det är årsbokslut..

Vilken tur att min förkylning är borta då :)

Nyårslöfte?
Nej, inte direkt i år.. förra året hade jag ju att jag skulle "fasta" alla mina kostnader, typ inte handla kläder på ett helt år... jag klarade det i 30 dagar!! I år ska jag bara "minska" mina klädinköp - förhoppningsvis både på storleken och mängden.. :)

Vill önska alla nära och kära en god fortsättning på detta nya spännande år - 2012!!  Det blir ett kanon år, eller hur?!

Gott Nytt 2012




Det hade kunnat bli så stämningsfullt, så fint... men istället brann skiten upp :)

Tanken var fin och det är ju det som gäller. En rolig nyårsafton firades i Lund och idag är man segare än segast.

Ett nytt år och nya utmaningar att se fram emot - den första börjar imorgon :)


RSS 2.0