Sanna mina ord - jag är elit!

Jag är så himla stolt över mig själv. Jag har packat mina kläder i en mellan-resväska! Fatta!!! Alltså jag är fortfarande i chocktillstånd. Jag har t.om tre par skor nerpackade, men nu är det bara kläder - resten får jag ha i en annan väska... men det är ju övernattningsgrejer det mesta, typ sånt jag måste ha på båten.

En klart godkänd onsdag som har gått så snabbt, alldeles för snabbt nästan.

På vägen hem körde vi inom Posten och hämtade mitt nya körkort - så asfult, men vem bryr sig. På posten stod där en konstig prick som sa till alla att gå före honom, och när det till slut var bara han och en annan kille kvar så sa han till killen, ja om du nu tvunget vill så kan jag ju gå före - haha, han hade säkert stått där hur länge som helst.

Hämtade vår "nya" PS3 idag - vi lämnade in den gamla för att blu-ray lasern var sönder och så fick vi en ny - i alla fall för oss. Jag hade ju pyntat vår, så nu får jag pynta denna också..

Lider med min dotter, hennes pojkvän åker till Namibia imorgon och lämnar bella hemma. 2 1/2 vecka utan sin kärlek - usch, stackars henne. Jag får kärleka med henne på mitt vis så gott jag kan, men vi åker ju också iväg imorgon, men vi kommer tillbaks så snabbt att hon knappt hinner sakna oss.

Nu laddar jag inför Greys med kaffe och dofterna av en burk pepparkakor.

Ha de


YES!!!!


Jag hör Anna Anka på tv - iiiiiiiiiiiiiiii, jag dör!!!

En sak är säker och det är idioter i trafiken gör mig pissed! Precis varenda morgon ser vi bilförare riskera sina egna liv och andras på helt idiotiska omkörningar. Det är knappast så att vi ligger och såsar i 70 på en 90-väg.. vi håller 90-100 precis som de flesta, men ändå ska någon om. Det som skrämmer mig mest är att folk totalt nonchalerar trafikregler, de ska om i alla lägen - annan omkörning, ja va fan, då får man väl köra om två bilar på bredden - häftigt!! heldragen linje - alltså linje som linje, vem bryr sig om att den är heldragen, jag ser ju 5 m framför mig - där kommer säkert ingen bakom kurvan.

Jag bryr mig inte ett enda dugg om fortkörare, låt dem köra fort så länge de inte äventyrar andras liv. Trafiken är inget jäkla datorspel!!  Idag när jag körde in till stan, E22:an 100 - 120 km/h - jag låg i vänsterfilen och körde om en långtradare - plötsligt ser jag en bil komma emot mig - va tusan gör man? Hjärtat i halsgropen, trycker på bromsen allt vad jag kan och blinkar med helljuset - vi ligger plötsligt 3 i bredd där jag har en stor timmerbil på min högra sida. Jag tror min puls var närmare 200. Grrrrrr! Sånt får inte hända!!!  Jag köpte två triss på Willys - kanske turen håller i sig lite till..

Utlovad bild på färdig tavla kommer här:



Annars är jag rätt glad idag. Tisdag men glad - vad har hänt? Ja, jag jobbade till 17.20 idag.. suck! Gjort av med pengar på mat, börjat fundera på vad jag ska packa ner i min STORA väska till Polen. Ja, jag ska vara borta över helgen men måste ha en stor resväska för man vet inte vad man känner för att ha på sig just då liksom..

Jag längtar så in i bomben - ansiktsbehandling, mmmm nice - massage med varma stenar, älskar det!!! Sen ska vi festa loss riktigt varenda kväll - vi ska fira Pigges 45-årsdag varenda dag!

Nu har det blivit så olyckligt att Bodil är sjuk! SJUUUUK!!!!!

Till Bodil: Alltså du får faktiskt också lära dig vägra sjukdom - det är mycket roligare! Drick upp all whisky ikväll så är du kry till torsdag...jaja, du mår kanske inte så bra imorgon, men jag lovar att du mår bättre när vi ska åka - och du har himla kul ikväll!

Nu har jag några minuter att ägna mig åt något jag tycker är kul, men vad ska jag måla?
Någon som har förslag?

Seeya

eye to eye

Så var en ännu en måndag snart till ända. Hur kommer det sig att man sover dåligt mellan söndag och måndag? Beror det på hjärnspöken, fullmåne eller bara för att man är så himla pigg efter att ha förvrängt dygnet hela helgen? Jobbigt är det i alla fall, men som ni vet har jag ju inga större problem att gå upp på morgonen utan min sömnattack kommer inte förrän kl. 14.00 och sen somnar jag som en sten på vägen hem i bilen. Vilken tur att jag åker hem!

Kvällens höjdpunkt var steppen som vanligt. Det var högt tempo från början till slut och slut var jag i alla mina lemmar, men det är sjukt kul och hur jäkla trött jag än är så studsar jag vidare med ett svettigt leende på läpparna. Det har börjat två unga tjejer på steppen som är barfota, eller strumpbeklädda.. så hörde jag deras prat i omklädningsrummet om att de funderade på att köpa skor men det är för dyrt. Har de inte gymnastik i skolan eller? Det konstiga är att de har löst valfria pass kort.. Går de på pilates tro? Är det inte krav på skor? Det finns ju faktiskt en anledning till att man ska använda skor under ett gympapass, inte bara att man studsar extra bra...skaderisk och halkrisk.

På tal om pilates...min massör vill att jag ska gå på yoga eller pilates för mina många muskler är fina men lite misskötta.. suck, det går ju så långsamt och sen är det ju så jobbigt att andas - man gör ju det hela dagarna ändå. Räcker det inte att jag sitter på min spikmatta tro?

I helgen målade jag lite - älskar det! Inte nog med det...jag har även fått min dotter till att vara lite kreativ.



I like eyes.. den vita tigern är en större tavla och ni får bara se en del av den.



Denna tavla började jag på igår, men den är inte färdig.

Ja, så ser mitt lugna liv ut..jag laddar batterierna genom att måla - det borde fler göra! Det är en lisa för själen. Man behöver inte göra mästerverk på duken, man gör mästerverk i själen och knoppen istället.

Nu ska jag måla färdigt ögat - lev väl där ute!

Kramis

ESFJ = jag

Två intensiva arbetsdagar på annan ort sätter sina spår. Igår var jag trött, och idag är jag trött..

Vi hade en jätterolig och intressant kick off med finance gänget på Höörs Gästgivaregård. Vi inledde torsdagen med profilövningar - jättekul! Visste ni att jag var ESFJ - det visste jag. Innerst inne visste jag och det var kul att få det bekräftat.

Alltså, jag är "Dominerande extravert känsla stödd av introvert sinnesförnimmelse" dvs omtänksam, jordnära, punktlig, observant, lyhörd för andras känslor och behov, känslig för emotionella nyanser och atmosfärer. Jag tycker om att planera, besluta och agera. Och att känslor har dominerat mig sen födseln var heller inte någon överraskning... Jag som börjar lipa efter två minuter på en sorglig film.

På kvällen åt vi god mat, hade vin och ostprovning och sen blev det lite mer vin. En rolig kväll som slutade med att jag slocknade så fort huvudet nådde huvudkudden.

Fredagen var lite seg, vaknade med morgonförkylning och irriterade ögon. Dagen bestod av Grupparbete och föreläsningar och ätande. Jag åt konstant hela dagen igenom..Inte bra!

Var hemma vid fem och det blev köbemad..ingen av oss orkade laga mat. Bella och Henke kom strax innan Idol började, men vi beslutade oss för att hoppa över idol för Beatles tema är inget vi uppskattar. Såg Killer istället och den var bra.

Upp i ottan och skjutsade bellisen till Kristianstad Högskola. Stackaren skulle göra högskoleprovet i 8 timmar. Matshopping, städning och målning stod på lördagens schema. Trött!

Lugn och skön kväll med Niklas och Josefine hemma.

Den 23 oktober 1965

föddes en liten pojke som nästan döptes till Pigge. Det var 45 år sen och han heter fortfarande Pigge.

GRATTIS gamle man!


Stilettklackar?

Har jag berättat att jag var i Ullared igår?! Wiiiiiii - megakul!

Har jag berättat att jag var på massage idag?! Ajjjjjj - megaont!

När vi slutat jobba idag körde vi hem till vår lilla födelsedagsgris och tillagade bellas födelsedags-önskemiddag Piccata milanaise och därefter persikor under mandeltäcke, som var bellas födelsedags-önske-efterrätt.

Sen blev det till att packa, ska på kick-off imorgon och på fredag. Ska jag packa ner träningskläder? balklänning? värsta festblåsan eller bara helt vanliga arbetskläder? Det lutar nog mest åt vanliga arbetskläder... den lilla svarta och stilettklackarna. Hur många par trosor ska man packa ner? En natt - ett par? två dagar - två par? tänk om man kissar på sig? Och hur många par byxor ska jag ta - man kan faktiskt spilla vin på byxorna..

Vilken fullständigt perfekt födelsedag min dotter har haft: blir väckt av en ljuv stämma och paket, jobb i 3,5 timme och under de timmarna kom både farmor och gamlamormor och gratulerade. Sen åker hon hem och mamma o pappa lagar önskemat, hennes älskling kommer med fina paket och romantiskt innehåll, Josefine ger stort paket, packar upp mer paket - en hel flyttkartong full med paket från mamma och pappa (jag tror nog att hon förstod vinken...) och sist men inte minst - GREYS på självaste födelsedagen!!

Och inte nog med det - Sibylla har namnsdag idag och Rolles bjöd på kanelbullar, vilket även menas som att Isabella bjuder på kanelbullar hemma också....

En fullständigt misslyckad antikolhydrat och sockerdag. Man måste vara svag ibland, speciellt när det är födelsedagar - det är såna tillfällen man njuter lite extra av att få vara lite busig..och sen svär man förbannelser över kilona man gått upp.

Sånt är livet - bus eller godis eller både ock.

Idag gratulerar vi...

min dotter ISABELLA på 19-årsdagen!!!!



Denna lite meningslösa födelsedag och ålder som är mitt emellan de två stora i livet..
18 då man blir myndig, körkortsåldern och sen den stora, 20 då man får gå på systemet.

Ett stort GRATTIS till min lilla gumma och en BAMSEKRAM från hela familjen.
Hoppas din dag blir helt underbar...jag ska göra mitt bästa ikväll när jag får komma hem och laga god mat och efterrätt till dig.

Puss & Kram min lilla älskling!!

Idag säger vi...

ETT STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till JESSICA!!!!!!!



Hoppas din 20-årsdag har varit en dag att minnas i all evighet!!

Kramisar från oss in the blue house och ett fyrfaldigt leve för läckande läppen - Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAA!!


Furulund med Västerviks-feeling

Nästan hela lördagen roade jag mig i tvättstugan - sååå mycket tvätt och sååå mycket att stryka..!!
Man blir matt av bara tanken av att det aldrig tar slut. Jag tror jag ska börja med att inte byta kläder på en hel vecka - tänk så lite tvätt där blir då.

På kvällen åkte vi med Bodil och Pigge ner till Furulund för att träffa Stävie Drifters hos Ingela och återuppleva lite Västerviks-feeling. Kolla roliga foto, asgarva, förundras över hur många olika korkade grimaser man kan framställa på tre dagar, käka snabbmat ( i mitt fall blev det kebabrulle där jag pillade bort brödet och kletade med innehållet). Det blev en trevlig kväll med roligt sällskap.



Pigge och Bodil



Roger och Sandy
Sen glömde jag bort kameran men vi var ganska många; Lars, Åsa, Annelie, Christoffer, Lars H, Ingela, Carina samt jag och M.

Körde hem genom ett kallt Skåne vid midnatt och när vi passerade förbi min mammas hus vinkade vi..

Söndagen började med ägg och bacon och fortsatte med strykning och förbannelse över att vi har för mycket kläder.

Sen målade jag!



Härliga söndag och ikväll har vi hela familjen samlad till Hjortgrytan.

Njut av det fina vädret!

Willys en fredag är dumt och jag vet ju det..

Igår var det fredag hela dagen och jag var happy för första gången på hela veckan. Lyckligtvis har veckan gått fort, men den har varit meningslös förutom fredagen då jag blev färdig med min budgetrapportering...ja, jag vet att de flesta gäspar när jag säger något som har med siffror att göra, men jag gillar det och det är min vardag.

Det absolut roligaste igår var att Ann fyllde år!! Våra ljuva stämmor hördes i hela bygget när vi sjöng för henne. Presentutdelning och kramar i massor, och sen bjöd hon på Otto glasstårta. Åhhhh så gott :) Ann vill aldrig fylla år och hon vill aldrig firas, men nu kan hon ju inte säga att det inte var kul med present och sång...eller kan hon?  Jag har aldrig förstått mig på folk som inte vill firas - det är väl klart man vill få presenter, alla vill väl ha paket! Överraskningar och uppmärksamhet är väl det bästa här i livet - ja, i alla fall för mig.

                           
                                                             Ann, äntligen 41 år

Slutade tidigt även denna dag för M skulle hämta sin motorcykel och sen passade jag på att köra inom Willys när jag ändå var i närheten, vilket jag ångrade bittert. Varför tar jag ALLTID fel kö???? Fick stå och glo på sega människor framför mig i kön medan de andra köerna bara susade förbi...

IDOL timmarna satt vi samlade framför tvn med sällskap av Josefine och Niklas, för ovanlighetens skull.. och där är många bra sångare kvar, Jay, Linda, Elin.. Elin är skitsnygg om hon inte öppnar munnen, Linda har fina tänder och läppar medan Jay ser ut som en slusk, men det passar hans image. Alla jublar över Olle och jag kan inte förstå det.. Olle har ingen karisma och sjunger bara tråkiga låtar.  Spännande fortsättning...det ser jag fram emot, men jag kan säga att där är ingen av dessa som är kvar som uppnår den röstkvalitén som Erik Grönwall har.

Äcklig vampyrfilm och MARABOU avslutade fredagskvällen. Imorgon blir det soft och sen Furulund, av alla ställen i Skåne...


Hackad lugg

Tjenixen people,

En ganska tråkig vecka det här.. tisdagen smittade av sig till de andra dagarna och nu är jag ganska trött på att det inte händer något kul. Inte ens träningen har känts bra, ja förutom step passet i måndags då...jag får helt enkelt leva på det hela veckan.

Igår fick jag sluta tidigare för M skulle lämna sin hoj på service i Bromölla. Service plus nya däck visade det sig...jaja, låt mannen roa sig med sina utgifter så roar jag mig med mina - Ullared nästa månad!!!!

En kollega till mig var och klippte sig igår och det visade sig att ena sidan blev kortare än den andra, så därför tänkte jag att jag kan nog klippa mig själv.. alltså är de inte nogare än så, så kan man ju själv fixa eländet. Jag testade med luggen och den ser förjäklig ut men jag kan se ut i alla fall och det är ju ingen som vet om det är senaste modet att ha stora hack i luggen och väääldigt ojämn.

Jaja, det kan ju inte bli värre än den här frissan..



Inte torr och inte signerad.

Nu måste jag måla naglarna, noppa ögonbrynen och raka stortårna - vi hörs.


Grrr..att det så sällan blir en happy-tisdag

Svinkallt, skrapade rutor på bilen imorse och frös som en hund om fingrarna - bläähh! Handskar? -nä, det är bara oktober.

Skulle tanka bilen, endast DTE 40 km - fick ett nytt fint Shellkort igår och klippte så klart sönder det gamla... stoppar i kortet, slår min kod - Stora FETA röda bokstäver blinkar mot mig i displayen - FEL KOD!!!!! WTF? Vadå fel kod? Det stod ju att det var samma kod! Slår koden en gång till - Blink blink FEL KOD!!!!! hihi (det stod där säkert...nu var jag så ilsk så jag såg allt i ett vinrött skimmer) Skit också. Det är tisdagens fel.

Läste på pappret från Shell att man måste AKTIVERA skitkortet först..hallå, de får ju skriva sånt väsentligt STORT så även de med nästan läsglasögon kan läsa.

Pratade med mamsen nu ikväll - hon kör GI så det stänker..om det ändå hade varit GTI.. Lycka till mutti!

Hörde talas om Maria från växeln hallå hallå - hon gillar katter... här får du, dessa bilder är till dig!

 

                         

Vin arom uppskattas även av katter, eller i alla fall av Maximus..















Världens goaste och mysigaste katter!

Saknar förstås Pavarotti, men han har det säkert bra där han är..



Nu känns det bättre - nu blir det en stund på löpbandet

Puss & Kram






Nu har jag nog bestämt mig...



Så här vill jag nog klippa mig... visst är det snyggt?!!
Alltså jag kan ju klippa mig så här, men dagen efter ser det ändå inte ut så.. så varför ska jag då göra det?

Jaja, vi får se vad det blir - det kanske blir kort igen..

Bra måndag på alla vis, ett underbart roligt steppass ikväll och vi var full lokal - alla brädorna gick åt, och det har aldrig hänt innan. Jättekul!!!

Nu har mannen kommit hem från sitt boxpass, lite samkväm, några sidor i boken och sen sussar man gott.

Sol sköna sol

Vaknade med sömnsuddiga ögon, trodde jag, men det var dimmigt ute. Det är väl självaste den att det aldrig ska vara fint väder på söndagar så att vi kan få den där mysiga skogspromenaden någon gång..

Josefine och jag körde teamwork och angrep äpplepåsarna - lika mycket gjort som igår på halva tiden...



Sen vet ni, kom solen!!!
Så snart M hade färdigpolerat hojen tog vi bilen och styrde mot Bockeboda. Inte vad vi tänkt oss egentligen, men det var närmast. Vi möttes av massor av bilar, knöka fullt med bilar precis överallt och inte en endaste liten parkeringsplats var lämnad åt oss. Det visade sig vara mountainbike tävling på G.

Till sist hittade vi en liten enslig plats mellan några träd som vi knökade in lilla Sture mellan. Nytt namn på gammal bil. Skogspromenad med min kamera kan alltid bli roligt. Jag har sett på proffsen hur de tar ögonblicksbilder lite så där nonchalant...jag försökte mig också på det där...jag var hur nonchalant som helst och träffade inte rätt en enda gång.

  

Jaja, jag räknar mig knappast bland proffsen heller, haha

Någon har uttalat sig och sagt att Skåne är platt - var i hela friden då?? Inte i Bockeboda i alla fall - vilken tur att jag inte bestämt mig för att springa en runda för jag var svett bara av att gå.

Det är så härligt en sån här fin höstdag i skogen. Man vill fotografera de härliga höstfärgerna, hela skogen lyser av röda och gula färger.

 Kanske inte riktigt vad jag tänkt mig att möta i skogen, men där fanns en del andra nyanser också, som var något finare..

 





Dessa stenar har lika mycket gräs som vår mossmatta hemma..

Dessa stenar har lika mycket gräs som vår mossmatta hemma.



Det var en härlig eftermiddag jag tillbringade med min man o dotter, dessa två som älskar fotografering och gärna lägger pengar på nya filter, nya objektiv osv.. Ofta blir diskussionerna dem emellan -har du testat det skuggfiltret eller vad det heter, kan jag låna ditt macro mm...Då tar jag upp min lilla loppa och förklarar att jag har lite svårt att få det filtret att fastna på mitt objektiv.

De är duktiga och det är roligt att de har fotografering som hobby, de borde bara fotografera mig lite mer... jag har sånt fotogeniskt utseende. Eller hur?! hahahaha

Jag själv fotograferar hellre än bra och ser fram emot när M köper en ny, för då är det ju någon som får hans gamla.



Ja, säkerligen hon... men då får jag hennes, hihi

Nu väntar jag hem min andra dotter, sen blir det tacos till middag och lite skönt söndagsmys.

Härliga helg, synd att den är så kort bara.

Jag vill aldrig mer åka skidor

Vilken vecka! Dessa dagar har bara sugit ut all min energi - vilken energitjuv, och det har inte varit en person utan allting runt omkring. Helt otroligt, för jag brukar inte vara en person som blir lätt utpumpad på energi av att ha mycket att göra. Det har hänt mycket och jag har fått mycket gjort - en bra vecka med andra ord, men psykiskt tröttsam. Ja, fysiskt också för jag har även tränat en del - måste ha en viss dos träning för att orka med det andra.

Igår var en härlig fredag, först jobb med färdig rapportering, sen körde M och jag långväga och shoppade, och avslutade det hela med en god middag på restaurang. Väl hemma hann vi se knappt halva idol och därefter blev det en superjobbig film som var så psykiskt äcklig så jag satt med ryggen mot tvn emellanåt och tittade i fönstret istället...det känns inte så äckligt då...

Vill ni se en film som framkallar soffstudsande och ahhhh-jag-vill-inte-se-mer-känsla ska ni se FROZEN.



Idag har vi fortsatt shoppandet - ser mig nästan som färdig med månadens presentande nu...

Fortsatte lördagens måsten med äppleplockning.  Vi försökte tömma äppleträden på frukterna, men det var inte så himla lätt. Vårt högsta äppleträd har knappt några äpplen kvar och det andra, lite lägre trädet som vi ser som två skitar högt var förvånansvärt högt när man försökte tömma det på äpplen. Inte ens en stege fick oss att kunna ta de högst upp. Vilken förvrängd bild jag har på verkligheten egentligen. Det blev två papperskassar fulla med fina ätliga äpplen. Trots att jag inte orkade stå snyggt vid vasken och skala äpplen  i mer än drygt en timme så blev det endast förkrympning av en fjärdedel i påsarna. Förstå att jag har 3 timmars skalande framför mig!!! (På de äpplen vi har plockat...det finns säkert lika många till på den högre halvan av trädet).

Fortsatte lördagseftermiddagen med att vara i föreningslivets värld..registrerade alla barngruppernas medlemmar - tjohoooooo.. inte ens -2 på adrenalinskalan.

Medan Josefine bakade kanelsnäckor hade jag djupa funderingar på att göra västerbottenost paj - ibland är det bra att fundera..funderingar föder idéer, och idéerna skapar stordåd. Jag skapade en västerbottenost paj med spenat och bacon - sensationellt gott, och jag fick vara ensam om den för de andra hade bestämt sig för att fira lördagen med pizza. Hur kul är det på en skala från 1 till 10?

Och inte kul är det att ha en inlämnad PS3 på lagning heller? BluRay läsaren tyckte inte om oss längre, så nu kan jag inte leka längre.

Vad händer för kuligt ikväll då?
Black death (säkerligen en film jag tittar på i fönsterrutan...), apelsinkrokant och lingondricka..

Jag har förresten börjat på en ny tavla i veckan...bilder kommer när den är färdig

Pussipusspuss


Korsa benen när det trycker på

Känner mig taggad och förväntansfull idag - kl.21.00 börjar nämligen Greys igen - åhhh vad jag har längtat. Min absolut bästa favoritserie, eller rättare sagt - den enda serie som klarar mina krav för att jag ska orka fortsätta se vecka efter vecka. Det var bättre tider förr, då var det Ally McBeal och Varuhuset - det var tider det..

Imorse var min man trött igen - jag undrar bara hur man kan vara så trött som en björk i öknen?

Jag har sån otrolig lust att gå ut och festa, alltså inte gå ut ut, för jag är egentligen ingen ute-människa. Jag är liksom ingen sån där mingelmänniska - jag är nog för blyg eller så gillar jag inte för att småprata liksom. Jag är mer en storpratare - stort och brett ska det vara. Jag gillar djupare diskussioner och det kan man knappast utföra i en bar. Jag är ingen barhängare - stå snyggt och visa tänderna - nej, jag får ont i ryggen om jag ska stå snyggt, och sen hör man inte ett smack för den höga musiken och allt sorl. Jag vill gå på en STOR fest, en 1700-tals bal hade varit kul - är en stor fan av maskerader!!

Ingen träning idag heller mer än en rask promenad med dotter och man. Den var kanske inte menat som en rask promenad i den bemärkelsen att jag småsprang en tredjedel av rundan för ni som känner mig vet att jag inte har någon festblåsa precis, och fan inte heller en kaffeblåsa. Det var riktigt illa så jag fick springa med korsade ben sista biten..

Nu är det GREYS!!!

Seeya

Har jag gått o blivit japan eller nåt






Nu säger jag upp min höstprenumeration - jag vill ha sommar istället.

Idag är det en månad tills jag, mamma och mina systrar ska göra Ladies night!!! Tjoohoooo! En utekväll som heter duga, med god mat och vin, dregel och flört - kan bara bli skitkul!!

Och det är 23 dagar tills Polen välkomnar mig, M, Bodil och Pigge, och resten av busslasten..

Igår när jag klädde om i sovrummet till träningskläder inför mitt älsklings steppass så öppnade jag dörren och sa
- det har hänt någonting?!
- vad har du nu gjort???? Har du dragit sönder garderobsdörren eller slagit sönder spegeldörren?
- nä, träningslinnet bara åker ner, det brukar alltid fastna på magen, men det gör inte det. Det måste ha hänt nåt!

Ännu en dag i bokslutets värld, och när man kommer hem var det bara att fortsätta med siffror. Jag har ju föreningens räkenskaper att ta hand om och denna månad var inte nådig. Alla terminsavgifter som kommit in varje dag i september, hela sommarens utbildningar och inspirationsdagar - nu är jag trött på siffror.

Skulle egentligen träna idag, men se...det ids jag inte - det får bli lite målarfärg istället.

Ha en fortsatt nice evening - snarka högt, det är bra att andas mycket


Pepparkakskladdkaka - because I'm worth it

Måndag!!! Alltså jag gillar måndagar, speciellt om jag vet att jag har mycket att göra på jobb, och nu är det ju bokslut så arbetsdagen har varit till full belåtenhet.

Lämnade tavlan jag fått beställning på och hon blev såååå nöjd och jag var glad som en speleman. 750 pix rikare och rakt in på Kilroy kontot! Jag har förövrigt redan börjat på nästa tavla. Jag har en liten svaghet för blommor så det blir orchideér denna gång. Mycket detaljrik och jag älskar det.

Vi sjöng så fint för Mia och Marya idag - båda har fyllt år så det var allmän presentutdelning och sen bjöd Mia på pepparkakskladdkaka och vanlig kladdkaka med vispgrädde till kaffet. Det var precis som hon visste att vi skulle gratulera henne idag - konstigt...

Ett mycket roligt och svettigt steppass ikväll - älskar det också. Gud, jag älskar väldigt mycket nu för tiden..hihi

Min duktiga dotter har varit i farten igen - först var hon modell för Sabina, men Sabina var så värdelös på att fota så det blev inget bra foto på det, men snygg blev hon. Sen var det Sabinas tur att modella och Josefine är lite bättre med kameran.









Bra övning för dem båda två. De kanske kommer att arbeta ihopa i framtiden - vem vet??!!

Nu har duracellkaninen kommit hem från boxen och jag ska ladda inför en bra tisdag med senaste numret av I form.

Todelido, sleep well

L-I-M-E-T-T-O

I fredags kom Bodil och Pigge hit och drack vin och åt choklad. Efter några timmar, när vi tömt en box och en bautaflaska frågade jag Bodil om hon ville ha påfyllning.
- Jag skulle gärna vilja ha Limetto.
- Va?
- Jag skulle gärna vilja ha Limetto.
- L-I-M-E-T-T-O? Vad är det?
- typ något att dricka.
- Det har inte vi.
- Ni hade på kräftskivan.
- Jaså, nä sånt har inte vi.
Så gick jag på jakt i barskåpen och jovisst, där stod en halvfull flaska Limetto - och så gott det var!

Alltid kul när det blir dates helt apropå, men tyvärr alldeles för sällan - man har ju så mycket att ta igen liksom.. så roligt att Pigge fick dra frugan härifrån.

Lördagens aktiviteter var något stillsamma - lite städning och målning. På kvällen körde jag två fulla ungdomar och en nykter tjej till Svensköpsfesten.

Imorse sov jag till TIO!! M hade varit uppe i 2 timmar och väntat på sjusovaren..stackaren, han var utsvulten.

Jag har målat färdigt min beställning!! Är så himla nervös att beställaren inte ska bli nöjd... jag är nöjd, men det är ju inte jag som ska ha den.

Nu ska jag stryka och titta på NCSI.



RSS 2.0