Sanna mina ord - jag är elit!

Jag är så himla stolt över mig själv. Jag har packat mina kläder i en mellan-resväska! Fatta!!! Alltså jag är fortfarande i chocktillstånd. Jag har t.om tre par skor nerpackade, men nu är det bara kläder - resten får jag ha i en annan väska... men det är ju övernattningsgrejer det mesta, typ sånt jag måste ha på båten.

En klart godkänd onsdag som har gått så snabbt, alldeles för snabbt nästan.

På vägen hem körde vi inom Posten och hämtade mitt nya körkort - så asfult, men vem bryr sig. På posten stod där en konstig prick som sa till alla att gå före honom, och när det till slut var bara han och en annan kille kvar så sa han till killen, ja om du nu tvunget vill så kan jag ju gå före - haha, han hade säkert stått där hur länge som helst.

Hämtade vår "nya" PS3 idag - vi lämnade in den gamla för att blu-ray lasern var sönder och så fick vi en ny - i alla fall för oss. Jag hade ju pyntat vår, så nu får jag pynta denna också..

Lider med min dotter, hennes pojkvän åker till Namibia imorgon och lämnar bella hemma. 2 1/2 vecka utan sin kärlek - usch, stackars henne. Jag får kärleka med henne på mitt vis så gott jag kan, men vi åker ju också iväg imorgon, men vi kommer tillbaks så snabbt att hon knappt hinner sakna oss.

Nu laddar jag inför Greys med kaffe och dofterna av en burk pepparkakor.

Ha de


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0