Arbetsveckan är slut, jag är taggad för morgondagen..

Todelido,
 
Nu har denna arbetsveckan också flugit iväg!
Jag har nämligen semester imorgon för att jag ska till farbror doktorn och ta bort leverfläckar. Jag är inte så där himla förtjust i att gå till vårdcentralen, men väljer man någon annan vårdinrättning så är man antingen ej välkommen eller så är där flera månaders väntetid, vilket jag inte heller uppskattar så därför ska jag bege mig till Vä vårdcentral imorgon.
Jag är heller inte förtjust i läkaren som har tilldelats mig - vi kommer inte riktigt överens och han tar för lätt på saker och ting, enligt mitt tycke. En jä...a besserwisser i mina ögon där jag som patient inte har någon som helst talan eller åsiktsfrihet.
 
I alla fall så ska han få skära bort en, två...några otrevliga mindre önskade fläckar på min kropp. Han gör det säkert utan bedövning bara för att jag ska få lida.
 
Sen ska jag njuta av min lediga dag och på kvällen blir det krogrunda i Kristianstad. Vi ska besöka ALLA krogar, och jag har ingen aning om hur många där är, men jag ska dricka något gott på alla.
 
Hmm.. steppass dagen efter kl. 11..eller var det 10. Suck jag vet inte och jag vet inte hur jag ska komma dit, för köra lär jag nog inte kunna :)
 
Jag har redan hunnit med 3 gympass och ett tabata pass denna veckan - tjoho, och fler lär det bli. Måste vara i god form till nästa helg då det är Gerdahallens inspirationsdag, då denne svensken ska träna med Oscar Jöback :) Två pass har jag bokat in för honom - ska bli såååå kul!!
 
Annars har veckan varit bra. Min chef är fortfarande i Thailand och gottar sig, så jag har fått passa upp alla som hon brukar passa upp.. ska bli skönt när måndagen kommer och Lotta infinner sig i rummet bredvid :) Fast hon kommer vara väldigt väldigt mörk i skinnet och se sådär himla fräsch ut som man gör när man varit på ngt varmt ställe i två veckor.. suck, jag vill ju också sola!
 
Nu börjar min favvo film - Presidenten och miss Wade - wiiiii - tröttnar aldrig på den filmen!
 
Uppdaterar morgondagens krogbesök i helgen :)
Vi hörs!

Efter förkylning kommer shopping o träning

Hej o hå, och söndag it is..
 
Förkylningen is gone!
Shoppat har jag gjort!
Jag och mina fina tjejer tog en runda till Emporia och där kan ni tro, smällde vi små summor :)
Jag fyndade tre par byxor för nästan ingenting och 6 par trosor lagom billigt.
Bella inhandlade en jättefin festblåsa på MQ till sin svärmors 50-årsparty nästan helg - verkligen skitsnygg och hur billig som helst. Josefine shoppade också underkläder o en skjorta på MQ..
God lax intogs till lunch och sen fika på em..
 
Gissa var vi festar till det ...
 
 
Igår var det steppasset med skrikande benmuskler - skitkul, svettigt och inte alls svårt. Bara kul!
Sen var det första träningen av ledardansen till vår uppvisning - hahaha, det blir skitbra :)
 

Det är alltid kul med uppvisning, men fruktansvärt nervöst, och  i fjor ska vi inte tala om - då fick jag total hjärnsläpp och stannade upp mitt i vårt steppass, typ två gånger... Hoppas på bättre koll detta året.
 
Idag blev det benträning - precis som jag inte fick nog igår....
 

Söndagkväll suger - ogillar denna rastlöshet när man har lagat mat, putsat fönsterna, diskat, strukit, sett Sverige förlora i Ishockey OS mot Canada, dammsugit och tvättat bilen - vad tusan gör man sen.... bara väntar att det ska bli måndag eller?
 
Ses i veckan hörni!
Saknar ni mig, hör av Er - jag har all tid i världen för Er :)
 
 
 

I'm back

 

 Hejsan mina vänner,

I'm back!

Min mamma tror att jag inte har skrivit för att jag mår dåligt, men så är inte fallet - anledningen är att jag helt enkelt inte har haft lust att skriva om ingenting. Mitt liv ser ungefär likadant ut alltid.. jobb, träning osv.

Nu har det faktiskt hänt några få saker som lyfter upp mitt liv något extra och den största och absolut bästa nyheten är att jag ska bli mormor.

 
 
Det är underbart och det ska bli så otroligt roligt!!!
 
Annars har jag en sjukdag idag... igår kl. 11.30 bröt förkylningen från hell ut och hela eftermiddagen satt jag instängd på mitt kontor och nös med rinnande ögon och näsa - fy bubblan vad jag hatar dessa mansförkylningar - jag måste ha otroligt många manliga hormoner i mig för jag får aldrig en normal förkylning.
Dock varar de inte så länge för jag är elit på att kurera mig, så igår gick jag och köpte ekologisk ingefära och citroner - gjorde ett räligt hopkok och drack under stor grimasering och sen satte jag på bastun och låg där och stånkade i 45 minuter medan mannen bara försvann till sin träning.
Idag mår jag mycket bättre, men huvudet känns lite tillstramat.
 
Sportlovsvecka, och för en gång skull så skulle jag hemskt gärna vilja vara i Österrike - vi får hoppas att känslan återkommer nästa år för då är det jag som bokar resa meddetbums.
 
Träningen, ja den har jag ju inte slutat med..
tränar lika intensivt som jag gjort de senaste månaderna, typ 5- 6 dgr i veckan - brukar bli 3 dagar på gym och sen tisdagar stånkar jag tillsammans med alla Tollarpsbor på M's tabata, vilket är riktigt riktigt roligt. Sjukt bra träning det här med intervaller - känns gott sen flera dagar :)
 
Har gått ner 6 kg och framför allt märker jag det på överkroppen.
Dock har jag inte ökat vikterna på bröstpress för jag orkar inte - tror att det är minskningen av kolhydrater som gör det, men däremot tar jag nu 200 kg i benpress.
 
I fredags jobbade jag bara halv dag för Mari och jag hade bokat in en shopping eftermiddag på Nova Lund - en jättemysig eftermiddag där vi först käkade lunch
och sen shoppade vi lite - jag hittade en kjol, en skjorta, en jättesöt top och lite träningskläder :) sen fikade vi o när vi inte orkade shoppa mer så begav jag mig till M som jobbar alldeles i närheten, o vi körde hem och hade fredagsmys.
I lördags var vi hemma hos Isabella och Henrik på halv 8 hos mig och det var så fantastiskt gott!
Till förrätt fick vi en lax och räksoppa - mums!
Till huvudrätt fick vi dovhjortsfilé med potatis och smarrig sås och grönsaker - underbart!

Söndagen tillbringade jag mest i soffan framför OS - först gymträning och sen behövlig soft i soffan.
 
ja, vi badade Maximus också - ett behövligt bad för han är själv inte särskilt glad för att tvätta sig..
 

That's all folks... fortsätter dagen med ingefära och citron dryck så jag är fit for fight imorgon.
 
Ciao

 


RSS 2.0