Arbetsveckan är slut, jag är taggad för morgondagen..

Todelido,
 
Nu har denna arbetsveckan också flugit iväg!
Jag har nämligen semester imorgon för att jag ska till farbror doktorn och ta bort leverfläckar. Jag är inte så där himla förtjust i att gå till vårdcentralen, men väljer man någon annan vårdinrättning så är man antingen ej välkommen eller så är där flera månaders väntetid, vilket jag inte heller uppskattar så därför ska jag bege mig till Vä vårdcentral imorgon.
Jag är heller inte förtjust i läkaren som har tilldelats mig - vi kommer inte riktigt överens och han tar för lätt på saker och ting, enligt mitt tycke. En jä...a besserwisser i mina ögon där jag som patient inte har någon som helst talan eller åsiktsfrihet.
 
I alla fall så ska han få skära bort en, två...några otrevliga mindre önskade fläckar på min kropp. Han gör det säkert utan bedövning bara för att jag ska få lida.
 
Sen ska jag njuta av min lediga dag och på kvällen blir det krogrunda i Kristianstad. Vi ska besöka ALLA krogar, och jag har ingen aning om hur många där är, men jag ska dricka något gott på alla.
 
Hmm.. steppass dagen efter kl. 11..eller var det 10. Suck jag vet inte och jag vet inte hur jag ska komma dit, för köra lär jag nog inte kunna :)
 
Jag har redan hunnit med 3 gympass och ett tabata pass denna veckan - tjoho, och fler lär det bli. Måste vara i god form till nästa helg då det är Gerdahallens inspirationsdag, då denne svensken ska träna med Oscar Jöback :) Två pass har jag bokat in för honom - ska bli såååå kul!!
 
Annars har veckan varit bra. Min chef är fortfarande i Thailand och gottar sig, så jag har fått passa upp alla som hon brukar passa upp.. ska bli skönt när måndagen kommer och Lotta infinner sig i rummet bredvid :) Fast hon kommer vara väldigt väldigt mörk i skinnet och se sådär himla fräsch ut som man gör när man varit på ngt varmt ställe i två veckor.. suck, jag vill ju också sola!
 
Nu börjar min favvo film - Presidenten och miss Wade - wiiiii - tröttnar aldrig på den filmen!
 
Uppdaterar morgondagens krogbesök i helgen :)
Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0