Resan till Tyskland

Gud vad en helg går snabbt! Det är redan söndag kväll och jobb imorgon igen..suck!

Resan till Tyskland var mycket givande. Det var visserligen ganska mycket jobb, men allt runtomkring var kul. Vi använde oss av firmans bil, en Renault med någon "spacig" beteckning, vilken tog 7 personer. På vägen ner till Kastrup stannade vi för lunch i det gröna. Det var ju bra väder så vi avnjöt våra medhavda baguetter i solskenet. Flygresan gick bra - inga oväntade tragedier. Jag blev inte kroppsvisiterad denna gången, men de genomsökte min väska.. - här har vi din tandborste, dina trosor, åhhh vilken söt bh.. typ så gick det till - fick en liten tillsägelse att jag inte hade den lilla plastpåsen med div. liquides utanför necessären - DEN SKA FAKTISKT VARA SYNLIG GENOM RÖNTGEN!  F'låt.

När vi kommit fram till hotellet i Neunkirchen blev vi tilldelade våra rum. Tjejen som tog emot oss delade ut nycklar till rummen och hon frågade om det gick bra att vi började med mig då. Javisst, sa jag och de andra brydde sig knappast. Hon gav mig ett rum som de döpt till "Romantica". Åhh, så fint det var! Alla de andra fick små enkelrum - jag fick ett dubbelrum! Hahaha.



   

Visst ser det fint ut?!

Killarna bara lämnade sina väskor på rummet, sen gick de ner och satte sig i baren och drack öl. Jag packade upp och tog det lite lugnt, sen gick jag också ner. De satt där med halvfulla glas, vanliga ölglas. Jag gick fram och skulle beställa en öl till mig också, men hade ju ingen aning om vilken sort. -Ja, något gott sa jag på knagglig tyska.. Han visade en flaska och eftersom jag inte hade en aning om det var gott så visst, okej.  Min kollega tog samma och vi fick såna här...



Då hörde jag fyra killar bakom mig säga i kör: -Såna vill vi ju också ha!  Fyra såna till tack.

Efter ett tag kom våra kära tyska kollegor och vi satte oss till bords. Jag beställde ingen förrätt för jag var ganska mätt efter den ölen, men till huvudrätt beställde jag kalvfilé med vitvinsås och rött vin.

Det värsta jag vet är att prata inför folk och projektledaren för det tyska bolaget kom med den otroligt dumma idén om att vi skulle presentera oss själva och berätta vad vi arbetade med och varför vi var med i detta projektet. Eftersom jag hade druckit både öl och vin så kändes det inte riktigt så nervöst som det brukar. De uppfattade i alla fall mitt namn...

Vi satt och åt och pratade i flera timmar och jag var jättetrött efter resan, all mat och dryck så ögonen gick nästan i kors innan vi lyfte från bordet och följde det tyska sällskapet till deras hotell. Alla orkade inte vara mer sällskapliga och gick och lade sig, men jag och de fyra killarna tyckte att frisk luft kunde vara uppfriskande. På vägen hem hittade de en pub, men jag gick faktiskt raka vägen till hotellet.

Jag fick för mig att jag skulle fotografera blommande Rhododendron och kastanjer, men jag har ju ingen blixt på telefon så det blev jättefina svarta bilder med något litet gråaktigt i mitten... Vi får nog vänta en hel månad innan vi får se blommande kastanjer här hemma.

På fredagen var det hårt slit hela dagen och en jäkla presentation till. När vi kom till företaget så var ju där en hel massa folk som inte varit med på middagen kvällen innan, så projektledaren tyckte att vi skulle ta en presentation av oss själva igen och denna gången hade jag ju inget öl och vin som lättade upp stämningen. Jag var fruktansvärt nervös och kände hur hjärtat höll på att hoppa ur kroppen på mig. Inte nog med att jag i vanliga fall tycker sånt här är hemskt, men nu skulle jag ju ta det på engelska igen. Det blev väldigt kort... inga utsvävningar denna gången, absolut inget extra. Fyyyy vad jag hatade det och jag skakade säkert en kvart efteråt. 

Dagen gick fort, vi käkade lunch på en grekisk restaurang, jobbade till tre och sen körde vi därifrån till Dusseldorf. Tog en öl på flygplatsen och försökte shoppa lite men jag hittade inget som föll mig i smak. Flygresan tog endast en timme och vi var på Kastrup vid halv 7. Fick skjuts ända hem och jag var helt färdig som människa resten av kvällen.

Hårt slit hela helgen med poolbygget. Jag har skött betongblandaren, lastat sand, betong, blandat med vatten och sen levererat fin betong till M som har murat stödmurarna färdigt. Årets första ätit-ute-i-trädgården idag och medan vi satt där och smaskade i oss grillat så kom minsann familjen Rasmusson-Nilsson-Johansson. Alltså Bodil och Pigge med flickorna. Jättekul! De hade sett M slita hårt så de var lite nyfikna - mig hade de bara sett lata mig, vilket jag inte alls har gjort idag, faktiskt... I veckan som kommer ska vi försöka fixa till underlaget i poolen, så det går sakta men säkert framåt.

Nu är det sovdags - sov sött!


Onsdag hela dagen

Hej hopp,

Har varit på ett sånt härligt glatt humör hela dagen. Det måste bero på att jag fick lite sovmorgon imorse eftersom jag inte skulle lämna bilen förrän halv 8. Jag brukar annars vara på jobbet vid 7, men idag var jag där inte förrän kvart i 8. Och jag hade endast ett möte inbokat idag.

Som jag har berättat innan så har jag hand om Schweiz redovisning fr.o.m 1 april, men tyskarna har inte skickat materialet till mig ännu, så idag var första dagen jag gjorde något överhuvudtaget med bokföringen. Det blir JÄTTEKUL den 30:e eftersom det är den enda dagen jag har möjlighet att ta hand om det denna månad...

Jag har idag varit med mina tjejer på Tivolibadet i Kristianstad. Vi simmade 1000 m och satt sen i bastun en lång stund och bara njöt.

Har nu packat inför morgondagens resa till Tyskland. Vi sticker strax innan lunch imorgon och tar flyget från Kastrup till Düsseldorf och därefter hyrbil till Neunkirchen. Är hemma igen fredag kväll - sent.

Det är "Rent hus" på tv nu - jag kan inte förstå att någon överhuvudtaget vill titta på detta äckliga program. Det är så man nästan får kväljningar av bara tanken på små äckliga kryp i sängarna, mögel överallt och tjock äcklig goja på toaletterna.


Hur kan man se så glad ut när folk äcklas av hans hem?

Jaja, nu är det Grey's anatomy - det missar jag inte!

Vi hörs i helgen!

Kramkram

Sällan studsar en termos

Inte alls faktiskt, jag har provat.

Igår var jag så värdelös att jag glömde mina skor till träningen, så jag fick använda mina köra-till-gympan-eller-gå-och-handla-skor, ingen hit att köra step pass i Adidas Stan Smith skor utan dämpning. Funderade lite på att köra barfota istället, men de andra avrådde mig - de ville inte se mig falla pladask igen, antar jag...  Det var hur som helst jäkligt svettigt hela passet igenom. Där är så himla varmt i gympasalen och ingen större ventilation.

Idag har jag endast arbetat till strax efter ett, då jag körde ner till Lund i ett ärende. Det är så himla sällan jag är i södern och jag hade gärna velat stanna några timmar och shoppat, eller bara gå runt och insupa lite nostalgikänslor, men vi var tvungna att köra hem igen för M skulle hämta sin bil som varit på service.

Även jag fick ringa ett litet samtal till Saab för min bil har faktiskt gått sönder för första gången - förhoppningsvis ingen dyr historia och den går så klart att köra med, men ljuslängdsregleringen är ur funktion - haha, säger er säkert väldigt mycket. Det har med halvljuset att göra, och då kan de ju även passa på att sätta in en ny parkeringslampa också...

Jag har ikväll sprungit 5 km!!! Ganska långsamt, men jag sprang i alla fall.. För övrigt så hatar jag att springa, men eftersom det inte är något annat som hjälper mot mina kilo så får jag väl göra det, mot min vilja.. En början i alla fall.




Är detta fotot bättre på dig, mamma?? Hahaha, vilken kalaspingla..

Elias dopdag

När vi fick reda på att min syster var gravid så det första min dotter sa var att hon så gärna ville bli gudmor till det barnet. Lyckan var total när Camilla ringde till Isabella och frågade om hon ville hålla lille Elias när han döps. Den andra faddern är Markus, Jarmos brorson.

Vi körde ner till Hardeberga strax efter lunch. Det var strålande solsken hela dagen. Prästen som döpte Elias var samma präst som jag hade en del gånger när jag skulle konfirmeras, Elisabeth Kjellerstedt och hon såg nästan likadan ut nu som då.

Elias var inte riktigt på gott humör denna dag, lite stingslig om man säger så.
Hela familjen skulle stå där framme plus faddrarna så det blev en rejäl samling samt att där var ett annat barn som också skulle döpas.





Här står de allihopa och tittar på när den andra pojken får vatten på huvudet. Ja, inte Bella då - hon är i sin egen lilla värld.
Strax efter att Elias har gått igenom hårtvagningen så svimmar Markus. Han bara gungar till och det ser ut som om han håller på att ta upp något från golvet och sen plötsligt så faller han. Det blir lite kalabalik men han kvicknar till snabbt igen. Han hade tränat strax innan och sen kanske ätit och druckit för lite, samt att det var kanske lite nervöst att stå där framme. Han fick gå ut och andas lite frisk luft istället.



Här ser ni nästan alla i familjen Thell-Luhanko. Markus är då ute och luftar sig.



En mycket stolt gudmor!







Alla ville ju så klart hålla Elias och här har vi storasyster Sabina.

Efter dopet i kyrkan körde vi till S.Sandby församlingshem där vi blev bjudna på smörgåstårta.



Här har vi min andra syster Catharina och hennes Åke samt lille Elias som ser så arg ut..
Catharina ska ju snart också ha barn, och hon ser såååå gravid ut, haha vilken kula hon har!





Mormor Christina ger lille Elias mat - han vill ha mat varannan timme så alla skiftades om att ge honom.

Efter tårta, kaffe och presentöppningar så körde vi alla hemåt igen.
M höll på med gjutformar till poolen medan vi sjöng psalmer och läste trosbekännelsen. Han fick en stor bit smörgåstårta när vi kom hem.

På kvällen tittade vi på Marley and me - en ganska tråkig film med ett fruktansvärt sorgligt slut.


Vi har nästan en nedslagskrater i vår trädgård

fast den är inte rund utan oval. När vi fick grävt till pool i Svensköp så var det precisionsgrävning, denna gången var det knappast något finlir.. här fick grävaren vara glad att inte allt rasade in. Problemet är att vi bor i en sanddyna.

Ja hål blev det och det med råge. Nu finns det i alla fall gott om plats att mura, och vi kan t.om gå runt murarna.. Jag har lite svårt att tänka mig att det ska bli något fint av kratern, men med stort tålamod, starka armar och uttagbara pengar i madrassen ska det nog bli både pool, stenlagt och solstolar till sommaren.

Idag har jag gjort något som jag inte är särskilt förtjust i - jag har tillbringat 3,5 timmar i receptionen på jobbet. Receptionisten samt hennes två stand in var på kurs hela förmiddagen och min chef undrade om jag kunde tänka mig ställa upp. Jag hade bokat fortsättning på min utbildning, men annars hade jag inga ursäkter och det är ju knappast svårt att skjuta upp utbildningen till imorgon istället så jag fick som sagt, mot min vilja sitta, stå i receptionen och se jäkligt glad ut hela förmiddagen. Öppna post, svara i telefon, koppla samtal, beställa mat, lämna ut rikskuponger - inte riktigt min grej, faktiskt. Det var många på kurser idag och typ resten på tjänsteresor, så det var inte många som kom och snackade skit med mig heller.

Slutade lite tidigare idag för jag skulle besiktiga min bil. Jag tycker man känner sig så jäkla dum varje gång man kör in genom portarna till besiktningen - de kan säga vad tusan som helst och jag har ingen aning om det är sant eller inte. Som idag t.ex så sa killen att jag hade en parkeringslampa som behövde bytas - jamen, den använder jag ALDRIG! Jodå, det gör du visst, säger han. -Nej, jag tänder aldrig parkeringslamporna. -Jo, de lyser i bakgrunden på ditt halvljus och så förklarade han hur viktigt det var med parkeringsljuset om halvljuset gick sönder. Jaja, dum blondin igen...

Förutom parkeringslampan var där inga fel. Smärtfritt denna gången. 

Körde ner till city i jakt på en dopgåva till lille Elias. Visst är det jäkligt svårt med dop presenter till killar. Jag kom med det förträffliga förslaget igår att vi kunde köpa ett par converse till honom - jag blev dissad direkt! Jag får väl köpa det sen till honom istället - hans första födelsedagspresent från sin älskade moster ska minsann bli ett par snygga converse.

Nu är det snart Greys anatomy!
Andas genom magen, det säger Bodil att man ska..

Puss

Nu är påsken över..

Och det är så otroligt sorgligt! Det har varit 4 helt underbara dagar med massor av nytta och framför allt mycket nöje.

När vi bodde i svensköp så hade vi alltid påskledigheten till att klyva ved - det slipper vi nu. Eftersom vi endast använder öppna spisen till mysfaktor så har man råd att köpa klyvd ved, i Svensköp använde vi massor för att i första hand värma huset och minska elförbrukningen.

Igår var vi bjudna till svärmor på släktmiddag - deras barn med familjer. Som alltid sitter man ett antal timmar och mestadels äter. Ingen skillnad denna gången, men igår hade de faktiskt anlitat en cateringfirma. Vi blev bjudna på någon exotisk mat, lite annorlunda smaker än de andra exotiska plankor o dylikt man ätit innan - väldigt gott. För ovanlighetens skull var vi faktiskt sugna på att spela spel, eller rättare sagt jag och Ms bror, men av någon anledning kom vi aldrig till skott med det, men vi hade kul ändå. Svärmor har precis fyllt 65 år och då tillbringade de två veckor i Thailand. Hon hade köpt hem en hel massa jätte tjusiga siden kuddfodral som vi fick. Barnen fick även snygga piké tröjor.

Ms bror har precis fyllt 35 år och han tillbringade två veckor på en kryssning i Karibiska havet. Så klart var vi lite nyfikna på hur det hade varit eftersom vi hade tänkt göra en sådan någon gång i framtiden, men han tyckte inte det var någon höjdare. Det absolut bästa med resan var de 5 dagar de var i Miami - först 5 dgr i Miami och sen 9 dgr på fartyget. Det fanns inte så mycket att göra på fartyget eller rättare sagt, man blev trött på allt det roliga efter ett tag. Man lade till fartyget på 5 olika platser där man fick tillbringa dagen mellan kl. 7.00 - 17.00, bla Dominikanska republiken och Bahamas.
De lärde känna ett par som hade en svit på fartyget - 407 kvm, egen inomhuspool, jacuzzi - alltså så häftigt!

Nu är jag inte helt övertygad längre om att jag verkligen vill göra en sån resa, eftersom jag är en person som vill ha nya saker att göra hela tiden annars blir jag rastlös.

Idag har jag rensat bort ALLA vinterkläder och vinterskor och tagit fram SOMMAREN! Jag fick även dammsuga och putsa fönsterna i min bil - egentligen inte alls något som jag ville, men herrn i huset gjorde det på sin bil så då fick jag ju passa på medan grejorna var ute...

Har jag berättat att jag har anställt en strykerska? Min absoluta favoritsysselsättning har jag överlåtit till någon annan och hon heter Isabella. Hon har tid, lust och stort behov av pengar och jag har inte tid och så gillar jag barnarbete.

Dagen går mot sitt slut och kom just på att imorgon fm håller jag utbildning på företaget. Jag borde kanske gå igenom det... jag borde egentligen var nervös... Äsch, jag tar det imorgon - jag hoppas ni håller tummarna för mig.



Godnatt.


Syftet med livet är ett liv med syfte

Det känns nästan som mitt liv har för många projekt på gång just nu och att jag inte riktigt hänger med och då blir det mest ingenting gjort. Att prioritera i röran är heller inte lätt, men det är väl bara att börja beta av efter hand...kanske...

Det första är ju att få poolen på plats, men innan dess ska det rensas ganska rejält på platsen och det var vad vi gjorde i fredags eftermiddag. Det tog ju ett tag innan man stigit upp ur sängen och då var det nästan lunchdags. Vilken tur att jag inte vaknade kl.7 för då hade jag varit bakis - nu sov jag i alla fall till 9.30. Det är ett konstigt fenomen...alltid när jag är bakis vaknar jag prick 7 - säkert bara för att jag ska må dåligt så länge som möjligt.

När vi väl kommit ut i det vackra vårvädret så hade vi en hel del att fixa - jag fick nya sommardäck på min bil till exempel, M satte ihop en nyinköpt cementblandare och sen sågade han ner ett X antal körsbärsträd som stod lite för nära den kommande poolen. På tisdag kommer "grävarmannen" till oss och fram till dess ska allt vara förberett. Jag slet som ett djur med dessa grenar samt att jag även röjde framför huset bland syrenerna.

När det blev sen eftermiddag var vi så trötta i både kropp och knopp att vi knappt orkade laga middag.. Kvällen tillbringade vi i soffan, M sovande, jag och Jossan tittade på någon tråkig rysare.

Pigga och utvilade vaknade vi påskafton med solen i ögonen. Idag blir det en toppendag!!  Kl. 10.30 var det påskpass i Tollarp. I en och en halv timme svettades vi ymnigt. Redan efter andra låten fick jag konstiga svettningar... suck, det var svinjobbigt! Jag pallar precis en timme men en halvtimme extra var för mycket för min kropp. Jag dog säkert 3 gånger under det passet, eller i alla fall om jag hade haft ett dåligt hjärta eller nåt.. 

På eftermiddagen körde vi ner en runda på Österlen och det var inte för att titta in hos alla konstnärer utan det var för att vi trodde vi skulle få en skön eftermiddag i solsken vid havet där M och Josefine kunde fotografera lite och jag kunde lata mig. Ju närmare havet vi kom ju dimmigare blev det. Det blev lite fotat ändå men det var svinkallt, endast 7 grader och helt grått av dimma och mitt hår blev jätte lockigt. Ingen höjdare kan jag tala om.

Fotona blev fina, ganska stämningsfulla med dimman över havet - lite som från filmen the fog..

Vi bestämde oss för att köra tillbaka till solen och vi hamnade i Åhus. En stillsam promenad och en gigantisk glass i kylan sen var vi nöjda. Påskmiddag med barnen och Henke gjorde kvällen mysig.

Imorgon börjar jag med projekt nummer två, tror jag...

My life would suck without you

Skärtorsdagen tillbringade jag endast halva dagen på arbetet - jag slutade kl. 11.50 och på hemvägen stannade jag till och shoppade ett par svarta gladiator sandaler som gjorde mina barn såååå avundsjuka.. Jag hade en skön, slapp eftermiddag med min familj och sen var det dags att förbereda kvällens mat.

Skärtorsdagskväll tillbringade vi med våra älskade vänner - vi åt en god rödvinsgryta och massor (!) med rött vin till det. När Bodil hade läst min beskrivning av Pina Coladan som vi fick i Polen så ville hon hemskt gärna också ha en sådan, så vi fixade till några såna och de var jättegoda men starka, så vi fick dryga ut dem med en hel del ananasjuice.

Vi tog fram spelet "Black Box" som vi spelat några gånger innan och enligt mig ett jätteroligt sällskapsspel. Det är ett ganska speciellt spel, man får helt enkelt reda på vad medspelarna tycker och tänker om alla som är med i spelet. Jag har absolut inga problem med att bli utsatt för sånt - det är ju bara ett spel, men Elina och Mats var inte särskilt förtjusta i det. Sen är det ju ingen som säger att man måste vara helt ärlig när man svarar - det kan bli jätteroligt. Ett exempel: Vem skulle du vilja dela dusch med?? Då förväntas man ju välja sin partner, men om man inte gör det...kan det bli riktigt roligt...!



För att veta vilken färg de andra har fick man sätta små klämmor synligt. Varför inte i luggen...





Nog ingen hit att sätta den i örat...





Bodil och hon med de kalla ögonen..



Sen var det den här Pina Coladan med fruktgarnering...jag tror att jag hade problem med ananasen eller nåt - kul var det i alla fall..

När jag sen dagen efter skulle titta på de här fotona och det började ju så fint med lugna, sansade bilder runt bordet och plötsligt kommer dessa....













Gissa om jag skrattade!!!!  Hahaha, jag hade ingen aning om att vi hade en Pigge linslus hos oss.

Som alltid hade vi jätteroligt och kvällen blev snabbt natt och sen plötsligt morgon...kom inte i säng förrän det började ljusna.

Vill önska alla mina nära och kära en härlig påsk



GLAD PÅSK PÅ ER!!

Njut av ledigheten och all god påskmat, och så får vi hålla tummarna att det blir solsken hela helgen.

Kramis från Snuttis

Jag föll pladask!

Som vanligt när det är månadsbokslut så har jag fullt upp på arbetet, och som jag berättat innan så är min kollega på Teneriffa vilket gör mitt arbete en aning mer stressigt, men skit samma, det var inte det jag skulle berätta utan när jag slutat arbeta för dagen och M hämtade mig vid halv 5 så slocknade jag så fort jag satt mig tillrätta i passagerarsätet. Jag sov så himla gott hela vägen hem, men man blir lite dåsig av en sån tupplur.

Step passet börjar redan kl.18 så jag fick ju skynda mig lite och sen skulle bella övningsköra dit och då får man kanske räkna några minuter extra än om jag skulle kört så det var bara full fart från det att jag var hemma.

När vi kom fram kände jag mig fortfarande lite dåsig, inte alls laddad för ett härligt step pass, och fortfarande med en jäkla träningsvärk baksida lår och häck... okoncentrerad kan jag nog kalla min sinnesstämning.

Passet började och när vi kört en halvtimme så sprutade svetten som vanligt och plötsligt kände jag att jag fullständigt tappade kontrollen och snubblade till. Det är hemskt när man inte har kontroll över sina rörelser och man inser att det här kan jag nog inte rätta till - jag var på väg mot golvet och med ens insåg jag att det är väl lika bra att ge upp, jag kan inte rädda situationen så jag dunsade i golvet med min ömma rumpa och började asgarva med benen sprattlande i luften. Fan, jag trillade av brädan! Hahahaha sååå pinsamt, men det bjuder jag på..

Inte nog med det - ganska chockad av fallet reste jag mig och var snabbt inne i hoppen och skutten igen och tro ni inte jag snubblar ännu en gång, men denna gången kunde jag rädda mig, men asgarvet kom igen och sen var det kört.

Ingen lyckat pass för mig, men det var himla kul och svettig blev jag ändå.


Förberedelser..

Nu har vi satt igång med förberedelserna till poolen. Den plats vi har sett ut har en gigantisk rabatt med säkert 100 olika sorters växter. Under lördagen när vädret var nästan sommarvarmt, tillbringade vi hela dagen i trädgården med att gräva upp växter och placera dem i krukor eftersom vi inte vet var de ska vara och vi vill ju inte slänga dem. Vi slet med buskarna, inte helt lätt att gräva upp 20 åriga buskar med ett rotverk som tar sig halvvägs ner till jordens mitt, typ.  Ni skulle sett vilka otroliga mängder med blommor som de förra ägarna planterat, de måste ha fått mängdrabatt på röda tulpaner för jag ljuger inte om där var minst 50 st likadana. Jag är inte särskilt förtjust i lökväxter - de blommar bara en kort period och sen står där en hög gröna blad i en evighet - hur kul är det?!

Dammen är ett minne blott - saknar guldfiskarna och undrar hur de dog...

När man går i trädgården en hel dag och påtar både här och där så tänker man inte på att kroppen ansträngs hela tiden, man sitter mycket på huk, man går upp och ner hela tiden och så klart tänker man inte på att stretcha efteråt för man har ju inte gympat.  Inte förrän dagen efter när man knappt kommer upp ur sängen....

Jag har så ont i mina ben och skinkor så jag kvider som ett barn varje gång jag måste sätta mig ner.

Eftersom vädret inte alls såg tilltalande ut imorse begav vi oss till Hus & Hem mässan i Kristianstad. Eftersom vi redan har köpt det mesta vi vill ha till vårt hus så gav väl inte mässan så mycket, men vi har en sak kvar som vi har haft lite svårt med att bestämma vilken leverantör vi ska välja och det är huslarm. Som alla utställare på mässor har de alltid särskilda mässerbjudanden och vi hittade ett bra. En av de vi funderat på tidigare hade ett kanonerbjudande som vi inte kunde motstå - och vi fick allt det vi ville ha. Så glada i hågen begav vi oss hemåt och fortsatte med de där jäkla växterna... är redan trött på trädgårdsarbete.

Endast fyra arbetsdagar nästa vecka och det känns gudomligt. Oj vad jag ska njuta till Påsk!

Det är roligt att leva för då får man se hur det går

Ännu en hektisk dag på jobbet. Månadsbokslut plus att min kollega tillbringar två veckor på Teneriffa så jag får göra hennes arbete också, vilket gör att stressfaktorn är på topp. Vid ett tillfälle idag så höll jag på med en liten problemlösning och jag hade min chef inne hos mig. Jag ifrågasatte en del och då sa hon till mig att inte tänka så mycket för då blir det som elvispar i hjärnan..Det lät så fruktansvärt roligt och gud vad jag skrattade - det behövde jag verkligen just då.

Körde till Willys när jag slutat för dagen och gjorde av med massor av pengar på tråkig mat - jag tycker det känns så meningslöst. Så stor del av lönen går till mat varje månad - helt sjukt!

Det har blivit himla mycket träning på sista tiden och jag hade egentligen tänkt gå på aerobic nu ikväll, men när jag kom hem och solen sken på mina FRUKTANSVÄRT SMUTSIGA FÖNSTER fick jag omprioritera - jag putsade alltså fönster istället för att ha roligt på passet ikväll. Jag ser fram emot mitt step pass imorgon på jobbet istället!!

På lördag ska vi börja förbereda för poolbygget - KUL!!!!



De som våldgästar Teneriffa från mitt jobb hörde av sig igår och berättade att de hade bara tjocka moln och endast 18 grader. Jag svarade med att det är ju tur att de ska vara där i två veckor, men solen kommer nog snart och de blir så där äckligt bruna och fräscha... Vi har härlig vårsol och 14 grader... skadeglädje är den enda sanna glädjen, eller...?

Fredag imorgon - någon som längtar?

RSS 2.0