Vi har nästan en nedslagskrater i vår trädgård

fast den är inte rund utan oval. När vi fick grävt till pool i Svensköp så var det precisionsgrävning, denna gången var det knappast något finlir.. här fick grävaren vara glad att inte allt rasade in. Problemet är att vi bor i en sanddyna.

Ja hål blev det och det med råge. Nu finns det i alla fall gott om plats att mura, och vi kan t.om gå runt murarna.. Jag har lite svårt att tänka mig att det ska bli något fint av kratern, men med stort tålamod, starka armar och uttagbara pengar i madrassen ska det nog bli både pool, stenlagt och solstolar till sommaren.

Idag har jag gjort något som jag inte är särskilt förtjust i - jag har tillbringat 3,5 timmar i receptionen på jobbet. Receptionisten samt hennes två stand in var på kurs hela förmiddagen och min chef undrade om jag kunde tänka mig ställa upp. Jag hade bokat fortsättning på min utbildning, men annars hade jag inga ursäkter och det är ju knappast svårt att skjuta upp utbildningen till imorgon istället så jag fick som sagt, mot min vilja sitta, stå i receptionen och se jäkligt glad ut hela förmiddagen. Öppna post, svara i telefon, koppla samtal, beställa mat, lämna ut rikskuponger - inte riktigt min grej, faktiskt. Det var många på kurser idag och typ resten på tjänsteresor, så det var inte många som kom och snackade skit med mig heller.

Slutade lite tidigare idag för jag skulle besiktiga min bil. Jag tycker man känner sig så jäkla dum varje gång man kör in genom portarna till besiktningen - de kan säga vad tusan som helst och jag har ingen aning om det är sant eller inte. Som idag t.ex så sa killen att jag hade en parkeringslampa som behövde bytas - jamen, den använder jag ALDRIG! Jodå, det gör du visst, säger han. -Nej, jag tänder aldrig parkeringslamporna. -Jo, de lyser i bakgrunden på ditt halvljus och så förklarade han hur viktigt det var med parkeringsljuset om halvljuset gick sönder. Jaja, dum blondin igen...

Förutom parkeringslampan var där inga fel. Smärtfritt denna gången. 

Körde ner till city i jakt på en dopgåva till lille Elias. Visst är det jäkligt svårt med dop presenter till killar. Jag kom med det förträffliga förslaget igår att vi kunde köpa ett par converse till honom - jag blev dissad direkt! Jag får väl köpa det sen till honom istället - hans första födelsedagspresent från sin älskade moster ska minsann bli ett par snygga converse.

Nu är det snart Greys anatomy!
Andas genom magen, det säger Bodil att man ska..

Puss

Kommentarer
Postat av: Bodil Rasmusson

Men snuttan, inte GENOM magen, MED magen!

2009-04-19 @ 09:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0