Tatuering nr 4

Detta gjorde jag igår:
 

Super nöjd med min vattenfärgstatuering

Ryggjävel

Hej hopp,
 
Trött som en gnu imorse när klockan ringde kl 5. Gick upp och duschade och när jag skulle ta min lilla sminkväska i lådan under vasken så sa min rygg AJJJ... va fan! Räcker det inte att jag har varit hemma två dagar för en dålig mage!!!
Ja, andra sortering är man!
Ryggskott och jag som ska hjälpa mamma o Roland att flytta i helgen - tjo balle!!!
 
Det är ju bara att gilla läget - jag åkte till jobbet som vanligt - ett rent helvete att komma ur Ms bil som har skålade sitsar... jaja, det gick.
 
Har fått röra på mig mest hela tiden under dagen för stillasittande är inte kul när man har en öm rygg. Som tur är kan jag gå normalt, dock lite stelt men ändå.
 
Redan fredag imorgon och då ska jag bara jobba till kl 14 för jag ska göra en sak... bilder kommer imorgon!!
 
Nu är M på träning och jag som har som rutin att springa på löpbandet om torsdagar kan ju inte det idag.. tråkigt!! Jag kan inte göra nåt.
 
Uttråkad, men längtar till imorgon!

Lite funderingar om Sus kroppsdelar..

Hur blir man av med huvudvärk?
 
Nu när man går här hemma och har tid att fundera över livet, men fan jag förstår mig inte på mig själv..
Jag trodde jag kände min kropp, men det gör jag inte alls..egentligen, eller så är det bara jag som inte fattat innan.
 
Ta en sådan här sak som vätskebrist, vilket troligast är fallet eftersom jag förlorade mycket från min kropp igår..
Jag dricker och dricker, tyvärr har jag ingen resorb hemma, men det är ju typ bara näring, men varför har jag fortfarande vätskebrist.
Min kropp brukar vara jäkligt bra på att samla vätska i vanliga fall, men när jag väl behöver vätskan så envisas den med att kissas ut hela tiden - varför fastnar den inte nu?
 
Sen har jag även kommit på att när jag har vätskebrist har jag sämre syn..
 
När jag tränar så samlar jag vätska. Normala människor går ner i vikt när de har tränat, jag går upp i vikt när jag har tränat. T. ex när vi var på Gerdahallens inspirationsdag, 5 el 6 pass på en dag och jag gick upp 2 kg...
Det tar ett helt liv att lära känna MIN kropp för den fungerar säkert inte som någon annans kropp.
 
Jag är ju en väldigt explosiv människa, när det gäller träning så är jag snabb och stark, men inte uthållig. Så fungerar även min hjärna - den är snabb och alert - det är t.om så att jag själv knappt hänger med ibland, men den orkar inte vara koncentrerad så länge.. Det är ju ingen god merit, men träning ger färdighet. Ta det lilla lugna så orkar man längre :) Fatta att jag orkar en hel arbetsdag :)
 
Slut på dagens funderingar...
Huvudvärkstabletter - welcome!!!
 
 
 

pensionsmyndigheten måste ha räknat fel eller nåt..

Gomorron,
 
Jag är vaken, uppe med tuppen som vanligt.. känner av hur min kropp mår.
Jag mår förhållandevis ganska bra så här långt. Känner mig ganska svag, snurrig och med en kraftig huvudvärk, men det är ju förståeligt med sådan kraftig vätskebrist.
 
Jag drack ändå massor igår. Suck!
Ska försöka bygga upp det jag tappade igår så jag är fit for fight imorgon kl 7 på jobb.
 
Fick mitt deprimerade oranga kuvert igår... nu har en annan varit inne och ändrat fonder - kan knappast bli sämre, men jag lär väl få arbeta tills jag är 70 bast om jag ska kunna leva tills jag blir 110 år.
 
Var blir min vinst på 251 miljoner av?
 
Det snöade här igår...jag som vill ha vår - sköna vårvindar, sol och värme. Jaja, det kommer väl så småningom - kan ju alltid drömma mig bort när man sitter framför brasan... ut går jag inte i alla fall, om man kan undvika det. Jag var inte ens ute och hämtade posten igår..
 
Ja posten, jag är så irriterad på vår post - nästan varje vecka får vi grannens post... frågan är hur många gånger våra grannar får vår post. Man ska ju inte irritera sig på sånt som man inte kan göra ngt åt, men varje vecka...! Hur svårt kan det vara?
 
Energitjuvar finns det gott om.
 
Nu ska jag dricka lite te, gosa katter med borste och sen blir det min bok.
 
Vi hörs.
Kramkram
 

Jag skiter väl i att det är våffeldagen...

Ja, jag vet att det är våffeldagen idag!!!
Alla bombar mig med bilder på goda våfflor på fb och instagram - jag blir sugen, men tänker inte äta någon våffla idag.
 
Hur det är med magen? - Imodium är ett fungerande receptfritt botemedel, vilket jag uppskattar såna här dagar.
 
Är så klart uttråkad, men jag fryser inte längre... kan förklaras med att jag gjorde superbrasan Helge, så jag själv blev rädd för skorstensbrand någon minut.. finns ju i färskt minne då mitt favorithus i Hörby brann ner häromdagen.. men som sagt så gjorde jag en brasa... första någonsin i detta huset (tror jag).. och här blev så varmt att jag fick t.om öppna balkongdörren..
 
Bastat i 40 minuter - ja, ni läste rätt, inte 4 som jag brukar utan 40 min.. förstår ni nu hur frusen min kropp var?!
 
Har faktiskt ätit också, både ett ägg imorse och lite grillad kyckling nu ikväll.
 
Alla är på träning och här är jag och min dator...
 
Hoppas jag får behålla maten jag just ätit...
 
Isabellas och Henkes lilla kise Trixie har varit försvunnen sen i söndags och Isabella har varit helt utom sig av sorg - Idag kom hon hem!! Så skönt!!!  Kommer ihåg oron när Amadeus var på rymmen i somras och det var bara två timmar..
 
 
Nu ska jag fortsätta läsa min bok..
Hoppas jag mår bättre imorgon! Krya på mig !!

Idag blir det en grön te-dag

Hej,
 
Idag är jag hemma från jobbet. Jag är sjuk och det är sååå tråkigt.
När jag körde till träningen igår så fick jag kräkvallningar (vad det nu är...) men känslan av illamående och rädsla för att vara tvungen att stanna bilen o gå ut o spy.. vilket inte skedde, men känslan var där.
Träningen gick bra, men när jag kom hem sen så mådde inte min mage så där himla bra...
Natten har varit jobbig och idag är jag mest hungrig, men tanken på mat gör mig illamående.
Jag har kokt ägg, men bara tanken på att äta dem gör mig ännu mer illamående - så jag håller mig till te än så länge. Jag fryser, skakar och ja...ni vet ju hur det är :(
 
Ja, vad ska man säga...det är tisdag, HATtisdag!!!
 
Det tråkiga med Mikaels nya dator har blivit åtgärdat. NetOnNet vet vad service är - de skickade en ny så fort de fick mailet:)
 
Lovade lite bilder i förra inlägget så här kommer de...
 
 
Vårt spelrum har blivit nymålat o tapetserat - ser ljust o fräschare ut nu, och vi är jättenöjda.
 

Och min nya tavla som jag målade färdigt i söndags. Blev ganska nöjd.
 

Avslutar med en bild om man sällan får skåda - alla tre katterna samlade vid sidan om varandra..
 
Nu måste jag nog ge mig på ett ägg...
Vi hörs.
 

Nytapetserat och nymålad tavla utan bildbevis :)

Hejsan mina vänner,
 
Jag slutar aldrig förundras över hur fort en helg är över... var det inte fredag igår?..
 
Suck, fredagen gick sjukt snabbt - lite längre än vanligt på jobb och sen skulle vi handla färg och tapeter och mat och en hel massa annat. Kl. var ju närmare åtta när vi kunde sätta oss ner, äta god tacos och verkligen njuta av att det var fredagskväll.
 
Akilles gillar inte att husse och matte sover länge... och länge menar han till sju... så någon sovmorgon här hemma är det aldrig tal om, utan lördagsmorgon har guld i mund.. Efter frukost började denna kvinna laga mat - jag hade köpt lite kött dagen innan så tänkte jag att jag lika gärna kunde fixa lite matlådor o frysa in. Sagt och gjort, denna ambitiösa kvinna gjorde 14 lunchlådor till M och 8 lunchlådor till mig av varierade maträtter. Skönt att ha det fixat.
 
Ni undrar säkert varför vi inte fryser in i veckorna, men det beror på att vi tränar varje dag så det hinns inte med att laga middag varje dag. För min del funkar det bra med en omelett eller liknande på kvällen efter träning, medan mannen kommer oftast hem senare o då tar han en proteindrink o ibland en smoothie. Helgens mat blir oftast lunchlådor till måndag o tisdag. Sjukt ekonomiskt :)
 
I torsdags beställde M en ny Mac dator och i fredags kom den - tror ni inte att den var transportskadad!!! Jag blir så sjukt irriterad. Varför är de inte rädda om paketen? Ingen stor bula, men dock en bula i en ny mac.. suck!
 
Mikael tapetserade o målade Josefines gamla rum - nu blev det ljust och fräscht igen - bilder kommer..
 
Jag har även målat färdig mina giraffer, eller zebror eller nåt - jag blev nöjd och även här kommer det bild i nästa inlägg.
 
Måndag imorgon och jag längtar redan till nästa fredag - ni kan inte ana vad jag ska göra då!!! hihi
 
Seeya

Imponerad av mina färdigheter...i att göra armband ;)

Tjolahopp,
 
Ännu en helg har flugit förbi..
I fredags var jag och mina spelkollegor och studsade klot och åt god buffé i Hörby..
Kul att spela bowling typ en timme ca två gånger om året - o det roliga är ju att jag brukar ha turen att vinna, så ock denna gång..
Maten var fab, black&white buffe med gott kött, bearnaise, potatisgratäng och god sallad - smarrigt.
 
Ja, ni ser ju resultatet - min är överst :) 268 p på två spel - första var bra, andra var värdelös :)
Efter spel och god mat så blev vi bjudna hem till Helen som fixade och donade med chips, godis, kakor, kaffe, läsk och ja allt vad vi ville ha och lite till.. Hon är såååå omtänksam och underbar.
 
Eftersom jag faktiskt var nykter denna kväll så tog jag mig hem med bil i ösregnet och stormen, men det gick bra.
 
När jag kom hem så hade vi fått finbesök av två små kisar, Bosse och Alfred eftersom husse o matte var i Jönköping på ungdoms SM i handboll för Emma spelade. Bosse var inte riktigt tillfreds med livet och speciellt Akilles störde honom. Han mopsade sig ngt så fruktansvärt, denna lilla skit.. skönsången ljöd hela natten så vi var ganska pigga lördagsmorgon kl.7...
 
En lugn och skön dag. Bella kom på besök. Vi städade o fejade, tvättade och på eftermiddagen tog jag mig en liten löphalvtimme på bandet.. fick blodsockerfall, vilket aldrig hänt förut, men lite kolhydrater hjälpte mig efter ett tag.
 
På söndagen, igår alltså så körde jag och syster till Malmö mässhallar på Sy och stick mässa- jättekul
 
Vi var med på en workshop där vi lärde oss göra makramé armband i Shamballa stil.
Wiii vad duktiga vi var och det var verkligen roligt - nu har jag hittat en ny hobby.
Jag köpte även lite barntyger i trikå så nu får väl blivande mormor börja sy lite igen...
 
En jättekul dag tillsammans med syrran - det gäller att hitta på lite aktiviteter annars träffas vi ju aldrig.
 
Dagens aktiviteter har varit förutom arbete, först gym och ryggträning med Bella, sen handla mat och kände att jag hade lite mer ork så jag ställde mig på löpbandet och sprang 5 km... måste ju öva inför blomomloppet
 
Hattisdag imorgon...jaja, det ska jag nog också överleva.
 
Ciao
 

Gerdahallen levererade igår

Tjena
 
 
Oj vilken helg det har varit!!
 
Igår var jag, M, Bodil, Linda och Elina på Gerdahallens inspirationsdag, och den var enligt mitt tycke - den bästa hittills. Jag hade tre pass med Oscar Jöback, samt ett crossfit och sist men inte minst, ett boxpass - tjohooo vad jag blev trött men samtidigt var det skitkul hela dagen så jag njöt av att svetten lackade och musklerna skrek.
 
Absolut bäst var danspasset och steppasset med Oscar - han har en sådan härlig karisma o utstrålning så det är inte sant..
 
 
Kan även berätta att igår kväll orkade vi inte göra ett enda dugg så det blev pizza och två glas vin och väldigt tidigt i säng.
 
Vaknade imorse av att jag just skällt ut både pappa o Joanna - har ingen aning om vad det handlade om eller vad jag sade, men kände mig ganska olustig... suck, dessa konstiga drömmar.
 
Styrelse o ledarmöte i typ tre timmar - det var i alla fall gott med smörgåstårta :)
 
Sen blev det en oerhört skön promenad i vårvädret, vilket bjöd på 15 grader den 9 mars - wiiiii
 
Eftersom jag den senaste tiden har fått allergisk snuva så fort jag satt mig i soffan så bestämde jag mig för att storstäda hela soffan - dammsuga, torka av o sen skinnrengöring på det - nu ska jag väl klara mig i alla fall - annars har jag ingen aning om vad det kan vara som gör mig störtförkyld om kvällarna..
Medan vi höll på att städa soffan hörde vi ett jäkla brak nerifrån....
-Akillessssss!!!!!!!!!
 
 
Han ska ju alltid springa, sladda och ha sig.... antagligen har han sladdat in i spegeln som har tryckts mot väggen och lossnat i fästet... SUCK!!!! Denna katt!!!
 
Nu väntar en skön söndagskväll med lövbiff till middag och sen lite fortsättning på Fringe (en bra serie som vi kollar på Netflix)
 
Vi hörs
 

Han brände min bringa..

Tjena people,
 
En båda bra och dålig fredag igår minsann.
Den började ju inte så bra med borttagning av två stycken leverfläckar där den ena var sämre än den andra. Min doktor verkade vara på ett mycket gott humör eller så gillar han att skära i folk - han var inte det minsta otrevlig utan istället visade han mig en sida som jag inte direkt sett innan - han var omtänksam, otroligt kunnig och trevlig. I alla fall så var det rätt beslut att ta bort den för det visade sig att detta var ett tecken på att min hud har fått sina soltimmar.... så nu är det jag som inhandlar en skitsnygg och stor solhatt samt en sådan soldräkt som finns till barnen nu :)
Ni kan se mig på playan på Kreta, Sus i rosa soldräkt med fin rosa solhatt med blommor på :D
 
Hade så klart lite hjärnspöken hela dagen men när jag började fixa mat så såg jag fram emot kvällen och den blev hur kul som helst.
 
Vi käkade först här hemma - jag hade gjort köttfärsfyllda paprikor med ris o sallad samt supergod paj till efterrätt.
 
Sen tog vi bussen in till stan och besökte Bishop först. Drack en Liefman och träffade Mia C där - längesen jag träffade henne. När vi tömt glasen struttade vi vidare till Harrys.. där fick jag någon spansk öl - ganska mild öl smak - ingen direkt höjdare.. vi skålade för Sonja eller vad hon hette som satt vi bordet intill, och hon blev jätteglad att vi också skålade för henne :)
 
Kebabrulle på ett matställe utan toalett - är det tillåtet? alltså att ha ett matställe utan toalett...
Kebabrullen var god men kan det stämma att den innehåller 1200 kcal?
 
Alla ungdomar stod i kö utanför Grands... vi gick tillbaka till Bishop och tog en sista liefman... Ooopps, de stänger kl. 01.. o vi hade ju precis kommit dit.
 
Vi orkade inte vänta på bussen o taxin var ganska billig, o jag var skittrött o ville bara hem snabbt.
 
Tror ni inte jag vaknade kl. 07.00!!
 
Suck, jag överlevde steppasset o tyckte nog att det gick bättre än förra gången... o ledardansen är bara till att nöta - den sitter där efter några gånger.
 
Nu räknar jag med att ALLA kommer och tittar på vår uppvisning i April.
 
 

RSS 2.0