Jag ogillar smygarkyla

Vilken måndag - det sa bara schviss så var den arbetsdagen gone with the wind, men tyvärr inte den bitande jäkla kylan som går in i de minsta cellerna långt in i skelettet och får hela min kropp att bli piggig. Fy bubblan vad jag ogillar sån smygarkyla.

Skulle egentligen besöka tandläkaren idag så jag körde bilen istället för att åka bilen, men tandsköterskan fick det givande uppdraget att ringa min mobil och be så hemskt mycket om ursäkt för att tandläkaren hade blivit sjuk och fick flytta fram tiden 1 1/2 månad framåt. Det finns en anledning att jag inte svarar på dolda nummer till mobilen - det är aldrig samtal jag uppskattar. Visserligen blev jag inte störtledsen för att jag slapp tandis idag, men jag var ju mentalt inställd på det och hade t.om tandborste, tandkräm och tandtråd med mig i väskan..

Steppen var kanon, men lilla sus var sliten idag. Vätskebrist redan innan jag steg in i gympasalen och det kändes i hela kroppen, men det var skitkul ändå. Det känns extra bra när kroppen skriker att den inte orkar mer, men huvudet tycker det är så himla kul och vill bara fortsätta och gör allt för att övertala kroppen att hänga med på en runda till..

Jossan har inhandlat nytt stativ och duk till sin fotostudio och katterna fick första tjing på modellandet.





Haha, jag har aldrig sett en katt med längre tunga, och det verkar som han håller balansen med den...

Naw, söta är de i alla fall.


Vilket härligt veckoslut

Vilken härlig helg!
Jag njuter fullständigt.

Igår bröt jag mitt löfte om att inte handla kläder på ett helt år..men man måste kunna vara lite flexibel, eller hur?! Jag höll det i 30 dagar och det är ganska länge för mig ändå.

Fredagen var kanon, en bra arbetsdag med shopping och sen lunch i lilla Hörby, slutade relativt tidigt och sen hem  till handboll och god middag.
Det var Bellas sista dag på Rolles gatukök, ett sommarjobb som bara har förlängts och förlängts, och nu orkade hon inte pendla 3 timmar om dagen längre. Hon ska softa i några veckor och sen är det studier på hög nivå som gäller - jag önskar henne lycka till och hoppas innerligt att hon får det jobb hon sökt. (studierna fixar hon nog ändå ;)

Idag har jag gjort många glada:)
Imorse körde jag nämligen till Intersport och inhandlade 20 st presentkort till våra ledare och styrelsemedlemmar i föreningen, för att de är duktiga och kämpar på med sina gympapass och gör så föreningen blomstrar. En eloge till alla Er som kämpar varje vecka och driver föreningen framåt. Sånt måste uppmärksammas och belönas.

Fortsatte färden inåt stan och inhandlade dukar att måla på - jag har nämligen fått FEM nya tavelbeställningar!!! Kommer ni ihåg närbilden på elefanten jag målade - nu blir det en fortsättning på den. Framsidan av en elefant på 6 st tavlor - häftigt, och vilken utmaning för mig, och så rik jag blir!! Hihi.. nä, jag är billig!

Massor av nytta och nöje hela dagen, träningspass och målning - underbart!

M tillagade en helt underbar måltid idag - tournedos med potatisgratäng, bearnaisesås, sparris, sallad och gott rött - Åhhh, vad gott det var och Åhhh vad mätt jag blev.

Nu blir det film med tillhörande mys i soffan.



Imorgon ska jag måla en sån här eller någon annan fin bil, till Elias.

Kramen

Nu är man ju lite kändis..

I alla fall i de gula och gröna bussarna i Skåne..


Skäms på mig!

Läste just Bodils blogg som handlade om enerverande väntan vid bensinpumpen, vilket får i alla fall mina stresshormoner att gå igång.. Det finns ju inget värre än att välja fel kö på Willys eller långa bilköer, men när det är uppenbart sega människor som piffar till frisyren istället för att flytta sig så andra kan få komma till, är jag inte rädd för att använda tutan som hjälpmedel. Jag skulle mycket väl kunna gå av bilen och skälla ut vederbörande också, men det går fortare med tutan..

Just när jag läste hennes svar på min kommentar så fick jag en liten pop-up..
Det handlade just om att dra till sig uppmärksamhet, och i detta fallet handlade det om att skämmas. Jag skäms inte ofta för någon utförd handling, men däremot kan jag ibland tycka att det blir pinsamt.

När jag var gravid med Josefine var vi på semester på Öland, hett o jäkligt var det och som gravid svettas man ju ganska ymnigt mest hela tiden. Vi skulle in till stan och shoppa en dag och både syrran och vi körde runt länge och väl och letade efter parkeringsplatser. Plötsligt såg jag en längre bort så jag for ur bilen och ställde mig  på platsen så länge så kunde M snirkla sig dit med tiden.. Precis när M ska köra in i rutan kommer en kvinna och kör in framför M och då stod jag precis sidan om. Arg som ett bi gick jag fram till kvinnan och skällde ut henne så bilrutorna skallrade. Hon blev så rädd så hon körde därifrån.. och M fick sin parkeringsplats.

När jag tänker på detta 20 år efteråt så skäms jag - hur kunde jag bara få för mig att vi hade rätt till den parkeringsplatsen mer än vad hon hade? Ja, jag får väl skylla på de stinna gravidhormonerna, eller nåt.
Om hon blev rädd eller var bara snäll vet jag inte, men hade det varit jag som kört in i den parkeringsplatsen så hade jag nog inte kört därifrån - jag hade gått därifrån och lämnat bilen i rutan..

Har ni skämts för något?
Berätta för mig, snälla - jag vill inte vara ensam

Iprens biverkning är huvudvärk

Visst är det ett konstigt fenomen.. flera dagar har jag vaknat med magont, riktig magknip - tar en pilla så försvinner det magonda och jag får ont i huvudet istället. Jesus! (är inte här, men han är rätt bra att kalla på ibland)

En trög dag, inte alls som en onsdag, mer som en hattisdag. Veckans alla dagar har varit mindre bra denna vecka och jag har kommit på att det går alldeles utmärkt att storhandla dagen innan lön, och kl. åtta på kvällen - helt perfekt, inte en människa före mig i kassan - en enda positiv sak denna vecka..

Försöker med min stora övertalningsförmåga få någon av tjejerna  på jobbet att ordna lite fredagskul igen...det är ju flera veckor sen nu, och man behöver något att se fram emot - lite närmre än oktober och Spa-resa..

Alla beställda tavlor är levererade - nu tar jag en paus fram till nästa beställning - I'm waiting!!! Nä förresten, jag har en beställning från mig själv - jag ska måla en STOR tavla till den ena väggen på mitt kontor på jobbet - den kommer att bli såååå jäkla läcker!! (hoppas jag i alla fall)

Nu väntar min hypnositör på mig - le ofta, det smittar av sig.

Kramen


Facebooktankar

Idag tänkte jag berätta om mina tankar om Facebook. Egentligen är jag ingen stor fan av fb, men om man vill ha reda på något så är det placet med stort P.

Det finns alla typer av facebookare:
- De väldigt aktiva, som skriver ingående vad frukosten och lunchen bestod av och om sina aktiviteter hela dagarna igenom.
- Snokarna, kollar bara runt, skriver aldrig något
- Sen finns det såna som jag.. skriver sällan status men kommenterar gärna, kollar gärna på andras foto.
- Musiclovers - delar med sig av sina spotifylistor med sina fb-vänner

Det finns många fördelar med fb
Jag har fått kontakt med massor av mina äldre vänner - verkligen jätteroligt. Man vet ju sällan var de tar vägen efter skolan eller om man byter jobb osv.
Man får reda på folks födelsedagar så man kan sjunga lite för dem.
Man kan snoka på folk som man inte vill bli vän med men är lite nyfiken på ändå...
Man kan visa sina fotoalbum för hela världen

En stor nackdel är spelen på fb - man fastnar liksom. Illa!!


Hittade en ganska komisk sak idag..
En av mina vänner på fb är en gammal klasskamrat från grundskolan som bor i Halmstad och...

En annan vän från gymnasiet sa något liknande för ett tag sen
- Varje gång jag ser en Thells buss så tänker jag på dig och hur kul vi hade då och då och då...

Dessa två hade jag nog aldrig fått kontakt med igen om inte facebook hade funnits så min slutsats är ändå att jag GILLAR fb. Sen å andra sidan så har jag och mina gamla klasskompisar, nog inte mycket gemensamt längre, men det är alltid kul att prata gamla minnen.

Ikväll hejar vi på mästarna SVERIGE!!!!!!!


Pelikanbo på huvet

Sunday morning, up with the lark..

Varför ser håret ut som ett pelikanbo när jag vaknar? Jag har inte haft mina nattsvettningar på ett tag nu och ändå blir jag rädd när jag ser mig själv i spegeln just uppstigen. En dröm jag alltid har haft, hela mitt liv faktiskt och det är att få vakna på morgonen med normal frissa, bara kunna borsta igenom håret och sen var det fix färdigt liksom. Det har aldrig hänt och lär väl aldrig hända.

Känner mig ganska nöjd ändå med mitt val att hänga med till Gerdahallen - det kommer att gå skitbra, jag är tillfreds med tanken på att öka dosen träning - det ska bli kul!

Jag bara måste få visa min fina amaryllis som jag fick av Niklas innan jul - den är helt underbar och det är den andra blomman som blommar nu.







Visst är den underbar!!

Fick för ett tag sen en beställning på en giraff, närmare bestämt förra fredagen..och jag som knappt vet hur en giraff ser ut. Själv hade jag något häftigt foto från Kålmården men det var knappast något man avbildar, men en hjälp i alla fall.

Nu är den snart färdig och visst...det liknar ju en giraff.



Detta är bara drygt en tredjedel av tavlan - ni får se hela när den är färdig.

Fryser idag, vill ha vår - vill gå ut och påta i trädgården. Jag är trött på snö och iskalla fingrar!

Tvättstugan kallar,  vi hörs

Här ska tränas!!

Nu har jag nog gjort något dumt... jag anmälde mig precis till Gerdahallens inspirationsdag den 12 mars!!
Hur kan jag vara så dum egentligen - jag som är alldeles i början av tanken beach 2011 - jaja, stenhård träning gäller fram till dess, så det är bara att vänja sig vid att inte kunna sträcka upp sina armar utan smärta, kvida när man öppnar stora tunga dörrar på jobbet - jag sa ju det...2011 är inte mitt år!

Men det ska bli kul att gympa med mina vänner igen, eller i alla fall träffas när det är lunch, för det är ju inte så säkert att vi valt samma pass, ganska osannolikt när jag tänker efter..

Lördag idag, rastlös och med hela tvättstugan full med smutstvätt.
M har shoppat idag, nya kläder, nya träningsskor och ett nytt PS3 spel - jippieeee - mkt roligare att spela spel än hänga upp tvätt.

Det blir nog en rätt bra lördag ändå..

Puss på Er

Irriterande störning i min planerade vardag

Fredaaaa hela dan!!
Förkylningsblåsa på min tunga - Neeeeejj! Inget bra år det här!

Fick mail ifrån min käre make - PROBLEM!! Systemkrasch på jobb, hinner inte hämta dig såvida du inte vill jobba sen fredagskväll..

Med stor intensitet försökte jag få Niklas till att hämta mig, men han är ju värdelös.. så den absoluta sista och mest motbjudande lösningen på att få komma hem var att åka gul buss. Fick förstås trevligt sällskap hela vägen av Magnus, men jag var inte klädd för minusgrader så det var ganska olidligt och jäkligt kallt att gå till och från bussen. Jag led varenda sekund och inte en endaste kändis som plockade upp mig på vägen för att skjutsa mig hem.

Josefine hade beställt 80-tals klassikern "Flygande Jakob" till middag idag så efter ett antal samtal med mannen så bestämdes att han nog kunde vara hemma vid halv 8.. han väntade bara på ett ok från Italienarna och sen skulle han bara det och det och det.. Halvåtta var mannen hemma och vi kunde börja vårt fredagsmys, men först var han bara tvungen att klunka i sig sin fredagsöl...annars är det liksom inte fredag. Förhoppningsvis behöver han inte jobba i helgen - den tiden den sorgen.. just nu är det fredag och mys står på schemat.

Förövrigt har jag en jävulusisk träningsvärk i hela kroppen efter veckans träning - Giv mig kraft! Varför ska man plågas för att man har gjort något gott?

Sköt om Er!
Och du Bodil, jag har förhandling med mig själv i helgen angående inspirationsdagen på Gerdahallen, och som det ser ut nu hänger jag med, men fortsätt gärna med din övertalning - I like!!

Ska jag inspireras eller...?

Idag var det fyra stycken på mitt jobb som hade födelsedag - GRATTIS till dem från mig!

Har ikväll varit på ett knökafullt Tivolibad med tjejerna - hade bestämt mig för att köpa ett nytt 10-kort, och hade det gamla med mig..med 4-5 gånger kvar (hihi, så flitig var jag i fjor...) i alla fall så var killen i kassan så himla gullig och aktiverade det gamla så jag fick använda upp det först innan jag köper nytt. Som sagt så var det knökafullt i bassängen och jag fick sicksacka mellan de äldre tanterna, de pratglada tjejerna och småkillarna med sina cyklop som tittade på simmande bröst - sjukt jobbigt när det är så mycket folk, men vi simmade 1000 m i alla fall o sen försökte vattengympaledaren övertala mig att vara med och gympa, men jag avböjde vänligt.
-men jag bjuder dig.
-what?
tydligen värvar man gymnaster på tivolibadet genom att erbjuda gratis träning...inte dåligt, men jag ville hellre simma, basta och mysa.

En Willysrunda på hemvägen med vått hår, svart runt ögonen och klorånger i gångarna efter oss. Skönt att slippa köra dit en fredagskväll i alla fall.

Funderar starkt på att anmäla mig till Gerdahallens inspirationsdag... jag vill gå på några men där var inte sex st. intressanta pass - funderar lite till.



Gokväll

Va, abstinens??

Jag kan inte förstå detta, folk i min närhet ynglar av sig som värsta kaninfarmen. Jag som trodde 2010 var värsta babyboomen, men nu har mina misstankar om potentiella yngelkuvöser blivit bekräftade - utom en, men hon jobbar säkert på det - jag känner att det är på G.

Nu har det gått tre veckor på detta nya faste-år. Jag är så stolt över mig själv - har inte fallit för frestelsen en enda gång - jag bara "tittar" på kläder och skor nu för tiden och det är skitjobbigt, men det är en övergångsperiod som man måste gå igenom. Om en månad sitter jag väl i ett hörn och skakar av abstinens, och då får jag tänka på hur roligt det blir nästa år istället när jag ska köpa en helt ny garderob.

Styrketräning stod på schemat idag - egentligen stod det löpning, men Josefine övertalade mig till parövningar mamma/dotter typ.. Jag bestämmer vilka övningar, jag  peppar Jossan och Jossan skriker - JAG ORKAR INTE MER - TA STÅNGEN!!!! Övning ger färdighet och om några veckor kräks hon nog inte av utmattning längre...skojade bara.

Kålpudding NU!

Sänk ribban, annars kan du bryta ryggen.
Kramen


laugh is the shit

Gjorde just lite ändringar på min zebra tavla - o kom på att skrattande zebror är skitfula.


Än kör hon dit

Bara 14 veckor till Påsk! Tjoho!!!

Nu har jag bokat en resa - precis bara för att jag måste ha något att se framemot! Spa resa till Polen, nytt 5-stjärnigt hotell, och det är bara 9 månader tills vi åker.. hoppas innerligt att det blir några resor innan oktober..jaja Stockholmsresa veckan efter påsk blir det i alla fall.

Håller just nu på med en HÖG tavla, en beställning - en giraff. Bilder kommer senare, och förhoppningsvis blir den färdig i helgen.

Snuvan har försvunnit, men inte hostan - var på världens roligaste steppass igår och jag hostade bara en gång!!
Förövrigt så blev det ingen tillsägelse till damerna på steppen för "de" var bara en igår. Jag som nästan sett fram emot lite gruff.

Fick uppgiften att kontrollera terminsavgifter på både step och lättgympan igår, vilket resulterade att jag fick springa ner dyngsvettig och göra jobbet själv för personen som skulle hjälpa mig hade glömt det. Sånt händer men inte kul för den som står där själv och ska kolla bankkvitton, listor och skriva kvitton till 35-40 pers.

Kvällen har spenderats på Team Sportia där jag "tittade" på nya träningskläder, och sen bytte vi bellas vinterstövlar som släppt i sulan - USEL KVALISORT och fick tillgodokvitto på hela summan + lite sura miner och gruff från expediten. Jaja, vi kan gruffa tillbaka - det är vi rätt bra på.
Sen fortsatte följetången till Maxi där jag lämnat in bellas kamera för 2 månader sen. Har varit där innan o undrat varför 1 1/2 - 2 veckor plötsligt har blivit 1 1/2-2 månader... Idag var det precis 2 månader sen vi lämnade in den och jag var beredd på gruff även här för nu ville jag ha antingen kameran, eller en ny kamera eller pengarna tillbaka. Wow, PLÖTSLIGT var kameran färdig!!

Mamma springer dotterns ärenden för att hon är bra på gruff. När det gäller att skrika är dotter bättre än mamman, men det är ju en helt annan sak.

Ha en fortsatt bra tisdag
Kramen


MY HERO

Måste berätta om en helt fantastiskt duktig tjej som i dagarna har fått titeln INTENSIVSJUKSKÖTERSKA.
Hon har pluggat, jobbat, fått barn, har ett kliniskt rent hem, pluggat lite till och nu är hon färdig med sina studier och denna underbara kvinna är min syster Catharina. Inte en krona i studieskulder under 4 års pluggande är  helt fantastiskt.

Jag är en otroligt stolt syster och ser framemot hennes kommande titel Dr Catharina Szczekocki.. äsch, det är nog inte hennes mål. Hon har nog nått sitt mål och vi kör ett fyrfaldigt leve för henne - HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!



En stor KRAM till dig Cathy - I love you!!!

Randiga avbilder

Just nu är jag i min randiga period i mitt liv...







Funderar på om jag inte ska ha svart bakgrund på den skrikande zebran istället..

Vad kan man åstadkomma på 90 min?

Denna..



Puss & Kram

Elefanten blev grå





Min senaste beställning levererades i måndags och beställaren blev såååå glad!
Det är en härlig känsla!

Nyår och alla tankar o löften

Visst är det väl inte bara jag som tänker vid nyår att nästa år, då ska jag...vara mer hälsosam, träna mycket, äta ordentlig mat osv.. Varenda nyår tänker jag att mitt liv ska bli hälsosammare - varför tänker jag så? Jag tror ju inte ens på det själv så varför ödsla massa energi på att tänka tanken?

Visst jag kan mycket väl tänka mig att träna mer, det är ingen konst...eftersom jag inte tränar så mycket nu, eller rättare sagt: min träning är obefintlig! Så om jag går på ett steppass så är det 100% ökning!!!

Hälsosammare mat? Jag äter hälsosamt, men visst får man väl unna sig något gott på helgen..?! Det är ju socialt att äta lösviktsgodis på en lördagskväll, och det är socialt att gå in till kollegan som har en hel låda full med mumsig choklad..

Detta året har börjat i botten så det kan ju bara bli bättre.

Har fått ett antal föreläsningar av typ alla i min närhet att jag borde vara hemma och kurera mig när jag har lunginflammation. Men...! Jag har ju faktiskt inte känt mig särskilt dålig för jag har varit så fokuserad på arbete så jag har inte känt efter. Inte förrän idag faktiskt. Nu har lugnet börjat infinna sig på mitt kontor, fokus har flyttats från bokslutet och jag är medveten om resten av världen..och med det kom huvudvärken, varje hostattack dundrar i huvudet och jag är skiträdd att något ska brista där uppe. Så jag kan bara konstatera att detta året har börjat skitdåligt för mig, men en usel början kan bara bli bättre ju längre det går

Jag saknar något att se fram emot - jag måste ha något att längta till!!

Jag får helt enkelt boka en resa, men var????



Det får nog bli till Lund, för jag saknar mina nära och kära! Här bjuder jag på en bild av coolingen Elliot iklädd svart skjorta och väst (julklapp från familjen i blåa huset, hihi).

Ha det gott alla.

Ni vet han som luktar gott...

Måttligt tröttsamt att hosta igenom hela natten så min chef övertalade mig att ringa vårdcentralen idag.. Måttligt road av det också, men nu är det andra gången vårdcentralen överraskar mig - jag fick en tid kl.17.00!!

Han som luktar gott, ser bra ut och är läkare undersökte mig igen. Han är så trevlig - undrar om han ringer hem till mig imorgon o frågar hur jag mår??

Fick hostmedicin som man somnar av och antibiotika - jag har nämligen lunginflammation, hallå!!

Och jag som var på step igår - kanske inte den mest briljanta idén jag kommit på det senaste året, men roligt var det.

Ni missar väl inte att det är Prova på "GRATISvecka" på Tollarpsgymnastiken.
Ni kan ju alltid gå dit och paxa några platser till Era vänner som kommer 10 minuter efter passet börjat..

Har levererat mina beställda tavlor i veckan samt sålt ännu en av de andra - nu har jag bara två kvar!!
Skynda fynda - mellandagsrea eller nåt, hihi.




Gnällig som fan e jag.

Terminens första steppass har genomförts med bravur - av mig i alla fall. Jag fick endast 3 hostattacker och andnöd en gång.

En sak stör mig väldigt!! Nu har det kommit in ett "gäng" kvinnor, några är något år yngre än denna gnällisen, några som jag och säkerligen någon som är äldre, men i alla fall så när vi kom idag, vilket var tidigt..så hade de "paxat" två platser längst fram - där jag brukar stå!!! De hade satt två brädor där till sina kompisar för de kommer lite senare. Nästa gång kommer jag att säga till dem att det här är inte nån jäkla lekskola, man "paxar" inte platser på ett steppass - kom i tid eller få sämre plats, så är det alltid - men inte i Tollarp tydligen - inte första gången, men den andra gången och resten av gångerna är det. Jäklar vad jag blir frustrerad på sånt trams.

Annars en bra måndag, hostig men bra.
Jag känner mig så konstigt tjock i halsen, precis som den är svullen men jag har inte ont - jäkla förkylning, är liiiiite trött på den nu.

Hoppas den ger med sig snart, annars emigrerar jag till Infektionskliniken, sal 12  på Universitetssjukhuset i Lund.

Renset har börjat.

Jag behöver ett radikalt lyft - av mungiporna eller rumpan? Både och antagligen, men det är nog mungiporna som är mest aktuellt just nu - hur upplyftande är det egentligen att städa undan julen?

Tog ett dramatiskt kliv in i min garderob för en timme sen och nu är jag helt slutkörd. Det är med stort vemod jag beslutade att kläder jag inte använder, inte har använt kan jag lika gärna ge till bättre behövande. Sen har jag även rumstrerat om i den stora garderobsdelen, den man nästan kan sova i, för M tror nämligen att man ska förvara täcken och kuddar där. Tji fick han - det fattar han väl att man inte ska ha sånt man inte använder, i garderoben!!

Så nu har vi julen bakom oss, men tomtarna står fortfarande och samlar damm...en liten stund till i alla fall. Det är med lika stort vemod att plocka undan dem som att slänga kläder. Det är ju något som fattas oss. Julmys och joggingbyxor är ju samma sak, typ

7 st flyttlådor står och väntar på att fyllas och vem får göra det om inte moi. Först måste man springa runt i hela huset och leta upp alla ställen man placerat ut de små gubbarna på, inte alltid så lätt när man inte själv gjort allt... sen ska man in i tjejernas rum, då det inte ens är lätt att komma in där för alla kläder som ligger överallt.. tjoho!!

Så mungipslyftet är milslångt iväg - giv mig kraft och inspiration eller lite jävlarannama, så att jag kan slutföra dagens tunggrodda arbete.

Ja, rumpan får sig ett lyft ikväll i alla fall, för jag ska koka ärtsoppa.. hihi

Lev väl

Filosofie Sus

Helt otroligt sov jag hela natten utan att hosta sönder mina revben. Jag sov och M var vaken, och han hade inte mig att skylla på.. för en gång skull.

I bilen in till stan i förmiddags kände jag mig aningen filosofisk..
Varför behöver människan sova egentligen? Det är ju framför allt hjärnan som behöver laddas, men varför? Varför kan vi inte vara vakna 24 timmar om dygnet?

Kusligt när man börjar filosofera om meningen med livet.. jordens utveckling.
Undrar hur det var när man inte hade pengar, ett materialistiskt begär?
Byteshandeln som blev tråkig och man var tvungen att hitta på något att betala med istället, lära sig skillnaden mellan ditt och mitt - även om somliga fortfarande inte har lärt sig det, men de var nog inte ens med på tiden då vi människor var gorillor och delade kokosnötter med varandra.

Ja, så filosofisk var min morgon när jag tog min lilla runda inne på Willys.
Tog även en liten svängom på apoteket också. Det händer inte så ofta jag besöker det stället men idag var jag tvungen att ha hostmedicin, och det var riktigt roligt att gå och shoppa läkemedel. Vilket sortiment på allt - helt otroligt! Jag blev ju nästan snurrig i huvet av alla sorter. Det borde finnas två olika sorter hostmedicin, en mot rethosta och en mot slemhosta - inte 15 sorter.   I Kristianstad kan man även köpa träningsgrejor på apoteket - hantlar, yogamattor osv. Varför det?

Igår när jag körde hem från jobbet blev jag otroligt sugen på semla. Konsum hade inga semlor så jag fick köpa glass istället, men kunde inte bestämma vilken smak så jag köpte 4 olika - Jag älskar OTTO glass - även på vintern!

Nu ska jag bråka lite med de arga fåglarna.

Ciao


Kämpar vidare med näbbar o klor

Hej alla fina,

Jag känner mig som en mumifierad slempropp.
Till mitt förtret och förbannelse har denna förkylning satt klorna i mitt inre och verkar trivas utmärkt med att terrorisera mig från morgon till morgon, alltså hela jäkla dygnets alla timmar.

Har mycket på jobbet just nu och har jobbat en hel del timmar vilket gör att jag är mer trött än vanligt, och att jag hostar nätterna igenom gör ju inte saken bättre. Stackars M får ju också sin nattsömn förstörd av mina hostattacker.

Men men..några ljusglimtar finns även i denna världen - igår var vi hembjudna på parmiddag med spel till Bodil och Pigge.
Vilket välkomnande - vi blev marschallade!!!



Det kan ju jämföras med att de hade rullat ut röda mattan för oss, eller hur?!

Jag blev så exalterad av vårt välkomnande o att gnälla över kylan så jag glömde bort att ge presenten... obetydlig och fantasilös, men dock god... fick de den några timmar efter, hahaha

God mat och god dryck förhöjde kvällen och Kampen mellan kvinnorna och männen visade sig vara hård, men efter några polkashottar, godis och tinnisus tog de feminina männen hem segern.

Vi tackar herrskapet i vita huset för en rolig kväll och nästa gång lovar Sus vara i bättre form.

Kramen

Årgångsglögg?

Häromdagen när M tittade djupt ner i vår vinkällare (visst lät det bra...!) eller rättare sagt långt in i vårt barskåp, så fann han en flaska glögg. Vi har ju ofta pratat om barskåpsrensning och vi har även haft några såna fester, men våra vänner är usla på alkoholintag...jaja inte Bodil då, men de andra, haha

I alla fall fann han en glögg, och inte en glögg vilken som helst - denna glögg såg ut så här:



Och det roliga var det här:



Bäst före datum: 911203, alltså en 20 år gammal glögg.
Snacka om att vi ska rensa i röran här - 2011 måste bli ett sparsamt år.

By the way, har ni inte sett Änglagård 3 än så se den - lika bra som ettan, bättre än tvåan och en jättehärlig mysfilm som man inte vill ska ta slut.

Önskar alla ett helt underbart 2011

2010 är nu bakom oss.
Vad gjorde vi egentligen dessa 365 dagarna?

Ja, de flesta dagar tillbringade vi på arbetet, men det har ju även hänt en hel del andra saker som är värda att minnas.. i alla fall för mig o min familj

Årets första resa gick till Österrike, en superrolig vecka med mycket skidåkning o fest
Och mitt körkort försvann...
Sen hittade jag det igen efter att anmält det borttappat
SPA resa till Polen med tjejerna
Renovering av vår tvättstuga
Jag vann ett STORT påskägg på jobbet!
Vi gjorde en uteplats på baksidan
Min mamma fyllde 60 år
Jag lade nya plattor på vår uteplats på framsidan
Uppvisning i Tollarp
Dagen innan bella tog studenten gick diskmaskinen sönder - vilket resulterade i ny diskmaskin
Bella tog studenten
Härlig semester i Juli
Kristianstadsdagarna
Bella åkte till Rhodos med Henke
En helkulig dag i Köpenhamn med Cathy o Åke
Min kusin Annelie dog
Västervik
Ullared några gånger
En jobbig men mycket fin begravning av Annelie
En superkul kräftskiva här hemma
När jag fyllde år fick jag akrylfärger av tjejerna på jobbet - då började jag måla och måla och måla...
Lade sten på baksidan
Spa resa till Polen med Bodil o Pigge
Ladies night med mamma o syrrorna
Träningsdag i Tollarp
Mitt allra första mammografi
Mitt allra första migränanfall
Min allra första tavelutställning
Camilla 40 år - överraskningsfest
Jag köpte en Iphone 4

Och mängder av sammankomster med vänner och kollegor, spelkvällar, vinkvällar, jägerkvällar och annat kul.
Största delen av året har varit bra, det finns så klart händelser som man gärna hade velat radera, men sånt är livet - det kan inte alltid vara på topp.

Det enda jag kan önska är att detta året blir bättre.




RSS 2.0