Renset har börjat.

Jag behöver ett radikalt lyft - av mungiporna eller rumpan? Både och antagligen, men det är nog mungiporna som är mest aktuellt just nu - hur upplyftande är det egentligen att städa undan julen?

Tog ett dramatiskt kliv in i min garderob för en timme sen och nu är jag helt slutkörd. Det är med stort vemod jag beslutade att kläder jag inte använder, inte har använt kan jag lika gärna ge till bättre behövande. Sen har jag även rumstrerat om i den stora garderobsdelen, den man nästan kan sova i, för M tror nämligen att man ska förvara täcken och kuddar där. Tji fick han - det fattar han väl att man inte ska ha sånt man inte använder, i garderoben!!

Så nu har vi julen bakom oss, men tomtarna står fortfarande och samlar damm...en liten stund till i alla fall. Det är med lika stort vemod att plocka undan dem som att slänga kläder. Det är ju något som fattas oss. Julmys och joggingbyxor är ju samma sak, typ

7 st flyttlådor står och väntar på att fyllas och vem får göra det om inte moi. Först måste man springa runt i hela huset och leta upp alla ställen man placerat ut de små gubbarna på, inte alltid så lätt när man inte själv gjort allt... sen ska man in i tjejernas rum, då det inte ens är lätt att komma in där för alla kläder som ligger överallt.. tjoho!!

Så mungipslyftet är milslångt iväg - giv mig kraft och inspiration eller lite jävlarannama, så att jag kan slutföra dagens tunggrodda arbete.

Ja, rumpan får sig ett lyft ikväll i alla fall, för jag ska koka ärtsoppa.. hihi

Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0