Stadium outlet i metropolen

Så  var äntligen fredagen här... och nästan över också..
 
The world is always beautiful on Fridays - så även denna dag :)
 
Slutade tre idag bara för att jag kan..
gjorde ett premiärbesök på nya Stadium outlet i metropolen Kristianstad - inhandlade TRÄNINGSKLÄDER!!! Älskar det!
Sen besökte vi även Willys - en fredag... suck!!
 
Kände mig 70-tals inspirerad och bjöd familjen på fyllda paprikor med köttfärs, sallad och vitlökssås till det - delikat måltid som verkligen kan rekommenderas.
 
Johan Falk fick avsluta denna mysfredag - kan desvärre inte rekommendera den - jag var nog trög för jag fattade nog inte handlingen..
 
Imorgon ska jag fixa mina NewBody beställningar så om det är ngn som vill ha ngt så ring innan lunch.
 
Tror ni det blir fint väder i helgen så jag kan plocka äpplen i min trädgård?
 
 
Nu är det soft.. natti

Thank God it's Friday :)

Tänkte bara berätta så där i förbifarten att imorgon är det fredag - VECKANS BÄSTA DAG!!!!!
 
I love it!!
 
VIlken härlig helg det blir :)
 
 
kvalitetstid med mannen hela helgen :)

Statusuppdatering

Det blir inget husköp - det var en besvikelse!
 
På sätt och vis var det en lättnad att det inte alls passade oss i smaken för jag vill egentligen inte flytta.
Om man jämför hus så bor vi mer i ett slott nu, än skabbhuset där borta. Jag blev så besviken - små genomgångsrum med sprickor i taket och väggarna. Slitet och trångt överallt och inte alls vår stil på hus.
 
Jag är glad att jag fick se det - nu kan jag njuta ännu mer av mitt eget :)
 
Nu ska jag ha mysstund med mina flickor

CSK

Goodmorning,
 
Uppe lite senare idag då denna kvinna ska besöka CSK kl.9 - magen krånglar så nu ska de in o kolla läget :(
 
Läget så här långt om huset: Jag tror vi har bestämt oss för att stanna kvar här - vi har skapat det precis som vi vill ha det och lagt ner mycket tid och pengar på att få det så här, och vi trivs jättebra.
Dock ska vi gå på visning imorgon.
 
Jag tror inte mannen är redo att börja om.. eller ens jag.. vi får se - ikväll blir det zumba i alla fall :)
 
 

I'm in löööööve

Ibland när mannen och jag är ute och promenerar så får man inspiration ifrån andra trädgårdar eller man ser något som tilltalar extra mycket. Det kan så klart vara huset i sig självt..
 
Jag har alltid gillat sk "kråkslott", de tilltalar mig med sina torn och små utsmyckningar. Ett slott i miniformat helt enkelt och det finns faktiskt ett kråkslott i Vä som varje gång jag har passerat påpekat att blir det till salu vill jag ha det... Det är till salu nu.
 
Jag är såååå kluven! Jag både vill och inte vill. Mikael är samma - han vet hur mycket jag gillar såna hus samtidigt som han inte är särskilt stormförtjust vid tanken på att sälja hus igen, för det var ju skitjobbigt.
 
Huset är stort, 8 rum + ett extra hus där ett träningsrum hade passat perfekt.
Lummig trädgård som det går att fälla några träd och sen har vi plats för en pool.
Suck..
 
http://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-gamla-va-kristianstads-kommun-eskils-vag-1-4221615
 

Årets sista sumpdjursafton

I fredags var jag och 9 st av mina kära kollegor i Olseröd och sörplade kräftor i Christels supermysiga stuga.
 
Mikael kom och hämtade mig, Ann, Lotta och Jane kvart över fyra och sen körde Kristina resterande vid fem.
Oj vilken mysig stuga!!
 
 
Christel hade redan fixat det mesta så det var mest finliret kvar :) Emellanåt kändes det lite som att vi var något för många kockar i det lilla köket så jag valde att dricka cider istället... ja, plocka fram till bordet också, men kräft- o räkjobbet tog Ann :D
 
Fina visor, tucke, cider, vin, underbart god mat och kul sällskap gjorde kvällen lyckad.
 
En jättekul kväll med skönsång, många skratt och frisörskola. Det var ju fredag, en hård arbetsvecka hade just passerat och John Blund gjorde sig påmind ganska tidigt trots allt roligt - 10 unga kvinnor hittade sina sängar och sen sov vi gott nästan hela natten... eller i alla fall några av oss.
 
Tack Christel för att vi fick smaka på din gästfrihet och dina goda kock-kunskaper.
 
Enda fotot jag har av kvällens värdinna....

Utbränd

 
Jag behövde ett par dagars semester, men visste att chefen inte skulle ge mig ledigt.  
Jag funderade länge på vad jag skulle göra, och fick en snilleblixt, jag skulle låtsas vara sinnessjuk och då skulle jag säkert skickas hem på grund av stress.  
 
Så jag hängde mig i taklampan och började surra lite.  
Min blonda kollega frågade vad jag sysslade med. ...
... Jag sa, jag låtsas vara en glödlampa så tror chefen att jag har fått psykbryt, och så skickar han hem mig ett par dagar.  
 
Efter några minuter kom så chefen förbi och frågade mig:
- Vad i helvete gör du där uppe?  
Jag sa till honom, att jag är en glödlampa.  
Då svarade han: - Jag ser att du har bränt ut dig helt, gå hem och vila ett par dagar!  
Så jag klättrade ner och började gå ut ur kontoret.  
 
Min blonda kollega ställde sig upp, och började gå med mig.
- Var ska du då? - frågade chefen.
- Jag går också hem - sa hon.
– Jag kan ju inte jobba i mörker......

Härligtisdag eller...?

Min kropp är trött och jag har beslutat mig för att ta en vilodag från träning imorgon... WOW!!!! ska ni säga, för det gör jag. En frivillig sådan till och med.
 
Saknaden av mina två små barn på steppen igår var märkbar - inte alls så kul att steppa utan dem, men fy tusan vad vi andra var duktiga :)
 
Idag spelade jag badminton med mina kollegor eller ska jag kalla det slagpåse - jag spelade slagpåse med mina kollegor idag och det var mindre kul. Jag är träffsäker, men inte på små fegslag o nätslickare - det är ju bara taktikspel o sånt är jag dålig på. Jag kan slå o träffa, mer är det inte. Och jag är usel på att ta Håkans serve...
 
Håkan är en elak man, Håkan slog en boll i huvudet på Mia och alla 12 spelarna stannade upp och det blev knäpptyst... stackars Mia, hon fick säkert en bula. Vet ni hur han kunde träffa Mias huvud så klockrent? Han siktade för att träffa min lekamen, han skulle alltså skjuta bollen rakt på mig och så stod lilla Mia i vägen...stackaren...
 
Hahahaha, men det var skitkul ändå även om jag var värdelös. Jag har inte spelat badminton på 12 år så jag begär inte att jag är elit på det också :) ...även om min ribba är ganska hög.
 
Pasta Carbonara och sen Willys shopping... va, och klockan var bara åtta när vi kom hem...vad ska vi nu göra? frågade M...
 
Inte ofta det händer..
Saknar mina barn..
Annars är livet glatt - det är ju härligtisdag idag :D
 
 
Denna tattoon gör mig glad.

fokus på att livet är underbart

Hej Söndag :)
 
Helgen går fort som vanligt och jag njuter ohämmat. Började lördagen med ett boxpass och det var kanske lite för mycket för min kropp - redan innan var jag sliten efter hela veckas träning och huvudet hade liksom kopplat om till helg så jag var inte mitt vanliga jag när jag skulle packa väska mm. - men passet blev kul!
 
Städning och handla stod på min att göra lista och det var så mysigt att gå här och pula lite. Gjorde en underbart god hjortgryta som stod på spisen och puttrade i över 3 timmar - wow!!! så gott det blev. Det blev gott rött till den mumsiga höstgrytan -  Myspys med mannen är det bästa som finns.
 
Söndagen började med huvudvärk, men kurerades med Ipren. Åkte Mazda till Tollarp och kved lite försynt under Lindas aerobicpass då mina ben var ganska sega efter boxen igår..
Ett skitbra pass, väldigt intensivt och svettigt, och skitkul!!
 
Efter dusch körde vi direkt till Idrottsplatsen och svettades igenom HLR utbildning.
 
Eftermiddagen tillbringade frun i träningsrummet bakom en strykbräda och ett strykjärn med Ally McBeal säsong 2 framför mig - straffet för att jag inte har strukit på länge... suck! Mannen körde hoj och jag sliter hund - är livet rättvist? haha, han ska storstäda badrummen när han kommer hem :)
 
 
Nu är jag redo för soft söndag :)
 
Seeya

Så gråter man en tår igen..

Hittade denna på fb och tyckte att den var så fin  - från mamma till dotter..
 
"Min kära flicka, den dag du ser att jag börjar bli gammal, ber jag dig ha tålamod, men framför allt, försök förstå vad jag går igenom. Om jag upprepar samma sak tusen gånger, avbryt mig inte genom att säga: "du sa samma sak för en minut sedan" ... Lyssna bara. Och minns tiden då du var liten och jag skulle läsa samma saga kväll efter kväll, tills du somnade.
 
Bli inte arg på mig när jag inte vill ta mitt bad, och genera mig inte. Kommer du ihåg när du var liten och jag fick springa och jaga dig ifatt dig för att få dig att duscha? ...
 
När du ser hur okunnig jag är när det gäller ny teknik, ge mig tid att lära mig och se inte på mig på det där sättet ... Kom ihåg min älskade, hur jag varje dag tålmodigt lärde dig många saker, som att klä dig själv, kamma ditt hår och ta itu med livets alla möjliga frågor...
 
Den dag du ser att jag börjar bli gammal, ber jag dig ha tålamod, men framför allt, försök att förstå vad jag går igenom. Om jag tillfälligt tappar koll på vad vi pratar om, ge mig tid att minnas, och om jag inte kan, bli inte nervös, otålig och frän. Du skall veta att för mig är det viktigaste att vara med dig. Och när mina gamla trötta ben inte låter mig gå så snabbt som tidigare, ge mig din hand på samma sätt som jag erbjöd min hand till dig när du skulle gå för första gången. När den dagen kommer, var inte ledsen ... bara var med mig, och ha tålamod med mig, när jag färdas på resan mot slutet av mitt liv.
 
Jag värdesätter så högt den tid vi delat tillsammans, där glädje och kärlek alltid varit det viktigaste för mig. Med ett stort leende och den enorma kärlek jag alltid har haft för dig, vill jag bara säga, jag älskar dig ... min älskade dotter. "
 
 

Kräftis med födelsedagssång

Tjena,
 
 
Helgen sprang iväg som vanligt - i lördags hade vi kräftskiva, en lugn tillställning för de flesta.
Jag har kommit på att cider är bäst för mig - cider kan man dricka hur mkt som helst + snaps och jag mår bra dagen efter :D
Vin är ett fördärv.
 
En kulig kväll, en god kväll och jag/vi fick fina saker.
 
Lite roligt foto med både M och Nisse... jaja, ngn respekt för sin svärmor har han då inte
 
Bella liten som inte hade möjlighet att komma hem på söndagen gratulerade sin mammis på lördagen med rabarberplantor - precis vad jag önskade mig :D
Mina systrar hade köpt en hortensia :D
 
När klockan slog midnatt hade Marie o Thomas en överraskning - bara för mig - en thailändsk lykta - och den brann inte upp :D
 
Fler överraskningar: Svarta tavlor att måla på - nyhet för mig :)
Josefine hade köpt Amor Amor till mig samt ett jättefint hjärta att hänga i fönstret.
 
Allt detta fick jag efter midnatt.
Älskar att fylla år o ändå har jag sagt att nästa gång fyller jag inte år förrän 50 årsdagen...hmmm ångrar mig nog lite.
 
Söndag 9/9 2012
 
Jag fyller år!!!!!!
Jag mår inte dåligt!!!!
Jag ska på aerobic kl. 10.00 !!!!
 
En superbra start på en från början potentiell baksmälledag, men som mirakulöst nog ej föddes.
Ännu mer paket!!!
 
Min familj är den snällaste och mest underbara som finns.
 
Jag må ej ha baksmälla, inget illamående eller huvudvärk, men fy bubblan vad seglivad min kropp var.
 
Mannen körde hoj, jag tittade på blommor i trädgården. Henke hade visst matat igelkottarna igår...
När M kom hem satte vi mina nya rabarberplantor och Hortensian. Såååå fint!!!
 
Kramen
 
 
 
 

Glöm mig imorgon bitti, tack

Todelido people,
 
Idag har jag laddat inför kvällen med frukost på Sandhem :)
Bra att bottna med typ hotellfrukostbuffé.
 
Igår var dottern min med Nisse på premiären av nya Hamilton och hon tyckte inte den var så bra - sååå besviken jag blev då :(   Jag som sett fram emot den filmen.
 
 
Ikväll sköljer vi ner kräftor med Quilla Simplex och njuter i skenet av färgglada lampor som far runt i vindens krafttag - det är väl självaste j..a skit vad det blåser ute - det blir Gore tex skidkläder på ikväll :D (ni som inte förstår så är det bra skydd mot vind) 
 
Det jag egentligen vill komma fram till är att jag inte kommer att må så bra imorgon bitti och alla ni som tycker att det är gulligt att ringa och gratulera så där 7 på morgonen behöver inte göra det imorgon precis..
 
Jag hade tänkt stänga av alla telefoner när jag lägger mig, men jag känner mig själv ganska så väl och är helt övertygad om att när jag väl kommer på tanken att gå och lägga mig så har jag definitivt inga telefoner i tankarna, så please - glöm mig imorgon! Det vill gärna jag - jag fyller egentligen inte år längre - inte förrän jag fyller 50 i alla fall.
 
 
En sån här vill Sus ha :D
 
 
 
 

Tränar typ hela tiden..

Vilken härlig vecka det här är!
Jag känner mig nöjd.
 
Hur ofta är man egentligen nöjd?
Egentligen inte så där himla ofta..
 
 
På jobbet har allt rullat på, en hel del roliga upptåg - galna människor och härliga kollegor gör livet älskvärt.
 
Josefine har så klart blivit förkyld efter måndagens steppass så hon går här och snörvlar. Jag riktigt känner att bacillerna vill inta min kropp, men se de har inte en chans. Jag är motståndskraftig och har ett immunförsvar som heter skitbra :)
 
Träning varje dag denna vecka än så länge - imorgon lär det inte bli, men ev lördag innan snapsen.
Idag var det terminens första piloxing - kul-i-massor!!
 
Vår förening Tollarps IF gymnastik säljer New Body nu - ring mig om ni vill ha dessa fantastiska underkläder - skitbra pris och supersnygga nyheter.
Gunilla, vår JärnLady fixar pris till den som säljer mest, så det måste bli jag :D
 
Cute - visst är de jättesöta..
Går säkert att beställa hos Tyra :)
 
Med detta vill jag säga att det är tid för nagelvård och rakning av stortåarna - njut av kvällen!
 
Kramen

Äntligen!!!

Som jag har längtat!!
 
Visserligen en bra arbetsmåndag - ni vet ju att jag gillar bokslut :)
 
Lämnade först bilen på SAAB för service - hihi, jag prutade.... ville ha en BILLIG service samt att jag skulle ha en ny nyckel och eftersom jag vet att nyckeln kostar över tusen och förra servicen kostade 7, så var jag bara tvungen att försöka..
Kan inte annat än bli utskrattad :D
Jag är van :D
 
Kalaset kostade 3600:- inkl ny nyckel :D
 
Glad i hågen körde jag hem min nyservade bil - kändes som ny!! Man hörde knappt motorn och petade jag lite på gasen bara så for den iväg - kanske inbillning, men det var glädje att köra hem idag.
 
Nästan bara hem om och byta om, sen var det dags att köra till terminens första STEP-UP PASS - Wiiiiii
 
Åhhhh, det var sååå roligt och längtar redan till nästa måndag :D
Det är min absoluta favorit-träning.
 
Seeya

Äventyrscampen i Sövde

Att gå upp tidigt en söndag gör absolut ingenting om man har något kul att se fram emot, och det hade vi ju idag.
 
När Vi fyllde år i fjol så fick Bella inkl. Henke, samt M och jag en äventyrsupplevelse av Cathy, Åke och Janus - på höghöjdsbanan på äventyrscampen i Sövde...
 
Jag är inte det minsta höjdrädd, men jag har däremot en man och dotter som tycker att det är obehagligt med höjder och till min förvåning var inte Henke heller så överförtjust. Vi hade ju egentligen ingen aning om vad som väntade oss och vi var tidigt framme så vi gick runt och var nyfikna på området innan starten. Oj!!!!
 
 
Hmmm, vi ska antagligen upp där :D
 
Vi stod där en stund innan och väntade på att alla skulle komma och jag hade en hood och en långärmad tröja på mig. Det började bli ganska varmt så jag tänkte ta av mig hooden... vilket så klart misslyckades bland alla människor - där åkte båda tröjorna av och jag tyckte det var liiiite pinsamt men det går ju snabbt att få på sig tröjan igen, trodde jag... tröjan var vriden och sen var den ut och in och sen ville inte ena armen lossna så det tog säkert flera minuter innan jag fick på mig tröjhelv..tet igen och jag kunde se respektabel ut igen.
 
Säkerhetsgenomgången var otroligt viktig och killen var duktig. Det var ingen tvekan om att vi kunde känna oss helt säkra i hans händer. Så stod vi då där och han frågade om det var någon som var ganska våglig, och som inte knäna hade börjat skaka på än... jag tänkte först att jag kan väl börja, men tyckte att det var pinsamt att gå fram så M läste nog mina tankar för han föreslog mig och jag startade klättra upp... Fyyyyyy!!
 
Jag är inte höjdrädd, men stegen var inte stilla och det var höga kliv.. de första stationerna var väldigt svajiga och jag var ganska skakig i benen, men sen lugnade jag ner mig och jag fick flyt.
 
Bella kom till tredje plattformen då man skulle gå balansgång på en stock utan ngt att hålla sig i. Hon fick panik och började hyperventilera. Det var liksom ingen idé för henne att fortsätta - det hade inte gått. Hon var jätterädd och tyckte att det var fruktansvärt. Vår skyddsängel Jimmy klättrade upp i trädet och halade ner lilla gumman i tryggt förvar.
 
När jag kom till sista tredjedelen så gick där två kvinnor nedanför på en stig. De såg när jag kämpade med balansen, svetten lackade och jag gungade ganska bra. De stannade till och började prata med mig, hejade och peppade mig. Förstod inte hur jag vågade och sen när jag väl kommit över till nästa plattform så applåderade de - haha, de var så gulliga!!
 
När Bella kommit ner på fast mark igen var jag på sista stationen och väntade på att få hjälp med linbanan ner. Jag satt där och filosoferade och lyssnade på alla de andra som svor och hade sig. Plötsligt hör jag Mikael säga något i stil med - Åke borde få en konståkningskurs eller varför inte balett för det här - det är säkert han som kommit på detta. Hahaha, som jag skrattade.
Svettig som bara den, håret var dyngsurt under hjälmen, men jag överlevde och tyckte det var skitkul när jag väl kommit ner!!
 

Haha, detta var INNAN hon kom upp i träden...
 

Mikael uppe bland träden
 

Henke jobbar sig igenom den svåraste - denna var grym
 

Näst sista uppgiften - linbanan ner.
 
Sen fick vi sitta och vänta tills alla kommit ner och sen var där bara en sak kvar - den absolut sista linbanan 15 m upp i luften skulle man åka linbana över en sjö. Det var kul, men det var mindre kul att klättra 15 m upp i luften på en aluminiumstege.
 
När vi var färdiga så körde vi till Eriksgården och festade på bärbuffé - mumsisch!!!!
 
Härlig dag med många intryck
Fy bubblan vad det tog på krafterna - både M och jag var helt slut när vi kom hem.
 
Helt slut kan man stryka också - två timmars lidande innan matlagning och ett glas rött.
 
Härlig helg

sensommaren är här

Todelido people.
 
Ännu en händelserik helg har susat förbi.
I fredags hade jag ett trevligt samtal med en läkare på VC i Vä, som fixade nya mediciner till mig efter en veckas strulande fram och tillbaka, samt att hon även skickar en remiss till CSK. Kan bara bli bättre.
 
När jag kom hem sprang jag 5 km och kände mig tillfreds med livet. Matlagning och soft det är fredagen det.
 
Vaknade inte förrän närmare nio i lördags.
Strålande sensommarväder väcker Mannens lust att hojja. Vi tog cykeln och körde ner till min farmor och farfars grav i S.Sandby. Idag var det 21 år sen min farmor gick bort i cancer, och jag saknar henne.
 
Och nästan rakt framför ligger min kusin
 
 
Usch, det är så sorgligt att gå dit, men ändå känns det bra. Man pratar med dem i sina tankar liksom och det känns bra i hjärtat.
 
Vi körde hem till min syster och hälsade på henne. Elias var blyg som vanligt och tyckte det var spännande med en stor motorcykel.
 
God parmalindad hjortfilé med potatisgratäng och vitlökssås till middag - mumsisch!!
Och sen lite massage på det och ögonen gick i kors i soffan. Härliga lördag!

RSS 2.0