Jag borde bli byggnadsingenjör :D

Todelido,
 
Söndag kväll och jag är på gott humör!
Denna helgen har varit fantastisk!
Jag har inbillat mig att jag inte har haft några måsten och då går allting mycket lättare..
 
I fredags så var det ju inte helg förrän jag haft min fredagsträning, och det blev 6,5 km på löpbandet - sen var det en välsignad och mycket efterlängtad helg! Ingen restaurang eller bio denna helg, utan mys med mannen... jaja, han låg och snarkade i soffan tillsammans med Niklas så sååå mycket mys var det..
 
På lördagen skulle Josefine o Niklas ner till Lund och sen vidare för hustitt.. Jag hade en tavelbeställning som jag fixade till :D
Resultatet blev "jag blev nöjd och glad"
 
 
Det är bara att konstatera att man blir pigg o glad av en sån här tavla - och jag har en på mitt kontor..måste ha det :)
 
Mikael ringde o frågade vad han skulle handla... köp vad du vill, vi behöver säkert det - o så köper han fastlagsbullar... Lördagsträningen blev 8 km på löpbandet!! Jäkla man :D
 
Har ni sett "Flight" med Denzel Washington?
Se den inte, så bra är den inte.
 
Söndagsträning på H2O med Bella kl. 10.30 - kan inte säga att jag var på hugget direkt - har mitt jäkla knä som behöver några dagars vila...typ tre veckor eller nåt, men det finns ingen tid - 3 dgrs vila får det nästa vecka då denne svensken ska resa till Switzerlandet by my self, all alone... skittråkigt att resa själv, en sån massa dötid på flygplatser utan att prata med någon, dötid på flygplanet utan att prata med någon - shit, mina käkmuskler kommer att bli understimulerade.
 
Strykning i flera timmar bara för att jag vill ha fint i mina garderober - är det värt det? Ja, självklart så här i efterhand, men inte när man står där och håller på att avlida av tristess med pressveck och tråkiga pikétröjor.. jag ska nog bojkotta pikéer.
 
Ses om en vecka, typ :)
Lev väl och spela mycket klädpoker :)
 
 

Vi har nytt förråd!!

Tjenixen,
 
Mina två dagars semester går mot the end och vi är färdiga!!
Vårt mål var att lägga klinkers och måla och få ordning i vårt förråd.
 
Så klart glömde jag ta en bild på kaoset, men jag tog lite bilder på hur det såg ut när vi börjat röja ur förrådet och när M hade spacklat. Både golv och väggar var i fruktansvärda färger och i uselt skick. Vi hade djupa sprickor i väggen efter jordbävningen - enligt försäkringsbolaget var det ju endast kosmetisk skada... skitfult, fåfäng som man är.. :D Färgen flagnade och golvet blääähh.
 
hm det mörka längs ner på detta fotot är jag som skuggar min egen bild - proffsfotograf som man är :)
 
Jag kan ju villigt erkänna att jag har inte gjort för mycket i detta rummet. Stackars mannen ville nog mest ha moraliskt stöd, känna tryggheten av att ha frun är hemma och pysslar om honom när han kommer med sina såriga knän och fingrar, ömma leder och är skittrött på att ligga och slita med klinkers på golvet. Däremot har ju jag rensat och rensat, packat och sorterat i nya fina backar - tjo balle vad fint det blir..!!
 
Idag såg vi ljuset i tunneln, eller i alla fall satte han upp ett lysrör istället för en ful 70-tals lampa, och då visste jag att slutet var nära. Det firade jag med att baka 4 bröd och en hel hög med knäckebröd. Mumsigt.
 
Efter mat så avslutade vi eländet och kunde skåda ett förråd som man inte skäms över!!
 
I flyttlådorna finns sommarkläder - funderade lite på plastlådor även till dem men tror nog att de mår bäst av att luftas i gamla flyttlådor.
 
Okej, jag vet -  jag har flest träningsskor... men det är inte alla våra gympaskor..
 
Det blev ljusare, fräschar och framför allt blev det lite organiserat :) Jag vet exakt var allting är nu.
 
Jobb imorgon, optiker imorgon - hämta mina nya brills och sen träning med bella på kvällen.
 
 
 

Renovering is da shit

Såja, nu har man lite semester framöver :)
Måndag och tisdag har jag bytt arbetsplats - vi ska nämligen renovera vårt förråd.
 
Det började redan imorse - ni vet vårt förråd är fullt från golv till tak med diverse grejor - inte bara skit utan där finns alla våra spel, våra undanstoppade sommarkläder, alla fotoalbum, ja allt.... och man kom knappt in där utan att nästintill slå ihjäl sig.
 
I alla fall så väckte mannen i mitt liv mig kl.8 - då hade han säkert legat och stirrat på mig en halvtimme - han brukar göra det :). Helgfrukosten såg ut precis som vardagsfrukosten - havregrynsgröt för min del för jag behöver en jäkligt bra grund om jag ska orka slita ut allt från det förrådet.. Sagt och gjort och svett blev jag - velade sååå om jag skulle köra dubbelpass i Tollarp idag, piloxing och step.. ja va fan, lika bra att göra det också :)
Stress, packa väska ännu mer stress för att hinna med för Bodil skulle hämta mig, men med andan i halsen fixade även jag det.
 
Fy bubblan vad mina ben blev trötta!
Två benpass tar hårt på mitt knä.
 
Jaja, när jag kom hem hade M röjt hela förrådet och höll på att spackla.
Jag fixade till mig och körde till favvisbutiken Willys och frotterades med alla 78% av Kristianstads befolkning - vad tusan ska de där och göra en lördagseftermiddag???
Suck, det tog evigheter att shoppa idag.
 
Jag ville bara hem, jag var trött i mina ben och gick och gäspade hela tiden.
 
Nu står lördagsgrytan på spisen, en härlig hjortgryta med rödvinssås och massor av goda grönsaker - kan bara bli en höjdarkväll.
 
Kram på er.

Come on Valentine - make my day!!

Alla hjärtans dag...
 
 
Suck, min man är inte alls på hugget. Så fort jag har nämnt denna fina Valentines day så bara fnyser han lite lätt och säger att det är ju inget vi firar..
Nähä...
Jag gör...
 
Så jag köpte biobiljetter till mig och min man till imorgon kväll - Die Hard's nyaste, premiär idag faktiskt.. verkligen romantisk film :) Nä, men det är en film som både M och jag säkert uppskattar.. tror inte att jag hade fått med honom på en romantisk tjejfilm :D
 
Det romantiska tar vi strax innan - Italiensk restaurang...Jag vet att det tilltalar mannen, även om han är SNÅL!!!  Sparsam kallar han det själv...hmm jaja
 
Köpte ngt fint på Elviras till flickorna på lunchen idag och de blev glada.
 
Ja, både M och jag tränar idag så vi har knappt träffats.
Ganska seg träning idag. Först körde vi ben och rygg, men tröttnade och fortsatte med cardio träning på löpbandet - det satte fart på förbränningen - tjohoo vad vi svettades.
 
Äntligen fredag imorgon och tyvärr ska man tillbaka till smitthärdade Atos - en efter en insjuknar i influensa och det är bara att gå dit och se glad ut och hoppas att bacillerna inte biter på mig.
 
Hoppas ni alla har haft en superromantisk, mysig alla hjärtans dag - det är ni värda.
 
Kramen

Fastlagsbullar på en hattisdag som plötsligt blev fettisdag.

 
 
Det har uppkommit konstiga vibbar på jobb - jag känner mig nästan handlingsförlamad - min chef är sjuk! Alltså det har nog bara hänt en gång på mina 5,5 år på Atos.
Hon, järnladyn af Hörby har fått influensan precis som en stor procentandel på andra avdelningar också.
Synd om alla sjuklingar.
 
Redan i förmiddags sprang jag runt med en liten post-it lapp och hojtade:
- vill ni ha fastlagsbulle i eftermiddag? 20:- ni får betala själva
Vi var 10 st som föll för frestelsen, men Berit köpte 12 för hon tyckte att vi kunde köra runt i halva Hörby och leta upp alla som är sjuka på Atos och ge dem en semla..
Jaja, det blev Lotta och Ronnie som vi gjorde glada.
 
Tänk vad bra det är med en Iphone - Google maps finns säkert inte till andra telefoner :) och tack vare Sus har en Iphone så hittade vi var RonGus bor.
 
Av dessa 10 som ville smaska på en semla till eftermiddagskaffet fick vänta en hel evighet, för Berit tyckte att hon behövde 3 timmar för att smälta lunchen medan en annan äter en lätt lunch som försvinner på 10 minuter, och både jag o Mia var vrålsugna på våra semlor redan kl.två..
 
Köpt mig ett par superbra löparskor, Asics Kayano 18 - de är såååå sköna och det blir ett rent nöje att springa på löpbandet imorgon.
 
Kvällens träning med Bella på H2O var kanon. Vi ökade till 45 kg på latsdragen - en ökning från 20 kg till 45 kg på två månader - även lilla Bella tog det idag - hon är fantastiskt duktig!
Bella har även börjat springa på löpbandet , hon ska nämligen springa tjejmilen i Stockholm i sommar :)
Jag springer sidan om och peppar :D
 
Onsdagsträning på hemmaplan imorgon.
Puss&Kram
 
 
 

Har knappt varit hemma...

 
Så är nästan helgen över. Så underbar o så kort..
 
I fredags blev det oväntat mat på Steakhouse no 9 samt bio med Annsan & Robban - kulkul!!
Vi såg Jack Reacher och det var en bra och fartfylld actionrulle som verkligen rekommenderas.
 
Upp tidigt i ottan på lördagen för att åka till Helsingborg med Gunilla. Kick off med Gymnastikförbundet, brainstormning och föreläsningar - vision 2020. Lärorikt och framförallt satte det igång tankeverksamheten i denne svenskens hjärna - hur ska vi göra för att alla Tollarps barn ska vilja gympa hos oss.
Massa nyttig info och tips.
 
När vi tröttnat tog vi en runda på Väla - kände inte för att handla....sjukt, jag vet - inhandlade endast en mascara.
Precis hemkommen slängde jag på mig träningskläderna och ställde mig på löpbandet en halvtimme.. det behövde jag efter att ha suttit mesta delen av dagen.
 
Soft i soffan med Josefine o Niklas tillsammans med en film.
 
Mannen var i södern o bestämde datum för en danmarkstur på två hjul till våren tillsammans med Bodil o Pigge och en massa vin och öl - kan ju bara bli skitbra...
 
Söndagsmorgon vaknade jag med tanken - "Idag känner jag för aerobic", och vilken tur att där är ett pass kl. 10 då :)
Sagt o gjort, for till Tollarp o svettades en timme.. skitbra o roligt som alltid!!
 
Kl 14 var vi i S.Sandby och firade lillprinsen Elias som har blivit 4 år stor - gud vad tiden går fort..
Goda smörgåsar och Cars tårta - imponerande!!!
 
 
Fick hålla den andra lillprinsen ett tag, men han var inte riktigt på humör... konstigt när Cathy hade ätit kålpudding dagen innan -stackars påg :) Söt är han i alla fall och snygg skjorta har han också :D
 
 
Tjingeling!
 
 
 

Invigningsfest på Atos

Godkväll,
 
Igår var en hejdundrande kulig dag och kväll!
Vi hade vår fina invigning av nya Atos tillbyggnad, som först började firas ute på lagret där vår VD och en kommunalman klippte bandet under pompa och ståt, sen därefter skulle alla gå bort till min väggmålning som jag i största hemlighet målat på arbetstid i drygt en vecka, och skriva sitt namn i den stora luftballongen. Det var en härlig och ganska nervös känsla som inföll sig i mitt inre.
 
Därefter blev vi bjudna på tårta och kaffe.
När tårtan stod en långt upp i halsen gick Ann, Helen och jag bort till min målning igen för de hade inte hunnit skriva än.
 
 
Nu är den färdig!! Jag är stolt för detta är en stor grej för mig -  mitt konstverk kommer att sitta där i många....år!!
 
När lugnet lagt sig i mitt inre gick jag och fixade till mig för de stora festligheterna.
Frågequiz i grupper - kan nog säga att det gick sådär..
Bussar som körde oss till Elisefarm och sen en evig väntan på maten, men maten var god - i alla fall varmrätten.
Dans, en himla blandning av champagne, vin, öl, cider och redbull/vodka drinkar... och ännu mer champagne.
 
M kom och hämtade mig och Håkan vid halv ett och då kändes det ganska lagom att åka hem - där var faktiskt inte särskilt många som var kvar.
 
En kul kväll och idag mår jag som jag förtjänar - typ att det är soffhäng som gäller hela dagen.
 
Tänkte även visa min senaste beställning - en tavla jag blir glad av :D
 
Denna är ganska stor, har en bredd på ca 1 m.
 
Tjingeling, nu är det mello :)
 
 

RSS 2.0