Renovering is da shit

Såja, nu har man lite semester framöver :)
Måndag och tisdag har jag bytt arbetsplats - vi ska nämligen renovera vårt förråd.
 
Det började redan imorse - ni vet vårt förråd är fullt från golv till tak med diverse grejor - inte bara skit utan där finns alla våra spel, våra undanstoppade sommarkläder, alla fotoalbum, ja allt.... och man kom knappt in där utan att nästintill slå ihjäl sig.
 
I alla fall så väckte mannen i mitt liv mig kl.8 - då hade han säkert legat och stirrat på mig en halvtimme - han brukar göra det :). Helgfrukosten såg ut precis som vardagsfrukosten - havregrynsgröt för min del för jag behöver en jäkligt bra grund om jag ska orka slita ut allt från det förrådet.. Sagt och gjort och svett blev jag - velade sååå om jag skulle köra dubbelpass i Tollarp idag, piloxing och step.. ja va fan, lika bra att göra det också :)
Stress, packa väska ännu mer stress för att hinna med för Bodil skulle hämta mig, men med andan i halsen fixade även jag det.
 
Fy bubblan vad mina ben blev trötta!
Två benpass tar hårt på mitt knä.
 
Jaja, när jag kom hem hade M röjt hela förrådet och höll på att spackla.
Jag fixade till mig och körde till favvisbutiken Willys och frotterades med alla 78% av Kristianstads befolkning - vad tusan ska de där och göra en lördagseftermiddag???
Suck, det tog evigheter att shoppa idag.
 
Jag ville bara hem, jag var trött i mina ben och gick och gäspade hela tiden.
 
Nu står lördagsgrytan på spisen, en härlig hjortgryta med rödvinssås och massor av goda grönsaker - kan bara bli en höjdarkväll.
 
Kram på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0