Iprens biverkning är huvudvärk

Visst är det ett konstigt fenomen.. flera dagar har jag vaknat med magont, riktig magknip - tar en pilla så försvinner det magonda och jag får ont i huvudet istället. Jesus! (är inte här, men han är rätt bra att kalla på ibland)

En trög dag, inte alls som en onsdag, mer som en hattisdag. Veckans alla dagar har varit mindre bra denna vecka och jag har kommit på att det går alldeles utmärkt att storhandla dagen innan lön, och kl. åtta på kvällen - helt perfekt, inte en människa före mig i kassan - en enda positiv sak denna vecka..

Försöker med min stora övertalningsförmåga få någon av tjejerna  på jobbet att ordna lite fredagskul igen...det är ju flera veckor sen nu, och man behöver något att se fram emot - lite närmre än oktober och Spa-resa..

Alla beställda tavlor är levererade - nu tar jag en paus fram till nästa beställning - I'm waiting!!! Nä förresten, jag har en beställning från mig själv - jag ska måla en STOR tavla till den ena väggen på mitt kontor på jobbet - den kommer att bli såååå jäkla läcker!! (hoppas jag i alla fall)

Nu väntar min hypnositör på mig - le ofta, det smittar av sig.

Kramen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0