Gnällig som fan e jag.

Terminens första steppass har genomförts med bravur - av mig i alla fall. Jag fick endast 3 hostattacker och andnöd en gång.

En sak stör mig väldigt!! Nu har det kommit in ett "gäng" kvinnor, några är något år yngre än denna gnällisen, några som jag och säkerligen någon som är äldre, men i alla fall så när vi kom idag, vilket var tidigt..så hade de "paxat" två platser längst fram - där jag brukar stå!!! De hade satt två brädor där till sina kompisar för de kommer lite senare. Nästa gång kommer jag att säga till dem att det här är inte nån jäkla lekskola, man "paxar" inte platser på ett steppass - kom i tid eller få sämre plats, så är det alltid - men inte i Tollarp tydligen - inte första gången, men den andra gången och resten av gångerna är det. Jäklar vad jag blir frustrerad på sånt trams.

Annars en bra måndag, hostig men bra.
Jag känner mig så konstigt tjock i halsen, precis som den är svullen men jag har inte ont - jäkla förkylning, är liiiiite trött på den nu.

Hoppas den ger med sig snart, annars emigrerar jag till Infektionskliniken, sal 12  på Universitetssjukhuset i Lund.

Kommentarer
Postat av: Jag

Hahaha... nej just det...du är så kass. Som sagt är det ingen lekskola. Så spännande att få stå någon annanstans och se en annan vinkel av Ellens kropp :)

Du gav väl dem BLICKEN!!? Skalla dem från mig nästa gång :) Kramis

2011-01-15 @ 19:36:28
Postat av: Sus

Det var inte alls spännande att se en annan vinkel av Ellen - jag tycker om att se henne framifrån. Nej, ingen blick mer än normal surblick, hihi. Jag skallar inte..haha då får jag ont i huvudet. Du är förresten också ganska kass!! hahahaha

2011-01-15 @ 22:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0