Vilket härligt veckoslut

Vilken härlig helg!
Jag njuter fullständigt.

Igår bröt jag mitt löfte om att inte handla kläder på ett helt år..men man måste kunna vara lite flexibel, eller hur?! Jag höll det i 30 dagar och det är ganska länge för mig ändå.

Fredagen var kanon, en bra arbetsdag med shopping och sen lunch i lilla Hörby, slutade relativt tidigt och sen hem  till handboll och god middag.
Det var Bellas sista dag på Rolles gatukök, ett sommarjobb som bara har förlängts och förlängts, och nu orkade hon inte pendla 3 timmar om dagen längre. Hon ska softa i några veckor och sen är det studier på hög nivå som gäller - jag önskar henne lycka till och hoppas innerligt att hon får det jobb hon sökt. (studierna fixar hon nog ändå ;)

Idag har jag gjort många glada:)
Imorse körde jag nämligen till Intersport och inhandlade 20 st presentkort till våra ledare och styrelsemedlemmar i föreningen, för att de är duktiga och kämpar på med sina gympapass och gör så föreningen blomstrar. En eloge till alla Er som kämpar varje vecka och driver föreningen framåt. Sånt måste uppmärksammas och belönas.

Fortsatte färden inåt stan och inhandlade dukar att måla på - jag har nämligen fått FEM nya tavelbeställningar!!! Kommer ni ihåg närbilden på elefanten jag målade - nu blir det en fortsättning på den. Framsidan av en elefant på 6 st tavlor - häftigt, och vilken utmaning för mig, och så rik jag blir!! Hihi.. nä, jag är billig!

Massor av nytta och nöje hela dagen, träningspass och målning - underbart!

M tillagade en helt underbar måltid idag - tournedos med potatisgratäng, bearnaisesås, sparris, sallad och gott rött - Åhhh, vad gott det var och Åhhh vad mätt jag blev.

Nu blir det film med tillhörande mys i soffan.



Imorgon ska jag måla en sån här eller någon annan fin bil, till Elias.

Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0