Än kör hon dit

Bara 14 veckor till Påsk! Tjoho!!!

Nu har jag bokat en resa - precis bara för att jag måste ha något att se framemot! Spa resa till Polen, nytt 5-stjärnigt hotell, och det är bara 9 månader tills vi åker.. hoppas innerligt att det blir några resor innan oktober..jaja Stockholmsresa veckan efter påsk blir det i alla fall.

Håller just nu på med en HÖG tavla, en beställning - en giraff. Bilder kommer senare, och förhoppningsvis blir den färdig i helgen.

Snuvan har försvunnit, men inte hostan - var på världens roligaste steppass igår och jag hostade bara en gång!!
Förövrigt så blev det ingen tillsägelse till damerna på steppen för "de" var bara en igår. Jag som nästan sett fram emot lite gruff.

Fick uppgiften att kontrollera terminsavgifter på både step och lättgympan igår, vilket resulterade att jag fick springa ner dyngsvettig och göra jobbet själv för personen som skulle hjälpa mig hade glömt det. Sånt händer men inte kul för den som står där själv och ska kolla bankkvitton, listor och skriva kvitton till 35-40 pers.

Kvällen har spenderats på Team Sportia där jag "tittade" på nya träningskläder, och sen bytte vi bellas vinterstövlar som släppt i sulan - USEL KVALISORT och fick tillgodokvitto på hela summan + lite sura miner och gruff från expediten. Jaja, vi kan gruffa tillbaka - det är vi rätt bra på.
Sen fortsatte följetången till Maxi där jag lämnat in bellas kamera för 2 månader sen. Har varit där innan o undrat varför 1 1/2 - 2 veckor plötsligt har blivit 1 1/2-2 månader... Idag var det precis 2 månader sen vi lämnade in den och jag var beredd på gruff även här för nu ville jag ha antingen kameran, eller en ny kamera eller pengarna tillbaka. Wow, PLÖTSLIGT var kameran färdig!!

Mamma springer dotterns ärenden för att hon är bra på gruff. När det gäller att skrika är dotter bättre än mamman, men det är ju en helt annan sak.

Ha en fortsatt bra tisdag
Kramen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0