Filosofie Sus

Helt otroligt sov jag hela natten utan att hosta sönder mina revben. Jag sov och M var vaken, och han hade inte mig att skylla på.. för en gång skull.

I bilen in till stan i förmiddags kände jag mig aningen filosofisk..
Varför behöver människan sova egentligen? Det är ju framför allt hjärnan som behöver laddas, men varför? Varför kan vi inte vara vakna 24 timmar om dygnet?

Kusligt när man börjar filosofera om meningen med livet.. jordens utveckling.
Undrar hur det var när man inte hade pengar, ett materialistiskt begär?
Byteshandeln som blev tråkig och man var tvungen att hitta på något att betala med istället, lära sig skillnaden mellan ditt och mitt - även om somliga fortfarande inte har lärt sig det, men de var nog inte ens med på tiden då vi människor var gorillor och delade kokosnötter med varandra.

Ja, så filosofisk var min morgon när jag tog min lilla runda inne på Willys.
Tog även en liten svängom på apoteket också. Det händer inte så ofta jag besöker det stället men idag var jag tvungen att ha hostmedicin, och det var riktigt roligt att gå och shoppa läkemedel. Vilket sortiment på allt - helt otroligt! Jag blev ju nästan snurrig i huvet av alla sorter. Det borde finnas två olika sorter hostmedicin, en mot rethosta och en mot slemhosta - inte 15 sorter.   I Kristianstad kan man även köpa träningsgrejor på apoteket - hantlar, yogamattor osv. Varför det?

Igår när jag körde hem från jobbet blev jag otroligt sugen på semla. Konsum hade inga semlor så jag fick köpa glass istället, men kunde inte bestämma vilken smak så jag köpte 4 olika - Jag älskar OTTO glass - även på vintern!

Nu ska jag bråka lite med de arga fåglarna.

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0