Irriterande störning i min planerade vardag

Fredaaaa hela dan!!
Förkylningsblåsa på min tunga - Neeeeejj! Inget bra år det här!

Fick mail ifrån min käre make - PROBLEM!! Systemkrasch på jobb, hinner inte hämta dig såvida du inte vill jobba sen fredagskväll..

Med stor intensitet försökte jag få Niklas till att hämta mig, men han är ju värdelös.. så den absoluta sista och mest motbjudande lösningen på att få komma hem var att åka gul buss. Fick förstås trevligt sällskap hela vägen av Magnus, men jag var inte klädd för minusgrader så det var ganska olidligt och jäkligt kallt att gå till och från bussen. Jag led varenda sekund och inte en endaste kändis som plockade upp mig på vägen för att skjutsa mig hem.

Josefine hade beställt 80-tals klassikern "Flygande Jakob" till middag idag så efter ett antal samtal med mannen så bestämdes att han nog kunde vara hemma vid halv 8.. han väntade bara på ett ok från Italienarna och sen skulle han bara det och det och det.. Halvåtta var mannen hemma och vi kunde börja vårt fredagsmys, men först var han bara tvungen att klunka i sig sin fredagsöl...annars är det liksom inte fredag. Förhoppningsvis behöver han inte jobba i helgen - den tiden den sorgen.. just nu är det fredag och mys står på schemat.

Förövrigt har jag en jävulusisk träningsvärk i hela kroppen efter veckans träning - Giv mig kraft! Varför ska man plågas för att man har gjort något gott?

Sköt om Er!
Och du Bodil, jag har förhandling med mig själv i helgen angående inspirationsdagen på Gerdahallen, och som det ser ut nu hänger jag med, men fortsätt gärna med din övertalning - I like!!

Kommentarer
Postat av: Bottan

Det är väl inget att tveka på. Du har jubåde step, Tribal House, Zumba, Latin Jazz, Urban Jazz och avsluta med Box. Hur kan du bara motstå??

2011-01-22 @ 14:13:08
URL: http://bottan.blogg.se/
Postat av: Sus

Jag har anmält mig nu!!!!

2011-01-22 @ 14:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0