Det är roligt att leva för då får man se hur det går

Ännu en hektisk dag på jobbet. Månadsbokslut plus att min kollega tillbringar två veckor på Teneriffa så jag får göra hennes arbete också, vilket gör att stressfaktorn är på topp. Vid ett tillfälle idag så höll jag på med en liten problemlösning och jag hade min chef inne hos mig. Jag ifrågasatte en del och då sa hon till mig att inte tänka så mycket för då blir det som elvispar i hjärnan..Det lät så fruktansvärt roligt och gud vad jag skrattade - det behövde jag verkligen just då.

Körde till Willys när jag slutat för dagen och gjorde av med massor av pengar på tråkig mat - jag tycker det känns så meningslöst. Så stor del av lönen går till mat varje månad - helt sjukt!

Det har blivit himla mycket träning på sista tiden och jag hade egentligen tänkt gå på aerobic nu ikväll, men när jag kom hem och solen sken på mina FRUKTANSVÄRT SMUTSIGA FÖNSTER fick jag omprioritera - jag putsade alltså fönster istället för att ha roligt på passet ikväll. Jag ser fram emot mitt step pass imorgon på jobbet istället!!

På lördag ska vi börja förbereda för poolbygget - KUL!!!!



De som våldgästar Teneriffa från mitt jobb hörde av sig igår och berättade att de hade bara tjocka moln och endast 18 grader. Jag svarade med att det är ju tur att de ska vara där i två veckor, men solen kommer nog snart och de blir så där äckligt bruna och fräscha... Vi har härlig vårsol och 14 grader... skadeglädje är den enda sanna glädjen, eller...?

Fredag imorgon - någon som längtar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0