Om vi är sura 60 sekunder förlorar vi en minuts glädje

Det har faktiskt visat sig att humoristiska människor tycks vara mer framgångsrika i sitt arbete än de som inte lägger så stor vikt vid humor!

Skratt tycks aktivera den högra hjärnhalvan, som hos de flesta är mindre aktiv än den vänstra - skrattet gör att samordningen mellan de båda hjärnhalvorna ökar, vilket ger en positiv effekt på kreativiteten.

Min kropp är nog endast utvecklad med en högra hjärnhalva, för mindre logiskt tänkande hos en människa får man leta efter - däremot skrattar jag mycket, så jag stimulerar min kreativitet till max.

Man ska alltid starta dagen med ett leende - så är det gjort!

Tänk på det måndag morgon....!!



Idag var jag på ett super roligt step pass - mitt första denna terminen. Det är lite dumt att det passet är på söndagar för det händer ju att man kanske inte mår så bra dessa dagar - det händer ju faktiskt att man lider av lite lätt illamående och huvudvärk just på söndagar och då känner man kanske inte för ett tufft step pass precis. Det har inte varit så många deltagare på sistone så vi tog upp frågan idag om vi inte kunde eventuellt ändra dag och ledaren var väldigt positiv. Vi får så klart ta upp önskemålet till styrelsen, men om vi får vår vilja igenom så ändras step passet till måndagar kl. 18 - 19.

Träningsvärk från igår??  Njaa, trodde nog att det skulle vara värre - kände inte av det förrän på passet ikväll - och nu har jag ännu mer - min rumpa värker!  Och jag som ska sitta hela dan på jobbet imorgon - Kul!



Detta kallar jag skönhet - Åhh vad jag gillar denna bilden!

Sängen kallar - natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0