Dricka vatten...

Hoppade ur sängen imorse med ett glädjeskutt - jippiieee, det är gympa ikväll - haha, riktigt så gick det inte till, men det är inte utan glädje jag tänker på tisdagspassen med massor av bultande muskler och svetten som rinner på hela kroppen.  Jag är lite kass med det här att dricka vatten på dagarna, men imorse tänkte jag faktiskt att IDAG MÅSTE jag dricka ordentligt så att jag orkar ikväll. Jag hade de tankarna hela tiden fram till att jag steg in på mitt kontor, sen var de som bortblåsta.

När det sen var dags att åka hem kom jag på att - fan jag har ju inte druckit idag! Ja, det blev ju ett glas vatten till lunchen och två koppar kaffe under hela dagen. Hur kan man vara så jäkla värdelös, när jag vet att jag måste dricka för att orka.

Nu gick det som det gick - jag var ju fruktansvärt orkeslös genom hela passet, men det var ju roligt ändå så klart!



Har nu ikväll även pratat med min kusin Annelie som väntar sitt andra barn om drygt en vecka - hon har gått upp 5 kg!!!!!
5 kg - det är ju inte lönt, och barnet uppskattas väga ca 3,5 kg.

Haha, sen min syster Camilla ska också ha barn om exakt en vecka och hon har gått upp 27 kg!! Jag lider faktiskt med henne - hon tycker det är en pina att ha så många extra kilon att gå och bära på.

Min andra syster Catharina ska också ha barn - jättekul!! Det är hennes första barn och den lille knodden beräknas ploppa ut i juli.

Inte nog med det - min kusin Patrik ska bli pappa igen för tredje gången, men det vet jag inte riktigt när..juni eller juli kanske.

Jag förstår inte detta - tror mina släktingar att jag tycker det är roligt att springa på dop eller vad?

2009 blir ett riktigt babyboom år - märker även en viss ökning av stora magar på jobbet, och då är det inte volanger jag pratar om.. (Mia Törnbloms uttryck för fettvalkar)

  Kramis på Er!

Kommentarer
Postat av: bella

det blir minsann en himla släktökning i år! jag hade glömt att patrik skulle ha fler ungar.. precis som att dom har plats?

2009-02-04 @ 09:24:20
URL: http://annaisabellathell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0