Hej hopp idag ar det puder!!

Jag har alltid langtat efter att aka i pudersno, men da jag har testat sa har det varit ganska tung sno och det har varit ett litet helv...e, men idag har det snoat ca 50 cm i backen sa vi hade liksom inget val...Det har snoat i ca 30 timmar och snoar fortfarande..

Igar akte vi i Bad Hofgastein och det var ganska kul. Jag borjade fa en jakla hosta, men det gick att aka anda - fan vad storigt att skriva utan de sista bokstaverna i vart svenska alfabete..!

Efter maten fros jag sa jag holl pa att do, krop under tacket fullt pakladd, men skakade av kold anda. Jag tog ett bad och hade det sa varmt att jag nastan skallade min kropp och efter 3 minuter holl jag pa att koka. Gilla laget!!!

Sov som en kratta och idag har det hostats enormt, men jag alskar att aka skidor sa lite feber haller mig inte kvar i sangen.

Idag tog vi skidbussen till Dorfgastein, en halvtimmes fard i enorm trangsel. Super skidakning med massor av "nara trilla upplevelser" Jag kan upplysa om att Isabella trillade for forsta gangen idag, och inte bara en utan tjugo ganger!!!  Jag klarade mig pa nollan, M pa 1 gang och Henke ville vara lika vardelos som Bella och hamnade pa ca 10 ganger.

Nu ikvall blev jag forkyld ocksa - varfor???????   Skulle garna vilja uppdatera med lite frascha bilder ocksa, men vi far inte Bellas laptop att fungera som vi vill.. Bilderna far ni nar vi kommer hem!

Middagen ar serverad!  Ha det gott!

PS. Gympa for mig ikvall ocksa!!

Kommentarer
Postat av: Christina(mamma)

Hoppas att ni har det bra och att du har vitlök med för förkylningen

Kramis till er alla

2009-02-18 @ 08:16:45
Postat av: Bodil Rasmusson

Krya på dig! Kombinera Jägern med Wiskey vet ja!Drick det varmt! Fick det när jag var i England på språkresa. Känns skönt i kroppen vid förkylning ska du tro!Have fun! Ciao

2009-02-18 @ 09:23:40
Postat av: Elina o ats

2009-02-18 @ 23:00:10
Postat av: Elina

Typiskt att bli sjuk på sem. ta`t lugnt tänk på hjärtat vännen. Gjorde ni kexchokladmönster i pudersnön??

2009-02-18 @ 23:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0