Tre underbara dagar i mitt liv!

Var har denna veckan tagit vägen..?
 
Mitt liv består av arbete, träning och sova - ganska nöjd med tillvaron just nu.
 
Tog en liten semesterdag i fredags för att få lite kvalitetstid med lilldottern också. Träffar ju stordottern varje gång vi tränar, men den lilla ser jag mest en liten stund på kvällen bara.
Vi körde i alla fall till Emporia - är sååå imponerad av att jag hittade dit och sen att jag hittade därifrån!! Jag och Malmö är inte bästa kompisar precis. Malmö består av en helsikes massa skyltar och jag ser inte såna :)
 
Jag gillar Emporia!! Vi shoppade loss ordentligt och det var riktigt kul! Vi njöt riktigt det första 3 timmarna och sen den sista var mest att leta efter MQ - var tusan var den affären egentligen?? Ja, vi hittade ju den till sist och fick köpt vad vi skulle och sen gick vi ner på Willys på nedre plan och handlade mat också. Lika bra att fixa allt på en gång.
 
När vi körde hem så körde vi inom gamlamormor och gamlamorfar, hade funderingar på att hälsa på alla nere i södern, men vi orkade inte.. det tar på krafterna att gå och shoppa :) 
De andra får ha besök nästa gång istället.
 
Släppte av lilldottern i Ludvigsborg, och sen körde jag hem till maken som inte var hemma... men han kom strax efter  - han hade varit och hämtat sina nya progressiva linser hos optikern:D
 
Vi fixade mat, packade våra väskor inför träningsdagen på Gerdahallen. Wiii vad jag såg fram emot det!!!
 
Så var plötsligt lördagen här och man fick gå upp i ottan - inte alls trevligt faktiskt..
Första passet var kanon - ett steppass med Jorge Mix eller vad han nu heter, skitbra!!!!!
Andra passet var street dance...ehhhh, kände mig stenålders och ogillade musiken.
Tredje passet var ett danspass med Anna Lindh - det såg vi fram emot och fick ingen bra plats - knökafullt med folk så vi såg inte ett jota... såååå besvikna!!
Fjärde passet var DISCOFEVER - det var en höjdare, en instruktör med oerhörd karisma och bra musik, härliga moves och bara glädje - I LIKE A LOT!!!
Femte passet var ett symmetriskt steppass med Gerdas egna ledare - vilken flopp! Det absolut sämsta steppass jag någonsin varit på.. typ - Hallå, vi finns här.... du är inte ensam.... du ska visa oss, lära oss.... hallå!!
Hälften av gymnasterna gick efter en kvart.. det säger ganska mycket, tycker jag.
Zumba med streetkillen hoppade vi för vi ville hellre basta och mysa en stund innan hemfärd och zumba är ju inte ens kul..vi valde det endast av den anledningen att det var det som var minst otrevligt.
 
Underbart god mat på kvällen, champagne och mello - en skön lördag helt enkelt och nu vill jag inte ha vinter längre...f-n det snöar ute!!!
 
 
Söndagen blev marktjänst och shopping på intersport :) Guuuud, vad jag gillar att handla träningskläder!!!
Nu bastu!
 
Seeya.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0