Det finns änglar

I lördags skulle Josefine och Sabina till Svensköpsfesten, och att få uppleva två tonårstjejer när de gör sig i ordning för fest är en syn för gudarna. Speciellt Sabina är för rolig, hon blev aldrig färdig med håret... vet inte hur många gånger hon tog ner det uppsatta, plattade det, lockade det, tuperade det..ja, vi skulle köra vid sex men då var Josefine så irriterad av stress så man inte kunde prata med henne och Sabina höll på med sina lockar eller vad det nu var.. Kul var det i alla fall och fina blev dem, men det borde de vara efter två timmars make up, frisyrfixning och provning av kläder.

De kom dit i lagom tid ändå och kul hade de! Alla verkade haft roligt på den festen - synd att man inte var bjuden :)

Jag tackar Marie av hela mitt hjärta för att hon är en ängel och skjutsade tjejerna hem! Jag står i stor tacksamhetsskuld till henne. Hon får i alla fall räkna med att festa med mig den 17 september...hihi

Söndagen var stora uppvisningsdagen i Tollarp! Tjoho, vad jag INTE var taggad. Jag hittade dit vid 12 och körde steppasset som jag helt plötsligt inte alls kunde, men efter några gånger så hade jag slutat skaka och kroppen och även knoppen hade acklimatiserat sig lite och då satt det där.

Kl. 14.00 började barngrupperna och det blev till sist en bra uppvisning - alla var jätteduktiga!

Jag försökte fota lite men det blev mest shit av den saken..



Detta var det enda fotot som ljuset blev något sånär bra på, sen plötsligt kom det annat framför...



Den här tjejen ville verkligen ha uppmärksamhet - hon vägrade helt enkelt flytta sig och stod rakt framför mig och kråmade sig hur länge som helst, och förstörde mina planerade foto på ledarna. Kan tillägga att Pigge satt en bit bort och såg min alltmer ökande irritation över situationen, och han gapflabbade!

Efter uppvisningen hann jag hem om, äta en smörgås och sen tillbaka igen för att köra en timmes zumba. Jag fick med mig både Josefine och Sabina.

Kvällen avslutades med pizza och BB.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0