Oj vilken Påsk!

Vilka härliga dagar!
Vi har hunnit med allt vi ville göra dessa dagar och det har varit njutbart varenda minut.. nja, jag hade lite otrevlig abstinens i lördagskväll, men det berodde bara på alkohol och hjärnspöke - min coach lugnade mig!

Påskaftonskväll firade vi här hemma tillsammans med syster Cathy med man och hund, Annsan, Robban, Simon och Lucas samt bella och Henke. God förtäring och Retro som varade i eviiiigheeeter. Barnen fick en ledtrådskarta av Isabella som fick dem att påskäggsleta i hela trädgården medan de vuxna drack välkomstdrink - det var den drinken som Åke nonchalant tackade nej tack till av den dåliga ursäkten att han blir så berusad... ursäkten godtogs inte och Åke drack upp och blev inte ett enda dugg mer berusad  än någon annan.
- Åke, det är bara när man dricker den i Svensköp som man blir sååå berusad..

Dagen efter blev det lååååång promenad i solskenet (bella o Henke åkte inlines) och sen åt vi varmrökt lax till lunch. Nu är jag ganska trött på fisk!!

Påskdagen var sommarvarm och poolen fick se årets första solstrålar. Fyyyy vad äckligt med alla spindlar som låg på botten!





ca 50 st såna här rensade jag bort samt några sniglar och larver..

En stor del av eftermiddagen satt vi i solen och läste - åhh, finns det något mer avkopplande.

En hel vecka har jag varit rökfri och det känns bra. I lördags var första gången någonsin som jag har festat utan att röka och jag fixade det!

Nu är det slut på påsken och imorgon kväll åker jag, Bella och Ann till Stockholm - KUL!!!!!!

Nu...film.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0